Last news in Fakti

7 Юли, 2023 10:19 2 193 2

Ужасяващи сцени на Острова: Land Rover се вряза в училище, момиче на 8 г. загина на място

  • катастрофа-
  • уимбълдън-
  • училище-
  • деца-
  • момиче-
  • автомобил

Трагичен инцидент, при който много деца бяха ранени

Ужасяващи сцени на Острова: Land Rover се вряза в училище, момиче на 8 г. загина на място - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бебе е сред 17-те ранени в ужасяващ инцидент, при който Land Rover се вряза в тълпата на детско парти в Уимбълдън, убивайки осемгодишно момиче и ранявайки много други, предаде „Дейли мейл“. Инцидентът е станал в двора на частно училище.

Свидетели разказаха как са чули момичета да крещят от ужас секунди след трагедията, която се случи в училището The Study Prep в Уимбълдън. Превозното средство се е забило в дървената ограда на училището и е преминало през поляната.

Шофьорката, жена на около 40 години, е била арестувана по подозрение за причиняване на смърт чрез опасно шофиране и е останала в ареста. Десет души, включително няколко деца, бяха откарани в болница за лечение. Осемгодишното момиченце, чието име не се съобщава, е починало на място. Няма данни да става въпрос за терористичен атентат.

Свидетели и репортери на място заявиха, че пътят пред училището е тесен и по него обикновено е трудно да се развие скорост. В училището се обучават момичета на възраст от 4 до 11 години. По време на трагедията в двора на учебното заведение е било организирано детско парти.

Свидетели разказват, че видяното от тях на мястото на трагедията е потресаващо. Ужасени родителите на децата са пристигнали в училището след информацията за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кен Еф

    1 5 Отговор
    Ако някой още не е разбрал защо всички се натискат да живеят на запад, а не в Русия - статията дава отговор
  • 2 ИВАН

    15 0 Отговор
    Давала е газ срещу деца - как може да се обясни това, освен с тотално малоумие - на тази не трябва да и се позволява и колело да управлява, опасна е.
Новини по държави: