Last news in Fakti
  Тема: Украйна

2 Август, 2023 09:05 14 531 97

Грандиозен скандал! Украйна и Полша привикаха взаимно посланиците си

  • украйна-
  • полша-
  • зърно-
  • володимир зеленски

Изявлението на Мартин Пшидач бяха свързани с полската забрана за внос на по-евтино украинско зърно

Грандиозен скандал! Украйна и Полша привикаха взаимно посланиците си  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна и Полша привикаха взаимно посланиците си заради полемика, породена от изявления на полски държавен секретар, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Съветникът по външна политика на полския президент Анджей Дуда защити по телевизията в понеделник полските ограничения за внос на украински селскостопански продукти. Марчин Пшидач, също така призова за повече благодарност от страна на Киев в този контекст.

Още новини от Украйна

"Украйна трябва да започне да оценява това, което Полша е направила за нея", каза той. В отговор на това полският посланик беше извикан в украинското външно министерство вчера. Той е бил уведомен, че забележките на Пшидач са "неприемливи".

Варшава, която всъщност е смятана за един от най-важните поддръжници и най-близки партньори на Киев от началото на руската военна инвазия в Украйна, реагира гневно на привикването на посланика си и извика на свой ред украинския посланик в полското външно министерство.

"В международната политика, в условията на продължаваща война, като се има предвид огромната подкрепа, която Полша оказва на Украйна, такива грешки не бива да се случват", написа пък полският министър-председател Матеуш Моравецки в "Туитър" вчера.

След това украинският президент Володимир Зеленски зададе по-примирителен тон.

"Няма да допуснем никакви политически моменти да развалят отношенията между украинския и полския народ", написа той в "Туитър". "Емоциите определено трябва да се охладят", каза още Зеленски. "Свободата и благоденствието на нашите народи, ценностите на нашата Европа и победата над общия руски враг са над всичко", припомни Зеленски.

Изявлението на Пшидач бяха свързани с полската забрана за внос на по-евтино украинско зърно. Тя има за цел да запази цените на зърното в страната стабилни за полските фермери. Забраната за внос не засяга транзита през Полша на украински селскостопански продукти за трети страни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    218 21 Отговор
    Без Русия няма и Украйна.

    Коментиран от #68

  • 2 да де

    217 12 Отговор
    Хиените си ръмжат остава да се започнат.
  • 3 Густлик

    162 12 Отговор
    Май ще напърдиме гащите !
  • 4 ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАНО

    193 13 Отговор
    ПЪРО ЩЕ СЕ СКАРАТ, ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СБИЯТ...!!!!
  • 5 Аржентинец

    243 13 Отговор
    "Свободата и благоденствието на нашите народи, ценностите на нашата Европа и победата над общия руски враг са над всичко", припомни Зеленски".
    Този лаф не ви ли напомня на думите на един чичко с мустачки!

    Коментиран от #48, #78

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иванов

    218 28 Отговор
    СЛАВА НА РОСИЯ нашата освободителка от турско робство и най-великата страна в света.

    Коментиран от #16, #44, #46

  • 8 пешо

    205 10 Отговор
    Тренда се обръща. Като ги изхвърлят като мръсен парцал, след месец два шъ мигат в ъгъла като препикани мишоци. Само дето си съсипаха държавата и измря толкоз народ.
  • 9 ...........

    144 7 Отговор
    Възрастна полякиня разказа как потомците на нацистите от Украйна са нахлули в селото й
    NYT: Поляците, избягали от украинските нацисти, се срещнаха с потомците им у дома
    Възрастните поляци, избягали от украинските нацисти през 1943 г., приеха потомците си в домовете си, пише наблюдателят на The New York Times Андрю Хигинс.
    Статията разказва за 93-годишна възрастна жена, която започнала да забелязва непознати в селото си — украински бежанци.
    Тя сподели, че не е забравила виковете «убийте поляците», които ехтели из родното й село, когато била на 13 год
    Украинците «направиха ужасни неща», добави жената.
    «Тези не демонстрират никакво разкаяние», недоволства старицата. Тя спадели как през май, заедно със сина си и други възрастни поляци, са положили цветя на мраморния мемориал с надпис:
    „Няма да забравим нашите роднини, убити от украинските нацисти“.
    Статията припомня, че зверствата на украинците през 40-те години на миналия век са оставили тежък отпечатък върху полското общество.
    От началото на 1943 г. украинските националисти извършват убийства и прогонват поляците от домовете им във Волиния и Източна Галиция.
    Кулминацията на събитията от 1943 г., която се нарича Волинското клане, се счита за 11 юли — на този ден националистите от Украйна нападнаха около 150 населени места едновременно. Полските историци определят тази трагедия като геноцид и етническо прочистване. Според различни източници, тогава са

    Коментиран от #11, #17, #20, #22

  • 10 Ксаниба

    125 6 Отговор
    едните са комплексари- винаги по средата междау двамата мъжкара - Русия и Германия, другите един вид македонци, с подобни традиции, "култура", "език".

    Коментиран от #12

  • 11 .........

    109 6 Отговор

    До коментар #9 от "...........":

    . Според различни източници, тогава са били избити от украинските нацисти от 100 000 до 130 000 поляци.

    Коментиран от #95

  • 12 На тебе ясно ои ти е че най силната част

    9 64 Отговор

    До коментар #10 от "Ксаниба":

    На германция а именно Прусия е била върху Полска територия.Втори факт който не ти е ясен че Полша е по стара държава от германция.

    Коментиран от #18

  • 13 Истината

    18 102 Отговор
    Скандал няма, но важното е да се провокира старата руската хибридка за враждата между Полша и Украйна и как Полша иска да завземе Западна Украйна.
  • 14 Вашето мнение

    108 11 Отговор
    Болонките на шаш взеха да се самоизяждат. Доларето свършиха.
  • 15 Каква

    93 7 Отговор
    картинка!?Поляк,амер с автомат и украинец със зелен потник!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Госあ

    115 7 Отговор

    До коментар #9 от "...........":

    Най ужасяващото е, че тези зверства не са извършени само от някакви специални нацистки отряди, а са участвали много доброволци от цивилното население на украина. С тия бежанци, украинската мафия вече се настани в Европа. Всички мъже, които емигрират от покрайна са близки на хунтата и са от мафията.
  • 18 Ксаниба

    82 3 Отговор

    До коментар #12 от "На тебе ясно ои ти е че най силната част":

    алоу, аланколуу. паляците, благодарение на монголците и хитрия съюз с Литовското Велико Княжество правят си империйка за 200 години, послв Русия и Прусия (които днес себе си наричат Германия, но донякъде си прав тук) и Австро-Унгаерия, разделят тази погана, прогнила , пановска дупка!!! От тогава имат комплекси и ачърчил ваш любим ги нарича хиената на Европа!! Защо ли???

    Коментиран от #23

  • 19 Механик

    119 10 Отговор
    Когато ви казвах, че Полша не е приятел на Украйна, вие ми се смеехте.
    Полша е държава, която не знае кого мрази повече. Дали Русия, дали Украйна, дали Германия.
    Поляците само чакат някоя от тия държави да отслабне, за да захапят голямо парче от територията и.
    Ако ви изглежда, че в момента Полша е на страната на Украйна, дълбоко се лъжете. Просто за момента Украйна е изгодна за Полша. Но това няма да е за дълго, още повече предид това, че Украйна уверено губи войната.

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пилотът Гошу

    55 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Така е. Айде сега умножи изказването си по 25 за поддръжниците на американците. Това само за войните от последните 25 години. Ако включим и останалите, то даже в Ада няма да ви пускат....
  • 22 РЕАЛИСТ

    106 4 Отговор

    До коментар #9 от "...........":

    Зверствата по време на Волинското клане са били планирани от украинците. Целта е било да уплашат до смърт поляците. Постигнато е. Поляците бягат от Украйна и остава един малък процент. Същата тактика Украйна прилага спрямо Донецк 8 години. Обстрелва цивилно население, за да ги сплаши. Това показаха на филма" Солнцепек"
  • 23 Хи хи хи

    36 12 Отговор

    До коментар #18 от "Ксаниба":

    А Австриунгарската смрат как съществува на тебе ясно ли ти е благодаррбие на дъртата лелка Англия.След като Наполеон първи ги бие барабар с рушняците направо ги закрива като империя но след това Ънглетъта ги възстановяват е сега тях Сунак ще ги закрие де
  • 24 Истината

    7 80 Отговор
    Анджей Вайда в едно интервю казва: „За всичките години окупация успяхме да научим москалите само как се връзва вратовръзка, на нищо друго”.
  • 25 Пилотът Гошу

    96 2 Отговор

    До коментар #19 от "Механик":

    Поляците никога не са били приятели с никой. Ненапразно ги наричат к..вите на Европа. Който не познава историята е прокълнат да я повтаря...

    Коментиран от #36

  • 26 Джамбaза

    71 7 Отговор
    Аз съм против Полша за вземе западна Украйна, но щом Сащ са ѝ обещали ще трябва да се примиря.
  • 27 Дрън дрън та пляс

    84 4 Отговор
    укрите са нагли и неблагодарни ,знаят само да искат
  • 28 Госあ

    89 5 Отговор
    Тежко им се пише на укрите, мъжете им намаляват прогресивно, а в един момент когато Европа осъзнае как сама си е сложила въжето със всички санкции срещу Русия и подаръци за Украйна, ще скочат срещу укрите. От едната страна ще бъдат руснаците, от другата - германците 😅

    Коментиран от #29

  • 29 Госあ

    50 4 Отговор

    До коментар #28 от "Госあ":

    А, а от третата - поляците 😄
  • 30 мучо

    47 4 Отговор
    дойде време да си мерят пиш-ките.....следва и още.....
  • 31 Роки

    66 9 Отговор
    Полша търпеливо чака да измрат украинските военни, за да си вземе Западната част от Украйна, та до Черно море.
  • 32 гост

    66 4 Отговор
    Укрите искат искат и на критики не търпят само искат
  • 33 тц тц

    77 5 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Викаш ако бяха убили стотици хиляди деца като краварите щяха да са герои:) САЩ само в Белград и само с една ракета убиха 300 деца, а в Ирак убитите деца са между 70 и 90 000!
  • 34 Инспектор ДюДю

    67 3 Отговор
    Май не трябва да си врачка за да видиш накъде отиват работите.
    Паляците се готвят да си откъснат нещо, на унгарците ще им дадат малко, америте подготвят света за края на клоуна...
    Честито на печелившите!!!

    Коментиран от #41

  • 35 УСА боклук

    72 5 Отговор
    Фронтът не се коментира вече. Зеленски ще развее белия байрак скоро.
    Не знам само докога този сайт ще послъгва за някакви си успехи на ВСУ

    Коментиран от #40

  • 36 Механик

    66 1 Отговор

    До коментар #25 от "Пилотът Гошу":

    Укрите са били слуги и роби на поляците много години. Паляците и сега така гледат на укрите. Като на роби.
    Служил съм с какви ли не в Легиона (преди години). Най-коварни, най-долни бяха паляците. Когато трябваше да се формира бойна група с цел изпълнение на някаква бойна задача, поляците никой не ги искаше в тая група. Да оставиш въоръжен поляк да ти е в гръб- това никой не искаше да го рискува. А когато началниците се напънеха и все пак сложат в групата някой паляк, двама от нашите се ангажираха само него да наблюдават.

    Коментиран от #83

  • 37 Реалност

    61 1 Отговор

    До коментар #20 от "Само питам":

    Поляците не обичат никой, затова във всяка война са боксова круша, който не ги е нападнал той не ги е превзел.

    Коментиран от #50

  • 38 Коментар

    60 2 Отговор
    Никой не иска заразено зърно.Нормално.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Механик

    75 3 Отговор

    До коментар #35 от "УСА боклук":

    Фронта не се коментира, защото няма нищо радостно за укрите там. Въпреки яката подкрепа на 50 натовски държави, укрите продължават да губят. Една самичка Русия се бие срещу цялото НАТО и пак ги бие като маче у дирек.
    По същите причини не се коментират и прословутите западни "оръжия на възмездието". Оказаха се пълен провал и бяха претопени. А кой коментира собствените си поражения? Никой.
    За това и ни омайват с "много е вероятно", "непотвърден източник твърди", "ето от какво се нуждае украинскта победа", "ние побеждаваме но ще ви кажем как, по-късно" и пр.

    Коментиран от #75, #77

  • 41 Женя съм

    38 4 Отговор

    До коментар #34 от "Инспектор ДюДю":

    Пригожин.
    Още не сте чули моето мнение по някои въпроси.
    Търпение!
  • 42 Иванов

    67 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Циганин, хуманните ти американски приятели на които близкаж бузките , на едно друго място , хвърлиха през есента на 1943 над София и околностите няколко хиляди "играчки" пълни с взрив. Играчки-бомби тоест.
    Взима я невинно българско дете и тя гърми (играчката) и го убива.
    ДА , точно това е хвърлил третия В52 от бомбардировачите на САЩ.
    Ще ти дам стотици примери за краварските безчинства по целия свят ......
  • 43 За какви ценности каканиже

    46 2 Отговор
    Еленското джудже? Може би включват невероятната по своите мащаби корупция, за която правят в момента разни дребни пиар акции, колкото да отчетат дейност. Има и по-сериозен повод за разногласия между Полша и Украйна. В Сейма е внесен законопроект за забрана на пропагандата на УПА, с която свързват ужасяващите зверства покрай Волинското клане. Имаше клипчета как се раздават листовки в Полша в тази връзка. Не знам как могат поляците да се примирят с множеството паметници на Бандера в Украйна и преклонението пред него като национален герой. А вече дори в "Уикипедия" за Бандера се цитират документи, че е бил агент на Хитлер с кодово име "Консул 2".
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 градация

    53 2 Отговор
    Нагъл, по-нагъл, yкpa!

    Коментиран от #54

  • 46 ЖЖООНИ

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    ШЕФЕ И АЗ СЪМ ПИЙАН ОТ СУТРИНТА
  • 47 Гледайте полския филм "Волин"

    53 1 Отговор
    от 2015 г., има го в "ЮТюб", моментално забранен в Украйна, за да си обясните откъде е дошло това "Слава Украине". Орди украинци и украинки /да, имало е и немалко жени/, които буквално колят с брадви поляци и евреи. Да не казвам какви неща има документирани с невинни бебета. Заради това преди седмица футболни запалянковци вдигаха на стадион в Полша транспаранти срещу бандеризацията в страната.

    Коментиран от #49

  • 48 Украинец

    49 3 Отговор

    До коментар #5 от "Аржентинец":

    Правилно! Някакви си украински и полски интереси нямат никакво значение, когато трябва да се обслужва американският интерес. Колониите нямат думата.
  • 49 Моряка

    44 1 Отговор

    До коментар #47 от "Гледайте полския филм "Волин"":

    Има по лесен вариант- чукнете в Гугъл " Волинското клане 1943г."100 000 поляци и евреи клъц клъц.По изобретателни в садизма от украинците(истинските,от Галиция) едва ли е имало даже и в средновековието.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    4 59 Отговор
    Полша и Украйна ще бъдат най-активни участници в мироналагащата мисия на ООН след като почне гражданската война в Русия. Дотогава може да си фантазирате на воля .

    Коментиран от #69, #76

  • 53 Няма скандал

    10 8 Отговор
    Всичко си е наред.
  • 54 Истината

    3 35 Отговор

    До коментар #45 от "градация":

    Още по-нагъл - руснак!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Българин

    4 39 Отговор
    Защо коментарите против Русия са премахнати? Са, та вече русофилски ли е?

    Коментиран от #59, #80, #84

  • 58 Неминуемо предстои

    28 2 Отговор
    Когато си видят "голият тумбак" накичен с "чифте пищови" пред глад и разруха, ще поумнеят. Или още не са си задали въпросът ва шопа "е, и оти ручахме жабетата?"
  • 59 Отговор

    35 2 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Самолетите Су-34 са поразили пунктовете за временно дислоциране на 81-ва аеромобилна бригада на ВСУ в района на Серебрянка и Белогоровка, 3-та отделна десантно-щурмова бригада на ВСУ западно от Клещеевка, 22-ра отделна механизирана бригада в Предтечено и 24-та отделна механизирана бригада в Новгород.

    Артилерийските подразделения на свой ред са унищожили 120-милиметрови минохвъргачки в района на селищата Серебрянка и Невелская, както и самоходни гаубици "Акация“, "Краб“, М777 и "Гвоздик“ в Северск, Тихоновка, Александро-Калинове и Красногоровка.

    Коментиран от #62, #73

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Българин

    7 35 Отговор

    До коментар #59 от "Отговор":

    След три дни в Киев и за седмица на Ламанша, нали? Всичко върви по план и по строго утвърден график!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Студопор

    46 2 Отговор
    На всички почна да им писва от зеления наглец.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тома

    28 2 Отговор
    Когато погледнем историята поляци и украйнци са като един дол нации.
  • 68 не бе

    1 25 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    без русия няма война.хихи
  • 69 Бахахахаха

    17 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Просто пускам водата във Ве-Цето и си заминаваш бе,бонгуш.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 К. у. р. А. в. е. ц. к. и

    18 2 Отговор
    ИшляхтитеИмгозабиха
  • 72 Пешо

    34 3 Отговор
    Как върви контраофанзивата на Украйна. Чух че са стигнали вече до Камчатка. Голям майтап са украинците. Руснаците ги мачкат като мухи.
  • 73 Караджата

    25 1 Отговор

    До коментар #59 от "Отговор":

    А един Альоша-8 фашистки танка-дум!

    Коментиран от #74

  • 74 Гойко Митич от банкя

    7 3 Отговор

    До коментар #73 от "Караджата":

    😄🥰💗❤️💋
  • 75 сноу

    12 2 Отговор

    До коментар #40 от "Механик":

    ++++..няма по реалистично и коректно резюме...
  • 76 Кирчев иКокорчев

    23 2 Отговор

    До коментар #52 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    Това някакъв твой влажен кравешки сън ли е или още не те е пуснало белото дето ви подфърля козяшкия губернатор

    Коментиран от #87

  • 77 УКРАИНСКА РАВНОСМЕТКА

    19 2 Отговор

    До коментар #40 от "Механик":

    Тати каза че ще ми купи колелце, ама друг път...
  • 78 Май, май

    26 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аржентинец":

    Ама накрая го намериха в бункера тоя мустакат сладур. Същото ще стане и тоя път. Но отново сме на грешната страна
  • 79 666

    4 1 Отговор
    ХА ХА ХА
  • 80 Дългият

    3 24 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Ти сега ли се усети...тук всеки ден е сборище на проруски талибани....
  • 81 Бесен

    33 1 Отговор
    Украинците стават изключително нагли - едва ли не всичко им се полага като бащиния! Те избраха да водят война!

    Коментиран от #93

  • 82 Почна се

    16 1 Отговор
    Делим покрайнините .
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Знайко

    17 2 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    Скоро ще разбереш! Вероятно защото събират много минуси? Нали затова се борите-да има само едно мнение-е ми просто няма да е вашето мнение, разбра ли сега? Центаджии...не бил разбрал,,,ти ли кума лисо , дето пишеш по 6 коментара за русия и още 6 против нея...скоро ще разбереш!
  • 85 Две хиени

    23 0 Отговор
    Се борят да докажат коя е по най!Само че приятелството и празните приказки са едно, а интересите съвсем друго и Полша го доказва!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Знайко

    16 1 Отговор

    До коментар #76 от "Кирчев иКокорчев":

    Белото е само за висшия ешелон...на тия им дват евтина синтетика и ги лъжат , че е най-доброто което може да се намери!
  • 88 Доротея

    16 3 Отговор
    Путин е виновен, че още не ги е унищожил до последния екземпляр! Западните славяни са изключително подло нещо! Чехите подариха адмирал Колчак през 1920 г. на червените комисари, те набързо го осъдиха, разстреляха, изкопаха една дупка в леда на реката и го спуснаха там!
  • 89 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    12 1 Отговор
    Псетата се сръбаха за..... зърно!
  • 90 БОКЛУКА ЗЕЛЕНСКИ ,

    14 2 Отговор
    СТАНА НАЧАЛНИК НА СВЕТА . ........ САМО ПОД НОСА МУ ТРЯБВА ЕДНО МАЛКО МУСТАЧЕ ! ЧАРЛИ ЧАПЛИН ПАК ТРЯБВА ДА ПРАВИ ФИЛМ НА ТАЗИ ТЕМА ! ................ ПОЛША САМО ЧАКА ПУТИН ДА ИМ КАЖЕ ,,ДРЪЖ" И ЩЕ СКОЧАТ ДА ЗАГРАЖДАТ ТЯХНОТО СИ ! РУМЪНИЯ И УНГАРИЯ СЪЩО СА ЗАЯВИЛИ ДОСТА БОДЛИВА ТЕЛ И КОЛЦИ !
  • 91 НИГЕР НА НИГЕРЦИТЕ !

    15 2 Отговор
    60-70 години на миналият век почти всички Африкански страни си извоюваха независимоста благодарение помоща на СССР. Както тогава и сега не могат да простят на Руснаците тези цивилизовани и културни престъпници и не напразно вият и цялата глутница подържа темпото тъй като това са последните малко останали колониални стремящи се своята независимост. Губейки последните си колонии стават по агресивни , зли и трудни управляеми .

    Коментиран от #92

  • 92 Електра

    3 6 Отговор

    До коментар #91 от "НИГЕР НА НИГЕРЦИТЕ !":

    Не знам дали ги освободиха, но със сигурност ги ограбиха и ги направиха по бедни. Колко
    Въглена избягаха във Рашистката държава, но се втурнаха към европа от Рашистката им свобода...
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ццц

    6 2 Отговор
    Дрогата е един позьор, който свива перките когато някой му каже истината в очите. Само в България е пълно с д..давци, които подскачат като заклани кокошки когато някой го постави на място. Тоя манталитет обеси Левски. Същият манталитет ни управлява в момента. Някой да привика укропредставителя някъде? В желанието ди да се харесаме, губим уважение и за това политиците ни се приемат като персонал по света. Никой не обича позьорите и за това дори атлантиците предпочитат да плюят Русия, вместо да защитават надрусеняка.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Ддт

    2 1 Отговор
    Радев е виновен
  • 97 Констатираща

    3 1 Отговор
    Най-добре е полският държавен секретар да бъде включен в списъка на "Миротворец". Така ще е по-сигурно, с оглед на политическата обстановка в Украйна и поведението й сред международната общност.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания