Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Август, 2023 14:49, обновена 28 Август, 2023 15:22 7 360 125

Кремъл взе решение кой да се изправи срещу Путин на президентските избори през 2024 г. Путин ще получи 80% от гласовете

  • руски терористи-
  • русия-
  • кремъл-
  • владимир путин-
  • путин-
  • президентски избори-
  • москва-
  • украйна-
  • леонид слуцки-
  • алексей нечаев

В Русия диктаторът Путин избира своите политически опоненти. Независимите кандидати са мъртви или по затворите

Кремъл взе решение кой да се изправи срещу Путин на президентските избори през 2024 г. Путин ще получи 80% от гласовете - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Администрацията на Владимир Путин се готви трескаво за президентските избори догодина, на които военнопрестъпникът (ако е жив) ще бъде преизбран отново.

Кремъл дори вече е избрал и кандидатите, срещу които ще се изправи Путин. В цивилизована държава това изречение ще е нонсенс, но в Руската терористична федерация именно по този начин се провеждат „демократични“ избори.

Още новини от Украйна

Политическият блок на президентската администрация, ръководен от Сергей Кириенко, избра спаринг партньорите на Путин, които ще се „съревновават“ с него на президентските избори през 2024 г. Основният критерий при избора е възрастта. Според източници на Meduza, близки до Кремъл, не трябва да има кандидати под 50-годишна възраст, защото присъствието им още повече ще състари Путин. А Кремъл не иска руснаците да си мислят, че ще бъдат управлявани от „дедом“ в края на дните си. Путин вече е на 70 г.

Освен Путин три други политически фигури ще се явят на изборите: това ще са представители на Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ), Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) и „Новых людей“.

Кремъл вижда Генадий Зюганов като подходящ кандидат от Комунистическата партия. Той е добре известен на избирателите, като в същото време има таван от гласове, които може да спечели. Партията му има солиден електорат, но трудно ще привлече нови гласове. Доверието към Зюганов е 3%, а рейтингът към Комунистическата партия (по данни на социологическите агенции) е 10,2%.

За Кремъл е важно Путин на предстоящите избори да отбележи рекорден резултат, като поставената цел е 80% от гласовете при избирателна активност от над 70%. Особено на фона на военната агресия срещу Украйна за политическия елит в Москва е важно Путин да не изглежда уязвим, какъвто всъщност е.

За кандидат на ЛДПР гласят Леонид Слуцки. Самият Слуцки, разкри източник от администрацията на Путин, иска да участва в изборите, защото обича пиара и светлината на прожекторите. Неговата снимка е на първите страници на партийните вестници, а по време на изборите ще получи и много телевизионно време. Рейтингът му обаче не е много висок и е идеален „противник“ за Путин, няма никакъв шанс да застраши властта му.

По-сложна е ситуацията с кандидата на „Новых людей“. Кремъл би искал партията да номинира своя председател, бизнесмена Алексей Нечаев. Подобно на Слуцки, той е представителен, но не много харизматичен. И неговият рейтинг не може да застраши Путин. Този план обаче не се харесва на Нечаев, който не иска „трохите“ от изборите. Неговата амбиция е партията му да бъде основен политически играч в Русия, а негов личен нисък резултат на президентските избори ще попречи на това.

Алексей Нечаев е предложил да се яви Владислав Даванков. Кремъл обаче е против. Макар че Даванков няма да спечели изборите, той е млад (в момента на 39 години) и явяването му може да накара руските избиратели да се замислят за възрастта на Путин. А както е известно, всяка проява на мисъл сред руските граждани застрашава управлението на Путин.

Според проучване на Russian Field, проведено през май тази година, възрастта е третият най-популярен отговор на въпроса какво не харесват руснаците в действащия президент. Няколко регионални служители и представители на „Единна Русия“, интервюирани от Meduza, потвърдиха, че през последните няколко години руснаците наистина са започнали да се тревожат за възрастта на Путин.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    79 31 Отговор
    Вова е Институция. Ако един ден дойде нов Вова, то той ще бъде по-млад и по-висок, но все така с блестящо чувство за хумор. Вова на идните избори ще набере 98% от вота на руснаците.

    Коментиран от #23, #37, #122

  • 2 За което благодаря

    79 19 Отговор
    Жъмбо напъните ти не помогнаха да влезем в благодарственият списък на бандеругите👍
  • 3 Майна

    105 58 Отговор
    Над 90% ще вземе..
    Руските си върнаха самочувствието в силата на Русия благодарение на този велик стратег и родолюбец..
    Руският народ е зад ВЕЛИКИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ..

    Коментиран от #44, #73, #111

  • 4 Сандо

    93 22 Отговор
    Денис ще се самоунищожи от злоба,омраза и от пълзене в краката на боса.Неговите произведения са опасни за психичното Ви здраве,отбягвайте ги!

    Коментиран от #7

  • 5 пожизнен

    16 30 Отговор
    Как ще викаш "дедом" на Царь-батюшка бре?
  • 6 Адрес 4000

    38 73 Отговор
    Типично за самозабравил се самодържец
    Такива като московското джудже падат от власт само с куршум в главата
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 6788

    98 18 Отговор
    Много е тъжно когато има такива журналисти

    Коментиран от #16, #108, #117

  • 9 Факти...

    66 22 Отговор
    ...тва е ясно. Кажете обаче какво става с необходимите суровини за неприятелски държави...кажете сега откъде: цветни метали за батерии за коли, цветни метали за друго производство, бензин, керосин, мазут, диаманти, уран, горивни клетки за реактори, полупроводници, чипове, други електрически компоненти, газ, ресурси за енергия, торове, олио, други основни суровини за храни, ракетни двигатели, стомана, желязо...абе всичко дето ще го притежава БРИКС , как ще вземем от тях? Ако не може САЩ ще зареждат ли алтернативно, имат ли неограничени количества като БРИКС, на какви цени? Какъв е планът за изхранване на НАТЮ и ЕУ без суровини от БРИКС, идеи, развитие и благоустройство на гражданите на НАТЮ, на ЕС без суровини от БРИКС. Дайте да видим алтернативите?

    Коментиран от #20, #82, #119

  • 10 Най подходящ е

    15 23 Отговор
    Генадий Зюганов, роден преди десанта в Нормандия.
  • 11 Исторически парк

    69 17 Отговор
    Под независими кандидати се има предвид, тия,които са финансирани от америка като киро и кокоро 😉
  • 12 да попитам автора

    69 10 Отговор
    Бай Дън и Тръмп да не са по-млади?!?
  • 13 АБВ

    38 26 Отговор
    Егати демокрацията Северна Корея ряпа да яде

    Коментиран от #32

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 инж. Ганчо Илков

    21 42 Отговор
    Ако нещо не се случи преждевременно, Путин ще спечели Изборите с над 90% гласове. Това е Директивата. Нима забравихме как се провеждаха "Демократичните" Избори в Народна Република България - във времето преди 1989 година. Всичко предварително се определя чрез Пленумите на ЦК. Ако се яви нещо непредвидено, ДС го отстранява доста преди Изборния ден. Броят на гласувалите - над 85 %. Сега има Логистични Анализаторски Центрове, малко претоварени, защото се анализират и разработват Инструкции относно Моделите налагани в други страни, но затова пък има Експерти и Датчици (подобно на тези в България - Радев, Корнелия, Костадинов), които подават необходимата Информация и подпомагат вземането на Решения. Няма нищо ново, което да ни учудва.

    Коментиран от #25, #31

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ей,ама нещо много...

    55 13 Отговор
    ...сме се загрижили за кандидатите за президенти на Русия,дали и колко са зависими...!
    А я да си погледнем нещата в нашата къщичка...!
    Колко са зависими Кирчо,Кокорчо,Ристю...,че дори и Гном Жабов от...пислствоТО...?!?!
  • 18 Иван

    43 14 Отговор
    Гнусните сатанински хазарски евреи са получили 99% от властта в САЩ.
  • 19 Най отвратителният

    47 11 Отговор
    Драскач и псевдо журналист -жабаски
  • 20 Не си ли чувал

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "Факти...":

    за световна търговия, за борсови цени? Дори воюващи помежду си държави търгуват, а тия от БРИКС защо да се дърпат от търговия с ЕС, САЩ и останалия свят.
  • 21 Развеселен

    20 45 Отговор
    В днешно време е голям резил да си руснак!
    По-голям резил е само това да си българин, който се възхищава на орезилените руснаци!

    Коментиран от #29

  • 22 Иван

    36 15 Отговор
    Гнусния сатанински боклук Джо Байден каза преди няколко години, че Просто Шиле Киро трябва да стане министър председател на България.
  • 23 😂😂😂😂😂😂

    20 25 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    русииката - това е новата Северна Корея ! На "печелившите" путинофили - честито - получихте това което искахте 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #36

  • 24 Смех в блатото

    20 24 Отговор
    В Русия диктаторът Путин избира своите политически опоненти. Независимите кандидати са мъртви или по затворите.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 25 Иван

    36 10 Отговор

    До коментар #15 от "инж. Ганчо Илков":

    А как се проведоха изборите в Хаваите, когато САЩ ги анексираха?
  • 26 Чекмеджан ефенди

    34 9 Отговор
    МЕДУЗА не е прокремълски сайт а ПРОУКРАИНСКИ, спрете с манипуалциите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Обиждаш го!

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Русофил":

    Как така,ще го...,,пращате"...!
    Та той сам ще замине...- Доброволец...!
  • 29 хе хе хе

    14 8 Отговор

    До коментар #21 от "Развеселен":

    Ами радвай се на бягащите афгански пилета тогава. Те са топ по орезиляването- Виетнам, Лаос, Судан, Гренада, Сирия, Афганистан и още знайни и незнайни дестинации.
  • 30 Ариел

    11 13 Отговор
    Честито. Дано се е скрил добре до изборите.

    Коментиран от #35

  • 31 Горе долу

    15 6 Отговор

    До коментар #15 от "инж. Ганчо Илков":

    си прав, ама датчиците си объркал- явно не си слушал запоса от пленула на ППДБ. Там бяха посочени поименно и от кой се курират- "ПОСОЛСТВОТО". Так че...
  • 32 И аз това викам!

    35 14 Отговор

    До коментар #13 от "АБВ":

    Северна Корея-ряпа да яде,спрямо нашата цензура...!
    Забраниха Руските ТВ,сакън да не видим и другата гледна точка за войната...!
    Нека човек сам да преценява кой крив,кой прав...!Защо трябва да се забраняват медии,все едно сме в Северна Корея ...,или в СССР...!

    Коментиран от #77

  • 33 хоууу

    7 24 Отговор
    В тази диктатура на сатрапа Путя, какви измислени избори провеждат...
  • 34 Пак ли я набута , жсмбо

    25 6 Отговор
    Колкото и да си пробутваш статията напред, тя не става
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Развеселен

    12 15 Отговор

    До коментар #23 от "😂😂😂😂😂😂":

    Още не са..
    Сега започват да свикват, но за тях не е трудно - винаги са били настъпени.
    Още от крепостното право.
    За момент получиха свобода и си избраха чекисти да ги управляват! :-))
    Никой не може да им помогне, просто трябва да бъдат изолирани и на прицел, за да мируват.
    Светът се радва на живота и няма нужда да си губи времето с тия роби!

    Коментиран от #100, #113

  • 37 ума дума

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    По логичен е въпроса, кой ще се изправи срещу Джо. Потенциално, почти всеки американец може да се балотира срещу действащия президент. Джо е много опитен политик, но с 3 часа работа на ден не може да се управлява найголямата икономика в света. Затова, трябва да се подготви достоен цирк, за да го изберат още веднъж.
  • 38 Соревнование лидеров

    9 4 Отговор
    Срещу Путина може да се изправи само Байдъна
  • 39 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    7 8 Отговор

    До коментар #27 от "Денис рязания":

    Каква блестяща "мисъл" 😂! Какъв поглед - широта, изказ, интелект...😂! Да не си путинофил, та си толкова интелигентен?! От поста ти личи, че поезията и класическата музика са тихата ти страст!

    Коментиран от #55

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 явер

    10 10 Отговор
    Защо се мъчат с избори, само излишни пари, който и без туй нямат. Направо назначават джуджето и готово.

    Коментиран от #46

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ти болно ли

    17 3 Отговор
    си бе, момче. Ако не си, пази се. Толкова омраза и злъч ще те разболеят.
  • 44 ...

    11 16 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    ...а ти какво правиш в гнил@т@ капиталистическа Германия,щом рашия е толкова велика и милееш за нея бе,ли.це.мер?!
    Ам@н от такива като тебе!
  • 45 Все по гръмки заглавия

    14 6 Отговор
    Все по големи измислици иначе кой ще ги чете

    Коментиран от #48

  • 46 Верно

    12 4 Отговор

    До коментар #41 от "явер":

    И ние така. Направо Кокорчоили Тикфоний и Про100то.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Пфу

    10 4 Отговор

    До коментар #45 от "Все по гръмки заглавия":

    То па ся кой ги чете тез безсолни тюрлю гювечи. Стават за разхлабително.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мисля си че

    12 4 Отговор
    Срещу Путин всеки ще загуби понеже мястото е само едно и е запазено вече
  • 55 Тагаренко

    5 7 Отговор

    До коментар #39 от "Майсторът 🐷 на Илюзийте":

    Приготви ли се, долни гащи, четка за заби и галоши, че ти пиша повиквателната...

    Коментиран от #102

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Догодина

    7 13 Отговор
    Догодина путлер ще е в затвора в Хага.
  • 59 Малчо

    18 6 Отговор
    "Обективна" журналистика от най-висока класа, блести още в първото изречение. Нататък не четох, защото просто няма смисъл. Съвет, ако искате да ви четат пропагандата, смекчете тона, тъй като ефекта е в обратна посока.

    Коментиран от #60

  • 60 Подкрепям

    10 4 Отговор

    До коментар #59 от "Малчо":

    С 300 зора стигнах до второто :(
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Дядо Влайчо

    9 12 Отговор
    Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е 64.21 години. По този показател от 201 държави тя се намира на 149-то място - между Еритрея и Танзания. Путин е на 70 години и вече е прехвърлил заветната възраст с 6 години, като също така се занимава с изключително опасна дейност и има много врагове, които искат главата му. На базата на тази информация предвиждам, че той няма да доживее изборите.

    Коментиран от #81

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дедо

    6 4 Отговор
    Демек ще има Курултай да се избере новия Велик Хан на Ордата ,по старата монголска традиция.
  • 68 Настрадин Ходжа

    12 4 Отговор
    Вас наистина трябва да Ви закрият за да не скверните журналистиката в която има и кадърни и образовани хора!
  • 69 Дядо Влайчо

    6 10 Отговор
    Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е 64.21 години. По този показател от 201 държави тя се намира на 149-то място - между Еритрея и Танзания. Путин е на 70 години и вече е прехвърлил заветната възраст с 6 години, като също така се занимава с изключително опасна дейност и има много врагове, които искат главата му. На базата на тази информация предвиждам, че той няма да доживее изборите.

    Коментиран от #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 фактите

    10 13 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Путин е може би най-неадекватният политик/диктатор в света и е типичен пример какво не трябва да представлява един президент.Така както унищожи Русия и Горбачов може да му завиди.

    Коментиран от #86

  • 74 ЗЛИЯТ..

    11 2 Отговор
    Путин ще спечели още веднъж..Логично е ..
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 русофилска предателска гняс

    13 10 Отговор

    До коментар #32 от "И аз това викам!":

    Съвсем нормално е да се разкарат руските неща.Все пак русия е терористична държава,а нещата свързани с тероризма не може да имат достъп до нормалния свят.И каква друга гледна точка на войната ? Ти чул ли си някой да се интерсува от гледната точка на терористите ?

    Коментиран от #94

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Виждач в близкото бъдеще

    9 8 Отговор
    Путин ще си отиде с духова музика не на собствен ход

    Коментиран от #90

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Лъжеш

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "Дядо Влайчо":

    69 години е. В БГ е 70
  • 82 Петър

    10 10 Отговор

    До коментар #9 от "Факти...":

    Глупчо, Брикс знаеш ли откога съществува? Да е спрял да търгува със САЩ и Европа? Само Русия е под карантина и тя не представлява Брикс, защото е едно джудже в този съюз. Икономиката и населението й са по-малки от тези на Бразилия. Мислиш, че другите държави в Брикс ще са солидарни с бедняшка Русия и ще си развалят търговията с богатия милиард от човешкото население ли? Всички я използват като ресурсен придатък и смучат суровините й на половин цена, но като вносител тя е кръгла нула. Брикс е тотално зависим от западното потребление, както и от западния износ на технологии. Ако се откъснат ще се върнат в миналото, а те не го искат.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Реалист

    14 7 Отговор
    В САЩ диктатурата фалшифицира изборите все едни и същи печеля изборите.
  • 86 Коментар

    10 4 Отговор

    До коментар #73 от "фактите":

    При тях от никое посолство не ги избират.А след като са се загрижили за опонентите следователно по пътя на логиката при тях няма подправяне с ала бала.
    И кой е диктатора?Назначеният от посолствоТО или избрания от хората там?
  • 87 Стамболов

    7 10 Отговор
    Военният престъпник, джуджето Путлер, след като изби и вкара в затвора истинската опозиция на Руzия, си назначи опоненти за изборите.

    Коментиран от #92

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ТаУмВзе

    9 3 Отговор
    Жамбаза ги разбира нещата! БУХХАХАХХАХ Изклютелна жалкария на писта! Z
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 В. В. Путин

    11 3 Отговор
    Гледай си, Денчо, твоята копанка.
    Не мисли за мойта паничка...
    Доживей първо до мойте сегашни 70г,пък после ме мисли мен.
  • 92 Така е

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Стамболов":

    Така правят добрите шахматисти...
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ТО КЪТ ВСИЧКИ ВИДЯХА

    13 5 Отговор

    До коментар #77 от "русофилска предателска гняс":

    ТУК КОЛКО НАРОД ИЗТРЕПАХА И С ИНФАРКТИ И С ПАТЛАЦИ БОЖКОВ ГО ОТВКЯКОХА НАПРАВО МАЙ ТЕРОРА СИ Е ТУК МИ ТО ЗА ДВА МЕСЕЦА ИМА ПОЙЧИ ИЗБИТИ ХОРА ТУК ОТ КОЛКОТО ПРИ ЦЯЛАТА КОНТРАОФАНЗИВА НА БЕЗСМЪРТНИТЕ УКРИ....
  • 95 Верно ли ?

    14 4 Отговор
    Щото говедарите с фалшиви избори избраха един нефелен склеротик 😂 Много е зле авторчето.Много !
  • 96 шааа

    8 1 Отговор
    Плювалникът пак се е активирал.
  • 97 Тити

    2 2 Отговор
    Предлагам Радев или Костадинов.
  • 98 БСП на Бунището

    6 6 Отговор
    След Сто години Феодален комунизъм си трябва Преход и руснаците спретнаха Феодален капитализъм - имитация на Капитализъм ама някак се справят,щото Феодалните комунистически Олигарси ограбват всичко и си траят,както в България.Обаче в Политиката Имитацията на Демокрация куца яко...За сто години всички Инакомислещи са изклани,избити и пратени в Сибир..Новопокълналите в последните 30 години Преход Неверници в Светлото Бъдеще също...Имитацията и за слепите лъсва като зловеща Президентска Военна Диктатура...Оказа се,че са се минали Жестоко - в Териториите на Украйна ,в Крим ,Украинците откриват огромни залежи на Нефт и Газ..Спрягат няколко Провокации с рускоговорящи и поправят тази "Несправедливост",като Окупират находищата на Нефт с платформите...2014 та...Апетита идва с яденето - Абе я да си вземем Цяла Украйна,че са ни конкуренти и в зърно,и в стомана..Речено- сторено...Ядрена държава - кой смее да й Противоречи???
  • 99 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 3 Отговор
    Защо пишете за нещо,което няма да се случи???
  • 100 Миячите

    8 6 Отговор

    До коментар #36 от "Развеселен":

    на кeнeфи и чинии в Европистан, самонаденали си финансовия хомот се загрижили за руснаците.
  • 101 Абсурдистан

    3 8 Отговор
    Сортирна демокрация! Драйфа ми се, като си помисля, че безродието начело с прецедента ни тласкат натам!
  • 102 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "Тагаренко":

    Ти твоята вече я получи от Костадинов, а 😂? Ако да - готов съм за моята! В една рота ще бъдем!
  • 103 Говедар

    9 3 Отговор
    Ууу голяма диктатура. Друго си е кирцата, кокорчи и банкянския да ти направят сглобка, в която назначенията са одобрени от "Посолството и посолствата"... А местния вот да се контролира от "наши" шефове на мвр. И междувременно всичкото eвpoтpaлaлаcт да ходи на поклонение (за заповеди и инструкции) в Посолството. Това е много демократично, честно и прозрачно!!!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Джа мби фей кнюзкорпорейшън

    4 2 Отговор
    Нещо не ви кефи конструктивната критика?
    Свършват ли вече на чичо 47те милиончета?
  • 106 Жалкото ав-че

    5 2 Отговор
    пак е напълнило памперса и осмърдя фейкито.
  • 107 хаха

    5 2 Отговор
    Тоя черния и не къпан писар пак се изх0-ди .
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Един Човек

    4 7 Отговор
    По опростачено писание не бях чел !! Автора сигурно като го е съчинявал пЕня му е избивала от устата.Господа русофоби , явно русофобията е тежка диагноза!

    Коментиран от #115

  • 110 вятъра на промяната

    7 4 Отговор
    Защо изобщо да се правят избори щом като Путин ще избира опонентите си. Тия ще надминат Северна Корея.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Редник

    3 5 Отговор
    Тоз Денисчо същи съдия. Путин бил диктатор, военнопрестъпник, а Русия терористична федерация. Денисчо, а ти добре ли си, малко нервен ми са видиш. Да не земеш да се гътнеш от злоба...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Иван

    2 1 Отговор
    Да бе, ако изборите са честни, ще получи 120%.
  • 115 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #109 от "Един Човек":

    Русофилията е по-тежка диагноза, неличима.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Шизофрения

    5 1 Отговор
    На тия па защо са им избори, резултатът е ясен от сега.
  • 119 Батюшка

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Факти...":

    Каквито и суровини да има и в каквито и количества да са, русия си е една пропаднала държава.
  • 120 В. В. Путин

    1 0 Отговор
    Такава държава-така се управлява!
    Скоро и при вас!
  • 121 Сатана Z

    2 1 Отговор
    Без всеобща мобилизация в Русия България ще си остане окупирана васална територия с прогресивно намаляващо население,което ще изчезне до две три поколения.
    Фашистите да заминават за Краварника,а България ще си остане на нас-патриотите.
    Z

    Коментиран от #123

  • 122 Факрус

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ами всички помним как навремето, изборите се печелеха от шумкарите и бай тошо.
  • 123 Ванче Медведев

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "Сатана Z":

    Кои патриоти? Трапезните.....
  • 124 ДО СМОТАНЯКА

    0 0 Отговор
    Не ПРОЧЕТОХ И РЕД КАТО ТИ ВИДЯХ МАЗНАТА МУТРА ДЕНИС НА ТУРСКИ Е МОРЕ А ТИ ОТКЪДЕ СИ НЯКУДЕ МЕЖДУ МОРЕТО ......ОФЧИ ПАСТЕТ
  • 125 Противопропагандчик

    1 0 Отговор
    "...Путин се готви трескаво за президентските избори догодина, на които военнопрестъпникът (ако е жив) ще бъде преизбран отново."
    "В Русия диктаторът Путин избира своите политически опоненти. Независимите кандидати са мъртви или по затворитеЮ

    PRопагандата достигна нови бесовски висини
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания