Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 15:25 4 642 140

Никой не иска да вижда Сергей Лавров! Бившите съветски републики демонстративно бойкотират срещата на ОССЕ

  • оссе-
  • сергей лавров-
  • северна македония-
  • русия

Изявлението идва ден след като София обяви, че ще разреши на Лавров да премине през нейното въздушно пространство, за да присъства на заседанието в Скопие въпреки европейските санкции, наложени на Москва

Никой не иска да вижда Сергей Лавров! Бившите съветски републики демонстративно бойкотират срещата на ОССЕ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският външен министър Дмитро Кулеба ще бойкотира заседанието на министерско ниво на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) заради решението да се разреши на Лавров да участва в него, заяви днес говорителят на украинското дипломатическо ведомство Олег Николенко, цитиран от БТА.

Николенко каза, че Украйна оценява високо усилията на Република Северна Македония като ротационен председател на ОССЕ и лично на министъра на външните работи Буяр Османи, съобщи Укринформ. Той също така благодари на Скопие, че по време на своето председателство е дало приоритет на въпроса за противодействие на руската агресия срещу Украйна.

Николенко посочи, че Русия "последователно разрушава ОССЕ, злоупотребявайки с правилото на консенсуса".

"Прибягвайки до шантаж и открити заплахи, Москва системно блокира консенсуса по ключови въпроси. Блокирането на кандидатурата на Естония за председател на ОССЕ догодина също стана произволно. Освен това Русия незаконно задържа трима украинци, които са представители на ОССЕ и са в затвора вече повече от 500 дни", каза още говорителят на украинското външно министерство ведомство.

Той подчерта необходимостта от съвместна работа за "спасяване на ОССЕ от Русия, а не за изпращане на сигнали относно възможността за връщане към формите на сътрудничество, съществували преди февруари 2022 година".

"С оглед на това украинската делегация няма да участва в министерската среща на ОССЕ на равнище министър на външните работи. В същото време Украйна остава ангажирана с принципите на ОССЕ и е готова да продължи да работи с партньорите, за да възстанови спазването на Заключителния акт от Хелзинки, по-специално въз основа на изпълнението на формулата за мира на украинския президент Володимир Зеленски", каза в заключение Николенко.

Според източници на Укринформ украинската делегация в Скопие ще бъде ръководена от постоянния представител на Украйна при международните организации във Виена.

Изявлението на Николенко, че Кулеба ще бойкотира заседанието на ООСЕ в Скопие идва ден след като България обяви, че ще разреши на руския външен министър Лавров да премине през нейното въздушно пространство, за да присъства на заседанието на ОССЕ въпреки европейските санкции, наложени на Русия заради руската инвазия в Украйна, отбелязва Франс прес.

АФП цитира и изявлението на българското министерство на външните работи, в което се казва, че издаденото дипломатическо разрешение за прелитане има временен характер и че това решение попада под изключенията от прилагането на санкционния режим на ЕС спрямо Лавров.

Това разрешение изпраща "сигнали за възможността за завръщане към форми на сътрудничество, които съществуваха преди февруари 2022 г. с една страна, предизвикала най-голямата въоръжена агресия в Европа от края на Втората световна война", казва Николенко в изявление, публикувано в страницата му във Фейсбук, предаде Франс прес.

Балтийските страни също обявиха, че ще бойкотират заседанието на ОССЕ в Скопие заради поканата за Лавров, предаде АФП.

Според външните министри на Литва, Латвия и Естония присъствието на Лавров поражда риск "от легитимиране на един агресор, каквато е Русия, като пълноправен член на нашата общност от свободни страни", се казва в тяхно съвместно изявление.

Според естонския министър на външните работи Маргус Цахкна "Русия ще се възползва от този повод (заседанието на ОССЕ), за да разпространява пропаганда и за да подкопае единството на Запада", предаде Франс прес.

"Факт е, че докато ОССЕ заседава в Скопие, руската военна машина ще атакува цивилни украинци и ще депортира деца, без да ѝ мигне окото", каза Цахкна. Той добави, че "мястото на Лавров е в специален съд, а не на масата на ОССЕ".

На срещата на външните министри от ОССЕ миналата година домакинът Полша не допусна Сергей Лавров на своя територия, припомня Франс прес.

ОССЕ води началото си от периода на Студената война, когато двата вражески блока - западният и съветският - се разбраха да създадат платформа за диалог между тях, отбелязва Франс прес.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    87 33 Отговор
    Лавров каца на летище София и ще положи цветя на паметника на съветската армия.Месете погачите!

    Коментиран от #8, #76

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Територианец

    49 90 Отговор
    Руската проказа пълзи...

    Коментиран от #34, #77, #80

  • 4 Българин

    45 80 Отговор
    коня ще цвили самотен

    Коментиран от #82

  • 5 Анадолчо, пиши за

    88 28 Отговор
    На 27 октомври в редица украински градове се проведоха митинги на семейства на украински военнослужещи. Техните участници призоваха властите да установят точните срокове на военната служба. Те, по-специално, настояват за ротация и приемане на закон за възможността за демобилизация след 18 месеца служба. Митинги се проведоха в Киев, Одеса, Виница, Суми, Кривой Рог, Тернопол, Запорожие и редица други градове. Мобилизацията е един от основните проблеми на украинската армия. Броят на укриващите се от военна служба постоянно нараства.

    Коментиран от #70, #73

  • 6 Българин

    40 74 Отговор
    на никой не му се занимава с руски отр..и

    Коментиран от #89, #119

  • 7 Последния Софиянец

    88 30 Отговор
    Лавров, Блинкън и Кулеба ще обсъждат в Скопие капитулацията на Украйна.Това е всеизвестно.

    Коментиран от #20, #102

  • 8 ПалавНИК

    23 39 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    😆😆😆Приготвям веднага две шашки тротил.

    Коментиран от #87

  • 9 Българин

    40 80 Отговор
    Русия е пред пълна изолация

    Коментиран от #112

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Някой

    74 21 Отговор
    Е, така им казва начилника, дето ги е инсталирал на власт.
    Нищо страшно няма - когато господаря ги изостави (примери много), ще поскимтят и ще почнат да се мазнят на Русия.
  • 12 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    84 22 Отговор
    ЧЕ УК И ЛИТВА ЛАТВИЯ И ЕСТОНИЯ БОЙКОТИРАЛИ ГОЛЯМ ПРАЗ
  • 13 Еми като мирише

    11 33 Отговор
    На нерината ко4ина какво иска
  • 14 Айде бе хора

    15 38 Отговор
    От кога чакам да инвестирам в Брикс рублата, стига с този цент за рубла

    Коментиран от #32

  • 15 Кажи честно!

    66 9 Отговор
    Щото пък за Денков се ритат на опашка да го видят в еврогойския парламент.
  • 16 И на луната даже

    16 39 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    И там се оСССРаха наскоро за срамотите пред индийците и китайците

    Коментиран от #96

  • 17 Украйна и трите Балтийски Пуделчета

    64 15 Отговор
    Бойкотирали срещата в Скопие!!!!??? Всичките са марионетки!! Лавров, ще си го пренести в другия Крачол!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Посолствата

    47 6 Отговор
    са се разпоредили на всички източни колонии, да не се бутат и да не гледат, когато американския им господар трябва да договаря унизителен сепаративен мир. Защото ако гледат ще си направят правилните изводи.
  • 20 Да бе

    16 22 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Това да ти не е Горбачов или Елцин да обсъждат капитулацията на насесесерето
  • 21 Хъхъхъ

    29 7 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    В джендърския, индиец. В нормалния, които не са подлоги на англосаксите - не
  • 22 Някой

    58 8 Отговор
    Както винаги заглавие и поместената по-долу информация, се разминават значитлно.
    Литва, Латвия и Естония не са всички бивши съветски републики, както прокламира заглавието. Освен това, политическият им елит е назначен от САЩ и са само бесни русофоби. Което не така с народа, при все че в някои от тези държави руското малцинство е над 40%, и този политически елит не изразява неговото мнение.
    Тъй че, по-полека с бомбастичните заглавия.

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Аспарух

    13 26 Отговор
    Ами като никой не иска да го вижда да му пуснем една съветска ракета като минава през България и при Кабзон и Жириновски. От кога го чакат в казана.

    Коментиран от #41, #106

  • 25 Шефе

    9 33 Отговор

    До коментар #22 от "Някой":

    То освен беге пенсиите и ислямците от Африка по диктаторски причини има ли други русофили Ан този свят? Само не ми казвай южноамериканските племена

    Коментиран от #113

  • 26 111111

    44 13 Отговор
    Рашата печели войната срещу цялото НАТО, срещу цялото Г7 .... На кого му пука какво мислят балтийските републики и Украйна!
  • 27 Мичурин

    38 11 Отговор
    То пък едни републики! Смех, смех ....
  • 28 00014

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "Отврат":

    Той е брат близнак на Атила от Блиц -а. Общото им айкю замръзва.
  • 29 Фарс

    24 4 Отговор
    "Общност от свободни държави", но не днес.. Ще дойде моментът, в който натегачите да се осъзнаят, но процесът на осъзнаване ще е неприятен за тях, тъй като ще е придружен със срам.
  • 30 Иван

    31 5 Отговор
    Те и без това не са истински държави.
  • 31 Елла

    20 3 Отговор
    Лигльовци
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Пеци

    15 17 Отговор

    До коментар #23 от "Демократ":

    Само, че валяка заседнал в калта в Украйна, а шофьора е в чувал за Груз 200

    Коментиран от #109

  • 34 Хахахаха

    35 11 Отговор

    До коментар #3 от "Територианец":

    Щом американците са дали заповед на българските си подлоги за самолета, значи много искат да разговарят с Лавров! За нищо друго не могат да говорят с него, освен да МОЛЯТ ЗА МИР !

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бесен-_ Язовец

    19 11 Отговор
    Министър Лавров си го премести другия крачол е сега
  • 37 Иван

    18 6 Отговор
    Нацистката сатанинска Синагога се е смилила над България,дала е разрешението.

    Коментиран от #43

  • 38 Гошо

    21 11 Отговор
    Лавров го боли швепса за тези "републики".
  • 39 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    14 21 Отговор
    Никой не иска да вижда алкохолизираните терористи на страхливеца с ботокса от бункера, освен продажните прегладнели бегераби❗❗
  • 40 Територианец

    7 12 Отговор

    До коментар #34 от "Хахахаха":

    Готов ли си да се обзаложим кой на кого ще се моли ими да ти припомня, ножки буша.

    Коментиран от #118

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Летящ катърчец

    6 11 Отговор
    Спокойно другари Катъра няма да дойде така или иначе защото ще му се подиграват пак
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Продухвач

    2 8 Отговор

    До коментар #41 от "Якоши ИБа":

    Кво продухваш беее свали си кастанетите като лапаш
  • 46 Иван

    8 9 Отговор
    Косово също трябва да бойкотира присъствието на Сергей Лавров.
  • 47 ами

    20 3 Отговор
    уточнете заглавието - украина и балтийските въшки не искат да виждат руснаци
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 НЕТЪРПЕЛИВИЯ

    6 12 Отговор
    Тъжния кон е красавец...Задължително трябва да се види!
  • 50 Бесен-_ Язовец

    11 16 Отговор
    Днеска ще дават ли копейки или пак ще ровим по казаните, имате ли инфо ребята!

    Коментиран от #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Иван

    13 1 Отговор
    Хашим Тачи в Хага ще обяви гладна стачка.

    Коментиран от #58

  • 54 Гъчи

    14 6 Отговор
    Те ще искат да го видят после - като подписват капитулация със 100 хиляди квадратни километра в новите граници на Русията.
  • 55 Последния Софиянец

    6 13 Отговор
    Но от мен да знаете, най важното е груз 200 да не спира да върви с пълни вагони и камази към блатото и крематориумите да не спират да пушат, а ботокса да фулира памперса през час под миндера в калното мазе и всичко ще е ок!

    Коментиран от #120

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Прокопи Прилепа

    4 12 Отговор
    Според мен има таен план за задържането на Лавров. Когато самолетът му се появи над България, ще го прихванат изтребители МиГ-29 и ще го принудят да кацне. Ако не се подчини, ще го "бутнат" и после ще го обявим за "катастрофирал". Аз съм сигурен, че "Умореният Кон", няма да се възползва от предоставената му възможност.

    Коментиран от #64

  • 58 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 10 Отговор

    До коментар #53 от "Иван":

    Скоро ще закарам и ботокса при него❗❗

    Коментиран от #66

  • 59 Минувач

    17 7 Отговор
    И какво е заглавието, а какво е съдържанието на статията?!? Отново журналистика с ограничен умствен капацитет! Търси се втълпяване на някаква заложена теза, гръмко заглавие, а после нещо друго. Или може би Украйна и прибалтийските републики са всички и затова НИКОЙ не искал да се среща с Лавров? Или вероятно просто това е поредната намекваща стъпка към Украйна за това, какво да очакват и да се готвят - а именно преглъщане на загубата и преговори. Лека полека Русия ще почне да я приемат по конференциите, на робите (т.е. ние) ни бе наредено преди време да не пускаме самолета на Лавров, но сега изведнъж го пускаме, хах :-) Подготвят се нещата ... Украинците реват, умираха безчет, разрушиха си държавата, а сега ще дават и територии... Плач за последно, излъгани, прекарани и изнасилени ... Ще се възстановяват половин век и пак ще разберат, че с Русия заигравката е опасна.
  • 60 Бесен-_ Язовец

    18 6 Отговор
    Умрели колонии на Ротшилдите са се взели мн на сериозно хахаха отреп.ки
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Украйна умре 🇺🇦

    15 7 Отговор
    На ОССЕ са поканили и проксита като Окрайна, Литва, Латвия и Естония
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кой иска да посреща или гледа

    4 13 Отговор
    тpyna, на yмpял кон?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай Ставри

    9 2 Отговор

    До коментар #35 от "Територианец":

    Ми защо не пробваш бе Демократино? Много си як на приказки.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 1944

    9 6 Отговор
    Министър Лавров щебе най ама най- най влиятелната личност на тази среща в Македония
  • 70 Туй

    5 18 Отговор

    До коментар #5 от "Анадолчо, пиши за":

    Мутруфанца ли ти го каза
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 сиско

    16 4 Отговор
    Ауууууууууу кво заглавие само.Краварски глупости не ми се чете.
  • 73 Кой иска да посреща или гледа

    5 17 Отговор

    До коментар #5 от "Анадолчо, пиши за":

    тpyna, на yмpял кон?
    PS. Даже не ти прочетох словоизлиянието(брътввежа) след като го видях оцветен в зелено.
    Вече знам всичките.тъпотии, които можете да напишете. Скучни сте!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Европедалските подлоги

    19 6 Отговор
    като Литва,Латвия и Естония не са никакъв фактор в политиката и живота,и те както Украйна могат само да гледат и да квичат на умряло кат улично псе и нищо повече. А с Кулиба или без него все тая и без това не е фактор в политиката,какво останало до сигурността. Русия е непреодолим фактор в световната политика и поде първа по принуда от кравраника е ГЕЙ ЕС световната реформа и прокарването на многополюсния модел на управление,както и закриването на еднополюсния и ликвидирането на СрАЩ и ГЕЙ ЕС като монополисти и световни жандарми.Кой разбарл,разбрал,кой не да прави като вятъра.

    Коментиран от #84

  • 76 Българин

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Външните министри на трите балтийски държави заявиха, че ще бойкотират срещата на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, която се провежда тази седмица в Северна Македония, с възражение срещу участието на руския външен министър. Външните министри на Естония, Латвия и Литва излязоха със съвместно изявление във вторник, в което заявиха, че "дълбоко съжаляват за решението, позволяващо личното участие" на Сергей Лавров. "Това само ще предостави на Русия още една пропагандна възможност". Лавров заяви в понеделник, че планира да пътува до Скопие за срещата на външните министри на ОССЕ, пътуване, което ще отбележи първото му посещение в страна-членка на НАТО, откакто Русия нахлу в Украйна. През септември той беше в Ню Йорк, за да присъства на годишната среща на световните лидери на ООН. Срам за България, че му дава въздушен коридор!!!

    Коментиран от #88

  • 77 За дебилите и тъпанарите

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Територианец":

    които пишат това да,за останалата по-голяма част не.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 инж. Ганчо Илков

    9 12 Отговор
    Троянския Кон на Балканите с поредната изява. Вече никой от ЕС и Демократичните Страни не се съмнява в Проруската Политика водена в България. Страните обявяват бойкот на Агресора, ние го Приветстваме. Бойко налива вода в Мелницата на Русофилските Политици. Притиска Коалиционното Правителство, бойкотира го и се прави на ни чул, ни видял. Играейки на два стола по всяка вероятност ще въздигне ВЪЗРАЖДАНЕ, ПРЕЗИДЕНТА и БСП. Те ще го изпратят на бунището заедно с българската Нация. Да му е честито!

    Коментиран от #93, #114

  • 80 Даааа и ще ви

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Територианец":

    унищожи.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Иван

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Сатанинската нацистка Синагога похарчи 400 милиарда и продължава да купува и създава още медии под неин контрол.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Македония е путинофилска като БГ

    5 4 Отговор
    Това е пряко доказателство, че " македонците" са българи.
  • 86 МаКе донец

    6 10 Отговор
    Я ке му занесем една бала люцерна
  • 87 НИКпалав

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "ПалавНИК":

    А знаеш ли къде са си ги пъхнеш тези шашки?! Едната е сигурно че ще я наместиш, но за другата питам 😆😆😆

    Коментиран от #127

  • 88 Бесен-_ Язовец

    5 16 Отговор

    До коментар #76 от "Българин":

    България си е рашгуберния винаги, колкото и да се правят на атлантици баце и останалите подлоги! Срам и позор!
  • 89 А,бе щом го канят

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    явно не са на твоето безмозъчно мнение. Можеш само да виеш от яд и да си ближеш топките за сол.
  • 90 Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #81 от "А попа от КГБ":

    Ти преди това помириши тази на Сара Натаняху.

    Коментиран от #99

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Тьотя

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "СтаМат Мага Рето":

    То па твоя един К Р ,с лупа да го търсиш
  • 93 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    8 12 Отговор

    До коментар #79 от "инж. Ганчо Илков":

    Няма по продажно,гладно и долно от бегекопейката❗❗
  • 94 !!!?

    11 6 Отговор
    Търси се !!!?

  • 95 Костя

    4 6 Отговор
    Ако лети над Максуда ,ще махаме с червени парцали ,оти нямаме пари за знаменца
  • 96 А,великите СрАЩ

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "И на луната даже":

    като не стигнаха дори и до стратосферата и направиха заря още в началото,нещо не ти стиска да коментираш този момент.Да не говорим за европедалските и японски провали един след друг,все фоерверки правите. А,при руснаците проблема бе космически отпадък който удари и повреди навигационната антена.

    Коментиран от #104

  • 97 тако

    12 3 Отговор
    Естествено,че само меките ще бойкотират.Нагледали сме се на женските им номерца.Всичките са с дамски превр..ки под костюмите.
  • 98 Иван

    5 11 Отговор
    А какво стана с Киев за три дня,.че все забравям да питам!

    Коментиран от #111

  • 99 Тии

    2 3 Отговор

    До коментар #90 от "Иван":

    Нали мириса ,сподели

    Коментиран от #103

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Иван

    3 8 Отговор

    До коментар #74 от "1944":

    Ще се славите с рушия на кладбището заровени с булдозера.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Тии":

    Бенямин Натаняху да ти сподели.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Редник

    12 4 Отговор
    На кой му пука какво е казал Кулеба или оония дребосъци от Балтика. Русия си е Русия и винаги си взема своето. Бисмарк го е казал, не аз.
  • 108 С 200-та...

    2 14 Отговор
    С разрешението,за прелитане на оня с неандерталската муцуна,за пореден път се навеждаме със свалени гащи пред жопуруките!

    Коментиран от #123

  • 109 Това се отнася за

    11 4 Отговор

    До коментар #33 от "Пеци":

    укропонацисткия валяк. Руския работи на пълни обороти дори днес в кофти времето асфалтира укропитеците във всяка точка на фронта.
  • 110 Маша

    12 4 Отговор
    И на кого му пука за балтийските пудели и сършената Украйна?
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Блогър от Москва.Крим е Руски завинаги.

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Хаххахахаххахх,нали беше в пьлна ?!?;?;??;;??;?
  • 113 Блогър от Москва.Крим е Руски завинаги.

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "Шефе":

    Китай ,Индия.Малко ли са Ти?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Швейк

    2 8 Отговор
    Зареждам системата С-300 и го чакам.

    Коментиран от #124

  • 116 Без паника

    4 12 Отговор
    Спокойно другари..кривата глава предния път не го пуснаха да види гаджето си Вучич..сега го "канят" на среща на организация която буквално не го интересува..какъв е извода
    КРИВАТА ГЛАВА МОЖЕ ДА ХОДИ САМО ТАМ КЪДЕТО МУ РАЗРЕШАТ
    естествено ако дойде и почне да повтаря опорките пък той няма как да не почне всички ще го освиркат
  • 117 Редник

    12 5 Отговор
    На кой му пука какво е казал Кулеба или оония дребосъци от Балтика. Русия си е Русия и винаги си взема своето. Бисмарк го е казал, не аз.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Работим с болгарина. Аз на магистралата , той на сайта припечелваме .
  • 120 Да той си

    9 2 Отговор

    До коментар #55 от "Последния Софиянец":

    върви но в украинското блато,защото както казват в Н Ю таймс проблема в Украйна е,че няма хора които да бъдат мобилизирани. Или ще оспорваш мнението на този ежедневник.
  • 121 9689

    9 6 Отговор
    Каква изненада,фашизираните Литва,Латвия и Естония не искали да видят Лавров.
  • 122 Баба ти

    1 1 Отговор
    Глупости на търкалета!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 фактите

    7 7 Отговор
    Не е лесно да си руснак в днешно време.Гонен и презиран от целия свят.На всичкото отгоре всички те гледат като npoкажен.
  • 126 12345

    7 1 Отговор
    Полека - лека се подготвя почвата за примирие и край на войната. Украинците се дърпат, но на света му омръзна да наливат в кацата без дъно.
  • 127 ПалавНИК

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "НИКпалав":

    Имам разбира се,даваш не даваш - там ще е....
  • 128 Ха ха ха

    5 6 Отговор
    Никой няма да слуша простотиите на лавров

    Коментиран от #136

  • 129 Незнаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #124 от "Чакай те ще дойдат":

    Тези твои спомени от арабите ли са...
  • 130 Песимист

    4 2 Отговор

    До коментар #123 от "Решението не е взето от":

    А колко години стояхме със събути гащи на руснаците....
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ОБИЧАМ РУСНАЦИТЕ

    1 4 Отговор
    РУСКИНИТЕ СА СТРАХОТНИ ЖЕНИ - СИЧКИТЕ !
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ТрампЛин

    2 3 Отговор
    Много скоро русия ще бъде обградена с една дузина проблемни държави в които ще гори огън какъвто гори в Газа!
  • 135 Полша не допуснаЛавров на своя територия

    1 1 Отговор
    " България обяви, че ще разреши на руския външен министър Лавров да премине през нейното въздушно пространство, за да присъства на заседанието на ОССЕ въпреки европейските санкции, наложени на Русия заради руската инвазия в Украйна, като по този начин България изпраща "сигнали за възможността за завръщане към форми на сътрудничество с Русия, които съществуваха преди февруари 2022 г...?!! "

    България, колкото и да се врътка зад-ника, ту на Изток, ту на Запад, той все ще й е отзад...!!!
  • 136 ххх

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Ха ха ха":

    и този никой си ти ?
  • 137 Юнак Балкански

    3 0 Отговор
    Тука видях много коментари от всякакви хора, но отпускате голямата картина.
    Първо, наскоро Путин заговори за прекратяване на войната, сега и Лавров говори същите глупости, но без да искат да се оттеглят от окупираните територии. И всичко това става след срещата на лидерите на САЩ и Китай в Америка. Като се има предвид, че умряха много хиляди руснаци и идващите президентски избори в Русия е ясно, че Путин търси път да приключи войната, която започна, като победител.
    Колкото до България - страната се съобразява с Европейските норми и законодателство и дава шанс за разговори на Лавров в Република Северна Македония (която го е поканила).
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: