Last news in Fakti

3 Декември, 2023 04:16 1 107 1

Парагвайски депутат и трима от екипа му загинаха в самолетна катастрофа

  • парагвай-
  • загинали-
  • депутат-
  • самолет

Самолетът им се е ударил в дърво при излитането и е избухнал в пламъци

Парагвайски депутат и трима от екипа му загинаха в самолетна катастрофа - 1
Снимка: Х/Педро Алиана

Парагвайски депутат и още трима души загинаха при самолетна катастрофа в южноамериканската страна в събота, предаде ndtv.com.

Самолетът се е разбил скоро след излитането на около 180 км от Асунсион. Загинал е Уолтър Хармс, депутат от управляващата партия Колорадо и трима мъже, част от неговия екип, се казва в полицейския доклад.

„Приемам с дълбока болка тъжната новина за кончината на нашия колега, приятел и брат по мечти Уолтър Хармс“, каза вицепрезидентът на Парагвай Педро Алиана в социалната медийна платформа X.

Изображения в социалните медии показват горящи останки в поле. Според полицейския доклад самолетът се е ударил в дърво по време на излитане и е избухнал в пламъци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.