Last news in Fakti

4 Декември, 2023 11:40 2 094 99

Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военен престъпник

  • ердоган-
  • турция-
  • бенямин нетаняху-
  • военен престъпник-
  • израел-
  • хамас-
  • газа

Той е един от най-големите критици на Израел след избухването на войната

Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военен престъпник - 1
Снимка: Shutterstock

Реджеп Тайип Ердоган отново призова Израел да бъде държан отговорен в международен план за поведението си в Газа - както и твърди, че премиерът ще бъде съден като военнопрестъпник, предаде Sky news.

Говорейки в Организацията за ислямско сътрудничество (ОИС), турският президент също заяви, че Газа е палестинска земя и винаги ще принадлежи на палестинците.

Той е един от най-големите критици на Израел след избухването на войната, като постоянно обвинява режима на Бенямин Нетаняху в нарушаване на международното право, както и отказва да нарече "Хамас" терористична организация.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    7 0 Отговор
    Фафли сега за майка Расия или за САША пишити? Ни мога да ви разбира.

    Коментиран от #30

  • 2 Отец Дионисий

    9 9 Отговор
    Всички хазари ще отидат в ада!
  • 3 Бай Дън

    9 26 Отговор
    Утре в Истанбул 9 та степен.
  • 4 Кой

    10 32 Отговор
    Ердоган и Путин също ще бъдат съдени като военнопрестъпници

    Коментиран от #19

  • 5 Изперкал ли си

    3 10 Отговор
    Айде лягай си,довемера трабва да станеш малко по ранко
  • 6 Някой си...

    10 30 Отговор
    Тоя па не спре да се цепи като чамова летва. Точно пък Газа никога не е била палестинска земя..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дивергент

    11 5 Отговор
    С критики и призиви нищо не се променя и няма да се промени.Твърде много правителства на мюсюлмански страни са зависими от САЩ,а действията на Израел подпомага тъкмо тяхната политика на хегемония.
  • 9 Мехмед

    3 10 Отговор
    Очаквам включване на трола под псевдонима "Българските турци".

    Коментиран от #10, #11, #14

  • 10 Българските турци

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мехмед":

    Няма и минута мир и покой в ежедневието ни ! Все някъде някои пак са се хванали гуша за гуша ! За пореден път цивилизацията ни е пред поредното изпитание ! Отново наблюдаваме "Гуерника" и диващината на поредната форма на злото , жестокостта и дъха и лъха на самоунищожението на един "космически" разум ,който се е зародил върху една синьозелена планета с надежда за един живот с порядък и справидливост , без жестокият нагон за оцеляване и борба за съществуване ! За пореден път човечеството се сблъсква с горчивото прозрение , че сме обречени да живеем с кошмара на войните , на смъртта с погромите и "разума" на физическия и културния геноцид на човешкия интелект !...Ние сме обречени на един вечен кръговрат от човешко зло със сатанинска жестокост, която толерираме и оправдаваме с едно наивно илюзорно благородство и фалшива егоистична справедливост ! Ние сме заклеймени да се самоунищожим и имаме доказателства за това !... Като започнем от унищожението на цивилизациите на инките , маите и ацтеките, като преминем през жълтозеления дим над окопите на ПСВ ,през бомбените килими над Лондон, София и Дрезден и зловещия пейзаж на Хирошима и Нагазаки от ВСВ, докато стигнем до балистичните ракети с бойни глави със Зарин и Зоман и уранови и плутониеви заряди на 21 век !!!
    Апокалипсисът сме самите ние с Кръстоносните походи , с делириуми като нацизъм, ционизъм и армагедонистичен сблъсък на религии и цивилизации !!!

    Коментиран от #12, #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българските турци

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Българските турци":

    Забравил си да изредиш поредната доза глупост във възхвала на твоя вожд,
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 реконструкция на ком.11

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мехмед":

    "Една от силните страни на американците е способността им да представят това, което всъщност е американски интерес, като универсална ценност. Това изглежда като малък трик. Но това има сериозни интелектуални последствия, защото ако градиш външна политика, основана на ценности, криейки интересите си, тогава се лишаваш от възможността да водиш смислен диалог. "


    Днес, които осъзнават този трик, един по един започват да се сформират в противоположен фронт срещу тази изопачена действителност !...Сатанизираха Путин !... Орбан стана Троянски кон !...Ердоган диктатор - султан ,касапин на ПКК и сирийските им разклонения !... Обявиха Сатаняху и Израел за Ангели небесни и доблестни борци срещу кръвожадни деца терористи !..Това е един ултра Гьобелски трик, на който е способен само един Сатаничен евангелистично - ционистичен Армагедонски манталитет !!! ...
  • 15 Българските турци

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "ТаУмВзе":

    Истините са простички и винаги са жестоко убедителни ! Лежат не някъде в дълбините на древната история, а съвсем наяве пред очите ни !...Те са в регистрите на ГРАО ...или в архивите на всяко населено място...в селските и градските гробища ... в архивите на стопанства,предприятия , фондации и тъй нататък и тъй нататък !...Не са трудни за откриване и за доказване...Всяко живо същество или събитие си има своя биосфера и оставя достатъчни физически доказателства за себе си в средата която обитава или произтича ! Понякога са крещящи като "Освиенцим" или "Сребреница"... понякога забулени или заровени в мухъла и здрача на архиви и регистри но винаги достъпни и красноречиво откровенни стига да не се манипулирани и злоупотребявани от такива "spider brains" като вас които правиха оргиите на кристалните нощи и изгаряха човешката съвест и доблест в огъня на сатанинските си огньове !!!
  • 16 Дааа

    13 2 Отговор
    Излизат детайли че ционистите са знаели за подготовката на Хамас за нападение над Израел,всички планове с детайли се знаело но Нетаняху търсел предтекст да нахлуе и избие палестинците,това което правят няма аналог в света ден и нощ да избиваш безразборно жени и деца
  • 17 Нормален

    5 10 Отговор

    До коментар #10 от "Българските турци":

    Най-важното не се коментира в поста - безумията и ужаса на комунизма.
    Жертвите ми по целия свят са над 100 милиона човека.
    Нита нацизма, нито която и да е друга идеология не е нанесла такива щети на човечеството!!!
    Ние с вас сме също жертви на тази сатанинска идеология, но приличаме на психично болни, които нямат никакъв шанс да разберат, че са луди!!!

    Коментиран от #20

  • 18 Българските турци

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "ТаУмВзе":

    А историите за които твърдите че са издевателства и геноцид са само твърдения които за да са истина се нуждаят от доказателства с артефакти и архивно документиране което е достъпно за всякакви изследователи днес в Турските държавни архиви и никой на никого не пречи за да документира претенциите си !!!
    Много лесно ли е да се затулят толкова изкусно доказателствата за всички ония неща за които твърдиш с настоятелна убедителност и то в условия на примитивна техника и технология на недотам развития световен научен потенциал на тогавашните години ! И османците не са били извънземни за да заличат криминалните следи и доказателства на такива "мащабни престъпления" с такава прецизна съвършенност че да е невъзможно да излязът някой ден наяве ! Едно е вярно !... - С лъжи истините нито се скриват ,нито се разкриват !!!

    Коментиран от #32

  • 19 кой кой кой

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кой":

    Ти ли ще ги съдиш Б Или на КОЙ ще му стиска. Трябва първо да им разгромиш държавите и тогава. Според теб реално възможно ли е това.
  • 20 Българските турци

    12 4 Отговор

    До коментар #17 от "Нормален":

    Никой не е ненормален или луд !!...Чели недочели се нахвърляте за да се погаврите с някой свестен , който реши да възрази на гадостите ви тук !... Типично е за всички комплексирани криви кристални глави ! И когато спорът опре в неизбежния си логичен финал, пак безпомощни и жалки плъзвате темата и дълбаето надолу към тинята и мътилката на една забулена и манипулирана история !...Историята не е художественна литература или свободно съчинение , а е научна съвкупност от доказани и датирани факти и истини , подредени в своята категорична хронологичност !...За съжаление, докато човечеството не изтрезнее и не започне да си взема поуките , целият хаос с кръвополитието на войните и човешкия егоизъм , ще продължават да се повтарят със своята безмилостна хронология !!!
    Моите деца и внуци няма да забравят възраждането и голямата екскурзия и какво от това ?!...На някой пука ли му от от твоите или моите "мъки и страдания ", или от гибелта на милионите погазени от цилиндъра на неправдата , злобата и омразата ??... Възмездието ли е целта на цивилизования свят или надеждата за един свят без "кристални нощи " и вамподобни "spider heads" !!!...

    Коментиран от #27, #34, #36

  • 21 Наблюдател

    4 9 Отговор
    Реджеб, ти трябва да бъдеш осъден, заради геноцида на кюрдите. Това май го забравяш.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гласуващ за ДПС

    6 4 Отговор
    Ердоган скоро султан на Европа 🇹🇷

    Коментиран от #25

  • 24 ...

    3 5 Отговор
    и кюрдите говорят така за тебе.
    Ма първо са Путлер и Асад. Всеки по редицата. Аре да не пререждаме.
  • 25 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #23 от "Гласуващ за ДПС":

    Не си познал. Ще дойде време когато ЕС и Англия ще депортират всички мюсюлмани в Турция и арабският свят. Двете религии, исляма и християнството, не могат да съжителстват заедно. Това ще стане, когато ходжите решат да предприемат наказателна акция в отговор на Газа и се активират N на брой спящи ислямски клетки. Ужасът ще бъде страхотен 11 септември 2001г., ще бъде малка приказка пред туй което ще се случи. Човек с "мустачки" ще дойде на власт в ЕС и процесът по депортация на мюсюлманите ще започне.

    Коментиран от #29, #52

  • 26 Павел пенев

    7 1 Отговор
    Прав си. Юдеите са престъпници и мошеници по рождение.
  • 27 Михаил С.

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българските турци":

    Браво, много вярно! Причината за жестокостта и омразата към ближния е в самия човек или в съществата приличащи на човеци, но с нечовешка същност. Нима Исус е учил да се убива неправедника? Напротив, той каза : " Нека пръв хвърли камък онзи, който е безгрешен".
  • 28 жалните те "богопомазани"

    1 0 Отговор
    Ще баде оставен в кочина с прасета!
    Това неговото си е геноцид!
  • 29 И така

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    С кво ще депортиране вие нямате млади мъже,вижте улицата,повечето са мургави

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Нетаняху

    2 6 Отговор
    ердоган ще бъде съден за геноцида срещу Кюрдистан
  • 32 Герт Вилдерс

    3 8 Отговор

    До коментар #18 от "Българските турци":

    БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ НЯМА ,ИМА ПОМАЦИ И ЦИГАНИ ТИ ОТ КОИ СИ?

    Коментиран от #49

  • 33 Наблюдател

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "И така":

    Бъди спокоен. За тия неща, бързо се намират хора. Мюсюлманите сте много мързеливи и се плодите като зайци. Ако не са европейските инженери да ви направят инфраструктурата, в колибите още ще живуркате и прескачате с по 5, 6 деца в мизерия. Скоро палестинците ще го разберат. Израел им създаде удобствата, а те за благодарност пратиха терористите от ХАМАЗ да ги убиват. Сега завинаги ще го отнесат и по късно разберат, каква огромна грешка са допуснали.

    Коментиран от #39, #42, #47, #50

  • 34 Изселник

    3 7 Отговор

    До коментар #20 от "Българските турци":

    Няма да коментирам нищо само ще ти кажа една истина която е:
    В България няма Български Турци ама си писал ,че твоите деца няма да забравят, "Възродителния процес и голямата екскурзия"
    Грешиш приятел защото:
    В България нито един В кавички Български Турчин не се интересува от това
    Всички Български Турци са забравили "Възродителния процес и голямата екскурзия"
    Те там са гладни и се интересуват как да преживяват как да отидат до ЕС държавите и да изкарат хляба си
    Също съм сигурен ,че ако стане война в която е намесена Турция нито един Български Турчин няма да воюва за Турциа

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Полковник РУМНО

    7 7 Отговор

    До коментар #34 от "Изселник":

    Така е! Мюсюлманите по времето на социализма живееха добре и бяха уважавани в държавата Нямаше никаква дискриминация спрямо тях. Дори имаха квота във висшите училища. Другото е пропаганда, лъжа и измама.
  • 36 Полковник РУМНО

    2 8 Отговор

    До коментар #20 от "Българските турци":

    Много лъжеш, ама няма, кой да се хване на плоските ти лъжи.

    Коментиран от #38

  • 37 Българските турци

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Изселник":

    Турция няма намерение да воюва с никого , но е винаги готова да се защитава срещу всеки който има око в нейния двор ! Земите които обитават днес турците през цялата история на планетата са били на прицел и са привличали апетита на всички от древността до днес !...Откакто ни има в историята на планетата, те се мъчат да ни унищожават и затрият от лицето на земята !...Това е факт, който е известен на всеки, който се е самоопределил като турчин в днешното ни настояще и в очакващото ни бъдеще Драги !...Тук има 86 милионна многонационална Турция с милионна професионална армия с перфектно обучен и трениран боеви и технически персонал и никой не изпитва нужда от опълчение от Българските турци в България или от турците обитаващи Балканите и европейските страни ! Достатъчни са подкрепата им с искренни молитви ! ... - Турската армия е милионен професионален Аскер с всички браншове на модерната военна стратегия !!!... Горко на всеки който му се изпречи! "Сигурност и доверие за приятели , страх и паника за врага "!!!...

    Коментиран от #40, #41, #53

  • 38 Българските турци

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "Полковник РУМНО":

    Обоснови се и ми опонирай на някоя от лъжите, които смяташ, че съм написал тук !... Много е лесно да кажеш , че някой много лъже без да му сервираш неоспорими факти ! ... И пак повтарям : - С лъжи истините нито се скриват ,нито се разкриват , господин "полковник" !!!
  • 39 Българските турци

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Живея в Турция от "Голямата татовска екскурзия " насам !... Изминават вече 35 години от тогава ! ... Тогава преди 35-40 години ни втълпявахте ,че Турция е "Третият свят" , че хората живеят в схлупени сламенни къщи, без ток и вода ! Никога няма да забравя онова нощно пътуване от Капитан Андреево до Истанбул по осветлената магистрала на Е -5 на ноща на 24 срещу 25 юли 1989 година ! Тогава разбрах какво е "Желязна завеса" , какво е дезинформация и туркофобия !... Виждам, че все още лансирате за истина същата изтъркана плоча !
  • 40 Знайко

    2 6 Отговор

    До коментар #37 от "Българските турци":

    пълни глупости!
    Турция без използвана от кравария като плац-здрам за изтока. Не случайно Инджерлик е най-голямата база с най-мощна логистика.
    Ако не бяха парите на запада- Турция нямаше да има пари за зпалти на военните.
    Полсе дохдоха обрусените от ЕС пари , за да не пуснем бежанците, после спада на лирата, за да се обезценят задълженията на турция в твърда валута и да бъдат изплатени на 30 %...с пари от кредити с лихва над 6 %....смятай колко е розово бъдещето на турция, ако оставиш военните без заплати 3 месеца?

    Коментиран от #45

  • 41 Изселник

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Българските турци":

    Аз много добре знам за Турция защото живея в Турция
    Не правя коментари за това
    Аз ти писах за "Българските Турци"
    Въпреки ,че в България живеят Български граждани от Турски произход и никога не са били "Български Турци."а са.истински Турци
    Лично.съм изживял този Възродителен процес,и много добре знам.за това
    И това няма да коментирам
    В моите младини ние в България бяхме готови всячески да помагаме на Турция.
    И тогава нямаха нужда от нашата помощ и не въпросът това ,а важното беше,че ние си остоявахме по всякакъв
    начин нашите права в България
    Ама същевременно бяхме готови да дадем всичко и за всички Турци по света
    Истината е тази а сегашната истина е.че твоите синове забравиха за Възродителния процес и за голямата екскурзия
    Както и всички както ти казваш Български Турци
    Незнам дали ще.ми разбереш ама ние с теб сме на различни полюси и нямам намерение да споря по вече с теб/вас/

    Коментиран от #44

  • 42 Българските турци

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    От 70 години насам , ако в един палестински дом има 6 работоспособни , на работа отиват 5 и един остава да пази този дом !...Защото иначе като се върнат намират в къщата си един Якоб ,който е седнал вътре и твърди, че се е заселил в необитаван дом !... Все едно , да дойде някой мЮмюн да ти влезе в апартамента в София, като те няма там и го обяви за свой !... И колко "хамаси" и колко "терористи" ще се навъдят тогава по улиците на София...вие си направете сметка !... Пишете и твърдите от тука фантазии , които нямат абсолютно нищо общо с палестинската действителност и терора на еврейските заселници , които върлуват вече почти един век там !...Ако сте свестни хора , поне спрете дебелашката си гавра с трагедията на този нещастен народ !?...Не забравяйте "Апокалипсиса започва тогава когато гладните гледат как ядат ситите " !!!
  • 43 Тити

    1 1 Отговор
    И кой го казва диктатора Ердо.
  • 44 Българските турци

    7 1 Отговор

    До коментар #41 от "Изселник":

    Никой няма намерение да спори с някого тук ! Пиша неща в опонент на дебелащината , която лансирате от тук !...На тебе някой някога отнемал ли ти е залъка от устата или те е заставял за три дена да разпродадеш що имаш що нямаш и да напуснеш дом , имот и Родина ?!...Аз съм го изживял и преживял и хич не ми пука за твоята загриженост за всички Турци по света !!!...Теб като те изхвърлиха като "шамандура насред морето" с малки деца и старци на 70 години какво направи ?...Сигурно си заплувал като в луксозна яхта ... нали ?!... Лесно ли е да напуснеш ей така онова, което е градено от поколения в немотия и с непосилен труд ?!..Тия които се върнаха избраха по малката трудност ... все пак не е като да изплуваш от дъното и да започнеш всичко от Нищото !... Тия които ни юркаха тогава, много добре знаеха ,че всички ще преминем през тази дилема ! ...Тия които не се върнаха си знаят своите мъки и облаги , а тия които се върнаха си знаят своите разочарования и своите мъки , но в края на краищата не бяха избити като босненските бошнаци или като днешните палестинци слава богу !!!...Имам пълно право да търся сметка , разплащане или възмездие ...но не го правя !...Само съм го прехвърлил всичко на Божията воля и всевишното правосъдие на отвъдното !... "Всеки влачи своя кръст към своята Голгота !" Когато застанем пред страшния божествен съд оттатък , всеки ще се отчете с товара , който е нагърбил от тук !!!..
  • 45 Българските турци

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Знайко":

    Аве ти случайно да не си служил в счетоводство на Егейската армия в Турция , че си така осведомен ?.. : )
  • 46 Свободен

    0 3 Отговор
    Този защо само сочи с пръст!?
    Или напред или нагоре...
    Да не би да ни показва какво е извадил от носа си?!
  • 47 Животното

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Колиби ? Има ли християнска сиренясала или сфинска християнска държава която да се сравни със Дубай ? Мързеливи сме били, петролът преди да бъде открит от арабски държави като катар и Египет знаеш ли как се добивал и изкопавал за да може, даден индивид и същество като теб все още да бъде на светло благодарение на нас? Плодили са се били като зайци ми хората имат красиви мюсюлмански жени бе брат, във цял свят са няма държава град и място където да няма мюсюлмани, не случайно френските мюсюлманки, са едни от най красивите жени, та не сме като вас със лица на ковчези с извинение ако не са били европейските инжинери?? Добре бе колко от тези европейски инжинери впрочем също са мюсюлмани обряз.... ??!! Във мизерия иначе щяли сме да живеем.. абе ей лъолъо говоря ти само за катар не за други арабски държави само катар инвестира по световното във футбол повече 220 милиярда долара и то само на един футбол, отново хмм ? Със толкова пари малко трудничко да живеем в мизерия! Израел създал удобства за палестинците, Не Израел им окупира дуржавицата щото палестинците са найвни и добри хора затова ги настаниха там защо? Защото евреите никой никога във този свят не ги е искал и винаги са ги гонили от всяка една държава, понеже еврейската чума където и да е била е носела само неприятности вярвайки във техния измислени едноок сатанински бог наречен Даджал, завинаги са щели да го отнасят ей, лапе хамас е само 00,01 втора от 40-ката странни на мюсюлманските братя, колко държав

    Коментиран от #48

  • 48 Животното

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Животното":

    хамас е само 00,01 втора от 40-ката странни на мюсюлманските братя, колко държави освен Брикс и ОИС ги подкрепят, защо смяташ че турция е втора по мощ във нато, а защо Когато Пакистан заплаши през 2016 година Израел със ядрена заплаха, израелците понеже много бабайти си седнаха на трите букви и не посмяха да гъгнат на пакистан? Защото пакистанците разполагат със ядрени и атомни бомби подарени им от Турция и Русия.. и още малко да продължават израелците и вече изобщо няма да ги има в тази планета ще изчезнат като шаманите!!! И ти можеш да се присъединиш към тях ако много знаеш можеш да си идиш в израелската държава чий го дириш в България
  • 49 В България

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Герт Вилдерс":

    Комунягите изтепаха българите. Останаха Крепостниците и Българомразците. Ти от кои си ?!
  • 50 Животното

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Впрочем и двата коментари са мои, просто не ми стигнаха редовете да пиша 😂 щото ако тръгна да се обяснявам няма да ми стигне и списъка на крал Артур от замъка
  • 51 Иван

    1 0 Отговор
    Само че не в Хага, защото е ционистко-педофилско свърталище.
  • 52 Да бе да,

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    едно време и ромеите така си мислеха за християните,
    но сетне се примириха, даже Папа си измислиха... нали.
  • 53 До "Българските Турци"

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Българските турци":

    "Българските Турци", обясни им че,
    да, имаше геноцит, и то тотален геноцит, срещу Турците,
    от Балканската война... до Чанаккале... Кавказ и т.н... но уви.
    Четири и половина милиона Турци бяха избити.
    А после, за да избегнат едно евентуално възмездие един ден,
    си измислиха Арменския,
    за да прикрият своя.

    Коментиран от #54, #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 54 "Мехмет",

    0 2 Отговор
    Този, "Българските Турци", ако наистина е сиганин, защо да е в Турция,
    за да го наричат "ак коюн" ... нали !!?
    Нещо не се получава !..
    По тази логика, си мисля.
    ти да не си "кюпек" на арменеца Килъчдароглу...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "Българските турци":

    А ти какво право имаш да говориш от името на всички ни? Хммм... Куш бейинли...

    Коментиран от #59, #62

  • 58 Българските турци

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "До "Българските Турци"":

    А ти приятелю , не се мъчи да обясняваш на закоравели "Хъшове" исторически истини !... Защото техният манталитет е неспособен да проумее турската логика за войната и смъртта на бойно поле с оръжие в ръка !... Кажи им само това ,че ние като една многонационална нация , имаме една уникална способност !... Колкото ни коси "Бледият конник"(азраил) с войни и природни бедствия , толкова по гъсти и многобройни стават редовете ни !!!

    Коментиран от #60

  • 59 Българските турци

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мехмед":

    Аз говоря само от свое име ! Не заплашвам ,не подстрекавам , не обиждам ,не иползвам нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки , в случаите когато имам право на отговор се мъча да съм максимално толерантен !

    Коментиран от #61

  • 60 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Българските турци":

    Ти изобщо четеш ли, какво пишеш - "многонационална нация"?
    Простотия до шия...невежество до костите.
    Република Турция е еднонационална държава - Улус Девлет.
    Кажи обратното в Турция и гледай сеир!
    Но нищо на теб ти е простено, все пак си ак коюн.

    Коментиран от #63

  • 61 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Българските турци":

    Знаем, че си гзолизец на гяу-рите. бъзлю...

    Коментиран от #73

  • 62 Реконструкция на ком. 36

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Мехмед":

    Човекът там пита нещо и търси свестен отговор и изряден коментар по въпроса , а някой си тръгнал да му обяснява знания и познания за овцете !...Щом не сте аккоюн обяснете му истината за която говори и търси знания и подробности "от Балканската война... до Чанаккале... Кавказ и т.н..." ?... Хайде покажете си интелектуалния капацитет , Отстъпвам с удоволствие терена ! Но пак да предупредя : - Един свестен човек и мюслюманин , трябва да знае, че няма право да използва цинизми и да подстрекава , и заплашва от името на други ,които не са си дали съгласието за това !!!... И никога да не забравя , че проклятието , което гнети вовеки веков над всичко материално и морално на този и онзи свят е онова , което не е харизано или дадено със съгласие и от сърце (халал) !!!..

    Коментиран от #64

  • 63 Българските турци

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Мехмед":

    А ти знаеш ли кой е докарал хромозомите ти от древноста до утробата в която си заченат ?!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българските турци

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Мехмед":

    Хайде иди да размножаваш личноста си както си искаш ,чрез разчленяване, съвокупляване, тройно, четворно, еднополово, многополово и т . н. ! Нали си кацнал на пъпа на демокрацията и неолиберализма в джендерското блато ?!...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Черният бик 🐂

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Мехмед":

    А ти като си българин, то е очевидно че си защото също като нас не си в Турция щом това ни прави сигани нас че не сме в Турция то и теб те прави такъв Понеже Си "МЕХМЕД" ??????! Оменн чакам аргументи 😂😂😂
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Мехмед

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "Черният бик 🐂":

    Лаф мъ яптън, сик ми юттун шимди?

    Коментиран от #75

  • 75 Черният бик 🐂

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Мехмед":

    Сен юттун ананън яя тавасънъ къзан, не калкин адамън устуне утанмайон му бу адам билин ми кач яшънда, о конушуо бизлерден ичин тутуйо, сен калкион онун устуне, аба евлят сен българлардан яя тутурсан тут, тепелеолар бизим гиби мюсюлманларъ азраилде, българлар тутуио азраил тарафъндан а сен тутуион българ тарафъндан, сен гиаяур му сън ней син

    Коментиран от #76

  • 76 Мехмед

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Черният бик 🐂":

    Чингене мисин, не син? Сенин язъндан, анджак сенин ма-а-аледе анларлар.

    Коментиран от #77

  • 77 Черният бик 🐂

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Мехмед":

    Сенин проблемин не шимди? Сен дил син тюрк?! Ойле олайдън бизи севджедин бе апабъм? Сен кенди канън устуне донион, не бичим джанабет син сен гит ас кендини яла българларън сиклерини, хамъна койдумун кесик карабинеси сени дефол бурадан бен сана исан гиби язъиом сен калкън емен бармаа сумее. 😡😡 Не феналък суледик сана окадар

    Коментиран от #78

  • 78 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "Черният бик 🐂":

    Сени къздърабилдийсем, не мутлу бана. Ох олсун сенин гиби хайинлере!!!! 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #79

  • 79 Животното

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "Мехмед":

    Мехмед джанъмъ съкъион бак да укарда оку гузел коментарларъ озанам яз гене боле алдък булдук язъионус, бен сана дарълмаиом аджамъ съ нъс да чоджум.. кач яшънда сън вар мъ сън 15,16,17 ?

    Коментиран от #80, #82

  • 80 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "Животното":

    Уйкун качтъ мъ? Оххххх, 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #81

  • 81 Лахоо Мехмед 🤣🤣🤣 Чингене миимеТ

    0 1 Отговор

    До коментар #80 от "Мехмед":

    Аба сен олмайсан биранги къз ба миимеет ???
    Конушуион беним ески севгилим гиби, Айсуу оюн ойнама бенимле сикеим сенин уфак готуну 🤣🤣
  • 82 Мехмед

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Животното":

    Да ти напиша на български, поне да ме разбереш мъничко;
    Много си зле с турския, пишеш с български словоред и с едва разбираеме турски думи.
    Типично по цигански.

    Коментиран от #83

  • 83 Черният бик 🐂

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "Мехмед":

    Цитирам "и със едва разбираеме" -РАЗБИРАЕМЕ- това нова дума ли е във българския език разбираеме " ????

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Черният бик 🐂

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "Мехмед":

    Мехмед с момиче от мъжки пол ли си пиша, или със мъж с женски пол ?

    Коментиран от #87

  • 86 Черният бик 🐂

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "Мехмед":

    Целите ми изречения, са замъглени?????? Не ви разбрах нещо 🤣🤣🤣🤣 незнаех че мъгла се спуска и във чатовете

    Коментиран от #89

  • 87 Мехмед

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Черният бик 🐂":

    Няма значение с кого си пишеш. Айде бягай при циганката, че заместници много.

    Коментиран от #88

  • 88 Черният бик 🐂

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Мехмед":

    Заместници много 🤣🤣🤣🤣 сега се издаде май нещо аа ??? Издаде се язък язък та поне разбрахме че си имаме и ссиганка тука
  • 89 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #86 от "Черният бик 🐂":

    Не ВЪВ чатовете а В чатовете. И къде го тоя чат ва?

    Коментиран от #90, #91

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Черният бик 🐂

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "Мехмед":

    Ти да не си някой розинец бе
  • 92 Мехмед

    0 1 Отговор
    Някой ден и твоят гуру - ердоган ще бъде съден, ако ще и посмъртно. Той е срам за турския народ.
    Позор си и ти.

    Коментиран от #93

  • 93 Черният бик 🐂

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Мехмед":

    Ти си луд, ти ако беше достоен щеше да разбереш че Ердоган е велик и ни мисли за доброто, нямаше да го упрекваш, ти дори не си Мехмед сигурно си иван галин пламен пламена

    Коментиран от #94

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Черният бик 🐂

    0 3 Отговор

    До коментар #94 от "Мехмед":

    Ооу мехмедчо извинявай че си турски ционист, и не знаех че си еврейн, турчин пък евреин ? Всеедно да карам Ферари със купе на Ламборгини... А и не съм казал че симпатизирам на Ердоган, но все пак е достоен човек защото ако не го харесваха 80 милионната Турция все още нямаше да е президент за 150-ти мандат вече.. а що до това симпатизирам повече на Пакистан като военна сила от колкото на Турция, и на Брикс

    Коментиран от #96

  • 96 Мехмед

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Черният бик 🐂":

    КУ-ку

    Коментиран от #97

  • 97 Черният бик 🐂

    0 1 Отговор

    До коментар #96 от "Мехмед":

    Май ти свършиха аргументите вече тате да ядеш моето пате хахаххаха

    Коментиран от #98

  • 98 Мехмед

    0 1 Отговор

    До коментар #97 от "Черният бик 🐂":

    Те твоите едни аргументи, само от мааааалата те разбират.
    Ай сега сиктир. Дано не спиш от яд!
  • 99 Българин

    1 0 Отговор
    Евреите са расисти и терористи
Новини по държави: