Last news in Fakti

21 Декември, 2023 17:45, обновена 22 Декември, 2023 01:08 22 792 253

Шок и ужас в Прага! Десетки убити и много ранени при стрелба в центъра на чешката столица (СНИМКИ)

  • чехия-
  • прага-
  • университет-
  • стрелба

Бързата намеса на полицията е спасила живота на много хора, тъй като е можело жертвите да са няколко десетки

Шок и ужас в Прага! Десетки убити и много ранени при стрелба в центъра на чешката столица (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Четиринайсет души са били убити по последни данни при стрелбата в университетска сграда в центъра на чешката столица Прага днес, предаде Ройтерс, като се позова на началника на полицията в страната Мартин Вондрашек, пише БТА.

Той съобщи още, че са ранени 25 човека. 10 от тях са в тежко състояние. Не е ясно дали обновените данни включват и стрелеца.

В сградата на факултета са били открити голям брой оръжия, съобщи чешкият министър на вътрешните работи Вит Ракушан. Той каза, че така полицията е спасила живота на много хора, тъй като е можело жертвите да са няколко десетки.

Това е най-тежкото масово убийство с огнестрелно оръжие в съвременната история на Чехия.

Чешката полиция се е отзовала на сигнали за стрелбата във Факултета по изкуствата на Карловия университет на площад "Ян Палах" малко след 15:00 ч. (16:00 ч. българско време). Полицията съобщи, че бащата на стрелеца - студент във факултета - е бил намерен мъртъв по-рано днес.

"Винаги сме смятали, че това е нещо, което не ни засяга. Сега се оказва, че, за съжаление, нашият свят също се променя и проблемът със стрелец единак се появява и тук", заяви кметът на Прага Бохуслав Свобода пред чешката телевизия.

Чешки министър междувременно каза, че стрелбата не е свързана с тероризъм, предаде Франс прес.

"Шокиран съм от тези събития", заяви президентът Петър Павел. Той поднесе съболезнования на семействата и близките на жертвите.

Хората, които са се намирали в сградата на Философския университет на Карловия университет в чешката столица по време на стрелбата, са били изведени един по един от пристигналите на място полицейски части, информира ДПА.

На мястото на трагедията - на площад "Ян Палах", са пристигнали значителни по численост полицейски сили, включително и специални части. Площадът се намира на няколкостотин метра от прочутия Карлов мост на река Вълтава, един от символите на чешката столица. Полицията отцепи района, като предупреди хората да го избягват, а тези, които са си вкъщи, да не напускат домовете си.

Снимки показаха как студенти напускат сградата с вдигнати ръце. По информация на чешката телевизия "Нова" стрелецът е бил забелязан на покрива на факултета, като е чут и взрив. За момента няма данни за стрелеца, както и за възможния мотив за действията му.

Студенти и преповадатели от университета написаха в социалните медии, че по време на стрелбата са се били барикадирали в аудитории и кабинети. Няколко линейки с екипи от "Спешна помощ" са чакали отпред хората, напуснали един по един сградата.

Карловият университет е основан през 1348 г. и е един от най-старите в Европа. В него учат около 49 500 студенти. Осем хиляди от тях са във Философския факултет, в който се преподава германистика, славистика и история.

Кметът Бохуслав Свобода потвърди за Асошиейтед прес, че хората от сградата са евакуирани.

По-късно министърът на вътрешните работи на Чехия Вит Ракушан заяви, че на мястото няма друг стрелец, и същевременно призова хората да сътрудничат на полицията. Той уточни, че вече не съществува опасност за обществеността, но призова гражданите да следват полицейските указания. Ракушан бе пристигнал на мястото на трагедията.

Полицията не даде подробности за жертвите, нито за евентуалния мотив за стрелбата в сградата, разположена близо до река Вълтава, съобщи Асошиейтед прес. Чешкият министър на вътрешните работи Вит Ракушан заяви, че разследващите не подозират връзка с екстремистка идеология или групи.

Павел Недома, директор на близката галерия "Рудолфинум", каза, че е видял от прозореца човек, който е стоял на балкона на сградата и е стрелял.

Полицията отцепи площада и района в съседство със сградата, намираща се в оживена част на града с популярна улица, водеща туристите към Стария градски площад.

Имейл, изпратен до персонала и студентите, гласял, че стрелецът е в една от сградите. "Не ходете никъде, ако сте в офисите, заключете ги и поставете мебели пред вратата, изключете осветлението", се казва в имейла.

Чешкият премиер Петър Фиала отмени свое посещение в източната част на страната и е на път за Прага, съобщи самият той в "Екс".

Стрелбата във Факултета по изкуствата на Карловия университет в Прага е дело на 24-годишния студент Давид К. от град Кладно, разположен на около 20 километра западно от столицата, съобщи преди минути новинарският портал idnes.cz, позовавайки се на полицията. Установено било, че Давид К. легално е бил собственик на няколко огнестрелни оръжия и е подготвял атака във факултета. По последна информация мъжът се е самоубил.

Престъпленията с огнестрелно оръжие са сравнително редки в Чехия, отбелязва Ройтерс. През декември 2019 г. 42-годишен въоръжен мъж уби шестима души в чакалнята на болница в източния чешки град Острава преди да избяга и да се простреля смъртоносно. През 2015 г. мъж простреля смъртоносно осем души и след това се самоуби в ресторант в град Ухерски Брод.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    195 43 Отговор
    Сега от Брюксел ще наложат абс фашизъм в военно положение в ЕС затова направиха конфликта в Газа соросите са имат повод да ограничат свободата в Европа Съюза.

    Коментиран от #2, #55, #194, #198, #201

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БСП за България и Радев

    228 108 Отговор
    Време бе нациска Чехия да бъде следващата. Да помислят следващия път, дали да са с братска Русия или с колективния нациски Запад. Ако и ние не се върнем към братушките, ще ни очаква същото

    Коментиран от #7, #8, #41, #54, #117, #202

  • 4 Толерантен евроатлантик

    186 37 Отговор
    Стрелецът е най- вероятно от ядрените инженери и научните работници, които идват на големи групи от Африка и Азия.

    Коментиран от #25, #60

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да, бе

    206 21 Отговор
    Явно "американската мечта" е заразна...

    Коментиран от #103

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Професора

    186 19 Отговор

    До коментар #3 от "БСП за България и Радев":

    Плана е съвсем друг, пълна диктатура в ЕС и минимум права на гражданите. Първо напълниха Европа с мюсюлмани и после ги провокират чрез войната в Газа.
  • 9 ФЕЙК

    194 21 Отговор
    Евроатлантическите "ценности" се разпространяват със скоростта на светлината ! Няма само в САЩ да се кефят с убийства в училища и университети!
  • 10 хигиена всеки ден

    22 34 Отговор
    първо се научи редовно да си миеш гъ.за
  • 11 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    123 22 Отговор
    Около Новогодишните празници и чакането на дядо Мраз в неолибералните капиталистически страни се случват такива работи! Чакаме и Жокера американец какво ще ни предложи в САЩ ще има ли рекорди?
  • 12 Васко безкеца

    127 11 Отговор
    Щом няма подробности, значи ще скалъпят обяснение, което та омаловажи нашествието в Европа.
  • 13 ИстинатА

    119 6 Отговор
    Насилието няма граници и държави. Но е навсякъде където има интереси, много пари и глупци. Факт
  • 14 Мдаа

    169 12 Отговор
    И за да сме коректни стрелеца е 45 годишния американски преподавател Саймън Уилсън от щата Южна Каролина! Пренесоха си магарията и в Европа

    Коментиран от #18, #48

  • 15 евро ценностите

    118 10 Отговор
    върлуват по Европа
  • 16 Доценти са преподавали путинофилия

    20 141 Отговор
    като нашите Валентин Вацев, Дарина Григорова, Александър Сивилов и много други.

    Коментиран от #86

  • 17 Навремето чешкият студент Палах се

    41 146 Отговор
    самозапали през 1968 г. протестирайки заради окупацията на страната му от съветската армия.
    Чехите забравиха историята, а който го прави далеко не стига.
    Типичният пример сме ние. Четирихилядници професори-московци, които крият истината от българите за да не намразим братушките ви! Което те заслужават за всичките мръсотии спрямо нас.

    Коментиран от #147

  • 18 Даммм...

    111 11 Отговор

    До коментар #14 от "Мдаа":

    Американски ценности

    Коментиран от #67

  • 19 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    22 128 Отговор
    Но все пак най важното е грузя 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред! А копейките да си стенат в тинята цял живот, както най си обичат!

    Коментиран от #148

  • 20 Не става

    51 5 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Тц...-това съм аз дежурния редактор!

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 сиско

    64 6 Отговор
    Те в Бургас затова ходят с автомати
  • 23 Да де Да

    110 11 Отговор
    Сигурно Путин е виновен, амерската димокрация обича хората и мре за тях
  • 24 Актуално

    66 2 Отговор
    11 убити със стрелеца и 30 ранени
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Третото очо

    74 9 Отговор
    Сбъркан демократ не търпящ критики, също като ония с гранатите в Окрайна.
  • 27 БгТопИдиот🇧🇬

    24 123 Отговор
    Доценти от Университетите учат децата ни на путинофилия.
    Александър Сивилов в ютюб сам си каза, че дядо му е работил като руски шпионин.
    Дарина Григорова, редовно дава русофилски интервюта за руски канали.
    Валентин Вацев преподава така наречената европеистика в така нареченият " Европейски колеж“, а всъщност преподава путинофилия в" Руски колеж" ??? Това някакво старческо малоумие ли е?
    Вацев каза, преди 3 дена, че половината му студенти ВЕЧЕ са станали русофили!
    Вацев каза, че в Русия са издигнати НОВИ 264 паметника на Сталин и според Вацев това било оптимистично.

    Коментиран от #33, #61, #62, #89

  • 28 Сандо

    110 10 Отговор
    Още едно от потвържденията какъв е резултата от демократичните промени по американски.И то навсякъде,където американската култура задуши местната с нейните нрави и обичаи.

    Коментиран от #43, #52

  • 29 стоян георгиев

    5 26 Отговор

    До коментар #20 от "Не става":

    Е нямате ли 20 лева да платите извънредни на титуляра?

    Коментиран от #35

  • 30 стоян георгиев

    8 29 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Пълен потрес. Вече не се знае кой кой е. Борислав Сарафов да се намеси и да нареди на ГДБОП да се справи с това грубо кибер престъпление
  • 31 Пак плява

    54 2 Отговор
    Извадка от нещо без конкретика. Кой, как, кого ама защо не са важни въпроси. Важно е да кликнеш и стотинките да се търкулнат в нечие джобче. Това в БГто се казва "журнализъм".
  • 32 Десет

    39 3 Отговор
    убити , много ранени , убиеца е убит....Ужасно .

    Коментиран от #37

  • 33 Сандо

    36 3 Отговор

    До коментар #27 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Попаднал си на подходящи преподаватели,за да заслужиш този ник.
  • 34 Дъно

    40 3 Отговор
    Копаете ли надълбоко...всеки ден нови дълбини
  • 35 факуса

    79 15 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    и каква е истината,че запада ни мрази и ни остави на съветското влияние,както ни остави и на турците преди това,а чърчил искаше на картофена нива да ви прави,а вие пак се врете при тях,обичате да лижете задници

    Коментиран от #49

  • 36 стоян георгиев

    78 10 Отговор
    Така е, чехите като дават визи на американски психопати
  • 37 Нали?

    66 8 Отговор

    До коментар #32 от "Десет":

    Чак се учудвам, че е в Прага а не в говедария. Те там държат на тези ценности
  • 38 изтрещяла работа

    63 8 Отговор
    И тия са гледали много краварски филми .
  • 39 Иронично

    48 1 Отговор
    Какъв журнализъм...какво нещо. Човек да се възхити на препис в 2ри клас. Браво. Нивото е високо, няма стигане
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Абе

    70 5 Отговор
    Какво става? Безумните масови стрелби се преместиха от щатите в Европа?!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Рамбо Силек

    43 5 Отговор
    Бравос! Гърми баба, гърми, да понамалее плявата у света.....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 А защо ли...?!

    32 25 Отговор
    Няма да ме учуди ако стрелецът е крещял ,,Аллах Акгбар"...!

    Коментиран от #82, #217

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 време разделно

    74 8 Отговор

    До коментар #14 от "Мдаа":

    Това може да е нов начин да се скара на студентите, по американски............ако им е говорил нещо дето не са искали да възприемат и каубоя се е изнервил, извадил си е патлака и ги е подкарал наред...........! Затова има един лаф, че най-добрия кравар е тоя дето не мърда вече...........! Интересно какви ли ще са отзивите след тая масова екзекуция и как чешкото общество ще реагира на факта че някакъв изперкал говедар е изтрепал толкоз хора в техен университет.

    Коментиран от #56

  • 49 Киро премиера

    38 0 Отговор

    До коментар #35 от "факуса":

    Лижем щото имат вкус на шоколадови яйца и тоблерон.
  • 50 Хе,хе...!

    21 1 Отговор

    До коментар #45 от "Последния Софиянец":

    Изтърка бутоните- ,,Копи" и ,,Пейст" от папагалене на тази опорка ...!
  • 51 Зараза

    55 4 Отговор
    Американските ценности стигнаха и до Прага...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Хахаха

    4 41 Отговор
    Като почнеш да избираш полотици клото са за Путин, така става

    Коментиран от #85

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 осмоног

    33 36 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Леле каква гладка мисъл и брилянтно изразяване. Да му прилошее на човек. Лошото е, че тук пишат тролове от чужбина и превеждат с компютърен преводач. Този текст е типичен пример. Само преводачът на Гугъл би превел "Европа съюза" и не би забелязал неправилния словоред. Явно чужди граждани и служби се грижат за нашата информационна обработка в каквато посока им казват тези които им плащат. И май всичко идва от североизток, а както знаем от там нищо хубаво, освен рускини не е дошло. Никой не работи за слава вече.
  • 56 Товарищ

    15 74 Отговор

    До коментар #48 от "време разделно":

    Аман от комплексари. Нещо завиждате на САЩ ли и ви е яд на американците. Разходете се до руското посолство, вижте колко хора има на опашка за руски визи и направете същото със посолството на САЩ. А след това можете да ги наричате "кравари".

    Коментиран от #66, #107

  • 57 Актуално

    32 5 Отговор
    Последна информация:

    Стрелецът е чех, студент по история с психологически проблеми. Твърди се, че той е убил баща си вкъщи, след което е заложил там самоделна бомба, която не е избухнала. След това той отишъл в училището с пушка.

    Коментиран от #73

  • 58 патето Яки

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Стоян Георгиев има хиляди в България, а Българин пък има няколко милиона. За да ти е запазено името само за тебе трябва да го патентоваш. За по неповтарящо се има се запиши например като Лукчо или Прасчо.

    Коментиран от #68

  • 59 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    48 9 Отговор

    До коментар #52 от "Анджо":

    Американците не са ни виновни, че тука имаме толкова много продажни марионетки и подлоги които ни ограбват и унищожават само и само да ги задържат на власт господарите им. Американците си гонят интереса и не им пука за българите, стига марионетките и подлогите им да са им верни.
  • 60 ПоКУРко

    29 3 Отговор

    До коментар #4 от "Толерантен евроатлантик":

    ИТ специалист със супер високо АйКю по киберсигурност от Афганистан!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 патето Яки

    18 6 Отговор

    До коментар #27 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    А бре Топидиот Сталин и китайците ще спасят света.
  • 63 САЩисан русофил

    5 39 Отговор
    Русия пак активира терористичните си клетки

    Коментиран от #101

  • 64 Мдааа

    46 1 Отговор
    Няма начин да не е бил Путин. Нали жендъри?
  • 65 Ивелин Михайлов

    35 9 Отговор
    По данни на най-големия Исторически парк в света до Варна, стрелецът е украинец.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Или

    26 4 Отговор

    До коментар #18 от "Даммм...":

    афро-американски ценности? Любопитен съм да разбера.
  • 68 стоян георгиев

    3 23 Отговор

    До коментар #58 от "патето Яки":

    Що пишеш с името ми? Би трябвало да не ти харесва кво пиша и да не ме имитираш!много е комплексарско да се опитваш да прекараш проруските си лъжи с моето име,но е трудно на човек като теб да се обясни.наоисах че си човек ама не е вярно.

    Коментиран от #77

  • 69 Тра-ла-ла

    3 7 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Сигурно защото Толя, няма време да ни напише за тях.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ужас

    41 3 Отговор
    Честито, евроатлантици! Морал и живот по американски! Скоро и нас ще ни сполети!
  • 72 ХАХАХА

    40 7 Отговор
    Гледай прага ,мисли за България! Скоро и в София при това насъскване на хората 1 срещу друг!
  • 73 патето Яки

    35 4 Отговор

    До коментар #57 от "Актуално":

    Много жалко. Ходил съм в Чехословакия в Прага и в Словакия, прекрасна страна , прекрасни хора, чиста и подредена страна.

    Коментиран от #78

  • 74 стоян георгиев _ ментето

    38 4 Отговор
    Евроатлантическите ценности намират трайна почва и в Източна Европа.Добро начало.
  • 75 Сандо

    24 2 Отговор

    До коментар #52 от "Анджо":

    Ето какво казва един ,за съжаление забравен български писател,който иначе би трябвало да е гордост за всеки народ:"Реални са фактите,отношенията между фактите и законите,на които почиват тези отношения".А вие,независимо от броя и вида на висшите ви образования,сте се спрели само на фактите,затова и мисленето,и действията ви са прости и едноизмерни,а обясненията - елементарни и без познавателна стойност.
  • 76 За протокола

    18 0 Отговор
    Новините, които, ще прочетете тук чак утре или вдругиден:
    "Полицията бешежобявила за издирване David Kizak, който свързва със случай на насилствена смърт в село Кладно. Впоследствие стана ясно, че издирваният е стрелецът, който по-късно следобед уби десет души и рани още десетки във Философския факултет в Прага. Студентът е мъртъв."

    Коментиран от #79, #100

  • 77 патето Яки

    13 8 Отговор

    До коментар #68 от "стоян георгиев":

    Някой друг пише с името ти. Аз съм друг човек русофил, комунист и антифашист.
  • 78 Актуално

    8 1 Отговор

    До коментар #73 от "патето Яки":

    така е прав си.
  • 79 За протокола

    17 0 Отговор

    До коментар #76 от "За протокола":

    Корекция: Давид Козак или както някои казват "Дейвид"
    Роден 99г
    "Козак завършва с бакалавърска степен по история-европеистика и след това продължава с последваща магистърска степен по история. Той се съсредоточава върху историята на Полша."
  • 80 Симо

    32 1 Отговор
    "Тревога!!!" Вече само сме леко разтревожени ли, когато има 11убити и поне 30 ранени???? Това наистина не е кой знае какво и можем само да се поразтревожи.
  • 81 Дрън дрън

    17 4 Отговор
    А бе каква фържава е Чехия бе някакви се мислят за германци а не са като котката пит бул

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Би ли дал инфо...?!

    7 6 Отговор

    До коментар #81 от "Дрън дрън":

    Какво е това...,,фържава"...?!

    Коментиран от #84

  • 84 Дъ Геймчейнджър

    22 4 Отговор

    До коментар #83 от "Би ли дал инфо...?!":

    Педъръстия както и самата Чехия чайници им оправят грозните жени смятай какви мъжлета са
  • 85 Превод моля?!

    7 3 Отговор

    До коментар #53 от "Хахаха":

    ,,полотици клото"...?!
  • 86 И кво като ?

    30 4 Отговор

    До коментар #16 от "Доценти са преподавали путинофилия":

    Иначе правителството, всичките държавни медии, .. преподават краварските "безценности"! За това няма ли да ревеш?
  • 87 БгТопИдиот🇧🇬

    36 5 Отговор
    Тревога в Прага! Убити и десетки ранени при стрелба в местен университет .

    Нормалности за евролунатици и кравароговедари !

    Искахте банани и (Б)холивуд.

    Имате ги !

    Коментиран от #92

  • 88 така така

    27 3 Отговор
    Закъсаха го със фашистчетата си в Прага...
  • 89 БгТопИдиот🇧🇬

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Китайско–чешко менте на грант при галето !
  • 90 МирИканИцЪ

    34 3 Отговор
    ами те са в Шенген + евроатлантическите ценности нещата са нормални
  • 91 Джамбaза

    28 4 Отговор
    Едновременно достъп до оръжие и до Чехия имат само украинците.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Калпазанин

    19 8 Отговор
    Мирише ми на театър, сега остава това да е палестинец само и само да се настрои обществото срещу тях, дайте да видим труповете и имената на убитите така както виждаме в Интернет убити деца и жени "терористи" на собствената си земя от ционистите

    Коментиран от #113

  • 94 димитровски пионер

    5 21 Отговор
    Някой е решил да отбележи и да повтори събитието, състояло се половин век по-рано в столицата на НРБ. Социалистически ценности, нищо повече.
  • 95 Руснаците и китайците

    23 2 Отговор
    пак ли ще са им виновни

    Коментиран от #104

  • 96 ха ха

    16 1 Отговор
    Свободата Санчо е на върха на копието
  • 97 Анонимен

    10 10 Отговор
    Опаа, ислямската клетка си показа рогата. Предупреждавах за това., стига мигранти.

    Коментиран от #98

  • 98 Мдаа

    5 18 Отговор

    До коментар #97 от "Анонимен":

    Някой чул ли да се вика "Арах Акбар? Ако е имало такива викове, всичко е ясно. ХАМАЗ в действие.

    Коментиран от #99

  • 99 Мдаа

    6 5 Отговор

    До коментар #98 от "Мдаа":

    Поправка: "Алах Акбар".

    Коментиран от #240

  • 100 На 180 градуса

    14 7 Отговор

    До коментар #76 от "За протокола":

    Не знаех, че убитите са от философски факултет. Тогава този Козак е за канонизиране, той е екзорсист.
  • 101 Една такава клетка

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "САЩисан русофил":

    има малко по-дуолу от кръста ти.
    Активирана.
  • 102 Хапчето

    12 3 Отговор
    Нямаше ли подобен случай в Сърбия?

    Коментиран от #139

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Мда

    8 23 Отговор

    До коментар #95 от "Руснаците и китайците":

    "Полицията разследва комуникациите му в социалните мрежи, които показват, че той е бил вдъхновен от неотдавнашната стрелба в руския град Брянск, при която 14-годишен гимназист стреля в час по биология, убивайки двама души и ранявайки петима."

    Коментиран от #105, #126, #230

  • 105 Алооо

    13 15 Отговор

    До коментар #104 от "Мда":

    По скоро вдъхновението на "клетката" , идва от неодавнашната стрелба от терористите на ХАМАЗ по мирни хора, при нападението на Израел на 7-ми октомври 2023г. Близо 1200 убити, изнасилени жени и 240 души, отвлечени в дупките на Газа.

    Коментиран от #111

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Алооо

    7 13 Отговор

    До коментар #103 от "Как сте копейки":

    По скоро вдъхновението на "клетката" , идва от неодавнашната стрелба от терористите на ХАМАЗ по мирни хора, при нападението на Израел на 7-ми октомври 2023г. Близо 1200 убити, изнасилени жени и 240 души, отвлечени в дупките на Газа.

    Коментиран от #143, #218

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мда

    24 4 Отговор

    До коментар #105 от "Алооо":

    Случайно има и украинско знаме на университета.

    Коментиран от #129

  • 112 Мирчо Шопарчето

    6 29 Отговор
    Путин!
    Захарова!
    Лавров!
    Да изгоним Митрофанова!
  • 113 Калпазанка

    14 12 Отговор

    До коментар #93 от "Калпазанин":

    100 мюсюлманин, ислямист, мигрант, някой киберинженер от Афганистан, Пакистан и прочие. Целта е да се привлече вниманието, към събитията в ГАЗА!!!
  • 114 А бе

    6 16 Отговор

    До коментар #110 от "добре сме":

    Аз ти цитирам официална информация, ти ми пишеш фантасмагории на копейка.

    Коментиран от #140

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 в ес и бг това ще става ежедневие

    22 8 Отговор
    заради посоката към изкореняване на всякакви човешки и християнски ценности от хората ,чесито ви евроатлантизъм и пп и дб
  • 117 Чорба си

    8 14 Отговор

    До коментар #3 от "БСП за България и Радев":

    И аз идвам с теб в Русия брат, първо отеди ти ,ако не дойда значи съм добре😉
  • 118 Циганин

    9 2 Отговор
    Щом не е терористичен акт значи е бел
  • 119 долу ЕС

    18 4 Отговор
    колкото по обединена европа всички ще скачате от безценности! още искам ощеее все ден по 100 отрепане докато на проззтия европеец не му дойде акъла за кой да гласува, ето ви либерастия до шия
  • 120 Мими Кучева

    10 3 Отговор
    По Коледа стават чудеса!😁😁😁☠☠☠✝✝✝☠☠☠😁😁😁
  • 121 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 22 Отговор
    Винаги си задавайте въпроса......кой има интерес......когато стане марсов студ или големи земетръси ....Също си задайте този въпрос....В бг през соца син на полковник от някаква служба уби студенти и студентки на купон в студентски град.Това бе плод на ревност и дрога,но тук си е стрелба по движещи се хора......това е подготвен човек да убива.......убил е баща си,явно баща му не е могъл да го спре.....Ако приемем,че е тероризъм,а то прилича на тероризъм излиза,че русия активира клетки......Първо хамас,а сега прага.....трябва най висша степен на защита срещу терор да се приложи в ес и вероятно ще се приложи без да се говори!

    Коментиран от #123, #141

  • 122 Сандо

    23 2 Отговор

    До коментар #103 от "Как сте копейки":

    Най-после!А ние откога чакаме да се появи руската следа.Сега сме в очакване на потвърденото лично съучастие на Владимир Владимирович.

    Коментиран от #124

  • 123 Сандо

    21 4 Отговор

    До коментар #121 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Погледни дълбоко в психиката си!

    Коментиран от #133

  • 124 Мда

    25 4 Отговор

    До коментар #122 от "Сандо":

    Не ми пускат снимката от коментар 111, там се вижда украинското знаме на университета. Не твърдя нищо със сигурност, просто представям факти, всеки да си прави изводите, доколкото може!

    Коментиран от #157

  • 125 Центаджийче

    20 4 Отговор

    До коментар #103 от "Как сте копейки":

    Бил вдъхновен от единичната стрелба в Брянск, а не от Кравария, където стават всеки ден. И от бозите на Холивуд. Изкарали поне за дневната дажба?
  • 126 тцъ

    17 3 Отговор

    До коментар #104 от "Мда":

    информацията ти не е съвсем точна, в Брянск май беше "девочка", а този да не се излага, все пак е цивилизован европеец, е сметнал, че трябва да очука подобаващо число жертви. Но както и да е, вижда се че американските ценности прескачат всякакви граници и завладяват стремящия се към свобода, демокрация и "цивилизация" свят.

    Коментиран от #127

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Опааа

    20 4 Отговор
    Демокрация! ЕС! Кой не скача е червен!
  • 129 Опааа

    22 3 Отговор

    До коментар #111 от "Мда":

    Така е! Тия са със зеленото човече-клоун! Демокрация! ЕС!
  • 130 В.В.П.

    22 1 Отговор
    Това е от многото демокрация.И много наливане на ,,горещи новини ,насилие ,терор ,ужас ,хаос ,смърт..Ако беше утрепал Окроп ,щеше да е ПУТИНИСТ ...Сега е просто психар ..Да почиват в мир ..!
  • 131 Националист

    2 18 Отговор
    Путинисти
  • 132 тйхт

    5 9 Отговор
    Хайде на бас, че са били тарамбуки!!
  • 133 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 6 Отговор

    До коментар #123 от "Сандо":

    Сандо....поразходи се из бг и германските базари и френските.........Това,което видя по медиите за въоръжени полицаи с автомати.......и куче не е холивуд.....води се война и тази война се води не само в украйна.......За 2 месеца не може да станеш такъв убиец.Това,което се пише,че е имал ...Комуникация с руски е лъжа,но това е подготвен убиец!За това ,което е направил трябва поне една година работа с такъв луд или този лудият да се е готвил ежедневно сам дълги години!

    Коментиран от #191

  • 134 правилно !

    1 12 Отговор
    словашка копейка.от бандата на фицо.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Артилерист

    18 0 Отговор
    Чехите при сегашната власт следват едно към едно американците, където подобни убийства са а ежедневие...
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Пилотът Гошу

    21 0 Отговор
    Не се знаело нищо за мотивите му, ма не било тероризъм.... Упражнявал е хоби значи...
  • 139 Пилотът Гошу

    7 0 Отговор

    До коментар #102 от "Хапчето":

    Да, когато трябваше да предават оръжия... Съвсем случайно съвпадна естествено....
  • 140 Българин

    12 3 Отговор

    До коментар #114 от "А бе":

    Абе шекел, много ти е фалшива официалната информация, от дойче зеле ли я черпиш, подметко!?

    Коментиран от #150, #152

  • 141 Пилотът Гошу

    18 1 Отговор

    До коментар #121 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ма как само го разбра, че е от руснаците, а? Гений такъв... Абсолютно бездарен си относно геополитика... Путин активирал Хамас, не Израел... Тоя също бил активиран от Путин ... Това го върши в промеждутъците, когато не краде деца, нали така... 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #154

  • 142 Ъъъ

    12 0 Отговор
    15 убити деца и 24 ранени,преди това е застрелял баща си,оръжието е американско АР 15 не ги разбирам оръжията ,лайнце гадно
  • 143 Кой е ?

    7 0 Отговор

    До коментар #108 от "Алооо":

    Каквото почукало, такова се обадило!
  • 144 Ъъъ

    11 0 Отговор
    Оръжието по между другото е законно казаха по новините за спортна стрелба ама според мен такива оръжия силни с такава оптика за спортна стрелба не трябва да се разрешават
  • 145 Ден

    21 1 Отговор
    Американската зараза се е вкоренила в Европа и време е да бъде изолирана!От утре всички американци депортирани във фащ,закриване на американски бази и спиране на всякаква търговия с американски фирми!
  • 146 Ъъъ

    7 1 Отговор
    Олигофрена е искал да отиде до своето училище но като е видял че там е полицията е влезе в средната сграда където също е факултет иначе полицията веднага както е разбрала за убийството на баща му се започнали евакуация на училището защото е написал в мрежата иска да се самоубия и да отнеме възможно най-много живот и да причини възможно най-много болка л мръсно
  • 147 Коко

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Навремето чешкият студент Палах се":

    Ти с гъ за си ли мислиш?

    Коментиран от #155

  • 148 АУУУУУ

    6 7 Отговор

    До коментар #19 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Но още по - важното е грузя 404 да не спира да върви с пълни камази и вагони към облъчената чернобилска блатница и онова страхливото с токчетата и зелените прашки да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред! А шекелите да си стенат в тинята и кофите за смет цял живот, както най си обичат!
    ☝️👆👉🖕
  • 149 0101

    1 9 Отговор
    Да не се окаже роднина на руския политик Дмитрий козак ,замшеф ,имат визуални прилики

    Коментиран от #188, #241

  • 150 А бе

    5 3 Отговор

    До коментар #140 от "Българин":

    Ясен ти е капацитета, щом я мислиш за фалшива! Коефициента ти е 0,019 лв.! На бас, че не можеш да го разшифроваш!

    Коментиран от #158

  • 151 Мдааа

    17 3 Отговор
    И в Чехия има доста фашизоидчета. Като в Покрайнината.
  • 152 Мда

    6 2 Отговор

    До коментар #140 от "Българин":

    И това ли е фалшиво?

  • 153 Браво

    14 3 Отговор
    Демокрация няма що
  • 154 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 17 Отговор

    До коментар #141 от "Пилотът Гошу":

    Задаваш си въпросът????Кой има интерес и веднага излиза-кремъл!

    Коментиран от #205

  • 155 Българин

    12 0 Отговор

    До коментар #147 от "Коко":

    Либерастите мислят само с гъ ... зовете си и само за гъ ... зовете си!
  • 156 защо

    14 1 Отговор
    "Бащата на убиеца е бил намерен мъртъв по-рано днес"
    Обаче
    "За момента няма данни за стрелеца"
    Верваме ви.

    Коментиран от #159

  • 157 Само питам

    11 1 Отговор

    До коментар #124 от "Мда":

    Убиецът ли е разпънал знамето? Знаех си ,че е клиент на Брендо и последовател на Зеленски.
  • 158 А ма

    4 2 Отговор

    До коментар #150 от "А бе":

    Ти едно теле, като ти мучи, можеш ли да го разбереш?
    Така и аз теб не мога да те разбера с ограниченият ти мисловен процес!

    Коментиран от #162

  • 159 Ха ха

    11 2 Отговор

    До коментар #156 от "защо":

    Бащата виден комунист,а детето жълтопаветник,като Терзиева.
  • 160 Москва

    8 7 Отговор
    Въпреки че Европа е враг на нас, Русия, но съжалявам за семействата на невинно убити хора.
  • 161 Сзп

    10 2 Отговор
    Казват,че не е тероризъм,ако беше мюсюлманин е тероризъм,за момента е просто най-обикновено мероприятие.
  • 162 Ха Ха

    3 2 Отговор

    До коментар #158 от "А ма":

    Ми прави си изводите кой е телето, за другите е ясно!
  • 163 защо го изкарват трагедия ,като

    14 4 Отговор
    касовите филми са само убийства, най яките игри са с убийства,това е яко и модерно днес убийствата

    Коментиран от #164

  • 164 Анонимен

    5 7 Отговор

    До коментар #163 от "защо го изкарват трагедия ,като":

    Така е! Гледаме 2-ра серия на касовият филм. ХАМАС се завръща. 1-та серия я гледахме на 7-ми октомври 2023г . Доста кръвопролитна серия на тия терористи.
  • 165 Иво

    12 5 Отговор
    Някакъв превъртял фашист избил други фашисти. Нали тия скапаха срещу Русия през 68-ма
  • 166 Теме Рут

    13 4 Отговор
    Тези настигнаха американците преди нас

    Коментиран от #167

  • 167 Анонимен

    7 5 Отговор

    До коментар #166 от "Теме Рут":

    Ами след като Европа се напълни с мигранти ислямисти, ти какво очакваш? Така ще е и по лошо ще става.

    Коментиран от #239

  • 168 ТИР

    7 1 Отговор
    Те тези и те гладни шпинги станаха по големи австрийци от немците.
  • 169 Оги

    12 4 Отговор
    Взел е пример пичът от колегите си в Америка. Там така се требят. Все пак това ни е идеалът за демокрация. Момчето е било напреднал демократ и евроатлантик.

    Коментиран от #174

  • 170 Расъл и пасъл

    12 1 Отговор
    с компютърни игри и социални мрежи сигурно. Алгоритмите са му отключили някое психическо разстройство. ИИ няма емоции и не го интересува кого ще докара до унищожение. Малко като в Терминатор, ама без физическите роботи.

    Коментиран от #175

  • 171 Да попитам

    11 4 Отговор
    Това сега към Европейските ценности ли ще го пишем или към Американските?
  • 172 Гориил

    8 4 Отговор
    Много тъжно. Чехия беше един от двигателите на антируската реторика. Най-правдивият репортаж за реалния живот в Европа.Изказвам моите съболезнования.
  • 173 Бум

    11 3 Отговор
    Тези оръжия които се раздаваха на калпак в центъра на Киев.Логично е, че рано или късно ще са в Европа.

    Коментиран от #180

  • 174 Анонимен

    5 6 Отговор

    До коментар #169 от "Оги":

    Нищо подобно, такава касапница е било на 7-ми октомври 2023г, в сибуците та Израел, че ХАМАС направи истинско показно, как се убиват мирни хора.

    Коментиран от #177

  • 175 Анонимен

    6 7 Отговор

    До коментар #170 от "Расъл и пасъл":

    Нищо подобно, такава касапница е било на 7-ми октомври 2023г, в кибуците на Израел, че ХАМАС направи истинско показно, как се убиват мирни хора
  • 176 Адам Козяк ли?

    10 3 Отговор
    Щом се казва Козяк вие какво друго очаквате.
  • 177 Гориил

    4 9 Отговор

    До коментар #174 от "Анонимен":

    Умишлено ли избягвате да споменавате град Буча? Лъжата никога не води до храма.

    Коментиран от #178

  • 178 Анонимен

    7 8 Отговор

    До коментар #177 от "Гориил":

    Буча, е малка приказка, спрямо зверствата извършини от ХАМАЗ на 7-ми октомври 2023г, в кибуците на Израел.

    Коментиран от #206

  • 179 Ден

    9 6 Отговор
    американски ероатлантизъм!

    Коментиран от #203

  • 180 Гориил

    8 1 Отговор

    До коментар #173 от "Бум":

    Ние обаче знаем малко за Чехия и чехите. Доскоро европейските вестници бяха царството на Петър Павел.
  • 181 мнение

    6 5 Отговор
    Просто за информация. Човешките мозъчни вълни могат да се прихващат така като Wifi. Проблемът става когато те бъдат имитирани. Тогава човека възприема всичко като свои действия. Колкото е по напрегнат и изнервен е човека толкова по-лесно се прихващат вълните. Тоест достатачно е да ви се вкара електрод или примерно щифт в един зъб с допълнителен материал за илъчване на Ел импулси като пиезоелектрик и сте готова кукла на конци. В дадения случай човека може да има проблем със здравето или може да е бил.под контрол. Така могат дахсе правят атентати. Който иска да вярва който иска да невярва. Потърсете шлемове EPOC
  • 182 Гориил

    5 1 Отговор
    Маршал Конев не даде заповед. Той беше освободител.
  • 183 Мдааа

    15 1 Отговор
    Тоя фашист добре се е представил. А нашите само нарязаха статуите на майки и деца. Нещо като Вуду.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Иван

    14 1 Отговор
    Давид не е славянско име.

    Коментиран от #189, #196

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Нормално

    11 1 Отговор
    От Козяците толкова
  • 188 Че роднини са

    4 0 Отговор

    До коментар #149 от "0101":

    Нали виждаме .
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Хахаха хахаха

    10 2 Отговор
    Всела Коледа в ЕС
  • 191 Сандо

    13 1 Отговор

    До коментар #133 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Напълно съм съгласен.Просто ме дразни тази тъпа политкоректност,особено при такива трагедии,причините за които са много по-дълбоки от примитивната русофобия.
  • 192 Реалист

    14 5 Отговор
    Нападателя е окраински фашист бандер
  • 193 Зеленото Джуджи

    5 5 Отговор
    Путин е виновен. Той и никой друг 😄😄😄
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Пламен

    14 1 Отговор
    тука има фашисти ама още не стрелят. Сами режат паметници.
  • 196 Така е

    13 6 Отговор

    До коментар #185 от "Иван":

    Давид е типично еврейско име. Половината от миризливите го носят.
  • 197 Франсе

    11 3 Отговор
    Германският свят се разпада честито на балъците
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Уайт поер

    8 0 Отговор
    Айде сега искат да посегнат на домашните оръжия в Сащ поне не се дават.Мъжкарско е да защитиш жена деца къща имот.А не някакви полумъймуни с недостатъчно еволюционно развитие поради беден хранителен режим да мъродерствът наоколу
  • 200 Анонимен

    4 7 Отговор
    ХАМАЗ в акция!

    Коментиран от #220

  • 201 Един

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Кукурукукууу.
  • 202 Един

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "БСП за България и Радев":

    Не си дръж портрета на Путлер на нощното шкафче, вреди ти.
  • 203 Анонимен

    6 3 Отговор

    До коментар #179 от "Ден":

    Палестински джихад!
  • 204 Ъмхммм

    6 0 Отговор
    Верно,доста бърза реакция на полицията...само около 30 поразени жертви!
  • 205 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #154 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Знам,че си кьорав далтонист,но не очаквах да си и толкова дълбоко задръстен.
  • 206 Зеленски

    4 7 Отговор

    До коментар #178 от "Анонимен":

    Следващата ми Буча ще надмине Хамас.Обещавам.

    Коментиран от #207

  • 207 Анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #206 от "Зеленски":

    Сори! ХАМАЗ са ненадминати.Талибаните единствено са им конкуренция. Е, как ще ги стигнете, когато малкият палестинец или талибан, при навършване на 8 години тържествено им връчват по един калашник АК-47.

    Коментиран от #221

  • 208 Хохо Бохо

    6 9 Отговор
    Един луд уби десетки, а един престъпник уби милион украинци и руснаци и продължава да го прави...

    Коментиран от #222

  • 209 Мъжа на урсула

    14 2 Отговор
    Шок и ужас беше като нямаше банани и евро-атлантически ценности.
    Вече има банани, на кой му пука кво станало в прага.
    Нали това искахте
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Слава на Шенгена!

    7 2 Отговор
    Това ви чака!
  • 213 Име

    2 1 Отговор
    Това е особено учудващо.
  • 214 ха ааа

    3 10 Отговор
    Преръртяла чешка копейка путлерастка.

    Коментиран от #215, #236

  • 215 Анонимен

    6 3 Отговор

    До коментар #214 от "ха ааа":

    Мяза на активирана спяща ислямска клетка.
  • 216 Перо

    6 4 Отговор
    Как да няма “екстремистка идеология и групи”, когато името на стрелеца е ционистко!
  • 217 Перо

    7 4 Отговор

    До коментар #46 от "А защо ли...?!":

    Името на стрелеца е Давид! Това нищо ли не ти говори, кой е?

    Коментиран от #237

  • 218 Перо

    5 4 Отговор

    До коментар #108 от "Алооо":

    В Хамас Давидовци ли се казват, отворко, като стрелеца!
  • 219 Моарейн

    11 2 Отговор
    Само въпрос на време е някой откачалник като този да се развихри и у нас. Нали сглобката в момента със сила ни налага евроатлантическите "ценности".

    Коментиран от #224

  • 220 Перо

    4 3 Отговор

    До коментар #200 от "Анонимен":

    Ку-ку, ку-ку-у! Давид арабско име ли е?
  • 221 Перо

    4 3 Отговор

    До коментар #207 от "Анонимен":

    А на Давид АР 15!
  • 222 Перо

    6 3 Отговор

    До коментар #208 от "Хохо Бохо":

    Милиони давидовци, джендъре!
  • 223 За пореден път

    9 0 Отговор
    Заглавието пише ДЕСЕТКИ убити в Прага

    По-нататък В статията пише че не ако не е била намесата на полицията жертвите са можели да станат
    ДЕСЕТКИ

    ХА СЕГА ДЕ??????

    Коментиран от #235

  • 224 Анонимен

    8 4 Отговор

    До коментар #219 от "Моарейн":

    Ами ще се развихри. ХАМАЗ показва на света, че хич не се шегува. За постигане на целите си, не се спира пред нищо.
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Енгелс

    13 0 Отговор
    По времето на социализма, 1944-1989, нямаше такива неща. Имаше ред и дисциплина. При капитализма войните и убийствата, вървят ръка за ръка.
  • 227 доктрината вече се отнася за целия свят

    9 1 Отговор
    "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
    на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
    социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
    човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
    единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
    грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
    изтръгнем социалната същност на литературата, ще
    насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
    към секса, насилието, садизма, предателството -
    тоест безнравствеността. Нужни са писания,
    осмиващи естествеността и почтеността като
    архаични отживелици. Простащината, наглостта,
    лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
    животинския страх сред хората, безсрамието,
    доносничеството и още много пороци заложени в
    човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
    поколение след поколение, ще предизвикваме
    ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
    човек с консумативна психика на елементарен
    потребител. Всичко това ще извършим под девиза:"

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956
  • 228 краят на играта сега започва

    8 1 Отговор
    Краят на играта - План за световно поробване

    "Ние ще имаме Световно правителство, независимо
    дали ви харесва или не, чрез завоюване или по
    взаимно съгласие."

    Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.
  • 229 Майк Алън Патън

    6 1 Отговор
    Американската зараза по стрелба в университети , заведения , библиотеки , кампуси , се разпространява и в Европа ли ? Лоша работа , ако е така !

    Коментиран от #250

  • 230 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #104 от "Мда":

    Не знам дали в Русия го е имало скоро,обаче в кравария го има всяка седмица
  • 231 Украинска холера са управляващите БЕЗРОД

    4 1 Отговор
    Давид е името на убиеца! Жид ! Да превеждам ли какво е жид?
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 ДЕМОКРАЦИЯТА НАСТЪПВА

    2 2 Отговор
    ЩЕ НИ НАСТЪПИ СКОРО ! ВАЖНОТО Е ЧЕ БУТНАХМЕ МОЧА ! !
  • 234 Не търсете под вола теле журналя!

    1 1 Отговор
    Шок и ужас в Прага! Десетки убити и много ранени при стрелба в центъра на чешката столица (СНИМКИ)
    Че е ШОК, така е , но не са десетки , а е упомената точната цифра 15.
  • 235 Ха де

    0 0 Отговор

    До коментар #223 от "За пореден път":

    Пари за тайни служби , бивши чичковци и децата им на тези длъжности , не работят не следят не разузнават седят на тлъсти заплати и им дреме за хората .
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Говори

    0 0 Отговор

    До коментар #217 от "Перо":

    Му , ама се прави на улав.
  • 238 Чудих се

    0 2 Отговор
    Що ли са разстреляли Вапцаров и Гео Милев
    Ами фашизъм си е дремел в бг и се е сраснал с комунизма.
  • 239 Открит

    1 1 Отговор

    До коментар #167 от "Анонимен":

    Давид , име на радикал а
    .
  • 240 МММ не

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Мдаа":

    Чули да ,,Гоя,,
  • 241 0202

    0 0 Отговор

    До коментар #149 от "0101":

    На Аценюк по мяза.
  • 242 Бесен язовец

    3 0 Отговор
    Клетката на ХАМАЗ им разказа играта.
  • 243 Майстора

    2 1 Отговор
    Това име Давид ми звучи малко чифутско.
  • 244 БгТопИдиот🇧🇬

    4 0 Отговор
    ЕвроатлантизЪм в действие !

    И те скачаха кат мамуни за банани.

    Сега имат в изобилие и двете !
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор

    До коментар #245 от "мддаа":

    От Укрия е.
    Проверено !
  • 247 Хммм

    3 0 Отговор
    ХАМАЗ с тази акция в Прага показа на света, че с тях шега не бива. Всички арабски шейхове без изключение слушат Ръководителят на ХАМАЗ, те се срахуват от него за живота си и знаят, че ХАМАЗ са безкомпромисни и тежко на онзи шейх , който не им служи вярно. Например Катарците буквално са слуги на ХАМАЗ. Мърдане няма. Това е жестоката истина.
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Хммм

    3 0 Отговор

    До коментар #229 от "Майк Алън Патън":

    Никаква зараза, не прави свободни съчинения. Нещата са кристално ясни. ХАМАЗ с тази акция в Прага показа на света, че с тях шега не бива. Всички арабски шейхове без изключение слушат Ръководителят на ХАМАЗ. Шейховете се се срахуват от него за живота си и знаят, че ХАМАЗ са безкомпромисни и тежко на онзи шейх , който не им служи вярно. Например Катарците буквално са слуги на ХАМАЗ. Мърдане няма. Това е жестоката истина.
  • 251 Анализатор

    3 0 Отговор
    Погледнете снимката на лидерът на ХАМАЗ, Исмаил Хания.Ужас. Самото лице говори много. Сигурен в себе си като абсолютен вожд и водач на арабските народи. На среща с представители на разузнаването в Египет, Исмаил Хания е отправил следните искания:
    1. Прекратяване огъня от Израел, като условие за преговори;
    2. Замяна на 100 заложници срещу освобождаването на всички палестински затворници;
    3. Не приемат хуманитарни паузи, а пълен край на израелската война в ГАЗА;
    Е...? За какво става въпрос? Маршал Жуков в наши дни. С тази акция в Прага, Исмаил Хания прави послание за голямата мощ, която притежава. Следващият негов ход, ще бъде с издаване на ЗАПОВЕД за включване на ХИЗБУЛА във войната срещу Израел. Както и на другите формирования за военно притискане на Израел в няколко стратегически направления. Финансово без проблеми. Арабските банки са му в ръцете. Няма шега в тази работа.
  • 252 Инспектор

    3 0 Отговор
    Хак да им е на комисарите от ЕС. Приеха безотговорно милиони ислямски мигранти и резултатите не закъсня. Сега службите на тия държави обявиха повишени нива на заплаха и бойна готовност и какво от това? Ислямските клетки още са в затишие. Клетката в Прага и случилото се беше предупреждение от ХАМАЗ, какво я чака Европа.
  • 253 Апел до ЕС

    3 0 Отговор
    Господа Комисари,
    недейте чака и вървите след събитията, а вземете мерки. Спасете Европа от надвисналата опасност.
    1. Депортирайте всички ислямски емигранти от ЕС. И един кьорав мюсюлманин,-мигрант не трябва да остане в Европа;
    2. За целта, Катар, ОАЕ, Кувейт, Иран, Саудитска Арабия Египет и Турция водете преговори с тях да приемат в своите държави депортираните братя и сестри, по вяра;
    Ако това не бъде сторено, ще дойде момент, когато Европа ще потъне в кръв.11 септември 2001г., ще бъде малка приказка пред това което предстои да се случи.
    Господин министър-председател Денков, на австрийският премиер кажете едно голямо НЕ, по създаването и функционирането на мигрантски центрове в България. Гърмящи клетки държавата хайде няма нужда от тях. Те носят само смърт и разрушение.
    София, 23.12.2023г.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания