Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 09:25 634 1

Трима загинаха след срутване на хангар на летище в Айдахо ВИДЕО

  • айдахо-
  • летище-
  • загинали-
  • хангар

Инцидентът е станал в град Бойзи, ранените са девет

Строящ се хангар на територията на летището в Бойзи, Айдахо, се срути в сряда, убивайки на място трима души и ранявайки други девет, предаде Асошиейтед прес.

Петима от ранените са в критично състояние, се казва в изявление на градските власти, публикувано в сряда вечерта.

Стоманената конструкция на хангара се е сринала около 17.00 часа вечерта, каза шефът на пожарната в Бойзи Арън Хъмел и допълни, че екипите за бързо реагиране са спасили "множество жертви".

“Не знам какво го е причинило, но мога да ви кажа, че беше наистина мащабно срутване” каза той.

Някои от жертвите са били на подемник по време на срутването по време на падането на конструкцията, при инцидента се е срутил и кран.

Властите разследват какво е причинило срутването. Изпълнителят "Big D Builders" е получил разрешителни за изграждане на хангар за реактивни самолети с площ от 3 623 квадратни метра за Jackson Jet Center.

Проектът на стойност 6,2 милиона долара трябваше да включва изграждането на бетонна основа и метална сграда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВРОНЮЗ

    2 2 Отговор
    По информация на българските ЕвроАтлантически Варвари хангара е проектиран и строен от пияни руснаци избягали в Америка. 🤣🤣🤣