Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Март, 2024 18:33 12 065 235

Руската армия е близо до пробив на фронта?

  • украйна-
  • бен ходжис-
  • фронт-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • авдеевка-
  • нико ланге

Русия бавно унищожава Украйна, започвайки от изток

Руската армия е близо до пробив на фронта? - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA; FB

Украинската отбранителна линия на много места е слабо развита и има липса на войници и боеприпаси. Ще направят ли пробив руските войски? Експерти оценяват ситуацията, предаде focus.de.

Руската армия продължава да прави малък, но бърз напредък в Източна Украйна . Както показват сателитни изображения, оценени от New York Times, окупаторите се натъкват на слабо развити украински отбранителни линии, които не затрудняват руските войски.

За сравнение, Русия масово разшири отбранителната си линия на юг в продължение на месеци през зимата на 2022/23 г., като по този начин направи невъзможна очакваната голяма украинска офанзива. През миналия месец след жестоки боеве Русия превзе Авдеевка, както и няколко населени места наблизо, а голямата опасност за ЗСУ е руската армия да напредне още повече.

Русия се възползва от липсата на противовъздушна отбрана и артилерийски боеприпаси на Украйна.

Военният експерт Нико Ланге (от Мюнхенската конфедерация по сигурността) каза, че Русия бавно унищожава Украйна, започвайки от изток. Град след град биват изравнявани със земята. След това руската армия напредва независимо от собствените си загуби. В този стил Русия в момента продължава локалните си атаки на няколко сектора на фронта след превземането на украинския град Авдиевка.

Русия може да действа по този начин, защото Украйна няма противовъздушна отбрана и артилерийски боеприпаси. Руският напредък обаче като цяло остава ограничен, с големи загуби. Не виждам опасност от голям пробив в момента. Русия също не разполага с достатъчно сили, за да може да използва пробив за широкомащабни операции, каза той.

В южния участък на фронта Украйна оказва особен натиск върху руския флот и руската логистика. Украйна трябва вътрешно да реши мобилизационните си въпроси и се нуждае от противовъздушна отбрана, артилерийски боеприпаси и високоточно оръжие от западните си партньори.

Експертката по Русия Лесли Шюбел пък посочва, че разединението на западните страни помага на Кремъл. На фронта в Украйна липсват боеприпаси, технологии, добре отпочинали войници и все повече единство в политическото ръководство. Докладите от окопите в момента говорят за два украински снаряда на всеки десет руски. Това, което обаче не се е променило след пълномащабното нахлуване през февруари 2022 г., е, че украинците се борят с всички сили за съществуването си. Нищо не играе в ръцете на Кремъл повече от това, когато има разединение в западните страни.

Американският генерал Бен Ходжис пък припомня, че след десет години война Русия, която твърди, че има най-безаналоговата и могъща армия в света, има само една пета от територията на Украйна. „Руските сили вероятно ще постигнат малки тактически успехи по линията на съприкосновение през следващите месеци. Но не очаквам голям пробив тази година“, каза американският военен. Той призова Киев бързо да приеме закона за мобилизацията и да реши кадровите си проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куку

    243 24 Отговор
    Лъжа! Победоностната украинска армия е на 30 км от Москва!

    Коментиран от #9, #26, #106, #121, #203

  • 2 ХАХАХА

    183 13 Отговор
    А дзеления пигмей е в Турция, крайцер му правят ,за по сушата! ХАХАХА

    Коментиран от #111

  • 3 Само питам

    237 19 Отговор
    Нещо друго ли очаквахте ?
    Нали щяхте Крим да превземате и в Москва да марширувате ?
    Сигурно ще стане ама по потници и по чорапи .

    Коментиран от #24, #32

  • 4 Добре е

    237 17 Отговор
    Някой още ли сънува как Украйна побеждава?!Събудете се и прогледнете,проксито на САЩ губи територии,губи хора и трупа дългове.Сега може да плюете но помнете че с Украйна е свършено,капут!Но както се пееше “аз сам си избрах тази съдба”!
  • 5 КОТарАК

    16 202 Отговор
    злото се побеждава с по-голямо зло! пускайте атома срещу руската саранча

    Коментиран от #16, #57, #74, #134, #185

  • 6 обективен

    168 7 Отговор
    Зеленски сигурно е пожълтял , и го чака самолет !!!!

    Коментиран от #233

  • 7 От страни

    176 10 Отговор
    Маке ма...От кога Фатки почнахада пишат истината? Довчера укрите побеждаваха а днес?
  • 8 Орксия

    21 120 Отговор
    И целия свят да превземе си остава

    ОРКСИЯ🧌🧌
  • 9 Жоро

    150 8 Отговор

    До коментар #1 от "Куку":

    Лъжа! Така се засили украинската армия, че подмина Хелзинки и трябваше да се връща!
  • 10 Браво

    26 202 Отговор
    Пред очите на целия свят, другаря Путин унищожава православния свят, който ние сме създали! Не Русия, а ние българите! Слава на героите дали живота си срещу Империята на злото! Вечна слава на дедите ни, които знаеха какво е робство. Било гръцко, турско или руско. Вечна слава на всеки, който се бори срещу поробител!

    Коментиран от #22, #34, #115

  • 11 Аз съм веган

    13 133 Отговор
    Айде копейките обяснете, обяснете кога ще се случи плана на великия геостратег от бункера.

    Коментиран от #14, #85

  • 12 а ко рече дъртия пампер

    173 4 Отговор
    Ще се дървим на Русия до последния окраинец .
    Ама и на Китай ще се дървим до последния тайванец . Ама и близкия изток ще запалим . С Иран ще се бомбим. Тоя или ще запали Света , или ще заличи краварника .
  • 13 налюдател

    82 3 Отговор
    От далече е много лесно да даваш акъл
  • 14 а като си веган

    71 2 Отговор

    До коментар #11 от "Аз съм веган":

    на флейта свириш ли ?

    Коментиран от #36

  • 15 шааа

    126 1 Отговор
    Най-обичам да чета мнения на експерти, които не са били на фронта. Също и да чета произведенията на мисирки, които хал хабер си нямат от журналистика. Защо обичам да ги чета, може да попита някой. Отговорът е много прост - няма вече качествен хумор, който така да те разсмива, че диафрагмата направо да подпре гръкляна, затова ги ползвам експеритите и мисирките като заместители на този хумор.
  • 16 От страни

    84 6 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Гоуем пускач си като те гледам. Накъде ще ловиш като литне атома? Ей, знаех че мачките нямат мозък ама па чак дотолкова....
  • 17 Акула

    93 4 Отговор
    Айде към Одеската народна република е наред сега!
  • 18 Като погледнеш

    120 5 Отговор
    Кой с какво разполага като хора, оръжия, мотивация, промишленост, ресури, е повече от ясно кой ще спечели. От самото начало на войната. Само идиот би заложил на Украйна.

    Коментиран от #69

  • 19 Пере

    117 5 Отговор
    Колкото повече западни оръжия, толкова по малка територия на Украйна
  • 20 Аз съм веган

    6 91 Отговор
    Кога мордор ще победи бре копейки? Кажете колко време?

    Коментиран от #25, #37, #173

  • 21 Курд Околянов

    118 7 Отговор
    В началото на войната целта на Путин беше да сплаши украинците за да свалят антируското си правителство. Това начало беше неуспешно. Сега целта на Путин е да накаже жестоко украинците и го прави,,,,,, като ги унищожава. Целта му не е нито нови земи, нито ресурси, защото Русия си има предостатъчно.
  • 22 с правиславния свят воюват кравите

    92 6 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    Полковник Макгрегър го каза .
  • 23 Боко от дивана

    94 4 Отговор
    Нацистите бягат през глава към полша. Къде е кокаински да се снима с крайпътните табели на градовете????

    Коментиран от #145

  • 24 Само да отговоря

    14 78 Отговор

    До коментар #3 от "Само питам":

    Ако си мислите, че войната свършва и Русия печели сте в голяма грешка. Войната тепърва ще се развива и ще е в полза на моменти на руснаците, на моменти на украинците. Затова да ти отговоря, целта ако не си разбрал е нито руснаците да загубят, нито на украинците да спечелят, големите играчи та дори и Турция нямат интерес войната да свърши. Надявам се си разбрал.

    Коментиран от #29

  • 25 върви си почисти ауспуха

    47 1 Отговор

    До коментар #20 от "Аз съм веган":

    довечера ще е настъплението .

    Коментиран от #51

  • 26 Хахахаха

    13 65 Отговор

    До коментар #1 от "Куку":

    Лъжа! Руската армия едва се справя с една невъоръжена армия!
  • 27 Тра-ла-ла

    55 4 Отговор
    Като сме казали до последния, значи до последния. Нито крачка назад! Обединена Европа е зад нас!
    Някога май казвахме ли "Москва е зад нас!". Ето ви поредната разлика между евроатлантизма и комунизма.
  • 28 Ами всъщност

    100 7 Отговор
    Руснаците громят укронацитата навсякъде, като дават много по-малко жертви отколкото се опитва да изкара нескопосаната малоумна пропаганда на западналите и украинските им роби............единствено засега проблем са неочакваните загуби на кораби от черноморския флот и това се дължи основно на англетата които предоставят всякаква помощ на укрите в тази посока, реално те потопяват руските съдове криейки се зад проксито украйна...........само че на всяко нещо му идва края, а както се знае от историята руснаците ВИНАГИ ИДВАТ ЗА СВОЕТО, така че всички които им правят мизерии си го получават и то с лихвите!

    Коментиран от #54

  • 29 така си мислиш ти обаче

    79 4 Отговор

    До коментар #24 от "Само да отговоря":

    Eманюел Тод:
    Паразитният Запад затъва в нихилизма и самоунищожението. Останалият свят се идентифицира по-лесно с Русия на Путин, отколкото със Запада
  • 30 Италиански Куриера де ла Серра

    78 4 Отговор
    Г-н.Зеленски, вие ще се биете до последния украинец
    Зеленски: Аз съм евреин
  • 31 Курд Околянов

    68 8 Отговор
    Путин може да превземе Украйна, но не го прави. Ако го направи, това означава, че Украйна е окупирана и тогава Путин ще носи цялата отговорност за живота на населението там. Няма как да изхрани тия останали там около 20 милиона жители във фалирала страна без работеща икономика и тогава с право ще бъде обвинен в геноцид.
  • 32 Хахахаха

    9 65 Отговор

    До коментар #3 от "Само питам":

    И това ще стане, чакай си реда. Както виждате рашагите едва напредват и то срещу невъоръжена армия. А какво ще стане, като я въоръжат???

    Коментиран от #39, #95

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 От страни

    31 1 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    Мале-мале колко патос. Чаккосите ми настръхват. Ама фашистките приветствия не забрави да туриш?
  • 35 морски

    81 7 Отговор
    За тази война са си виновни Украинците 8 години бомбеха със 16000 жертви се мислиха за непобедими !!!!!!! Путин сам каза че войната са я започнали Украинците, защо Европа не спря войната още във началото??????

    Коментиран от #41, #42

  • 36 От страни

    28 0 Отговор

    До коментар #14 от "а като си веган":

    Тоа свири на дайкони. И да е дебел.
  • 37 Пала Марко

    23 1 Отговор

    До коментар #20 от "Аз съм веган":

    Яж ми Дайконя ,бе гейzeрче.
  • 38 Аз съм веган

    4 40 Отговор
    Ура копейки! Още са само три дня!
  • 39 Бармалей

    55 2 Отговор

    До коментар #32 от "Хахахаха":

    Видяхме я и като беше въоражена. Нали се сещаш, че те толкова оръжия вече никога няма да имат.
  • 40 макдоналдс тръмп

    60 3 Отговор
    УКРОПИЯ УМРЕ БЕ ,АМЕРИКАНЦИТЕ О НЕ ДАВАТ ОРЪЖИЯ ЩОТО НЯМА СМИСЪЛ ТРУП НЕ СЕ РЕАНИМИРА
  • 41 Курд Околянов

    82 5 Отговор

    До коментар #35 от "морски":

    Защо им трябваше на украинците да пращат Азов да трепе и да не спазват Минските споразумения, и повече от 20 години да крадат руски газ от тръбите за Европа без да го плащат. И да не се съобразяват с военния звяр Русия и да искат НАТО.

    Коментиран от #220

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Каубой 🤠

    7 55 Отговор
    Ушанките са в застой !
    Предстои да ядат голям бой !
    Гледай та стой !
    Един брой камилой !
    Ой, ой, ой !

    Коментиран от #53

  • 44 14-1

    35 3 Отговор
    "Американският генерал Бен Ходжис пък припомня, че след ДЕСЕТ години война" ?!
  • 45 ТТТ

    5 48 Отговор
    Питам всичкото рузофил- това ли иска разсипия. Да убива и завладява.

    Коментиран от #47, #50, #55

  • 46 Тъкър Карлсън

    66 3 Отговор
    Тъкър Карлсън нарече думите на бай Дън за Украйна бълнуване на луд .
    Американският журналист също така го нарече жесток и злобен демагог , който е грохнал старец" .
  • 47 Само питам

    65 2 Отговор

    До коментар #45 от "ТТТ":

    А какво правиха краварите и техните пудели в Ирак ,Сирия ,Либия ,Афганистан ..... Неща по различно ли ?

    Коментиран от #60

  • 48 ЗВЕЗДОБРОЕЦ

    68 2 Отговор
    Няма страшно . мокорон ще изпрати онези командоси дето ги биха нашите селяни, баба си и нейния брат с шапката на нполеон и Русия ще падне .
  • 49 БАНко

    61 2 Отговор
    ПРОБИВА ГО ИМА ОТ СЕДМИЦИ , НО РУСИЯ НЕ БЪРЗА И НЕ УБИВА СВОЙТЕ ВОЙНИЦИ !!! А В КАНАДСКИЯ ГРАД ТОРОНТО БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА ДЕМОНТИРАТ ПАМЕТНИК НА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ !!!
  • 50 да бе мамул

    51 1 Отговор

    До коментар #45 от "ТТТ":

    Украйна от векове е част от Русия . А другите чий го търсят там ?
  • 51 Аз съм веган

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "върви си почисти ауспуха":

    Всяка сутрин го прочиствам,ако трябва и кли 3 мичка мога да направя.
  • 52 Затишие пред буря !

    5 46 Отговор
    Русия я очаква голям сюрприз ?
    Путин ще прави стриптийз !
  • 53 свиркай си брат

    22 3 Отговор

    До коментар #43 от "Каубой 🤠":

    юмрука който ще получиш ще е железен

    Коментиран от #71

  • 54 ТТТ

    2 24 Отговор

    До коментар #28 от "Ами всъщност":

    Колко ти е пенсийката бе фатмак. Толкова злоба.

    Коментиран от #116

  • 55 БАНко

    47 3 Отговор

    До коментар #45 от "ТТТ":

    ЧОВЕЧЕ ПОГЛЕДНИ МРЕЖИТЕ !!! РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА И СТРОИ !!!

    Коментиран от #62, #66

  • 56 Тъкър Карлсън

    51 2 Отговор
    Лъжа след лъжа, Украйна може да спре Русия (каза бай дън). Не, не може. Този (конфликт) продължава повече от две години. Нато е по-силен от всякога (каза бай дън). Не, не е“, подчерта журналистът.

    Коментиран от #128

  • 57 Баце,

    35 0 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Айде и тоя даде на късо и реши да затрива планетата.
  • 58 Реално

    6 14 Отговор
    "Град след град биват изравнявани със земята."

    Коментиран от #72

  • 59 САТЪРА НА ХАНА

    43 2 Отговор
    ВЕРМАХТА ИЗЧЕЗНА В БОЕВЕ ЗА МАЛКИ СЕЛЦА КОИТО СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЕУИНИ
    ..... И СЕГА НЯМА КАК ДА ЗАЩИТИ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ..
    ТАКА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЩЕ ОСТАНАТ ЦЕЛИ
    ... И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ОГРОМНИ СРЕДСТВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  • 60 ТТТ

    1 23 Отговор

    До коментар #47 от "Само питам":

    Ще ти отговоря друже. Не завладяваха тези земи и не ги обявяваха за част от техните държави, а. Например.

    Коментиран от #73, #87

  • 61 Напред Русия!

    47 3 Отговор
    Русия не окупира, а освобождава! Укронацистите ще капитулират пак на 9 май след 79 години!
  • 62 ТТТ

    2 29 Отговор

    До коментар #55 от "БАНко":

    Строи бръмбари. Неудачнико в главата ти.

    Коментиран от #67

  • 63 САТЪРА НА ХАНА

    47 0 Отговор
    ЧАСОВ ЯР Е НАЙ - ВИСОКАТА ТОЧКА...
    ... ОТ НЕГО ДО ДНЕПЪР И ХАРКОВ
    ВСИЧКО Е В НИСКОТО - РАВНИНА
  • 64 От векове всеки път

    51 0 Отговор
    щом Запада изяде всичко, тръгва на поредният си кръстоносен поход към Близкият изток, Азия и Русия. Няма да е по различно и сега. Озверели са!
  • 65 Хохо Бохо

    31 2 Отговор
    Това е нонсенс - руската армия "да прави малък, но бърз напредък"...
  • 66 Жалки наведени копейки

    7 44 Отговор

    До коментар #55 от "БАНко":

    Къде строи ?
    Като изключим 3-4 града в цялата феодална руссия, всичко останало е в разруха, кал и мизерия.
    Строяла била !

    Коментиран от #76, #80

  • 67 БАНко

    18 4 Отговор

    До коментар #62 от "ТТТ":

    ЧОВЕЧЕ , КАКВО НАПИСАХ ЗА БРЪМБАРИ В ТВОЯТА ГЛАВА , НАПИСАХ ИСТИНАТА !!!

    Коментиран от #109

  • 68 Мнение

    37 4 Отговор
    Украйна свърши.
  • 69 Кулеба

    43 0 Отговор

    До коментар #18 от "Като погледнеш":

    Партньорите обясняваха, че руснаците имат ресурс за макс 2 седмици война. Май са объркали сметката с калкулатора :(, не вярвам да са ни излъгали. Те сащ и наглия не лъжат! Някой ги е подвел.
  • 70 Още се мотае около Авдеевка !

    6 39 Отговор
    Т.н. Втора армия !
    Превзе два курника и една кучешка колиба !
    Хванаха и в Днепър една риба 🐟 !
    Хайде чиба !
  • 71 Роки

    6 37 Отговор

    До коментар #53 от "свиркай си брат":

    Долу Путин да живее свободата
  • 72 Реално

    7 26 Отговор

    До коментар #58 от "Реално":

    Няма такива хуни ...

  • 73 да бе свирчо

    51 1 Отговор

    До коментар #60 от "ТТТ":

    Защото земите никога не са били техни . А Украйна все в състава на Русия е била .

    От друга страна обаче , америка и австралия кога са били в състава на англичаните , че избиха населението на два континента и се настаниха там ?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бесен-_ Язовец

    6 43 Отговор
    Много близо, от Авдеевка до Киев има само 1000 км.
    Но пък за 11 години превзеха Авдеевка на 15 км от Донецк!
    Това е СИЛА

    Коментиран от #131

  • 76 много са ти постни опорките

    21 4 Отговор

    До коментар #66 от "Жалки наведени копейки":

    Дой сега и че са гладни и магазините са празни .....ха ха ха малоумна работа ...
  • 77 Слава на Украйна 🔱

    6 51 Отговор
    В Черно море четвърти ден няма нито един руски военен кораб. Това се случва след унищожаването на поредния руски кораб - доказателство, че ватенките разбират само от бой. Затова ако цивилизованият свят иска да спре войната, трябва да въоръжи достатъчно добре украинската армия.

    Коментиран от #84

  • 78 Винкело

    20 0 Отговор
    На четири места в писаницата - първо едно, малко след това - точно обратното. Ми Марийка, кой...
  • 79 И накрая

    7 35 Отговор
    УКРАЙНА ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА, НО УКРАЙНА ПОБЕДИ РУСИЯ.
  • 80 Тити

    26 3 Отговор

    До коментар #66 от "Жалки наведени копейки":

    Суссс,бе козяшкоукрофилташки вувузел,пошол наХ Сууу Кааа.
  • 81 Различно ще е 😄

    32 6 Отговор
    Този път т.нар. Запад е в мозъчна смърт. Господ вече им е взел ума. Те сами ще завършат делото му.
  • 82 Мария Атанасова

    28 3 Отговор
    За нищо не става платена гнусна журналистка 10 разряд
  • 83 Тони

    39 3 Отговор
    Нали нямаха оръжия и бяха най нелепата армия в света и боеприпасите им свършиха преди година? Колко още лъжи ще изречете докато започне да изпъква истината? Всичките пари и боеприпаси на Европа хвърлиха и пак не могат да надделеят.
  • 84 разбира се бе ограничен

    24 5 Отговор

    До коментар #77 от "Слава на Украйна 🔱":

    Те руснаците ги изкараха на сушата и ги натовариха на влака . ..... Ма много си смешен бе .
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Капитан Кук

    36 6 Отговор
    "Може би, защото Русия е най-голямата християнска държава в света?" Няма може би. Тази война се води вече 2000 години и няма да спре, докато едната страна не победи. Малцина осъзнават, че това е религиозна война, която се води до смърт. Антихристияните (да не ги конкретизираме, че вече е "противозаконно") мразят християните с нечовешка омраза.

    Коментиран от #92, #225

  • 87 Читател

    33 2 Отговор

    До коментар #60 от "ТТТ":

    Не завладяват земи. Завладяват ресурси и поставят послушни правителства. Като при нас.
  • 88 Искате да видите истинската Жизнь

    5 26 Отговор
    На блатниците в Маскаляк?
    Търсете в ту-бата ...корпоратив по руски.
    Това е нечовешко

    Коментиран от #91, #107

  • 89 Капрал Хаймерсченко

    3 24 Отговор
    С голи ръце и с прашки.....
    Бием по агресорите рашки....
    До един са чебурашки
  • 90 Време е

    19 1 Отговор
    Айде,че да свършва това безумие !
  • 91 то в тубата и клипове за краварника бол

    21 1 Отговор

    До коментар #88 от "Искате да видите истинската Жизнь":

    Ходи ти да скифаш каква ти е мечтата .

    Коментиран от #97

  • 92 Какви ХРИСТИЯНИ са монго'лоидите

    3 22 Отговор

    До коментар #86 от "Капитан Кук":

    рамАзан, Жълтурите в Сибир, Камчатка,и т,н,...ма 🌈?
    ))))

    Коментиран от #96

  • 93 Военен блогер, експерко

    3 27 Отговор
    Колкото по-дълго Русия воюва, толкова повече затъва.
    За войната на Путин плащат самите руснаци, а украинците на плащат /пари/.
    С пари ги подпомага Западът.

    Блатото го очаква купонна система и после гладомор...
  • 94 Стефан

    29 3 Отговор
    По повод омразата към Русия един швейцарец на име Ги Метан издаде в Русия книга с името " Тысячелетная война", която е близо 500стр. В нея той описва омразата и действията за запада против Русия, СССР и отново Русия от най-старите исторически данни до днес. Книгата не е издавана на български, но може да се намери в интернет.

    Коментиран от #114

  • 95 факуса

    20 2 Отговор

    До коментар #32 от "Хахахаха":

    смехърко,ами те беха повече и по въоръжени в началото и натовско обучение минаха,докат лъгаха за споразуменията,колко да ги въоръжат или по скоро кого, кат не останаха
  • 96 Капитан Кук

    21 5 Отговор

    До коментар #92 от "Какви ХРИСТИЯНИ са монго'лоидите":

    Ами много по големи християти от тебе и господарите ти .
    Каква е официалната религия на краварника ???!!

    Коментиран от #100

  • 97 Гледай съвременни опиянчени

    4 18 Отговор

    До коментар #91 от "то в тубата и клипове за краварника бол":

    И невнетни съвременни маскаля, Оли ГОФРЕН ))))

    Коментиран от #101

  • 98 Наблюдател

    29 3 Отговор
    Хилядолетната война започва най-напред срещу Източната Римска Империя - известна като Византия. След като Константинопол е завладян от османците, Русия става център на православието и е известна като Третият Рим. Тогава се засилва похода от Запад на Изток. Опитвали са и по-рано. След като са превзели Константинопол по време на 4-ти кръстоносен поход, има кръстоносен поход и против Русия, но Александър Невски ги разбива.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ХРИСТИЯНИ МА ...БАВЕН

    3 14 Отговор

    До коментар #96 от "Капитан Кук":

    Абе от дека се намират се такива....куХИ БАЛАЛАЙКИ

    Коментиран от #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Артилерист

    37 6 Отговор
    Руската армия имала МАЛЪК, но БЪРЗ НАПРЕДЪК, което, според мен, умножено едно на друго прави НАПРЕДЪКА ГОЛЯМ. Второ, този Бен Ходжис не се изказва като разбиращ от военни дела, а като журналист-пропагандатор. Каквото е казал досега за фронта става точно обратното. Важното, което днес е казал, е признанието , че ВОЙНАТА Е ЗАПОЧНАЛА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ! Тъй като Русия влезе с войски преди 2 години означава, че именно Украйна е започнала войната преди 10години. Остава само да уточним, че Украйна води войната, но под американско командване, защото след майданския кървав преврат конците на инсталираните на власт украински марионетки се дърпат от американски съветници и инструктори. Трето, този Ходжис не очаквал голям пробив на руските войски, но той, пробивът, всъщност вече се случва...

    Коментиран от #136

  • 103 Малии

    5 19 Отговор
    Киев за три дни.
  • 104 Саманта

    31 4 Отговор
    Очевидно е вече, че обора ще ги оправи само една нова и здравословна гражданска война, която да изрине, дълбоката държава, и цялата джендър-либерастка пасмина, наред с демоНОкратите-глобалисти и геронтократите във фашингтон. Пожелавам им го, не само в името на собствената им държава, но и за благото на целия Свят!
  • 105 простите центари с томбула ли ги

    16 2 Отговор

    До коментар #100 от "ХРИСТИЯНИ МА ...БАВЕН":

    избират или специален курс за олиго френи има .
  • 106 ХА ХА ХА

    5 24 Отговор

    До коментар #1 от "Куку":

    Кой? Кой? Руската армия??Че то има ли такава?
  • 107 Хъхъхъхъхъ

    2 23 Отговор

    До коментар #88 от "Искате да видите истинската Жизнь":

    Нема по- гъвкави..получовешки екземпляри с ...некоординирани движения .
    Особено колхозните танцьори - маскаля и плюс ХИ

    Коментиран от #108

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 хи хи хи хи

    1 8 Отговор

    До коментар #67 от "БАНко":

    ТВОИТЕ БРЪМБАРИ ГОРЕ ВЕЧЕ СА СИГУРНО МУТАНТИ.
  • 110 стоян георгиев

    4 13 Отговор
    Трета статия за днес с една и съща лъжа.няма подобна тенденция.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Сорос каза

    22 1 Отговор
    Тръмп,с тебе сме.Памперса в Арлингтън ,барабар с Нюланд.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Флин

    20 3 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    А какво да кажат индианците на континента Амерка или 56-те държави в състава на Обединеното кралство ?

    Коментиран от #117

  • 116 А50

    19 2 Отговор

    До коментар #54 от "ТТТ":

    Ами как няма да сме злобни към вечните ни врагове англетата, пък и човека казва истината. Англетата вече си плащат, като корабите им заобикалят цяла Африка, а франсетата ги изритаха от черния континент

    Коментиран от #146

  • 117 Ами виж как живеят

    3 13 Отговор

    До коментар #115 от "Флин":

    Индианците в Америка и чукчите в Робсия.Тогава казвай.

    Коментиран от #125, #159

  • 118 До вас

    14 2 Отговор
    Новините идват явно с няколко месеца закъснение
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Хаха

    7 10 Отговор

    До коментар #119 от "атеш айдар марийка дамбазче":

    Ти си по зле и от
    Кукушкинков.

    Хахаха
  • 121 Евроатлантик

    10 23 Отговор

    До коментар #1 от "Куку":

    Колкото е близо изплуването на крайцера Москва😂, толкова е близо и пробива на пияните руслямисти...

    Коментиран от #124

  • 122 Любо

    4 6 Отговор
    Не може да бъде, не ви вярваме!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 бъркали ти се в зад ника , а мушмул

    10 1 Отговор

    До коментар #121 от "Евроатлантик":

    да свикваш че напред все по лошо ще става .
  • 125 интересно

    13 0 Отговор

    До коментар #117 от "Ами виж как живеят":

    Ти па кога си виждал индианци и чукчи на живо ?
  • 126 ... руската армия напредва независимо от

    3 13 Отговор
    собствените си загуби".
    Бедни ми, руски народе...
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Да и Тъкъра

    3 13 Отговор

    До коментар #56 от "Тъкър Карлсън":

    Нарече Путин Тъп.анар .

    Хахахага
    Цял свят се смя със гъ.за си на Бункерния Плъх.
  • 129 Людмила

    21 6 Отговор
    Диктатура, агресор, окупатор , убиец... употребата на всяка една от тези думи в посока Русия носи по 10 цента от Америка за България в касичката на мисирката.
    Тук, обаче, в България не вървите!
    Всъщност, Русия освобождава окупираните от нацистите изконни руски територии и изглежда го прави бавно и методично.

    Коментиран от #133, #135

  • 130 да бе драги читателю

    1 8 Отговор

    До коментар #127 от "Ци_ ГАНИНО НЕ ГРА МОТЕН":

    като четеш само Фактор и бай си Иво , все така ще е . И като как ви освободи Русия като не е съществувала ?
  • 131 Силно мирише

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "Бесен-_ Язовец":

    На Миризлив Барсук .
    Това е сила .
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Хохо Бохо

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Жалкопаветен, ми те тези системи са автоматични ве. Не ви ли учат в козяшкото килоино училище? Американската и руската системи за ядрен отговор са автоматични, засекат ли ядрен удар и сами се задействат ако някной не ги спре. Общият тротилов еквивалент само на руските Яо е достатъчен да изпържи всичко живо на земята няколко пъти ве краварче недоучено. А представяш ли си къв купон ще е ако и двете системи си изджасат ракетите? На МАрс ли ще бегаш или на Луната? Само да те светна, най-големи късметлии ще са тези дето направи ще се изпарят,

    Коментиран от #142, #151

  • 135 ...

    2 11 Отговор

    До коментар #129 от "Людмила":

    Людмила, а как може да наречеш случващото се, освен диктатура, агресор, окупатор , убиец?
  • 136 Старшинка

    4 17 Отговор

    До коментар #102 от "Артилерист":

    Руската армия за нищо не става.За две години три села!Щом опряха до индийци ,африканци и др. Русия също се задъхва за боеприпаси.ракетите от Иран не достигат!

    Коментиран от #227

  • 137 Запознат

    12 2 Отговор
    "Той призова Киев бързо да приеме закона за мобилизацията и да реши кадровите си проблеми"

    Те защото руснаците имат големи загуби а украинците са безсмърни за това не остана пушечно месо за фронта и търсят спешно нови 500 000 въпреки че имаха 800 000 в началото на СВО и до сега са мобилизирали още 600 000.

    Пък закона за мобилизацията е да се хвърлят всички украинци на фронта искат или не - западните им началници укрите не ги интересуват - важното за тях е да отслабят Русия.
  • 138 ЕВРЕИН

    5 3 Отговор

    До коментар #127 от "Ци_ ГАНИНО НЕ ГРА МОТЕН":

    АЛО РОМЕИ БЪЛГАРСКИ ТИ СЕ ИЗКАРА ПО СТАР И ОТ ЕВРЕИТЕ

    Коментиран от #149

  • 139 Мишел

    15 4 Отговор
    След Авдеевка в Украйна до Полша няма сериозни отбранителни линии. Така че пробивът е направен. Но Русия сега няма подготовка за сериозно настъпление, а и сезонът с малко сняг и много кал не е добър за настъпление. Затова до юни руснаците ще продължават да изтощават интензивно украинската армия, която се топи все по бързо поради огромни загуби и масово предаване в плен.
    След юни многбройна руска войска ще тръгне на запад в решаващо решително настъпление.

    Коментиран от #175

  • 140 Механик

    14 3 Отговор
    Малеееее! УжасТ!
    Само като си помисля, че руските нямат нито ракети, нито танкове....
    Какво ли щеше да е, ако руснаците имаха оръжия и Путин беше жив???
    Направо, късмет извадиха укрите.

    Коментиран от #164

  • 141 АБЕ МА нгал ИЗТРЪПНАЛ

    10 2 Отговор

    До коментар #132 от "кажи бе Ман Го България от коя година е":

    БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ДРЕВНАТА СТРАНА В ЕВРОПА И НИКОГА НЕ СИ Е СМЕНЯВАЛА ИМЕТО.
    ГЛЕДАЙ ДРЕВНИТЕ КАРТИ ИЛИ МИ ГЛЕДАЙ ОГРОМНИЯТ...гУЙ!
    ПЕЕЕРАС

    Коментиран от #147

  • 142 Хохо Бохо

    4 9 Отговор

    До коментар #134 от "Хохо Бохо":

    То и НАТО-вските са такива, с една разлика, че са МНОГО по-добри, а не ръждясали от времето на СССР..
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 хи хи хи хи

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "Боко от дивана":

    А ти помисли ли как и накъде ще бягаш?
  • 146 ТТТ

    3 4 Отговор

    До коментар #116 от "А50":

    Мътните ви взели. Англета, франкайз абе русороби сте вие долни.
  • 147 кажи бе Ман Го България от коя година е

    8 4 Отговор

    До коментар #141 от "АБЕ МА нгал ИЗТРЪПНАЛ":

    Как е най древната като от 1300 години - 700 е била под робство ?
    И от 56 Царе - 26 са убити от собствените си хора !

    Коментиран от #153

  • 148 ТИГО

    2 1 Отговор

    До коментар #144 от "РОШКО":

    тупна
  • 149 Я ПОКАЖИ КЪДЕ И КОГА ИМА ДЪРЖАВА

    3 3 Отговор

    До коментар #138 от "ЕВРЕИН":

    ЕВРЕИ, ОПУШЕН МАН- гасарино?

    Коментиран от #152

  • 150 ...

    2 7 Отговор

    До коментар #144 от "РОШКО":

    Кога бре? Като Киев за три дни ли?...
  • 151 Бухахаха ха

    6 7 Отговор

    До коментар #134 от "Хохо Бохо":

    От космоса личи ,че си руски възпитаник,изостанал от реалността!

    Коментиран от #158

  • 152 Хохо Бохо

    8 2 Отговор

    До коментар #149 от "Я ПОКАЖИ КЪДЕ И КОГА ИМА ДЪРЖАВА":

    Нека да му осветля познанията!
    Израел е държава в Близкия изток. Създадена е през 1948 и е единствената страна в света, в която мнозинството от населението са евреи....
  • 153 Хахахахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #147 от "кажи бе Ман Го България от коя година е":

    1300 Ман АФА ДА ТЕ ТЪПЧАТ, ПЕЕРА С УС РАН!
    ТОВА Е ЕДИНСТВЕНО СПОРЕД КОМУНЯГО ПЕЕ РАСКАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА!
    АМИ ДРЕВНА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО Е ИЗВЪН ТИЯ "1300" ГОД.,...МАН ГАЛ УС РАН?

    Коментиран от #156, #160

  • 154 Надизеяка

    4 14 Отговор
    Знаете ли,каква е разликата между руснаци и украинци ? 90 процента от украинците/най-малко/ са се срещали с цивилизацията,а над 90 процента от руснаците не са чули за такова животно.Идете и поживейте поне 1 месец и на двете места и ще разберете за какво говоря.

    Коментиран от #161

  • 155 ТИГО

    7 9 Отговор
    Про путинските отпадъци се радват защото се избиват нормални хора вече 2 години ! Щото путлер им е пътеводна светлина на родните майкопр0давци ..............!! АМА пишете от АЙ фоните си "Слава на Росия" .....................гмус ме е 0т вазе

    Коментиран от #163

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 РОШКО

    13 3 Отговор
    КОЗЕТА АМИ ПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ИСТОРИЯТА НА ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ КРАВАРИ, КЕНЕФА МИ НА СЕЛО Е ПО СТАР ОТ САЩ

    Коментиран от #165

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 флин

    10 1 Отговор

    До коментар #117 от "Ами виж как живеят":

    Ами твоите хора извън границите на своята държава не позволяват на други държави да живеят добре , които държжави ги допуснат доброволно , те сриват икономиката им , които не ги пускат им устройват прерати , войни , санкции , всичко , което пречи на икономическото им развитие . Този път надминаха себе си , Европа им се видя много забогатяла и я подбраха заедно с Русия .
  • 160 да питам

    5 6 Отговор

    До коментар #153 от "Хахахахаха":

    Къде е тая древна велика България , че е като западните атлантически ценности . Всички ги споменават ама никой не ги знае какви са .

    Коментиран от #167

  • 161 Аре бе

    5 8 Отговор

    До коментар #154 от "Надизеяка":

    Я покажи къде точно се намира република Русия! Извади границите на 22-те Републики от Рушлямската пе-дерация и ни покажи къде е !!
    ХХАХАХАХАХАХАХА

    Коментиран от #166

  • 162 Надизеяка

    2 4 Отговор
    Затова Путин си разиграва коня,както му е кеф.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Старшинка

    3 7 Отговор

    До коментар #140 от "Механик":

    Не е нужно да се замисляш,ТАКА Е!! Руснаците също изпитват недостиг на снаряди и войници!Ракетите доставяни от Иран,също са проблем!

    Коментиран от #177

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 какви граници те гонят бе

    6 3 Отговор

    До коментар #161 от "Аре бе":

    Ако трябва да извадим картите , то и Аляска трябва да вкючим в Русия !

    Коментиран от #176

  • 167 ПИТАЙ МИ..БАБАЛЮГАТА, ПЕ'ДРО!

    1 2 Отговор

    До коментар #160 от "да питам":

    ГЛЕДАЙ ДРЕВНИТЕ КАРТИ,...ДОЛБОЕБ ОПУШЕН

    Коментиран от #168

  • 168 велосипедист

    2 0 Отговор

    До коментар #167 от "ПИТАЙ МИ..БАБАЛЮГАТА, ПЕ'ДРО!":

    а моеш ли ми осмука любовния мукул ?
  • 169 Иванушка🇺🇲

    4 16 Отговор
    Русия напредва с триста убити на час. Ще превземат поредното село. От злоба и безсилие разрушават всичко наоколо. Но плащат с кръвта си.

    Коментиран от #171, #179

  • 170 РОШКО

    13 5 Отговор
    ДОКАТО СПОРИМ И РУСНАЦИТЕ НАПРЕДНАХА С ОЩЕ 10 КИЛОМЕТРА
  • 171 да бе охлюв

    5 0 Отговор

    До коментар #169 от "Иванушка🇺🇲":

    ще ти се спече ф а ш к и я т а от яд .
  • 172 Сократ

    11 3 Отговор
    Верно ли? Това не може да е истина. Нали укрите вече бяха под Владивосток? Списувателката пак изплисква легена. Простено и е. Толкова си може горката.
  • 173 Мъжко женско или третополово

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Аз съм веган":

    Си, няма значение. Аз съм толерантен и единственото място което ме интересува е дупката между бузките ти. Най обичам вегански д.у..пе,,та. Цял плод зеленчук.

    Коментиран от #187

  • 174 РОШКО

    3 0 Отговор

    До коментар #165 от "Още ли тропаш":

    ТИ ИЗПУСКАШ НАИ ГОЛЯМОТО УДОВОЛСТВИЕ
  • 175 Нострадамус

    3 7 Отговор

    До коментар #139 от "Мишел":

    До юни ще я има ли Русия

    Коментиран от #195

  • 176 ИЗВАДИ ГРАНИЦИТЕ НА 22 РЕПУБЛИКИ

    3 7 Отговор

    До коментар #166 от "какви граници те гонят бе":

    В РУШЛЯМ П ЕДЕРАЦИЯТА И ПОКАЖИ КЪДЕ АДЖЕБА Е... РЕПУБЛИКА РУСИЯ, ПЕДРОСА!!!
    НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,НЕМА ТАКАВА НАЦИЯ ИЗОБЩО!
    ЗА КРАТКО СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КНЯЖЕСТВО МОСКОВИЯ ( БИВШИ РОБИ НА ВЕЛИКОТО ЛИТОВСКО КНЯЖЕСТВО)!!!

    Коментиран от #178, #180, #183, #192

  • 177 Сократ

    5 3 Отговор

    До коментар #164 от "Старшинка":

    Аха. Добре че са Иран и Северна Корея. Тая опорка спусната от галето не хваща декиш.
  • 178 какви граници те гонят б е о с р а н

    6 2 Отговор

    До коментар #176 от "ИЗВАДИ ГРАНИЦИТЕ НА 22 РЕПУБЛИКИ":

    Ако трябва да извадим картите , то и Аляска трябва да вкючим в Русия !
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Мишел

    4 7 Отговор

    До коментар #176 от "ИЗВАДИ ГРАНИЦИТЕ НА 22 РЕПУБЛИКИ":

    Факт ! Днес има Р.Федерация но РУСИЯ няма!

    Коментиран от #182

  • 181 Копейка

    1 6 Отговор
    Още три дни и сме в Киев.
  • 182 папинко

    7 2 Отговор

    До коментар #180 от "Мишел":

    А краваристан какво е ? Къде е америката ако спуснем границите на всеки щат ?
  • 183 РОШКО

    14 3 Отговор

    До коментар #176 от "ИЗВАДИ ГРАНИЦИТЕ НА 22 РЕПУБЛИКИ":

    АКО НА КАРТАТА НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ НАИ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА НА КАРТАТА 17 000 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА, ЗНАЧИ МНОГО СА ТИ ПРОМИЛИ МОЗЪКА КОЗЯК

    Коментиран от #191

  • 184 Костя....

    4 5 Отговор
    Не може да бъде... без успехи, балсъм ви и руската армия, за две години две канавки в Авдеевка, е как тази година да ги закарам на Шипка....?????.... да серем там????

    Коментиран от #188

  • 185 Филанкишията

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    да та пуснат при бабаМИНКА на рогошките гробища.
  • 186 Я пак?

    4 2 Отговор
    Партньори във каво е запада за окрайна?
    Маро кажи ма? Че гледам ги разбираш нещата
  • 187 Аз съм веган

    1 4 Отговор

    До коментар #173 от "Мъжко женско или третополово":

    За такива содомии в любимия ти мордор се лежи в затвор. Но щом ти харесва да имаш такива фантазии, кой съм аз да те съдя.

    Коментиран от #205, #235

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 РОШКО

    3 1 Отговор
    ЕВРОПА ИДВАМЕ

    Коментиран от #193

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 ХЪХЪХЪХЪХЪЪЪХЪЪ

    3 6 Отговор

    До коментар #183 от "РОШКО":

    ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А...Р. П ЕДЕРАЦИЯ, МАН- Гал НЕ грамотен!!!
    А..БАШКИРИЯ, КОМИ, ДАГЕСТАН, ИНГУШЕТИЯ, ЧЕЧЕНИЯ, ТАТАРСТАН,ЧУВАШИЯ И Т.Н,....КАКВИ СА БЕ МАН гасар ЗАБАВ ))))))))
  • 192 Руснака

    4 2 Отговор

    До коментар #176 от "ИЗВАДИ ГРАНИЦИТЕ НА 22 РЕПУБЛИКИ":

    да те пази господ от лоши РУСНАЦИ......но и ти не губи инстинкта за самосьхранение....бьди скромна!!!!!

    Коментиран от #200

  • 193 Гошко

    3 8 Отговор

    До коментар #189 от "РОШКО":

    Цял свят знае, Киев за 3 дня и за седмица в Лисабон )))))))
    ПЕЕЕРАС ли си или...г ЕЙ? )))))

    Коментиран от #198

  • 194 11 години ли???

    2 6 Отговор

    До коментар #188 от "Бъркаш сериозно":

    Ами те тогава до Киев ще стигнат след 111години, я стигнат я не.
  • 195 Сократ

    8 1 Отговор

    До коментар #175 от "Нострадамус":

    Въпросът е, ако пак спечели бай пън, ще има ли гражданска война в сащ? Отговора е да.
  • 196 Джоли Роджър☠☠☠

    11 1 Отговор
    Фокс нюз на живо показаха на американците как дъртия педофил бай Дрън след като посрича написаните му фрази пред конгреса след края на речта си като слезе от трибуната и отново се загуби та се наложи личната му охрана да го изведе от залата.
  • 197 атакуй не атакуй

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "Приветик":

    все равно получиш х.....
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 НЕ БЕ ПИ НДОС

    1 13 Отговор

    До коментар #192 от "Руснака":

    2 год, имах фирма в маскал! Тъпчех гаджетата,булките,шлюхите на пияните ПЕЕРА се а мудаците и атморозляците ги ритах като кучета .
    Никъде другаде по света не съм ша-марил толкова ОБ людаци

    Коментиран от #202, #211, #222

  • 201 az #СВО

    17 0 Отговор
    Накратко:

    1. Докъм м. Май, Киев няма да бъде в състояние да контролира бойната линия. Съпротивата на ВСУ ще става все по-хаотична и безсмислена.

    2. Москва не бърза и пести живата си сила, затова и не ставаме свидетели на руски пробиви на всяка цена.

    3. Москва много добре знае, че времето работи в нейна полза. Путин не бърза за никъде!

    4. Предстои разделяне не просто на бивша Украйна, а на Европа. Ще станем свидетели на нова Ялта.

    Коментиран от #204, #206

  • 202 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #200 от "НЕ БЕ ПИ НДОС":

    Евала. Това заслужават.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Ъхъ.....

    3 10 Отговор

    До коментар #201 от "az #СВО":

    Пести я, то 1 милион ушанки у чувалите...колко са

    Коментиран от #207

  • 205 АЗ НЕ СЪМ ВЕГАН

    15 1 Отговор

    До коментар #187 от "Аз съм веган":

    И кой ще спре руската армия сега? Зеления е дълбоко в бункера, а залужни е посланник в Англия.
  • 206 Адрес 4000

    3 10 Отговор

    До коментар #201 от "az #СВО":

    Гладна копейка нова Ялта сънува
    За твоя информация
    Не сме 1945
    Дори и Тръмп да спечели
    Това няма да се случи
    😃

    Коментиран от #210

  • 207 az #СВО

    7 2 Отговор

    До коментар #204 от "Ъхъ.....":

    Така като гледам все още вярваш, че ВСУ героично се сражава за Мариупол, Артьомовск, Авдеевка....

    :))))

    Коментиран от #209, #213

  • 208 Справедлив

    11 1 Отговор
    Русия напред. Победа за Нами.
  • 209 az #СВО

    2 0 Отговор

    До коментар #207 от "az #СВО":

    Точно Тръмп ще участва!
  • 210 az #СВО

    3 1 Отговор

    До коментар #206 от "Адрес 4000":

    Точно Тръмп ще участва!

    Коментиран от #212

  • 211 България

    2 1 Отговор

    До коментар #200 от "НЕ БЕ ПИ НДОС":

    👍😄👍.........
  • 212 Адрес 4000

    2 4 Отговор

    До коментар #210 от "az #СВО":

    Щом казваш
    Явно си запознат
  • 213 Ххх....

    3 11 Отговор

    До коментар #207 от "az #СВО":

    Не,бе : 64 км Колона. Киев Харков, Херсон, Чернигов,Омск, Одеса...и 185 селища...ОСВОБОДЕНИ!!
    Виж КОЙ и КАК бягаше панически от Харков и Херсон с тоалетни чинии на гърба )))))
    Виж !!!!

    Коментиран от #223

  • 214 БПФ

    7 2 Отговор
    Аз много бих искал да знам как Бен Ходжис е станал "генерал" без да е участвал в нито една битка, въпреки че САЩ постоянно воюват някъде? Какъв "генерал" е тоя лъсkaч?

    Коментиран от #215

  • 215 Ходжис е военен от кариерата

    2 6 Отговор

    До коментар #214 от "БПФ":

    НО... ПУСИ ХАНЪМ И ШАЙГУ СА... БЕЗКАЗАРМЕНИ ХОМ- ЛЯЦИ!
    ФАКТ
  • 216 Напиши коментар

    7 1 Отговор
    Русия строи нови сгради,айде то свърши вече агитацията - Западът загуби тотално - то е нормално - всеки хищник може да загуби.

    Коментиран от #219

  • 217 аватар

    5 3 Отговор
    РОССИЯ БУДЕТ НАВСЕГДА!
  • 218 аватар

    9 2 Отговор
    РОССИЯ БУДЕТ НАВСЕГДА!
  • 219 Ъхъ,,,,

    1 0 Отговор

    До коментар #216 от "Напиши коментар":

    А кене фи, кога?
  • 220 Стенли

    5 2 Отговор

    До коментар #41 от "Курд Околянов":

    Много правилно.Защо не спазваха украинците минските спорузомения като са ги подписали?!
  • 221 Киро

    2 1 Отговор
    Малий наште юнаци да готвят китките и да са наредени с китките на Цариградско шосе. Червените байряци и интернационала да са готови.
  • 222 Стойко

    2 3 Отговор

    До коментар #200 от "НЕ БЕ ПИ НДОС":

    Кво си шамарил бе Гов Ньо,само един тупаник и си напълнил гащите ,после ще забършас теб пода от осссра ното.

    Коментиран от #224

  • 223 az #СВО

    8 1 Отговор

    До коментар #213 от "Ххх....":

    Да знаем, знаем и как Москва свърши ракети, снаряди и войници....

    И че използват чипове от перални, лопати, за да воюват.

    Хахахахахаха!
  • 224 Механик

    2 1 Отговор

    До коментар #222 от "Стойко":

    Ти ПЕЕРА с ли беше или г ЕЙ?
  • 225 русия

    2 3 Отговор

    До коментар #86 от "Капитан Кук":

    отдавна е далеч от всякакво християнство Те се борят да съборят нашата църква от много години а сега избиват християни Да не забравяме колко църкви събори ленин и сие
  • 226 Рускиня

    6 0 Отговор
    Коментарите ми са успешно премахнати, явно казват истината!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Баце

    1 1 Отговор
    Колеги, много ви се моля, как може да публикувате такива русофилски статии. Я се упоменете малко за кого работи, че иначе ви спирам центовете. Ясен ли съм?
  • 232 абе КЪДЕ ЗАТЪНАХА СТРАШНИТЕ ТИГРИ

    3 0 Отговор
    ПАНТЕРИ И КРОКОДИЛИ ДЕТО ЩЯХА ДА СЪСИПЯТ РУСНЯЦИТЕ ПИЯНИ КАТО МОТИКИ !? А ?
  • 233 нпо агент

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "обективен":

    този Бен Ходжис гледа на боб, на кафе, досега всичко което предсказа 100% грешка..
  • 234 хихи

    0 0 Отговор
    Хм...Все повече и повече политНекоректни заглавия в Политкоректни медии
  • 235 Ако за това

    0 0 Отговор

    До коментар #187 от "Аз съм веган":

    Се лежи в затвора, то половината западен свят, трябва да е в затвора. Човека е пожелал задните ти части. Твой избор е дали ще се съгласиш.
Новини по държави: