Last news in Fakti

18 Март, 2024 18:48 1 686 120

Владимир Путин печели изборите! Западът осъди безапелационната му победа

  • русия-
  • владимир путин-
  • кремъл

Западните правителства едно след друго осъдиха изборната победа на Владимир Путин, а Китай и Северна Корея поздравиха дългогодишния лидер за продължаването на управлението му с още един шестгодишен мандат

Владимир Путин печели изборите! Западът осъди безапелационната му победа  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Западните правителства едно след друго осъдиха днес безапелационната изборна победа на Владимир Путин, а Китай и Северна Корея поздравиха дългогодишния лидер за продължаването на управлението му с още един шестгодишен мандат, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

„Изборният процес в Русия се състоя в условия на натрупване на репресии срещу гражданското общество и всички опозиционни прояви срещу режима, придружени от още по-голямо затягане на ограниченията на свободата на словото и от забраняване на независимите медии“, заяви френското външно министерство. „Условията за свободни, плуралистични и демократични избори не бяха изпълнени.“

Британският външен министър Дейвид Камерън заяви, че вотът ясно е показал „дълбочината на репресиите“ в Русия

„Путин отстранява политическите си противници, контролира медиите и после се провъзгласява за победител. Това не е демокрация“, заяви ръководителят на дипломацията на Лондон.

Германски правителствен говорител заяви, че канцлерът Олаф Шолц няма да поздрави Путин за преизбирането му, защото „резултатите са били предизвестени“.

Кремъл отхвърля подобни критики и заяви, че събраните от Путин 87% от гласовете, с които спечели произведените в три дена избори, показват, че руският народ се сплотява около него.

Франция, Великобритания и други осъдиха обстоятелството, че Русия организира гласуване и в окупираните области на Украйна, които обяви за анексирани по време на войната.

Това решение е „поредното погазване на международното право и Устава на ООН“, заяви Париж и потвърди отказа си да признае руските анексации и ангажимента към „суверенитета и териториалната цялост на Украйна“.
Британският министър на отбраната Грант Шапс заяви в социалната мрежа „Екс“, че „Путин е откраднал поредните избори, но няма да открадне Украйна“.

Говорител на Белия дом заяви вчера, че руските избори „очевидно не са нито свободни, нито честни“. Президентът Джо Байдън засега не е коментирал.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че изборите в Русия нямат никаква легитимност.
„За всеки по света е ясно, че тази личност (Путин) е просто болна за власт и прави всичко да управлява завинаги“, каза Зеленски.

На другия полюс беше реакцията на китайския президент Си Цзинпин, който поздрави Путин, и каза, че Пекин ще запази тесния диалог с Москва за развиване на „безграничното“ партньорство, за което те се споразумяха през 2022 г., непосредствено преди Русия да нахлуе в Украйна.

„Смятам, че под Ваше ръководство Русия със сигурност ще може да постигне по-големи постижения в областта на националното развитие и изграждане“, каза Си в поздравителната телеграма, цитирана от официалната агенция Синхуа.
Индийският министър-председател Нарендра Моди също поздрави Путин за преизбирането му, предаде ТАСС.

„Сърдечни поздравления на негово превъзходителство господин Владимир Путин във връзка с преизбирането му на президентския пост в Руската федерация“, написа индийският премиер в социалната мрежа „Екс“. „Надяваме се да работим заедно за укрепване на провереното във времето привилегировано стратегическо партньорство между Индия и Русия в следващите години.“

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун също изпрати поздравителен адрес, съобщи държавната Корейска централна телеграфна агенция (КЦТА).

Очаква се на днешното си заседание в Брюксел министрите на външните работи на страните от ЕС да подкрепят налагането на икономически санкции срещу няколко души, за които се смята, че са замесени в унизителното отношение към Алексей Навални и смъртта на критика на Кремъл в арктическа наказателна колония, отбелязва Ройтерс.

„Вотът в Русия беше вот без реален избор“, заяви в началото на срещата германският външен министър Аналена Бербок. „Днес ще проправим пътя за санкции в контекста на смъртта на Алексей Навални.“

Тези контрастни реакции извадиха на преден план геополитическите разломи в света, които станаха още по-големи след пълномащабното нахлуване на Русия в Украйна, предизвикало най-дълбоката криза в отношенията със Запада след края на Студената война, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    71 4 Отговор
    Русия е суверенна държава. Какво може да им осъди Запада?

    Коментиран от #3, #10, #103

  • 2 Объркано Атлантиче

    66 3 Отговор
    За Владимир Путин гласуват почти 88%. 
    В Русия пристигнаха хиляди международни наблюдатели, за да констатират прозрачност на вота.
    Поръчковите медии въртяха само няколкото провокации, ръководени и рекламирани отвън.
    Западът похарчи повече от 20 милиарда долара за вмешателство в политиката на Русия по време на предизборната кампания, заявиха в руската ЦИК.
    Политици и коментатори у нас се упражняваха по темата. Неясно от каква позиция, опитвайки се да казват на народа на друга държава кой трябва да им бъде президент. 
    А каква легитимност имат политиците у нас? Или в прехваления ЕС?
    Каква е избирателната активност там?
    Защото у нас отдавна се върти около 30%, от които със страшни напъни на администрация, финансови потоци, машини, неправилни списъци…  ги нагаждат до към 20%.
    И това жалко малцинство се представя за легитимна власт, бутайки България в посоки, за които дори по платените социологически агенции не могат да скрият, че българите не са съгласни.

    Българите не са съгласни да приемаме еврото. Даже Борисов веднъж го призна. Но не – насилствено ще го приемаме.
    Българите не са съгласни да се дава оръжие на Украйна – но не, те дават, всичко за Украйна дават, най-вероятно и съдържанието на военновременните запаси.
    Българите не искат война – в ЕС и НАТО вече се говори за изпращането на войски в разпаления от Запада конфликт.
    Това ли е демокрацията?
    Демонстративно да правиш обратното на волята на народа? Като на всички е ясно каква е тя.

    Коментиран от #8, #15

  • 3 Оди у

    7 38 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Русиа

    Коментиран от #101, #113

  • 4 👏👏👏

    59 3 Отговор
    В момента Русия празнува 10 от присъединяването на Крим 👏👏👏
    Слава Русия 👏👏👏

    Коментиран от #25

  • 5 ТаУмВзе

    47 2 Отговор
    Западналите немат Думата! Z
  • 6 Отец Дионисий

    42 3 Отговор
    Господ да го благослови!
  • 7 Къс с дълъг у..й

    58 4 Отговор
    Путин е силна личност на огромна и независима страна, на която България дължи свободата си.Какви времена дойдоха България да са срещу освободителя.
  • 8 Объркано Атлантиче

    47 4 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    ..Това ли е демокрацията?
    Демонстративно да правиш обратното на волята на народа? Като на всички е ясно каква е тя.
    Въпросът е кога и по какъв начин останалите 60-70% от българския народ, които не са намерили своя представител в лицата в парламента, реши да изрази някак гласа си.
    Може пък да не им харесват бюлетините или да не искат признаят „честните“ „ала-бала“ избори у нас.
    Жалко малцинство у нас и друго жалко малцинство в Европа тръгнало да съди огромното мнозинство руснаци, избрали свой лидер.
  • 9 Швейк

    29 1 Отговор
    Формално погледнато изборите са нормални,
    а нормално погледнато изборите са формални.
  • 10 А бе

    6 34 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Ще им осъди главното джудже, ако посмее да излезе от бункера!
  • 11 Боко крадецът от Банкя

    44 6 Отговор
    Шепа юро мишки видяли, че жребецът вдига крак да го подковават и те поискали... Всичките мишлета са успешни само в едно. Да плюят некомпетентно. Кат ги питат, какво има по-точно предвид и вдигат раменете. Ми така ми казаха от Брюксел, такова трябва да ми е мнението... Слаб евро съюз, много слаб.
  • 12 !!!?

    7 39 Отговор
    Щастие в бункера - още шест години агония на путиновия ГУЛАГ !!!?

    Коментиран от #38

  • 13 Мда

    32 3 Отговор
    Изведнъж всички недоволни от Путин изчезнаха, като с магическа пръчка.
  • 14 Дедо ви...

    44 5 Отговор
    Запада се побърка след президентските избори в Русия и повтарят фрази за уж нечестни и несвободни избори според методичките

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Слава на Великият Путин

    46 5 Отговор
    Русия остава единствената демократична и суверенна държава, а Владимир Владимирович -лидер на свободният свят и надежда за поробените народи!
  • 17 име

    35 2 Отговор
    Путин знае ли че трявба да се интересува от западното мнение?
  • 18 Г......ури

    6 42 Отговор
    Един филм колкото пъти и да го гледаш ,краят е един и същ.Вкара Русия в криза и унищожи безброй човешки животи, а вие му се кланяте. Предатели

    Коментиран от #115

  • 19 Оффф, бактън

    42 2 Отговор
    Вече тази глутница западни 🐕🐕🐕 станаха досадни, банални и жалки. Отвратиха нормалните хора. И защо се намесват в делата на суверенна държава. Западни ценостти.
  • 20 Председателя Си е....

    7 30 Отговор
    Изключително доволен от преизбирането на късия за президент, лека полека без да гръмне пушка, чайниците ще си приберат Сибир, те умеят търпеливо да чакат своя час, докато кремълският абдал се занимава с Украйна, ЕС и САЩ, китайците ще измъкнат килимчето под краката му.

    Коментиран от #22

  • 21 Баба ви...

    4 29 Отговор

    До коментар #14 от "Дедо ви...":

    Извън Русия ,0% от населението на земята се интересува кой им е президента

    Коментиран от #31

  • 22 Ха-ха-ха

    3 12 Отговор

    До коментар #20 от "Председателя Си е....":

    Там е проблема де, ще си го вземат чайниците а не краварите.

    Коментиран от #32, #39

  • 23 Да знайш

    34 5 Отговор
    Ако американците можеха да гласуват в Русия, резултатът щеше да е същия. Те нямат такъв лидер! (Сънливия Джо избяга от интервю с руска медия - защо ли?!)

    Коментиран от #30

  • 24 Атина Палада

    37 5 Отговор
    В момента няма политик в света, който може да се похвали с такава подкрепа от народа си... 80% избирателна активност.... Лелееее!!! В Европа избирателната активност варира 20-50% !

    Коментиран от #33, #81

  • 25 А бе

    3 20 Отговор

    До коментар #4 от "👏👏👏":

    Тя празнува, ама хората в Крим що не празнуват?

    Коментиран от #35, #79

  • 26 !!!?

    5 17 Отговор
    Ким Чен Ун 98%
    Ку Чи Сун. 88%
    !!!?
  • 27 россиян..

    28 3 Отговор
    Бравос на вова.. икономическата агоня и печатането на пари в шенгенлия ще продължи до нейното разпадане..

    Коментиран от #43

  • 28 Бомба в Пик!

    17 13 Отговор
    Шефката на ЦИК в Русия,Памфилова обяви, че на изборите са присъствали представители на 706 държави!

    Коментиран от #46

  • 29 Мда

    2 28 Отговор
    Независима руска група за мониторинг на вота заяви в понеделник, че президентските избори, които Владимир Путин спечели съкрушително с почти 90% от гласовете, са били най-измамните и корумпирани в историята на страната
  • 30 Шъ знайш

    0 17 Отговор

    До коментар #23 от "Да знайш":

    Такова животно " руска медия" нема.
  • 31 Прабаба ти

    32 2 Отговор

    До коментар #21 от "Баба ви...":

    Като гледам най- много вие, подлогите и марионетките на кравите , се интересувате и цял ден ...сълзи и с ..поли точите. В Русия хората се радват и празнуват и им е през туй какви ще кажат пиратите. Продължавайте да ревете. Кеф голям!!!!
  • 32 Атина Палада

    23 2 Отговор

    До коментар #22 от "Ха-ха-ха":

    Абре вие все за Сибир "дуднете", а каква станя тя? Китай колонизира Европа.... :))))

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бамбука

    0 16 Отговор
    Поредния, който след години ще бъде разпънат на кръст. Историята се повтаря до безкрай.
  • 35 Хахаха

    30 1 Отговор

    До коментар #25 от "А бе":

    В Крим хората играят хора по улиците. Всеки излязъл с празничните си дрехи, усмихнати, щастливи. Репортажите по СНН го излъчиха.

    Коментиран от #53

  • 36 Механик

    3 19 Отговор
    Още 2 селища освободени от патриотите Легион СВОБОДА РОССИИ и батальоните СИБИР !
    Унищожена Колона на Ахмак сила и ватиран батальон

    Коментиран от #40

  • 37 Осъзнаваш,,ли

    1 15 Отговор

    До коментар #32 от "Атина Палада":

    колко си зле?Траджеди.

    Коментиран от #54

  • 38 россиян..

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "!!!?":

    А в в тиквунско-агонята на тиквениците,няма край..копат беленски гьолове за над седем млрд.лв,постройха на вова транзитен газопровод за австро-унгария за над три млрд.лв-без нито едно отклонение..мотив-тецовете не работать със советцка газ.а само с краварска.
  • 39 Чан Гъм

    13 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ха-ха-ха":

    Имаме поговорка "Пази Калифорния", ако разбираш какво ти казвам. Но едва ли.
  • 40 Юсеин

    3 17 Отговор

    До коментар #36 от "Механик":

    Рейдът на Легионът ще продължи до Мацква.
  • 41 Епа

    15 2 Отговор
    Дайте 300 хил в чужбина как гласуваха, нещо мълчите по темата

    Коментиран от #64, #117

  • 42 С Л А В А Р О С С И И !

    16 2 Отговор
    На всички западняци на З Л О !

    В.В. П У Т И Н е Личността на 21-ви ВЕК !

    В.В. П У Т И Н създава СИСТЕВА за ВЗАИМООТНОШЕНИЯ между ДЪРЖАВИТЕ в Света !
  • 43 Атина Палада

    9 5 Отговор

    До коментар #27 от "россиян..":

    Еееее, най накрая да видя коментар от едно изречение, но точно в десятката. Е те тва е, целият конфликт на територията на Украйна.. А нашите шо.роши броят кои села била превзела Русия ха ха ха И през ум не им минава, че конфликта не е за селата у Украйна.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 С Л А В А *** Р О С С И И *** !

    10 2 Отговор
    На всички западняци на З Л О !

    В.В. П У Т И Н е Личността на 21-ви ВЕК !

    В.В. П У Т И Н създава СИСТЕМАТА за ВЗАИМООТНОШЕНИЯ между ДЪРЖАВИТЕ в Света !

    НОВИЯТ ПЪТ за развитие на държавите в СВЕТА
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Факта е

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "Факт!":

    Напротив! Прави ви смешни със знанията си. А вие сами може да джавкате безсилно около нея. Затова я обиждаш.От яд.
  • 48 Ми то.....

    19 3 Отговор
    Щом си харесват лидера , защо да не си го изберат отново ????? Трябва да питат прогнилия запад , или той да посочва кой да управлява както при нас ли ?????
  • 49 ЗАПАДА и НАТО

    19 3 Отговор
    Берът ДУША !
  • 50 Има голяма цензура !!!!

    13 2 Отговор
    Тука има голяма цензура !!!!
  • 51 Клошар

    2 14 Отговор
    Днес обиколих около 50 кофи в Москва и не намерих нищо друго освен смачкани бюлетини.
  • 52 ПЪТА на Запад

    14 2 Отговор
    Е ЗАЛЕЗ !
  • 53 россиян..

    15 1 Отговор

    До коментар #35 от "Хахаха":

    А в тиквунско-само гледать бандер тв,всичко живо чака вечерната сводка на зелен джугач, за да чуят колко пари е успял да изпроси през деня,и в кой моль се намира зелената шмъркачка.
  • 54 Хахахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #37 от "Осъзнаваш,,ли":

    Обори я ако можеш. Но нямаш факти и знания. Само агресия и обиди. Прави ви л.ди крави. Евала на Атина.
  • 55 Пути направо им

    22 3 Отговор
    счупи главите и бръкна им там къде слънце не ги огрява.
  • 56 Дzверцов

    13 2 Отговор
    Господ, здраве да дава на чичо Вова за поне още 5 мандата!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Меди

    3 13 Отговор
    Хаяско си срина държавата.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Факти

    14 1 Отговор
    Ще честитите ли на деменцията ???? Ако не дай се Боже спечели изборите ,пак ли ще се мазните ?????
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Борат

    2 16 Отговор
    За каква безапелационна победа се споменава?!? Целият свят вижда, че в Русия избори няма! Този Путин ги върна в ерата на СССР, без избори, политически преследвания, нарушаване на човешките права, и абсолютна диктатура! Автократа Путин е назначен пожизнено, през шест години организират увеселителни празници в негова чест, които нагло наричат избори. Има много руснаци които не желаят да бъдат част от тази пародия, но биват унищожавани! В името на какво? Едно време са лъгали, че има класови врагове. А сега? Руски измишльотини с единствената и едничка цел, репресии на масите, и да си разиграват коня на гърба на техния собствен народ!

    Коментиран от #75, #110

  • 63 ПУТИН

    2 10 Отговор
    Е, сега вече ще ликвидирам Русия окончателно !
  • 64 россиян..

    3 14 Отговор

    До коментар #41 от "Епа":

    В чужбина за кремълският запъртък са гласували 4% от россияните.
  • 65 БАЙ ДРЪН СЪМ

    12 0 Отговор
    И мен ще ме изберат със 99 , 99 % бас държа !!!!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 БАЙ ДРЪН СЪМ

    14 0 Отговор
    И мен ще ме изберат със 99 , 99 % бас държа !!!!! Само аз може да се объркам без да искам и да пусна бюлетина за ТРЪМП !!!!!!!
  • 68 Кабамилионеров

    12 1 Отговор
    Аз си купувам вече 5 пъти из..борите в Карловска община....и кой ме осъди....никой.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА ПУТИНУ !

    8 1 Отговор
    А я скажу , что : " Я РУССКИЙ ! " на целият Запад на ЗЛО !
    Ние ще обърнем посоката на вятъра у нас също !
  • 71 Банкера

    1 6 Отговор
    2 рубла= един евро цент.Две стинки
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Кочо

    4 1 Отговор
    Брава, брава на другара Путин, брава и на братушките! Само не знам дали осъзнават, че ги въртят в кръг, па и не се знае накъде ще ги завъртят, ама както и да е - победата си е победа, тяхна си е! Да ги поздравим с една хубава пясна на Михаил Круг - Владимирский централ. Да здравствует победа!
  • 74 #идиоти вън

    13 1 Отговор
    Нещо не ми е ясно, евросъюза ли избира руски президент или руснаците, някой май са за лечение и от тези хора очкваме да ни водат напред?!?!?!?
  • 75 Еш па тоа

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "Борат":

    Не може да ти е толкова промит мозъка!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 V.V.PUTIN им го БУТНА

    3 0 Отговор
    в Лорд оф дъ РИНГ !
  • 79 😆😆😆

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "А бе":

    Преди да пишеш провери дали не празнуват
  • 80 Хип Хип Хюрей !

    1 0 Отговор
    Кръгом и РЪН А УЕЙ !
  • 81 Варненец

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Атина Палада":

    Има, казва се кимчо, той печели със 150%. Опа забравих, там няма избори. Приликата между двете диктатури е, че народа им яде ракети.

    Коментиран от #89

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Павел пенев

    9 2 Отговор
    Западните идиоти умират от злоба,че Путин е спечелил изборите така както те никога не могат да спечелят. Те са демократи на фалшификацията.
  • 84 Ха ха ха

    2 3 Отговор
    Президент кучu cuн кучeшка държава...... пРоссия...
  • 85 Не мога да повярвам!

    5 1 Отговор
    Запада "осъжда"!?! Българи коментират изборите е Русия .Леле!
  • 86 Край

    4 1 Отговор
    Мдаа ето тук е демокрация. Народа обича и е избрал плъх и жираф и сега ги чака да се ротират. Да ви ... у демокрацията къде си мислите че я живеете. Имате право да псувате влаастта ама реално ви я назначават а вие избирате конфигурация с три пръста тоя в средата най-висок.
  • 87 Кажи честно ...

    1 2 Отговор
    Ама верно ли е спечелило късото злобно negoфилче ? Каква изненада само. Хахахаа

    Коментиран от #92

  • 88 Хора, Бдете!

    6 0 Отговор
    Тия от Брюксел о от Вашингтон Няма да спрат докато не Запалят Земята!
  • 89 Врачанин

    8 1 Отговор

    До коментар #81 от "Варненец":

    В детските градини в Русия дават на децата черен хайвер 1-2 пъти седмично Ти кога си ял черен хайвер?

    Коментиран от #91

  • 90 Цензура

    6 0 Отговор
    Уkpoпитeшкият наркoманчик, който ОТКАЗВА да организира избори, казва, че изборите в Русия "нямат никаква легитимност"? Това майтап ли е?

    Някакъв си шнапс,дето никой не го е чувал дори, твърди, че "Путин откраднал изборите в Русия"? Това майтап ли е?

    наистина ли някакви смaчканяци и пишман политици на запад си мислят, че могат да определят на руският народ дали да гласува или не или за кого да гласува? Тея още малко ще поискат да назначат президент на Русия !!!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 дядо поп

    4 0 Отговор
    Всичко е чиста проба завист и безсилна злоба!
  • 94 Боко Праните Гащи

    2 0 Отговор
    Спасиба голяма
  • 95 що за лъжа е това ,видяхме че

    4 1 Отговор
    и западните народи масово се радват и аплодират победата на Путин ,осъждането може би идва само от западните политици и журналисти
  • 96 Безочие

    4 0 Отговор
    Хитлер дали е провеждал избори в окупираните територии?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Бацо Гацов

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оди у":

    Явно капацитета на главата ти е толкова. Чукни два пъти у главата си да се убедиш, че бие на кухо. Коя е ЕС да казва кой ще управлява в Русия? Джендърманията ги е съсипала отвсякъде. Русия не е България да им налагат такива, като Бойко(необразован, ама чел Винету), Киро(Харвардмен, който не може да състави едно изречение) и Гонзо(с основно образование - 8-ми клас)... Последния не трябваше да го споменавам.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Бах

    3 0 Отговор
    Е боли ги , ама е факт . Путин си остава .
  • 108 Пък Изтокът

    5 0 Отговор
    Пък Изтокът ,т.е. до тук половината от населението на Земята поздрави Путин.
  • 109 Перо

    2 0 Отговор
    Тръмп каза, че срещу $10 се гласувало за Байдън по пощата, а в БГ съда даде осъдително решение за фалшифицирани избори в цяла София на кметските избори. Но от вън няма реакция! Западът се повтаря от времето на соца с идеологическата диверсия!
  • 110 ДеКа

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Борат":

    Съда в София вече 2 месеца не може да каже дали изборните резултати са законни а ти за 2 часа че изборите в Русия са незаконни
  • 111 Какви

    3 0 Отговор
    Сте вие , народа му каза 90% че ще той .
    Вие 20% не можете да вземете , не сте лигетимнни
    Отайка и тиня .
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Оди ти

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оди у":

    У Америка .
    Но не те искат , те на помощи там си имат достатъчно .
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Запада

    1 0 Отговор
    Това че щеше да спечели изборите дори срещу Надеждин и дори самия Сорос да ги провеждаше, го знаехме.

    Но това че ги спечели базапелационно, преля чашата и не моцем да го преглътнем.
    Няма да признаем тези избори!
  • 117 бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Епа":

    Ами чети. Резултатите са обявени в различните държави. Повечето гласове нявсякъде са за Путин.
    В София : 1104 гласа за Путин, 516 гласа за Даванков, Харитонов - 26, Слуцки - 19 гласа.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания