Last news in Fakti

9 Юни, 2024 12:31 1 635 7

Найджъл Фараж с нов бисер: Моята партия ще бъде истинската опозиция на властта

  • найджъл фараж-
  • великобритания-
  • риши сунак-
  • консервативна партия-
  • лейбъристка партия

Фараж обърна внимание на гафа с британския премиер Риши Сунак, който напусна по-рано честванията на 80-годишнината от деня на съюзническия десант във Франция, за да присъства на телевизионно интервю в Лондон

Найджъл Фараж с нов бисер: Моята партия ще бъде истинската опозиция на властта - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерът на британската Реформистка партия Найджъл Фараж заяви в интервю, поместено в днешния брой на в. "Сънди експрес", че партията му ще замести Консервативната партия като опозиция на лейбъристите след парламентарните избори следващия месец, предаде ДПА, цитирана от БТА.

В интервюто си за вестника Фараж твърди, че неговата партия е "истинската опозиция сега" и изборите на 4 юли "са нашето начало".

"Тези избори са приключили. Лейбъристите ще спечелят с голяма преднина", прогнозира той.

"Единственият въпрос, който стои пред избирателите сега, е кой ще бъде опозиция", допълва лидерът на Реформистката партия.

Фараж обърна внимание на гафа с британския премиер Риши Сунак, който напусна по-рано честванията на 80-годишнината от деня на съюзническия десант във Франция, за да присъства на телевизионно интервю във Великобритания. "Още един подобен гаф и всички те могат да загубят местата си", изтъкна той.

"Повечето от хората, които твърдят, че ще гласуват за лейбъристите, го казват, защото не искат да гласуват за консерваторите. Смятам, че ще се поровим във вота за лейбъристите много повече, отколкото те си мислят", заключи Фараж.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    2 5 Отговор
    Уж партийки, но са на Ръчна при краварчето Всички! Бонус Халифат. Хахаххах
  • 2 🥴........

    8 1 Отговор
    Този Найджъл е английският Костя Копейкин.... God Bless Кинг Чарлз🥴.
  • 3 бхаха

    7 2 Отговор
    Мотора на Брекзит Найджъл Фараж живее и си харчи парите във ... Франция.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Копейкин

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "бхаха":

    И аз ще си ги харчат там, щом има толкова много будали :)))
  • 6 Заляха го

    6 2 Отговор
    С млечен шейк преди няколко дена в морско градче. Извършителят - 20-годишна онлифенс звезда. Представете си щом подобни индивиди се гаврят с него колко процента ще събере.
  • 7 ДОПУСТИМО Е !

    6 2 Отговор
    ДОБРЕ ТИ ПЛАЩАТ РУСНАЦИТЕ ! ВИЖДА СЕ !
Новини по държави: