7 Август, 2024 18:25 1 489 17

Тим Уолц взе на мушка Доналд Тръмп от първия ден: Той се подиграва с американските закони

  • тим уолц-
  • камала харис-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия-
  • доналд тръмп

Уолц разкритикува бившия президент на САЩ на митинг във Филаделфия, където за първи път агитира заедно с кандидата за президент от Демократическата партия Камала Харис

Тим Уолц взе на мушка Доналд Тръмп от първия ден: Той се подиграва с американските закони - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за вицепрезидент на Съединените щати от Демократическата партия Тим Уолц разкритикува бившия президент на САЩ Доналд Тръмп на митинг във Филаделфия, където за първи път агитира заедно с кандидата за президент от Демократическата партия Камала Харис.

Уолц обвини Тръмп, че отслабва икономиката, за да се облагодетелства, като заяви, че бившият държавен глава "не знае нищо как да изпълни дълга си" и че "е твърде зает да служи за себе си".

Той също така изрази нетърпение да предизвика Тръмп на президентските избори през ноември, заявявайки: "Нямам търпение да го победя - Това е, ако той е готов да стане от дивана, за да се появи".

"Той се подиграва с нашите закони, сее хаос и разделение, а това не говори за досегашната му дейност като президент", заключи Уолц.

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис заяви, че вече е официално номинирана за кандидат за президент на Демократическата партия.

"Заставам пред вас днес, за да обявя с гордост, че вече официално съм кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединените щати", заяви Харис.

Тя направи изказването си на първия обединен митинг с кандидата си Тим Уолц, като подчерта важността на движението напред. "Имаме работа за вършене, трябва да преминем към изборите и да ги спечелим", добави Харис.

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис представи своя кандидат за вицепрезидент Тим Уолц, като изброи всичките му роли през цялата му кариера и сравни автобиографията му с тази на републиканския кандидат за вицепрезидент сенатор Джей Ди Ванс.

След като отбеляза постиженията на Уолц, като спомена специално времето, когато е бил треньор по футбол, Харис се зае да го сравнява с Ванс, като каза, че "това е като мач между университетския и младежкия отбор".

"Благодаря ви, че върнахте радостта", каза Уолц, когато пое подиума от Харис по време на митинга им във Филаделфия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    20 11 Отговор
    Честита да им е 2рата Гражданска Война на краварите и тва си е! ХАХАХХАХА
  • 2 Дякон Унуфрий Араллампиев

    21 8 Отговор
    Снимката е показателна за състоянието на претендентите Нормалните хора не ръкомахат и не се зъбят като нокторезачка
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 3 Отговор
    Внимавайте с това
    "взе на мушка" , сещате се, че един друг го бе взел на мушка и ....
  • 4 ку ку

    7 10 Отговор
    Всички там са изкукали дъртаци
  • 5 Валдес

    5 11 Отговор
    Там няма нормални . Всички са БСП.
  • 6 Само питам

    8 6 Отговор
    Защо не си гледат пенсиите и старините ?
  • 7 И тия са луди,

    7 2 Отговор
    даже им личи! Не нормал ници!
  • 8 един

    1 7 Отговор
    Никак не е лъжа че се подиграва,назначи си върховни съдии които вземат решения в негова полза,и на всичкото отгоре ако стане отново президент има право да прекрати всякакви съдебни дела срещу себе си,един вид той е над закона!
  • 9 стоян георгиев

    8 10 Отговор
    Прав е уолц.сащ трябва да вкара тръмп в затвора ако иска да остане нормална демократична страна.

    Коментиран от #14

  • 10 Факт

    4 3 Отговор
    Не бях разгледал снимката. Този човек не е добре!

    Коментиран от #11

  • 11 един

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Да де,щом не е с путин не е добре,известно ни е!

    Коментиран от #13

  • 12 Факт

    2 0 Отговор
    Може да е бил треньор и на борци, все тая!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 За протокола

    2 1 Отговор
    " Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис е твърде глупава, за да осъзнае некомпетентността си, каза журналистът Тъкър Карлсън, отговаряйки на въпроси на свои зрители.
    „Камала Харис не просто е назначена на длъжности, за които не е квалифицирана, казват й, че е квалифицирана, и тъй като е глупава, тя вярва в това“.
    Харис е слаб кандидат, чиято собствена президентска кампания се провали през 2020 г. и чийто мандат като вицепрезидент, където й бе възложена особена отговорност за южната граница, не може да се похвали с кой знае какви постижения.
  • 16 Име

    1 0 Отговор
    Пак ли? Всички са съучастници в атентата и в убийствата!
  • 17 флипп

    0 0 Отговор
    Ако се чудите кой е този ненормалник, понеже окупационните медии няма да ви кажат нека ви просветял. Това е човекът който :
    - по време на ковид унижощи всички малки бизнеси в своя щат, окуражаваше съседите да се докладват един други ако видят, че не се спазват ограниченията
    - сложи тампони в мъжките тоалетни в училищата, и вкара джендъризма в класната стая
    - разреши аборти до раждането
    - остави престъпниците от BLM буквално да унищожат Минесота по време на бунтовете, а паралелно с това арестуваше с въоражено полиция майки с деца позволили си да отидат до парка

    Та правете му сметката какви ненормални фашисти се гласят да узурпират властта във ФАЩ за още 4 години