Тема: Украйна

8 Август, 2024 10:01 6 813 215

Украинската армия превзе газовата станция Суджа? Доставките на газ за Европа са под въпрос

  • русия-
  • украйна-
  • курска област-
  • суджа-
  • газ

Все още няма независимо потвърждение на тази информация, руското министерство на отбраната, както и Киев, не коментираха предполагаемото превземане на станцията

Украинската армия превзе газовата станция Суджа? Доставките на газ за Европа са под въпрос - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин заяви в сряда, че украинското нахлуване в руската Курска област е "мащабна провокация", цитира думите му Ройтерс.

"Както знаете, режимът в Киев предприе поредната мащабна провокация. Той стреля безразборно с различни видове оръжия, включително ракети, по цивилни сгради, жилищни сгради и линейки", твърди Путин

Московските клиники са готови да лекуват пострадали от Курска област. Това заяви кметът на столицата Сергей Собянин в своя Telegram канал.

Руският президент Владимир Путин възложи на първия вицепремиер на Руската федерация Денис Мантуров да координира усилията за оказване на помощ на жителите на Курска област.

"Бих искал да кажа, че въз основа на моя разговор с изпълняващия длъжността губернатор на Курска област (Алексей Смирнов) бяха дадени указания на редица граждански ведомства да предоставят необходимата помощ на жителите на региона правителството да се погрижи за това незабавно", каза президентът, откривайки среща с членове на кабинета. Той възложи на първия вицепремиер Денис Мантуров да координира тази работа в началния етап.

Руските Z-канали съобщават за превземането на газоизмервателната станция Суджа от украинските въоръжени сили.

За това пишат телеграм каналът "Рибар" (считан за близък до Генералния щаб на руските въоръжени сили) и пропагандният канал Readovka.

Според руски военни блогъри части на украинските въоръжени сили са установили контрол над населените места Обуховка, Покровское, Толсти Луг и Любимовка. "На югоизток врагът превзе газоизмервателната станция "Суджа", пише телеграм каналът Рибар.

Все още няма независимо потвърждение на тази информация. Руското министерство на отбраната, както и Украйна, не коментираха предполагаемото превземане на станцията.

Газоизмервателната станция "Суджа" е важна точка по пътя на доставките на руски газ за Европа. Всеки ден през Суджа преминават до 42 милиона кубически метра газ.

Въпреки непотвърдените съобщения за превземането на газоизмервателната станция "Суджа" на границата на Русия и Украйна, към средата на деня киевско време транзитът на газ за Източна Европа през украинска територия продължи без прекъсване, съобщава Ройтерс, позовавайки се на "Газпром" и газотранспортния оператор на Украйна. .

Газпром съобщи, че 39,4 милиона кубични метра газ ще преминат по този маршрут в сряда, малко по-малко от 42,4 милиона във вторник. Украинският газотранспортен оператор каза на агенцията, че в 13:00 киевско време (съвпада с българското) "газът е транспортиран до европейските клиенти както обикновено, без промени".

Разклонението, минаващо през Суджа, е единственият действащ газопровод от Русия за Централна Европа.

Министерството изпрати резерви във вторник, за да помогне за отблъскването на стотици украински бойци, подкрепени от танкове, нахлули в Курска област през границата. Това вероятно е една от най-големите диверсионни акции на територията на Русия по време на войната, вече от повече от две години.

Ситуацията е "контролируема", каза Алексей Смирнов, изпълняващ длъжността губернатор на югозападния руски регион, в публикации в приложението за съобщения Telegram.

Руският президент Владимир Путин обеща да подкрепи Курска област по всички начини. Смирнов съобщи това във видеообръщение в канала си в Telegram .

Ръководителят на един от районите на Курска област призова жителите да ограничат движението около селото поради влошаващата се ситуация в граничната зона.

"Уважаеми жители на Кореневски район! Моля, ограничете движението около селото за вашата безопасност", написа ръководителят на Кореневския район Марина Дегтярева.

Кореневският район граничи със Суджанския район на Курска област - снощи областният център Суджа, разположен на 10 километра от руско-украинската граница, попадна под обстрел от украинските въоръжени сили.

По-късно началникът на Генералният щаб на Русия Валерий Герасимов направи изявление, цитирано от ТАСС, в което казва, че нахлуването на украинските войски навътре в страната е спряно, но и че украинските сили са прогонени през границата.

"Действията на подразделенията за защита на границата съвместно с гранична охрана и подразделения за подсилване, въздушни удари, ракетни сили и артилерийски огън спряха настъплението на противника в дълбочина на територията на Руската федерация в посока Курск", каза генералът.

В резултат на нападението срещу Суджански район на Курска област бяха убити 5 души.

Противникът продължи да развива настъплението си на север по магистралата Суджа-Коренево. Все още няма движение към Суджа. Той успя да овладее още няколко населени места. Общият напредък за малко повече от 24 часа беше приблизително 15 км, съобщи руският военен Telegram канал "Два майора".

В пограничните райони лечебните заведения попълват запасите от донорска кръв. Губернаторът лично обясни къде може да се дари кръв.

Регионът е обявил няколко тревоги за въздушни нападения през последните 24 часа, показват публикациите на Смирнов. До сряда сутринта няма съобщения за сражения на нови територии.

Петима души бяха убити, включително два екипа на Бърза помощ и най-малко 20 души бяха ранени, сред които шест деца, в боевете, избухнали във вторник, казаха руски официални лица.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1945

    66 89 Отговор
    Руски доброволчески спецназ "Анвар" е разгромил колона на ВСУ в Курска област: унищожили са 15 единици техника и сто бойци
    Руски доброволчески спецназ "Анвар" е разгромил колона на ВСУ в Курска област: унищожили са 15 единици техника и сто бойци.

    Колоната на украинските въоръжени сили в района на Курск е спряна от руски доброволческия отряд на специалните сили "Анвар", съобщава Telegram каналът "ВоинDV“

    В резултат на успешна нощна операция на специалния доброволчески отряд "Анвар“ е унищожена колона на Въоръжените сили на Украйна в състав от 15 единици бронирана техника и жива сила до 100 души. Групата е открита около 01:00 часа на 7 август на участъка Рилск-Корнево-Суджа. Колоната се е движела в посока към населеното място Леонидова.

    Около 3 ч. сутринта украинците започват маскировка на техника и личен състав в гората в източните покрайнини на селото.

    Разузнаването на отряда "Анвар" постоянно наблюдава действията на украинците. В същото време, за да ги унищожи, началникът на артилерията на отряда "Анвар“ подготвя артилерийски екипажи за унищожаване на колоната.

    Коментиран от #10, #20, #30, #39, #116, #141, #156

  • 2 Последния Софиянец

    95 22 Отговор
    Е нали тръбите минават през Украйна.Смешни сте?
  • 3 Путинофил

    53 62 Отговор
    Първите наташки вече поискаха закрила на Слънчака за сметка на русофилите.

    Коментиран от #21, #25, #38

  • 4 Украйна

    85 94 Отговор
    превзе 20 села за 2 дни, Русия 2 за 4 месеца. Браво!

    Коментиран от #35

  • 5 Нема по гнусно

    75 81 Отговор
    от руските еничари.

    Коментиран от #146, #151

  • 6 Ха,ха,ха

    56 7 Отговор
    "руското министерство на отбраната, както и Киев, не коментираха предполагаемото превземане на станцията"
  • 7 Рушия НАТРОШИ Я!

    76 90 Отговор
    Напред УКРАЙНА!!! Никуде Не е казано че само блатарите могат да минават чужди граници
  • 8 свидетел

    42 79 Отговор
    сами си търсят боя ! време е унгарци, словаци и румънци да ги подпукат откъм гЪРба....

    Коментиран от #109

  • 9 Хаотична тактика

    33 15 Отговор
    Проба - грешка, проба - успех.
  • 10 Швейк

    41 20 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    Дрън - дрън ярината ти !
  • 11 БСП за България и Радев

    45 62 Отговор
    Укронацистите извършиха безпрецедентна инвазия на територията на съседна суверенна държава. Това е непредизвикан акт на агресия и грубо погазване на международното право. ООН да се самосезира и спаси Русия от укронацистите

    Коментиран от #37, #41, #117, #119, #142

  • 12 зевзек

    49 54 Отговор
    Това не е нахлуване на руска територия, а начало на украинска СВО. Начина на провеждане не е украински, а е измислен в Москва и се прилага вече трета година.

    Коментиран от #17

  • 13 Окупаторите винаги си тръгват

    49 57 Отговор
    Дано вземат и някои голям областен град

    Победата ще е за УКРАЙНА

    Ще трябва време но правдата е на тяхната страна защото каквито и проблеми да е имало с подлото нападение преди две години рушляците направиха ситуацията в пъти по-лоша жертвите стотици пъти повече и от двете страни

    Коментиран от #47

  • 14 Ъхъъ

    39 9 Отговор
    Въпреки непотвърдените съобщения
  • 15 Сандо

    66 19 Отговор
    Стига сте писали едно и също.Доставките на газ от Русия отдавна са спрени от поляците,наскоро от укрите,а Северните потоци бяха взривени от краварите.Остана само Турския поток,но като знаем нашите лизачи,сигурно скоро и него ще го затворим.За сметка на това вноса в европата на руски втечнен газ бие рекорди,но пък Унгария и Словакия нямат достъп до него.И що за върховна глупост е това,че превземайки една помпена станция укронацистите ще спрат газа,когато тръбите минават през тях и те могат да го спрат където искат и както намерят за добре:кеф ти завиват крана,кеф ти гръмнат тръбите!

    Коментиран от #208

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    11 46 Отговор

    До коментар #12 от "зевзек":

    От тази провокация полза има само Путин.Няма да се учудя ако той е организатора.

    Коментиран от #50

  • 18 горски

    53 18 Отговор
    Последен напън ,преди неконтролираната чревна активност.
    Ще покажем ,че можем и после ще се посе..реми...
    Губеща армия без хора,която разтяга нарочно бойната линия е за нобелова награда.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Я бъра

    21 15 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    нещо виждам разкачени връзки в главния мозък
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ще е добре, ако гръмнат

    30 47 Отговор
    Курската АЕЦ. Тогава маскалите ще седнат на зад ника си.

    Коментиран от #26, #54

  • 24 Истории от БЛАТОТО

    22 20 Отговор
    Г200 да има 🤩🤡🧌☠️💤
  • 25 Укро Пор

    24 21 Отговор

    До коментар #3 от "Путинофил":

    А фукр опитеците ти ги издържаме вече над 2 години

    Коментиран от #51, #70

  • 26 Последния Софиянец

    42 29 Отговор

    До коментар #23 от "Ще е добре, ако гръмнат":

    Путин заложи капана и те се хванаха.Сега може да удари с ТЯО Киев и САЩ нищо не могат да възразят.

    Коментиран от #42

  • 27 Напомням

    22 38 Отговор
    След наглата и без последствия анексия на Крим живеещите в ЛНР и ДНР руснаци поискаха същото и с техните републики. Там живеят смесено украинци и руснаци като част от украинците са рускоговорящи и за един чужденец всички изглеждат руснаци. По какво да ги различиш - цвят на кожата, вяра, език? Затова тези които се чувстват украинци заговориха на тяхната мова и го въведоха като основен език в Украйна. Оттам тръгна конфликта, от нежеланието на руснаците да научат и говорят украински език или да емигрират в РФ като се обърнаха към Путин да повтори операция "Крим". Създадоха се паравоенни сили под военното ръководство на Игор Гиркин плюс частните наемници от Вагнер и успяха да завладеят части от ЛНР и ДНР. Последваха Минските преговори с условия неприемливи за Украйна и се стигна до 22.02. 2022г.

    Коментиран от #56, #102, #160

  • 28 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 17 Отговор
    Храни куче , да те ХАПЕ🤔‼️🤔
    ЕС дава пари на укрите и налага санкции на рашките-
    а рашките дават газ на ЕС , а укрите спират газа за ЕС 🤔🤔🤔
  • 29 Путин обосрался

    30 29 Отговор
    Няма нищо другари, всичко върви по план. Многоходовия стратег с високите токчета и ботокса няма да ви подведе. Докато не занули Мордор от всякъде, няма да спре 🤣🤣

    Коментиран от #40

  • 30 Ха ха ха

    17 15 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    И един мармот завиваше шоколад...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Наблюдател

    43 12 Отговор
    Уаааа, че нали газта от тази станция после влиза в Украйна, какво им пречи да я спрат там. Интересно ми е на какви наркотици са глупаците влезли в тази мисия фойерверк. И на децата е ясно, че един няма да оцелее. Имаше същата глупост преди около 2 месеца, някой да помни?
  • 34 Мишел

    32 19 Отговор
    Русия прехвърля в Курска област части на Вагнер, които да зачистят областта от нахлулите украински бригади.

    Коментиран от #44, #129

  • 35 Фук Райна

    34 16 Отговор

    До коментар #4 от "Украйна":

    Нахлула е през незащитени територии, ще видиш след дни ако остане нещо от тях накъде ще бяга. Откриха си нов фронт, който ще доближи Киев

    Коментиран от #55

  • 36 Сесесере

    21 25 Отговор
    Другари всичко е по плян , комунизма ще владее земята, доларите са хартийки без покритие, запада се разпада пред очите ни....

    Всичко опитаха само и само да им се случат бързо нещата..

    защото никой не иска да се проточва и да zaтъва в многогодишен конфликт

    Славата идва от бърза и/или зрелищна победа! Следователно спокойно може да се каже че Украйна вече е победител!
  • 37 Хахахаха

    31 30 Отговор

    До коментар #11 от "БСП за България и Радев":

    Войната я започна путлера! Това са последствия от войната.
  • 38 Бьлгарка

    16 20 Отговор

    До коментар #3 от "Путинофил":

    Мьжо не рускини а украинки Оксани ни изядоха хляба. Семейството ни гладува без клиенти.
  • 39 Аман

    21 27 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    Фейк нюз, нали?
    Аз пък прочетох друго, от съмнително място, признавам: "Азов" унищожи "Анвар" заедно с всичката му техника. Убити са 300 анварци, останалите са в плен.
  • 40 Последния Софиянец

    33 21 Отговор

    До коментар #29 от "Путин обосрался":

    В момента всички козове са в Путин.Според договора за ядрено въоръжаване със САЩ има право да удари Киев с ТЯО понеже са навлезли в Русия.

    Коментиран от #45, #65

  • 41 Хахахаха

    28 25 Отговор

    До коментар #11 от "БСП за България и Радев":

    За това е време путлера да се изтегля и да сяда на масата за преговори. Ако не иска това да продължи.
  • 42 Ами

    22 11 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Крайно време е вече, докога ще ги жали?
  • 43 Спорт

    24 10 Отговор
    Това само хора без мозък , могат да го вземат насериозно. Тръбите от тази станция преминават през Украйна, ако искаха да спират газта, щяха просто да спрат газта. Украйна транспортира руски газ през собствена територия, въпреки че ние я спряхме , Украйна получава за това пари от Русия.

    Коментиран от #46

  • 44 ВагИнер ☮️🕊️

    8 16 Отговор

    До коментар #34 от "Мишел":

    Международна призната миротворческа организация бореща се за правата на затворниците организация ха-ха 🤡🍌
  • 45 Хахахаха

    16 18 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    Мнее, няма право да удря, защото има причина за влизане в раша! А каква е причината, знаем всички.

    Коментиран от #48

  • 46 Оркистан 🤢🤮

    10 13 Отговор

    До коментар #43 от "Спорт":

    Бреййй че щедри били орковете бе цццЦ
  • 47 Правилно

    21 9 Отговор

    До коментар #13 от "Окупаторите винаги си тръгват":

    Ще превземат Киев
  • 48 Последния Софиянец

    25 20 Отговор

    До коментар #45 от "Хахахаха":

    Според договора за ядрено оръжие със САЩ Русия има право да използва ТЯО срещу нахлула трета страна.Глупаците се хванаха в капана.

    Коментиран от #52, #53, #63, #71

  • 49 Бий джуджака по главата

    15 23 Отговор
    Няма,само ще изстрелят един залп по бункерите на ботокса . Те ще си решат с какво , изборът е голям.
  • 50 Айде бе

    19 22 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Каква провокация, какви 5 копейки? Това беше последната "червена линия", която от Москва непрекъснато заплашваха, че ако само бъде застрашена която и да е руска територия следва ядрен удар. И тази линия беше изтрита от Украйна, за доказателство, че няма да има опасност от ескалация на напрежението. Остава сега да им позволят да гръмнат и Керченския мост, гордостта на Путин. Който основно крепи властта му.
  • 51 Нагломир Путлер

    14 18 Отговор

    До коментар #25 от "Укро Пор":

    Блатарите ако не бяха нападали нямаше да им се налага на укр да бягат от родните места
  • 52 Трайдънт

    19 16 Отговор

    До коментар #48 от "Последния Софиянец":

    А да видим дали им стиска. Медвежонката от 2 години стреля защото били пресечени червените му линии.

    Коментиран от #77

  • 53 Хахахаха

    9 8 Отговор

    До коментар #48 от "Последния Софиянец":

    Е па да мята, ако не искат да го метнат преди да го е хвърлил!
  • 54 Ииииии

    4 7 Отговор

    До коментар #23 от "Ще е добре, ако гръмнат":

    Много умен коментар.
  • 55 Фуксия

    21 18 Отговор

    До коментар #35 от "Фук Райна":

    Да бе в блато стояло не би НАТО видяло

    Коментиран от #78

  • 56 Ердоган

    8 5 Отговор

    До коментар #27 от "Напомням":

    А ти май нещо нямаш желание да учиш турски, а?

    Коментиран от #68

  • 57 Реалност

    18 17 Отговор
    ВСУ за 3 дни са превзели повече руска територия, отколкото Русия украинска за 3 месеца.
    Според обобщени данни, под контрола на ВСУ вече са над 350 км² в руската Курска област.
  • 58 Артилерист

    20 12 Отговор
    Когато накрая на твърдението има въпросителна това значи, че ни лъжат. Матряла е разтегнат със стари мераци на укротерористите. Истината е, че терористите са блокирани, голяма част от тях и въоръжението им са ликвидирани, а останалите са в процес на унищожаване.

    Коментиран от #73, #97

  • 59 Фродо

    19 8 Отговор
    МОРДОР ЩЕ ИЗГОРИ ЗАДРУГАТА ЩЕ ПОБЕДИ 🧌🔥🔞💤
  • 60 боги

    27 17 Отговор
    Никой от нахлулите в Русия няма да си тръгне жив. Повчето от тия камикадзета вече са леш! Края на деня всичко ще е само западна скрап и украинска леш!
    Само това е достатъчно за да бъде осъден наркомана Зе за безумното жертване на хора в една безсмислена акция!
    Струва ми се че скоро собствените му хора ще му теглят куршума в празната глава.

    Коментиран от #87

  • 61 Альошаначакъл

    16 15 Отговор
    Майка русия звъни по секретния телефон до Фащ и вика бай дън пък 404 укрити нацистити на бият
  • 62 Копейка

    14 13 Отговор
    Трябва да излъжем нещо! Кажете кво да викаме?
  • 63 Хм Хм

    22 22 Отговор

    До коментар #48 от "Последния Софиянец":

    Само да напомня, че НАТО казаха, че при употреба на ЯО НАТО ще унищожи моментално руската армия с конвенционално оръжие. Имай предвид, че превъзходството на НАТО във въздуха е от порядъка на 30-40 към 1.

    Коментиран от #210

  • 64 Слава на украинските ни братя 🔱🇧🇬🇺🇦

    27 34 Отговор
    Какво нещо е живота, лягаш си като крепостен в Русия, а се събуждаш свободен в Украина! 😂
  • 65 Хахахаха

    19 17 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    Брачет хаяско няма кураж за ЯО некви други мечти си избери
  • 66 Вълканов

    17 16 Отговор
    Тъмна работа. Руснаците са знаели за натрупването навоенни Украиски части по границата с Курска области не са взели мерки. Това говори, че Руското разузнаване е калпаво или нарочно са и направили оглушки, за да пропуснат Украинците на своя територия и да ги унищожат без да получат упреци за унищожението им. Това обаче е свързано с убиването на Руско цивилно население. Изглежда , че Руския генераалитет няма достатъчно добри военникачества, след като допука негово цивилно население да страда. Изобщо тъмна работа. Украинците ще бъдат унищожени и резервите им ще отслабнат. Мирише на авантюра.

    Коментиран от #127

  • 67 Нешка рубльова

    15 14 Отговор
    Онова предсказание на Ванга не се отнасяше за подводницата, а за Курска област. Винаги съм знаел, че леля Ванга не се занимаваше с предсказване на подводничарски проблеми и че истината около нейното пророчество ще възтържествува. 🙂
  • 68 Ям банани с авокадо

    15 20 Отговор

    До коментар #56 от "Ердоган":

    Никой не ви бръсне за нищо блатните сесесари...говори си празните приказки не пречишШ 🤩🤡🍌
  • 69 Индо

    18 20 Отговор
    Руснак е мръсна долнопробна дума
  • 70 Зека

    5 11 Отговор

    До коментар #25 от "Укро Пор":

    Кой пък точно от теб е дошъл да иска пари за някоя укра
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Кажи честно ...

    22 10 Отговор
    Явно Украинците са решили, на евентуални преговори за примирие, да накарат путин вместо украинска, да си иска руската земя😂
  • 73 Въпросителна,удивителна няма значение

    19 22 Отговор

    До коментар #58 от "Артилерист":

    ВСУ разрязаха като горещ нож масло за два дни 350 квадратни километра.

    Коментиран от #99, #212

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Радев е позор

    22 16 Отговор
    Във връзка със събитията до Курск е редно ЗСУ да проведе там референдум за излизане от състава на русската федерация!

    Коментиран от #82

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Медводков палячото

    17 11 Отговор

    До коментар #52 от "Трайдънт":

    Димата тъкмо иZстреля стратегически Zалп от водка към устата си
  • 78 Ато

    11 7 Отговор

    До коментар #55 от "Фуксия":

    Нато при тато
  • 79 Баце ЕООД

    19 11 Отговор
    Сега ще ги избият до крак, ония американски послушко, съветника на президента, Подоляк, иска да мобилизира 18 годишни...
  • 80 Вятър и Мъгла

    21 17 Отговор
    Доколкото познавам достоверността на информацията на Патки.Бг от написаното съм склонен да мисля ,че Киев ще падне под руско управление до дни !

    Коментиран от #90

  • 81 Дика

    15 14 Отговор
    Да не се наложи Нато да помага сега на Путин?
  • 82 Ахах

    10 10 Отговор

    До коментар #75 от "Радев е позор":

    Къде? В евакуираните села, разрушения манастир (който е под егидата на ЮНЕСКО), газоцентралата дето ще взривят или на пътя?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Ха-ха-ха

    12 10 Отговор

    До коментар #71 от "Бийк":

    Ами не е сигурно. И какво ще правиш ако първата атомна бомба е срещу Вашингтон или Лондон? Нали разбираш че ако се стигне до там няма смисъл да се стреля по клетките украинци а направо по тези които ги подстрекават. И тях и още други.
  • 85 Българин

    16 18 Отговор
    Ако западните лицемерни гадове бяха помогнали на Украйна когато трябваше с каквото трябваше и колкото трябваше сега газовите доставки нямаше да са под въпрос. Вола като рие, на гърба му пада. Хората търсят начин да си защитят сънародниците и държавата. Явно видяха, че на запада не може да се разчита.
  • 86 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    15 17 Отговор
    Президента(ът) Радев е призовал Русия да спре съпротивата в ,,Курска Народна Република”, за да няма повече кръвопролития.
  • 87 Завърнал се

    11 14 Отговор

    До коментар #60 от "боги":

    Мда, джуджето ще метне една ядрена бомба върху Курск.
  • 88 Силомон

    18 19 Отговор
    Когато руснаците нахлуят в Украйна е денафикация, но когато украинците нахлуят в Русия е провокация ?!

    Коментиран от #140

  • 89 Хасковски каунь

    19 15 Отговор
    Не съм сигурен дали някоя укра ще се измъкне жива от тази атака. Всичко ще иде за съсдърма
  • 90 3 дня и все закончит

    16 11 Отговор

    До коментар #80 от "Вятър и Мъгла":

    След три дни не само Киев а ВСичко до полската граница 😀
  • 91 !!!?

    20 17 Отговор
    Копейките за стягат раниците и да се записват доброволци за спасяване на "руZкия мир"...!!!?

    Коментиран от #126

  • 92 Софиянец

    21 15 Отговор
    Превзели са дедовия! Мръсни наци бандеровски тероряги!
  • 93 Да не се окаже, че

    14 20 Отговор
    руските лъжи, как неутрализирали 1000 души украинска войска от които 350 души дали фира + около 50 бронирани машини , които 7 танка, са научна фантастика, а всъщност укрите мачкат и продължават напред.
    След войната Русия трябва да се преименува на Лъжия, защото там лъжата е във въздуха, водата, канализацията... навсякъде. По-болни мозъци и корави чугунени кратуни няма никъде по света.
  • 94 мдаа..

    15 18 Отговор
    А някъде да прочетохте ВСУ да мародерства,като руснаците?
    Да видяхте кадри с откраднати тоалетни чинии.Насилие над местните?Помним Буча.
    Курска област я пишете към Украйна,

    Коментиран от #124

  • 95 az #СВО

    25 8 Отговор
    Е, нали уж Европа се беше отказала от руския газ?!?!?

    Нали така ни разправяха?

    Пък то какво стана, значи можело да се купува директно от Русия? :)))

    Коментиран от #101

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Тинтири минтири

    7 10 Отговор

    До коментар #58 от "Артилерист":

    Общи приказки.

    Коментиран от #213

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ха-ха-ха

    26 12 Отговор

    До коментар #73 от "Въпросителна,удивителна няма значение":

    Разрязва там където нямаше съпротива , а на фронта немогат сварят да бягат. Украинците са герои само когато се бият с беззащитни цивилни. Просто не виждате ли че сте жалки като превъзнасяте едно такова нападение.

    Коментиран от #215

  • 100 Рюски тъпофил

    12 13 Отговор
    Ами ся ко трябва да църррркаме ,то май рюския нужжжник върви към разпад???!!😅😅😅😅
  • 101 ПедикКЮР,

    13 20 Отговор

    До коментар #95 от "az #СВО":

    Кранчето и тръбите са в ръцете на украинците.

    Коментиран от #112, #120

  • 102 явер

    15 17 Отговор

    До коментар #27 от "Напомням":

    Руснаците и в България не учат български език, пък се редят за ПМЖ. Руснаците са най-простите хора на света, познавам руснаци за 10 години в България нищо не научиха. Всички народности в нашата страна пристигнали от някъде, ако не знаят български да се гонят при получаване на ПМЖ.

    Коментиран от #155, #180

  • 103 Европейски XX мъже

    12 6 Отговор
    Храни куче да те хапе!
  • 104 Мишел

    17 6 Отговор
    Освен части на Вагнер, за прочистването от нахлулите там украински части, в Курска област са прехвърлени и бойни чеченски части.

    Коментиран от #121

  • 105 Читател

    13 9 Отговор
    Сега ще има "или давате пари и оръжия, или режем тръбата". Изнудване от висок клас. ЕС?
  • 106 Жоро

    17 5 Отговор
    Как се радват на фейкове залупените укто троли, хахахаха
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Чичо

    15 6 Отговор
    Авантюра е цялата работа .Ще направят диверсия на кранчето ,но до там .Няма да излязат живи.
  • 109 Ихууууууу ганчо

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "свидетел":

    Ще има мноооого да чакаш.
  • 110 Русия е един огромен kлoZeт

    15 12 Отговор
    Б.си смешната армия е московската, не могат да си защитят границата от 800 бойци.

    Коментиран от #113

  • 111 Леонсио

    11 7 Отговор
    Има помпена станция в Суджа. Вероятно ще я унищожат ,а без нея доставките на газ са невъзможни.

    Коментиран от #133

  • 112 ПедикКЮР козяшки,

    20 7 Отговор

    До коментар #101 от "ПедикКЮР,":

    А газта е в Русия. Кранче и тръби без газ е като да ближеш захар през стъкло. "Умник" си ни ти!!!!

    Коментиран от #125

  • 113 Чичо Дончо

    10 3 Отговор

    До коментар #110 от "Русия е един огромен kлoZeт":

    А ние и един пожар не можем загаси.Добре ,че бяха турците.
  • 114 Запитване

    14 6 Отговор
    Тези от снимката живи ли са още?
  • 115 Тома

    10 5 Отговор
    Важното че сте избичили снимката на спретнати укронацисти.А дали е истина не ви интересува
  • 116 Ало Гина Ли е

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    Ама има и един Треперящ Педофил Джудже в москва
    Тва прочете ли го?
  • 117 Ихууууууу

    13 10 Отговор

    До коментар #11 от "БСП за България и Радев":

    Нали Путлер тихичко скимтеше за мир и преговори,какво иска по вече? Да сяда!

    Коментиран от #118

  • 118 По Вече

    3 2 Отговор

    До коментар #117 от "Ихууууууу":

    Много си грамотен, да :)

    Коментиран от #150

  • 119 Даа бе

    19 8 Отговор

    До коментар #11 от "БСП за България и Радев":

    Русия нахлу в Украйна с 64 км. военна колона!Да не би на пикник да беше тръгнала,другаре??
  • 120 ВиК

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "ПедикКЮР,":

    А то преди това, няма други кранчета...
  • 121 Козаров 🐐

    7 5 Отговор

    До коментар #104 от "Мишел":

    Първи винаги бягат заедно с козите си чечовете
  • 122 Не разбрал

    14 9 Отговор
    Как така нали Русия щеше да превзема Украйна.....
  • 123 Путцин пин

    10 7 Отговор
    Кремъл каза това е фейк. Киев за три дня
  • 124 Мишел

    9 10 Отговор

    До коментар #94 от "мдаа..":

    Единствените оригинални кадри в мрежата с камиони, пълни с крадени домашни електроуреди и тоалетни чинии, са с шофьори украински мародери. Кадрите са от напуснатия от руската армия и руското население Херсон.

    Коментиран от #136, #154, #158

  • 125 Ихууууууу ганчо

    6 13 Отговор

    До коментар #112 от "ПедикКЮР козяшки,":

    Не е проблема газа,УКРАЙНА ГО ИМА!!

    Коментиран от #131

  • 126 Запада загина

    17 11 Отговор

    До коментар #91 от "!!!?":

    Една капейка не познавам да е отишла на изток сите само към лошия гнил запад 😀🍌😀
  • 127 Сульо

    6 6 Отговор

    До коментар #66 от "Вълканов":

    комунделлски,говориш все едно си на събрание на ОФ!
  • 128 Историк

    13 12 Отговор
    Убитите от руска страна са много повече, но са само военни.

    Между другото, руските военни изпозлват цивилни превозни средства, за да се придвижват и да воювт с украинците, за което са отгоорни единствено те. Руските военни на практика използват цивилна инфраструктура като прикритие, което е забранено от Женевската конвенция.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Мъка ви чака Урко фашисти

    14 11 Отговор
    Ненормалните Урки ги чака още много заря!

    Коментиран от #134, #138

  • 131 Ганчо Балкански,

    11 3 Отговор

    До коментар #125 от "Ихууууууу ганчо":

    Хахахаха😂🤣😂🤣😂🤣
  • 132 Хахахаха

    11 8 Отговор
    У смятайте копейки, това са го превзели с унищожени хора! Смятайте, ако бяха живи до къде щяха да стигнат!
  • 133 Така е

    12 8 Отговор

    До коментар #111 от "Леонсио":

    Ще пострадат Фицо и Орбан! Бяха многократно предупреждавани!
  • 134 Мдаа

    8 7 Отговор

    До коментар #130 от "Мъка ви чака Урко фашисти":

    Безсилни терористи са господарите ви, затова с такива неща се заканвате.

    Иначе да воюват не могат.
  • 135 Един там

    10 15 Отговор
    Всяко чудо за 3 дена... Руснаците ще ги избият всичките които са решили да влезнат.

    Коментиран от #144

  • 136 ЛЪЖЕШ

    2 7 Отговор

    До коментар #124 от "Мишел":

    Мизернико!!
  • 137 каквото повикало

    13 14 Отговор
    Руските агресори, тепърва ще берат яд!!!
  • 138 Ихууууууу ганчо

    9 10 Отговор

    До коментар #130 от "Мъка ви чака Урко фашисти":

    Това само ти остана, да се пениш и да се заканваш.
  • 139 Факт

    7 7 Отговор
    И да повторят още веднъж новината, няма да са стигнали по-далеч.
  • 140 добри руZkи Фашисти

    13 11 Отговор

    До коментар #88 от "Силомон":

    Руските фашисти са добри фашисти :))))
  • 141 гражданин

    18 9 Отговор

    До коментар #1 от "1945":

    Мечти, мечти.
    Ама как злобно гледаше жужака снощи?! 😂😂😂
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Наблюдавал

    13 14 Отговор

    До коментар #135 от "Един там":

    Колко са жалки орките реват , че Украйна навлязла с войски в джамахирията. Нека да опитат от собствената си отрова. Дори трябваше украинците да го направят още миналата година ама САЩ и ЕС им забраниха. Да продължават украинците и да довършат това което започна Пригожин
  • 145 Свобода за Русия

    14 11 Отговор
    Всички да тръгват украинци и руснаци към Москва и да катурват психопата Путлер
  • 146 Няма по гнусно от

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Нема по гнусно":

    български поми-ари като теб
  • 147 123

    9 7 Отговор
    Като биеш ти е добре,а когато теб те бият как си?????Каквото почукало,такова отговорило!Лошото е страдат и двата народа.....
  • 148 123

    10 8 Отговор
    Като биеш ти е добре,а когато теб те бият как си?????Каквото почукало,такова отговорило!Лошото е страдат и двата народа.....
  • 149 Браво на САЩ

    15 11 Отговор
    Засилиха марионетките в Киев да затворят газовите доставки в Европа окончателно и цените ще ударят нов таван. Ще фалират икономиката на Европа. Ще напечатат хартии и ще дадат отново мега заеми....виж 1920те години....А вие се радвайте че Путин щял да страда. Краварите воюват с Европа не с Русия

    Коментиран от #152, #157, #161, #170

  • 150 Цървулко

    2 1 Отговор

    До коментар #118 от "По Вече":

    Колкото е нужно съм грамотен,да ви навирам знаеш къде.
  • 151 Нема по гнусно

    12 11 Отговор

    До коментар #5 от "Нема по гнусно":

    от краварските еничари.
  • 152 Ихууууууу ганчо

    14 11 Отговор

    До коментар #149 от "Браво на САЩ":

    Фалита на ЕС ще го видиш през 12 последователно свързани криви кюнеца!!
  • 153 Змията

    9 3 Отговор
    хапе най-зло преди смъртта си

    Коментиран от #175

  • 154 Ехаааа

    3 4 Отговор

    До коментар #124 от "Мишел":

    Започвай да съскаш,друго не ти остана.И лъжите ти е вече нищо не струват!
  • 155 Чао оркове

    11 10 Отговор

    До коментар #102 от "явер":

    Гонене на всички рушляци и тотална конфискация

    за НИЩО не са ни нужни! потенциалните проблеми да ги има тук са много повече отколкото ако ги няма . След като подкрепят путлер да си стоят в рая блатен
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 По леко

    4 4 Отговор

    До коментар #149 от "Браво на САЩ":

    позитанецо,информирай се преди да ръсиш глупостите си!
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Харон

    8 11 Отговор
    Молодци! Какво казах вчера! Гаста спира. Следва атомната централа. Нека имат малко режим на тока в курската област. Все идот по плану. По графике. :-)))))))))))

    Коментиран от #167

  • 160 Напомням на Напомням

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "Напомням":

    "Неприемливите" Мински споразумения бяха подписани от Украйна и въстаналите ДНР и ЛНР, с гаранти Русия, Германия и Франция.
    Проверете мозъка в главата си, имате проблеми с паметта.
  • 161 АРАБИТЕ ЗАЛЯХА С ГАЗ ЕС

    4 3 Отговор

    До коментар #149 от "Браво на САЩ":

    Не се кахъри......
  • 162 Хааахахахахаха

    6 13 Отговор
    За няколко часа украинската армия превзе повече населени места, отколкото рашистите превзеха за цяла година! Голям смях, отивам за пуканки.
  • 163 Копейко

    6 9 Отговор
    Тьотя каза да стягаме раниците ,щяла да ни води на екскурзии до Курск ,ама да сложим повече русенско варено ,чи там нямало за кушане
  • 164 БГ ПУТИНОФИЛИ

    8 10 Отговор
    Грабвайте мешките и при Путин......Курск да защитавате
  • 165 Хе,хе...!

    13 17 Отговор
    Че това не е за хвалба,бе проЗти Укри...!
    Продажните държави,като БГ-то ще ви аплодират!
    Но ще имате проблеми със Свободна Унгария и Чехия...!
    Продължавате да настъпвате мотиката...!

    Коментиран от #171

  • 166 Ццц

    19 10 Отговор
    Ало къде е "вторая армия мире" , усилино се издирва . След две и половина години война и .....те ти булка Спасов ден украйнската армия превзема села и градове в Русия ...... е.б.а.т.и Позора
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Браво за поста ти!

    4 4 Отговор

    До коментар #149 от "Браво на САЩ":

    Но за да те разберат...требе и акъл...!
    А пусто- нЕма...!
  • 171 Имах в предвид-

    6 19 Отговор

    До коментар #165 от "Хе,хе...!":

    Свободна Словакия!
    Чехия също е предадена на САЩ от техният Павел!
  • 172 Успешно начало на украинската СВО

    20 10 Отговор
    в Пyтлepиcтан... 💪🇺🇦

    Късият, кремълски диктатор трепери в бyнкера. 🤣
  • 173 Яро

    11 16 Отговор
    Всички укри при Бандера.
  • 174 Ванга

    17 10 Отговор
    Русия ке падне

    Коментиран от #186

  • 175 Така е, злото Русия пътува

    15 9 Отговор

    До коментар #153 от "Змията":

    към небитието при крайцера Москва и СССР.

    Коментиран от #179

  • 176 О...

    14 6 Отговор

    До коментар #168 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Много правилно е орките да се страхуват от намесата на поляците, те заедно с украйнците вече са превземали Масква

    Коментиран от #183

  • 177 Един там

    9 8 Отговор
    Украинците собствената си земя не могат да опазят, но тръгнали в Русия да влизат!? Някои хора тук въобще разсъждават ли или просто пишат без да мислят? Руснаците няма им простят на тези влезналите...
  • 178 Мммммм

    10 3 Отговор
    Факти, пуснете видеото да се видят фактите за руската армия. Видеото е интересно.

    Коментиран от #187

  • 179 НАЛИ?!

    5 10 Отговор

    До коментар #175 от "Така е, злото Русия пътува":

    Има бая да чакаш...!
  • 180 Ха-ха-ха

    5 8 Отговор

    До коментар #102 от "явер":

    Хи хи англичаните в България да не би да учат български, хи хи. На руснаците не им и трябва и така ни разбират и ние ги разбираме.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Един там

    5 1 Отговор
    Освен че наблюдавам в България че е пълно с изпростели хора, но има и много луди хора. Жалко, наистина жалко за нас Българите!
  • 183 Ха-ха-ха

    4 4 Отговор

    До коментар #176 от "О...":

    И после какво? Завършили са като руска губерния. Хи хи хи.

    Коментиран от #194

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Ха-ха-ха

    4 7 Отговор

    До коментар #174 от "Ванга":

    Колкото и да повтаряте тази глупост, не това а предрекла Ванга. И много скоро ще станете излишни.
  • 187 Нищо ново...

    15 6 Отговор

    До коментар #178 от "Мммммм":

    Типични варвари и фашисти, слуги на Пyтлep.
  • 188 Айдар атеш-марийка миризливка джамбаз

    3 7 Отговор
    гледайте телеграм каналите Мертвые укропы 18+ изнанка, zачистка, кот бармалей, енот херсон, глазамиЧеловека,бобр и др. и вижте как урките стават на парчета

    Коментиран от #190

  • 189 Руските Z-канали съобщават за превземане

    9 4 Отговор
    Руските Z-канали съобщават за превземането на газоизмервателната станция Суджа от украинските въоръжени сили.

    УКРАИНСКИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ В КУРСКА ОБЛАСТ? ЧЕ НАЛИ ПИСАХТЕ СУТРИНТА, ЧЕ ВСУ СА ИЗТРЕПАНИ ДО КРАК В КУРСКА ОБЛАСТ?! ДА НЕ СТЕ ПРЕПИСВАЛИ ОТ КУКУшИНКОВ, ЗАЩОТО, ТОЙ УКРАЙНА Я ЛИКВИДИРА ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА 2023 -ТА ГОДИНА И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ?
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 От страни

    7 2 Отговор
    Пълна глупост - другия край на кюнеца и без това е в Украйна. Кво им пречеше да го спрат там. Както и стана - те не са подписали нов договор за транзит. Това дето стана е пълна пиар тъпотия.
  • 192 Лятна ушанка

    6 3 Отговор
    "Все още няма независимо потвърждение на тази информация, руското министерство на отбраната, както и Киев, не коментираха предполагаемото превземане на станцията."

    Риба няма на въдицата, ама тигана прегоря вече!
    Ама то такава перемога се вихри, че и сънищата се броят за" велики победи"...
    То верно, че като няма риба и рака е риба, ама поне хванете рака!
  • 193 През

    2 1 Отговор

    До коментар #190 от "НаМ"айкa тиП"уткaта":

    Ключалката на твойта, ли?
  • 194 Ццц

    6 4 Отговор

    До коментар #183 от "Ха-ха-ха":

    Ще ти се да са завършили, временно са били. Виж Рашка скоро ще свърши....като докарат американците /Тръмп/ цената на петрола до 40-50 $ и ще я видиш как ще се гътне, както с гътна и Сесесерето
  • 195 стоян георгиев

    5 2 Отговор
    Европейците са и да си правят газ.Да наблягат на бобови култури и зеле.
  • 196 СВИТНИ НИ КОПЕЙКИ ОЩЕ МИГ И

    5 7 Отговор
    СВИТНИ НИ КОПЕЙКИ ОЩЕ МИГ И КУРСК КЕ ПОТЪНЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРИ ЦАР БОТОКС - МАЛОУМНОШИЗОИДНИЙ ПЪРВИ! ЗАТОВА ЗАРЕВЕТЕ ГОРОЛОМНО С МЪРСОЛИВ ГЛАС И ВИКАЙТЕ СИЛНО:
    ---БОТОКСЕ, БОТОКСЕ! НА КОГО НИ ОСТАВЯШ БОТОКСЕ?
  • 197 az #СВО

    4 4 Отговор
    Накратко:

    1. Днес се навършват 16 години от грузинската авантюра срещу ЮО и руските миротворци там по заповед на Вашингтон и с помощта на НАТО. Настоящите действия на Киев много напомнят на грузинските тогава. Крайният резултат несъмнено ще бъде същия ...

    2. От началото на терористичното нападение Киев е загубил 660 души личен състав /една трета от общо задействаните/ и 82 единици бронирана техника. Последната руснаците я разстрелват като на стрелбище с "Ланцет"- и. Напълни се с видеа в мрежата.

    3. Съобщава се, че терористите, нападнали Курска област използват френска и полска реч, което говори за наличието на френски и полски военни сред тях.

    4. В терористичната атака са задействани сили и средства от общо десет различни съединения на ВСУ

    Коментиран от #200

  • 198 стоян георгиев

    5 9 Отговор
    Нищо не са превзели украинците само 300 кв.км .за два дни.днес ще го удвоят ама ще видят те....хахаха взели са и 300-400 пленника и свалиха самолет и хеликоптер за ден ама това е нищо...разпадна се линията на фронта и практически превземат села и градове без съпротива а руските колони идващи да прикрият фронта са разстрелвани от артилерия и дронове ама крим е наш нали другари...хааха и факти ...хахаха

    Коментиран от #201

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 стоян георгиев

    5 8 Отговор

    До коментар #197 от "az #СВО":

    Така е англичани французи о поляци са в курска област и всичко е по план...хахах интересно що реват руските военни кореспонденти? И 300 км за ден добра окупация ли е? Русия за половин година асвабади 900!и накрая от къде имат войници тия украинци? Нали са загубили373738181717 човека до днес? Уж нямат хора пък се разпадна руския фронт и руснаците няма от къде да докарат войска да го възстанови....хаххах
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 КОПЕЙКИТЕ НЕЩАСТНИ: ---БОТОКСЕ, БОТОКСЕ!

    8 5 Отговор
    ОТ МЪРЛЯШКА ПРОПАГАНДА НИ ПАЗИ И ОТ УКРАИНСКИТЕ АТАКИ НИ СПАСИ, ЗА ДА МОЖЕМ В ПРОСЛАВА, ТЕБЕ БОТОКСЕ, ДРУЖНО ДА КВИЧИМ! АМИН! ОТ ВСИЧКИ БЕЗПОЛЕЗНИ ИДИОТИ ДО ЕДИН!

    Коментиран от #205

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Представям си

    5 2 Отговор
    ако атакува НАТО...
  • 207 😆😆😆

    5 2 Отговор
    Няма газ за копейките 🤣
  • 208 Миротворец

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Сандо":

    Ама това джен да рите не го разбират, пишат си това което им е спуснато от посолството...егати и кухите лейки
    п.п уж не искат руския газ пък после водят дела защо им е бил спрян е това вече не знам как да се коментира (хем боли хем сърби)
  • 209 Смешки

    4 2 Отговор
    Лошо, сега рашките ще трябва да си бомбят собствената газова станция 😂😂😂👍
  • 210 Миротворец

    2 4 Отговор

    До коментар #63 от "Хм Хм":

    Само да напомни на Дже да рите ,кой използва атомни оръжие за пръв път и защо избиха толкова цивилни и защо си мислят,че само демократите имат право да избиват навсякъде по света???
  • 211 Сократ

    2 6 Отговор
    Пак опашати лъжи. Хубаво де, влезли са на кърска територия. Но за пореден път доказаха, че укрия е държава терорист. Да разстреляш бременна жена. Това какво е? И всички подкрепящи зеления терорист са терористи. България и тя е терорист, щом въоръжава терористи. И изобщо не са стигнали до газоразпределителната станция, камо ли до АЕЦ.
  • 212 Артилерист

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Въпросителна,удивителна няма значение":

    Колегата N99 добре ти е отговорил, да не го повтарям.
  • 213 Артилерист

    2 0 Отговор

    До коментар #97 от "Тинтири минтири":

    Напиши нещо по-конкретно! Дай пример!
  • 214 Р.К.И.

    0 0 Отговор
    По тръбата вървят долари за войната. ВСУ да реже тръбите!
  • 215 Р.К.И.

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Ха-ха-ха":

    Към 7/8 са 586 370. И тези ли са цивилни?
Новини по държави: