Тема: Украйна

9 Октомври, 2024 21:44 3 885 173

Зеленски направи загадъчен коментар за края на войната

  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • зеленски-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин

Зеленски заяви, че ситуацията на бойното поле "създава възможност" за слагане на край на войната

Зеленски направи загадъчен коментар за края на войната - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, че ситуацията на бойното поле "създава възможност" за предприемане на стъпки за слагане на край на войната в Украйна не по-късно от 2025 г., съобщи агенция „Ройтерс“, цитирана от УНИАН.

"През октомври, ноември и декември имаме шанса да придвижим нещата към мир и трайна стабилност. Ситуацията на бойното поле създава възможност да направим този избор - избор на решителни действия за слагане на край на войната не по-късно от 2025 г.", заяви украинският президент на срещата Украйна-Югоизточна Европа в Дубровник, Хърватия.

Още новини от Украйна

Коментарът на Зеленски е необичаен, имайки предвид, че ситуацията на бойното поле е в полза на руската армия, която продължава да напредва в Донбас.

Според експерти в момента се забелязва умора сред западните страни и има дори информация от дипломатически източници, че НАТО оказва натиск над Киев да седне на масата за преговори. Зеленски обаче многократно е подчертавал, че страната му не е склонна да се откаже от окупираните от Русия свои земи.

Украйна възнамерява да организира нова мирна среща на върха до края на тази година и иска Русия да участва този път, заяви по-рано днес украинският посланик в Турция, но изключи каквито и да преки двустранни преговори на срещата. Инвазията на Русия в Украйна продължава вече три години, а двете страни остават на много раздалечени позиции по въпроса как да сложат край на войната. Турция, Китай, Бразилия и други страни предложиха да посредничат за решаване на конфликта или да обсъдят мирни предложения, но напредък не е постигнат.

Украйна настоява за "мирния план" на президента Володимир Зеленски, а руският президент Владимир Путин казва, че мирни преговори могат да започнат само ако Киев се съгласи да изостави големи части от територията си, за които Москва претендира, и се откаже от кандидатурата си за присъединяване към НАТО.

Украинският президент Зеленски каза още, че покана за членство в НАТО би представлявала стъпка към мира, тъй като Русия ще претърпи геополитическо поражение, предаде агенция ХИНА, цитирана от БТА. Геополитическата сигурност зависи от това има ли Украйна място в НАТО. Ако има, това означава, че Путин ще изгуби геополитическата си мощ. Украйна е независима страна, която има право на самоопределение, има право да избере бъдещето си, заяви в речта си Зеленски.

Вашите страни и народи са, както и ние, заинтересовани от този изход и затова покана към Украйна да се присъедини към НАТО и бъдещо членство представляват реална стъпка към мира. Без геополитическа сигурност е невъзможно да бъде постигнат справедлив мир, каза още украинският президент. Той отбеляза, че Киев разчита на подкрепата на Великобритания, Италия, Германия, Франция и подкрепата на президента на САЩ Джо Байдън, като и на подкрепата на присъстващите на днешната среща, съобщава хърватската национална телевизия ХРТ.

Зеленски подчерта, че членството на Украйна в ЕС е изключително важно за стабилността и мира в Европа. На срещата на върха Украйна-Югоизточна Европа в Дубровник днес участва служебният премиер на България Димитър Главчев, както и представители на Словения, Черна гора, Косово, Гърция, България, Албания, Република Северна Македония, Босна и Херцеговина, Турция, Сърбия, Румъния и Молдова. Очаква се участниците в срещата да приемат обща декларация, която най-вероятно ще бъде в съответствие с декларациите от предишните две срещи в Атина през август 2022 г. и в Тирана през февруари 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната загубена война от династията

    69 7 Отговор
    Ротшилдите се нас р@ ха.
  • 2 Мунчо

    70 7 Отговор
    Тоя е като тиквата. Всеки ден нещо ново му бръмчи в главата.
  • 3 Загадъчен

    59 7 Отговор
    Каквото са му написали, това е казал.
    Също както дядо, и на него му пишат какво да говори.
    Дай Боже по-скоро мир!

    Коментиран от #50

  • 4 МУАХАХХА

    57 6 Отговор
    Получил е обаждане от древна банкерска фамилия да си обира крушите
  • 5 Ама

    44 6 Отговор
    Как са му се изкривили устенцата от флейтите?
  • 6 Примати

    10 73 Отговор
    Зеленски е лидерът на свободния свят. Той ще води Украйна до победата над руския агресор

    Коментиран от #10, #11, #17, #21, #29, #30, #38, #51

  • 7 БГ123

    34 9 Отговор
    Имам един въпрос:
    Защо под всички статии за партия "Възраждане" коментарите са изключени?

    Това прави много лошо впечатление. Дори да има много тролове, оставете хората да коментират! Набива се на очи, че само под техните изяви са забранени коментарите...

    Коментиран от #23, #39

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Да обаче

    36 5 Отговор

    До коментар #6 от "Примати":

    Свободният свят не включва страните на запад с ротшилдов режим.
  • 11 Мунчо

    29 3 Отговор

    До коментар #6 от "Примати":

    Май двамата си шмъркате яко?
  • 12 евреин търси война

    26 3 Отговор
    и намери, напоследък му се иска да я спре
  • 13 Факти

    31 3 Отговор
    Снимката кърти, в първия момент го помислих за Ескобар

    Коментиран от #57

  • 14 Айд,ън от фил,ибето

    18 3 Отговор
    Хич да не ги пускат, жената и сестрите и съм ги оставил да работят у Европата и ми се оплакват напоследък че украинките подбиват цените. Вето за Украйна.
  • 15 Ники

    16 4 Отговор
    Предозирал е.
  • 16 Да,бе

    28 4 Отговор
    Безусловна капитулация е единственият шанс за 404...Ама с тия дългове сами ще се отрекат от псевдодържаваицата си. Няма скидки и тва е...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Объркано Атлантиче

    34 2 Отговор
    Ал Джазира:
    Руските войски настъпват към Покровск и превземат втория украински град за седмица.

    Ройтерс:
    Според Зеленски, ситуацията на бойното поле предлага възможност за прекратяване на войната през 2025 г.

    Това, което Зеленски иска, е да напълни допълнително банковите си сметки в данъчни убежища. Медиите, които отговарят, лъжат, въпреки че този път може и да не е излъгал. Да, войната ще свърши през 2025 г. и той също.
  • 20 ти ли си глигии

    11 3 Отговор
    не отиде ли в по добрият свят ?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хмхмхмхмхм

    4 35 Отговор
    Няма да се учудя, ако Украйна са си създали собствени ядрени ракети или пък балистични ракети с далечен обсег. Това би било идеално решение за край на войната- обстрелват едновременно всички руски рафинерии и край- путлер ще си седне на д-то...Може да се окаже, че в руската бензиностанция местните руски аборигени ще са на студено и тъмно за 2ра поредна зима, а зимите в русия са много люти- хихихихи;0 Газпром утече и фалира...

    Коментиран от #42, #141

  • 23 Край

    5 16 Отговор

    До коментар #7 от "БГ123":

    Щото са платени за това. Това е реклама а не статия. Ти ще си съгласен ли д плщаш а после да те хейтят. Уважавам Коста. Това е политика с най-широка обща култура в България. Коста обаче е абсолютен нарцис. Прякорът му "копейкин" го влудява.

    Коментиран от #33

  • 24 стоян георгиев

    3 32 Отговор
    Коментара на зеленски не е нито неочакван нито учудващ за всички дето следят ситуацията .неочаквано и учудващо е как един европейски сайт бълва проруски лъжи 24/7?русия дава огромни загуби и сега е на кръстопът дали отново да прави мобилизация и да увеличи агонията си или просто да иде към мир.

    Коментиран от #28

  • 25 БеГемот

    16 1 Отговор
    Свръхдоза...
  • 26 Само питам

    33 1 Отговор
    Тоя как ляга да спи със мисълта че мобилизирани насила хора от улицата нежелаещи войната загиват ежеминутно . Хора насила затътрени на гибел . Че унищожи държавата и народа си . Как му позволява съвестта заради една химера наречена нато .
    Сринаха си икономиката заради нато . Самолетната промишленост . Завода Антонов . Заводите за хеликоптери . Инфраструктората .
    Заради какво ? Кои интереси на Украйна налагаха такова радикално действие ?

    Коментиран от #64

  • 27 Тръмп

    3 32 Отговор
    Забелязвате ли, че вече всички се ослушват какво ще каже Зеленски, а не клоунът Путин?

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 стоян георгиев

    6 34 Отговор

    До коментар #6 от "Примати":

    Зеленски е това което ужасява всяка бг копейка.нормален свободен и волеви човек направил за смях новия хитлер.до появата на зеленски путлер яздеше мечки и тигри сега се крие в бункер и го е страх да даде здрасти на посещаващите го.

    Коментиран от #37, #43, #44, #81, #123

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хмхмхмхмхм

    4 18 Отговор

    До коментар #23 от "Край":

    Чудесно- наистина е копейкин, колкото и това да го влудява... И да му кажете да не се прави на правоспособен юрист, защото си личи, че си е купил дипломата- няма грам юридическо мислене. Лично аз не уважавам изменниците и предателите на България,а ги презирам.

    Коментиран от #118

  • 34 Върти и сучи

    23 2 Отговор
    по килифарски, само да не каже истината.
    Битият и другият признават ли си…
    Каквото и да дрънка, картинката е ясна.
  • 35 БгТопИдиот🇧🇬

    28 3 Отговор
    Зеленски направи загадъчен коментар за края на войната.

    Загадка е само изпърженият му от препаратите мозък.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 🙈🙈🙈🙈🙈

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Примати":

    🤣🤣🤣🤣🤣... е..аси "лидера"!😬
  • 39 Защото

    24 3 Отговор

    До коментар #7 от "БГ123":

    това са платени предизборни статии,затова!Иначе,много ви харесва да плюете Възраждане срещу сребърници! Само Възраждане, единствената Българска партия! Не на нато,не на ес! За. Независима България! Гласувайте масово!

    Коментиран от #47, #111

  • 40 Борел

    20 2 Отговор
    Спрем ли да помагаме, Путин ще победи Украйна за 15 дни
  • 41 Джамбаза

    21 2 Отговор
    Нещо става в Курск.
    Избиват украинци като за последно.
    Подоляк изчезна.
    Байдън раздава украински пари на американци.

    Коментиран от #52

  • 42 трябва

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хмхмхмхмхм":

    да спреш с игрите и детските филмчета време е да порастнеш!
  • 43 Дедо ти

    18 11 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Стоенчо , и от мен една препоръка - лягай си рано - и без твоите простотии ще минем ...Айде , лека ! Утре си почини -ще минем и без теб !

    Коментиран от #54

  • 44 а бе Стоене ти ли си афтора ?

    15 13 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Да ти го начукатя между ушаците .

    Коментиран от #49

  • 45 Галигео Галигей

    16 2 Отговор
    Пак се е нашмъркало.🥳🤡👍

    Коментиран от #96

  • 46 Театровед

    20 2 Отговор
    Комик в центъра на трагедия! Това е оригинално режисьорско хрумване, от гледната точка на извънзвмните.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Само питам

    17 2 Отговор
    Дали потника с това изказване няма предвид капитулацията ?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Kaлпазанин

    19 4 Отговор

    До коментар #3 от "Загадъчен":

    Скоро ще има "изтекли"кадри ка провесения зелен юда на улична в Киев .
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Костадин Костадинов

    10 8 Отговор

    До коментар #41 от "Джамбаза":

    Защо се радвате на смъртта на хора? Там едни млади хора от Русия и Украйна умират. С какво те радва тяхната смърт?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 жълт евроатлантик веган

    17 20 Отговор
    убиха един милион украинци, спрете ли да помагате убйствата ще спрат.

    Коментиран от #60

  • 56 Повтарям!

    19 22 Отговор
    Зеленски е абсолютно прав. Стратегията на Украйна е единствената възможна за момента ...
    Бавно отстъпление в което се унищожават няколко пъти (5-6) повече фашисти и бойна техника от собствените загуби...
    Рано или късно това ще има ефект...
    Междувременно украинците ще получат нови оръжия с които да окомплетоват 14-те бригади, които чакат да влязат в бой.

    Коментиран от #61, #144

  • 57 Рошко

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Факти":

    ,M,,,T,,,,,,да се беше сетила да му направи фотоколаж с нейните очила ,направо щеше да избие рибата
  • 58 абе Стоене ,Маро ,Жамбо..

    10 6 Отговор

    До коментар #49 от "стоян георгиев":

    Да ти го начуката между ушаците ..

    Коментиран от #67

  • 59 Костадин Костадинов

    1 11 Отговор

    До коментар #53 от "Дедо ти":

    Снощи един човек ти обяси за првавописа - ,отича" в смисъл на алергия? Предполагам че пак ще ми дадеш глу отговор
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ти си бил голям умника бе

    15 10 Отговор

    До коментар #56 от "Повтарям!":

    Как потника не се е сетил до сега . Скоро ще бягат на прибежки към Полската граница . Велосипеда ще стане най ценното превозно средство .
  • 62 Гошуууу-пуяка

    6 5 Отговор
    Мъ ни мъ й интирисува веееее , мисирльоци български
  • 63 стоян георгиев

    12 6 Отговор

    До коментар #53 от "Дедо ти":

    Педофиле пак те питам къде ботев казва да извадим белия байряк пред поробителя а любителю на детска любов?

    Коментиран от #69

  • 64 Журналист

    11 0 Отговор

    До коментар #26 от "Само питам":

    Разумен отговор няма да получиш! С атомните електроцентрали, евтината газ от Русия и евтината за европейските стандарти работна ръка можеха да конкурират Китай на европейския пазар. Достатъчно им беше членство в ЕС и Военен неутралитет
  • 65 Дедо ти

    9 9 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    Мислех , че поне една мозъчна гънчица имаш , ама явно и тя липсва ...Нищо , лягай и си почивай , че кръвното е сериозен проблем ...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Чичо

    15 7 Отговор
    Зеленчука няма хора.Това е истината.Никой не му вярва.
  • 69 Дедо ти

    14 7 Отговор

    До коментар #63 от "стоян георгиев":

    Ботев с главна буква , умнико ! И на училище ли не си ходил ?!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 а бе Стоене

    11 5 Отговор
    Праскаш ли си сам по десет + , а ? За да изглеждаш интелегентен ?!! ха ха ха ... охлюв ..

    Коментиран от #75

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ха ха ха ....

    8 4 Отговор

    До коментар #67 от "стоян георгиев":

    Казах ти нещо ... няколко класи съм над тебе ...не се напъвай много ...

    Коментиран от #79

  • 74 Хмхмхмхмхм

    3 12 Отговор

    До коментар #66 от "та набухам Стоенчо":

    Ми като помниш, какво съветваш нас- българите- а- да клекнем на русия, да НЕ защитавамне с оръжие в ръце България, когато русия ни нападне, да останем беззащитни пред русия- това ли искаш за нас- българите... И щом искаш това, което никой истински българин/ българка не искат, значи не си българин, а руснак. Майчният ти език е руският, нали... Реши си сам екзистенциалната дилема чия страна да избереш- на майка ти или на баща ти, и не намесвай в това, нас, българите, на които и двамата родители са българи...
  • 75 стоян георгиев

    6 11 Отговор

    До коментар #71 от "а бе Стоене":

    Ела да разбереш.м..ша..да.ти изкъртя щърбавата уста ...

    Коментиран от #80, #85

  • 76 Някой

    15 5 Отговор
    Ква е тъз среща на върха Украйна - Югоизточна Европа? Що тъй бря? Къде остана Западна Европа... Или там вече не щът да го слушат тоя просяк..... Сега югоизточните славяни да му берът гайлето!
  • 77 Буха ха

    13 5 Отговор
    Май пак е прекалил с линийките
  • 78 А бе Стоенчо

    10 6 Отговор

    До коментар #72 от "стоян георгиев":

    Кое искаш да ти цитирам точно ? Оригинала или новите измишльотини на козляците , а ?

    Коментиран от #83

  • 79 стоян георгиев

    5 8 Отговор

    До коментар #73 от "ха ха ха ....":

    Вижда се каква класа си.хахаха даже не две двадесет и две класи си...хахаха

    Коментиран от #84, #90

  • 80 ма що не пробеш бе Стоене

    9 6 Отговор

    До коментар #75 от "стоян георгиев":

    Че да ти опъна кожата на дувара !
  • 81 Така е

    10 7 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Даже спряха и смешния си парад. Няма фойерверки по празниците. Бункерният дед пълни памперса всеки ден.
  • 82 Павел

    13 6 Отговор
    Днес в Днепропетровска област още един дивизион Патриот беше навестен от Искандер, в резултат на което, радиолокационната станция mpq-65, командната машина msq-104 и една пускова установка са довиждане, т.е. целият дивизион е за Надин.
    Видеото е красиво.
    Честито на Румъния която преди месец подари комплекса на украинските нацисти и се лиши от почти милиард долара.

    Коментиран от #87

  • 83 стоян георгиев

    4 12 Отговор

    До коментар #78 от "А бе Стоенчо":

    Цитирай ми това дето призоваваш украинците.цитирай ботев как ни призовава да се предадем пред поробителя за да не даваме жертви.давай нали си капитан на кораб артилерист...а не обикновен чики..жия

    Коментиран от #86

  • 84 ха ха ха ....охльо

    10 5 Отговор

    До коментар #79 от "стоян георгиев":

    Колкото и да се пениш , все в копривата ще стоиш ... ха ха ха ...охльо

    Коментиран от #93

  • 85 стоян георгиев

    14 7 Отговор

    До коментар #75 от "стоян георгиев":

    Стоянке, у-крайна е грешка на картата, която ще бъде коригирана!

    Коментиран от #95

  • 86 ха ха ха ...

    14 4 Отговор

    До коментар #83 от "стоян георгиев":

    Та къде викаш Ботев ни призовава да се предадем на Турците ? Това от новата ви история ли е ?

    Коментиран от #91

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Смешник

    12 3 Отговор
    А бе то хубаво че Запада настоява за преговори но при този план за победа на Зеления наркоман и при настоящата ситуация на фронта не знам как ще се получат нещата
  • 89 Иииии

    11 4 Отговор
    идва време когато стоян георгиев ще налапа големия руски ... ))) хахаха.
    Ще го преживее ли? Едва ли..хахаха..
  • 90 готин

    9 3 Отговор

    До коментар #79 от "стоян георгиев":

    Ти май и дар слово загуби , а ? Почна да заекваш нещо ...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бъдещето

    17 14 Отговор
    Днес имаше 10 статии в които се твърди, че Украйна "няма как" да спечели, или че била "изоставена" от Запада.

    Явно на руските фашисти им пари под краката, щом са на такъв зор.

    Коментиран от #99

  • 93 стоян георгиев

    3 8 Отговор

    До коментар #84 от "ха ха ха ....охльо":

    Така е виж кви заплахи си научил...в копривата стоя...хахахах

    Коментиран от #97

  • 94 Директно:

    10 4 Отговор
    Този е клоун! "Войната" е цирк! Същото като "ковит-пандемията" И ОТНОВО ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ :)
  • 95 стоян георгиев

    6 5 Отговор

    До коментар #85 от "стоян георгиев":

    Я пак включи шизофренията а мъ..ша и почна да пишеш с името ми.ей така те искам...

    Коментиран от #100

  • 96 Дада

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "Галигео Галигей":

    По-скоро се е нашмъркал някой, който се мисли за Галилео Галилей. Хахаха
  • 97 Фалконети

    8 3 Отговор

    До коментар #93 от "стоян георгиев":

    Скоро , скоро лично ще ти купя билет до Белене и ще те заведа на разходка там .

    Коментиран от #103

  • 98 Костадин Костадинов

    4 4 Отговор
    Джамбаза клекна няма отговор
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 истерия ли долавям Стоене

    6 7 Отговор

    До коментар #95 от "стоян георгиев":

    Поздравявам те с песента м....ти да е....Стоене ...

    Коментиран от #104

  • 101 Костадин Костадинов

    1 7 Отговор
    Костадин Костадинов и той клекна, избяга от коментара ми
  • 102 Ами

    12 2 Отговор
    Така нареченият "колективен запад" се чуди как да се измъкне от блатото в което потъна.
    Първата голяма стъпка вече е факт. Плануваната среща в Рамщайн бе отменена.

    Коментиран от #110

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #100 от "истерия ли долавям Стоене":

    Хахах така е виж как ги долавяш работите.вие педо фи ли те много ги долавяте нещата..хахахаа

    Коментиран от #107, #112

  • 105 ха ха ха ...

    7 5 Отговор

    До коментар #99 от "стоян георгиев":

    Ако си мълчиш само роднините ти ще знаят колко си пр03д . Руснаците хранят половината сват , а нямали какво да ядат ??!!!

    Коментиран от #108, #163, #166

  • 106 Ха-ха-ха

    8 2 Отговор

    До коментар #91 от "стоян георгиев":

    Ботев е призовават за борба за българщината, за българските интереси.Украинците се бият за англосаксонците. Англосаксонците ги накараха да воюват. Схващаш ли разликата.

    Коментиран от #114, #119

  • 107 а бе Стоянке

    5 1 Отговор

    До коментар #104 от "стоян георгиев":

    Ще ме сънуваш ли тая вечер ? Как ти оправям хастара .

    Коментиран от #121

  • 108 Мдаа

    3 9 Отговор

    До коментар #105 от "ха ха ха ...":

    Руските пенсионери ровят по кофите а руските крепостни се записват на почти сигурна смърт, защото им ОБЕЩАВАЛИ по 2500 долара месечна заплата.

    Хранели, ама с пропаганда.

    Коментиран от #116

  • 109 Тц тц тц

    8 0 Отговор
    Лукавият Еленски винаги говори наобратно.Всъщност е забранил с указ мирните преговори.Когато говори за мир има предвид война.Приемането на държава със спорни територии си означава война между НАТО и Русия при това ядрена.Купил си е с парите от помощите колата на Хитлер,за да кара в нея жена си,която е родена на същата дата като жената на Хитлер.
  • 110 Костадин Костадинов

    4 8 Отговор

    До коментар #102 от "Ами":

    Реално ,Русия потъна ,просто реалност ,не пропаганда. Какво правят корейски войници там? В Русия ,в правителството има огромно вътрешно напрежение - Путин да му мисли. Ежедневно превземаме... села. Да се чуди човек ,къде е проблема ,в калпавото западно оръжие или в модерното руско такова?

    Коментиран от #113

  • 111 Ха ха

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "Защото":

    кое и е българското бе, м.шмул??? Ха ха..Разсмя ме....
  • 112 абе Стоене

    6 1 Отговор

    До коментар #104 от "стоян георгиев":

    На 12 годинки ли си че говориш за пе до фи ли я ?
  • 113 Стоене , другия ник ли обърна

    5 1 Отговор

    До коментар #110 от "Костадин Костадинов":

    Няма скрито покрито . Записали сме ти номера на подметките .

    Коментиран от #117

  • 114 Мдаа

    2 7 Отговор

    До коментар #106 от "Ха-ха-ха":

    С руските лъжи си до "хахаха".

    Само че "Слава Украйне" е последното, което руските фашисти чуват преди да ги думне поредния АТАКМС или Паляница.

    Коментиран от #120

  • 115 1111

    4 0 Отговор
    И кво му е загадъчното?
  • 116 ха ха ха ...

    7 1 Отговор

    До коментар #108 от "Мдаа":

    Това кака Галка ли ви го каза ?
    И като се събуди гащите до коленете а в дясната ръка 5 лева ..

    Коментиран от #122

  • 117 Костадин Костадинов

    1 2 Отговор

    До коментар #113 от "Стоене , другия ник ли обърна":

    С вие сте?
  • 118 сноу

    9 2 Отговор

    До коментар #33 от "Хмхмхмхмхм":

    Като преподавател съм се убедил че започнат ли да ми хъмкат и мънкат едва ли ще има нещо същественно като продължение...Струва ми се, че това което си избрал е по-скоро кравешко мучене и явна намеса от обора..
  • 119 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #106 от "Ха-ха-ха":

    Украинците се бият за да останат страна и народ.ботвв се бореше именно за това при нас.

    Коментиран от #124

  • 120 фантазиите са безплатни

    6 2 Отговор

    До коментар #114 от "Мдаа":

    1993 Украйна 50 милиона .
    2024 Украйна 18 милиона . Де е Илия на кирия ?!!

    Коментиран от #125, #126

  • 121 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #107 от "а бе Стоянке":

    Ще те сънувам естествено...хахаха
  • 122 Мдаа

    1 5 Отговор

    До коментар #116 от "ха ха ха ...":

    "Това" го има в нета на видеа и съм СИГУРЕН, че и ти си ги гледал.

    Не разбрахте ли, че ви знаем всички лъжи и дереджето?

    Коментиран от #127

  • 123 Членестия

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Стоене, чудя се колко Санта можеш да побереш?

    Коментиран от #131

  • 124 да бе разбирач

    7 2 Отговор

    До коментар #119 от "стоян георгиев":

    Че те си бяха страна и народ още преди войната . Кой им пречеше ? Защо им трябваше да се драчат с руснаците ?

    Коментиран от #128, #129

  • 125 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #120 от "фантазиите са безплатни":

    Ссср 1989 298 млн. Русия 2021 143 млн...и ?

    Коментиран от #168

  • 126 Костадин Костадинов

    0 7 Отговор

    До коментар #120 от "фантазиите са безплатни":

    След достигането на светлото бъдеще благодарение на Русия, източна Европа окапа.

    Коментиран от #130

  • 127 марсианеца

    6 1 Отговор

    До коментар #122 от "Мдаа":

    Кои видеа бе Стоене ? Тия от холивуд ли ?

    Коментиран от #132

  • 128 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #124 от "да бе разбирач":

    Никой не се е драчил с руснаците.русуя ги нападна ненадейно до последно отричаше че го прави.интересно ти като не си запознат с това какво се е случило за чии пишеш по темата?
  • 129 Костадин Костадинов

    5 6 Отговор

    До коментар #124 от "да бе разбирач":

    Русия ги нападна не знам дали знаеш

    Коментиран от #134

  • 130 да бе Стоян Костадинов ...

    4 1 Отговор

    До коментар #126 от "Костадин Костадинов":

    Само мантри и пожелания ръсите . Ще ви качим на черешата .

    Коментиран от #133

  • 131 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #123 от "Членестия":

    Аз се чудя с един шамар колко зъби ще ти избия.та колконса ти останали а педофиле?гаранция ще ти сваля половината ограда само с едно шамарче.искаш.ли бас?

    Коментиран от #137, #143

  • 132 Мдаа

    2 5 Отговор

    До коментар #127 от "марсианеца":

    Тия за които знаеш, че са от Русия.

    И да лъжете не ставате. Личи ви.

    По-важния въпрос е защо не ти пука, че руските пенсионери са по кофите, а руските младежи са принудени поради бедност да ходят да мрат за руския фашист в бункера?

    Коментиран от #139

  • 133 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #130 от "да бе Стоян Костадинов ...":

    Ще.се качите на друго място...където обикновенно се намирате за постоянно.

    Коментиран от #136

  • 134 да бе разбирач

    6 3 Отговор

    До коментар #129 от "Костадин Костадинов":

    След като направиха преврат на Майдана срещу законно избран президент и правителство и почнаха да сменят насила имената на руското население и да забраняват езика им .

    Коментиран от #138, #146, #164, #165, #167

  • 135 Зе вече се усети,че няма полезен ход!

    7 1 Отговор
    Зе има 2 хода : Да бяга от окраина,но едва ли някоя страна ще си сложи таралеж в гащите да го приюти или да бъде арестуван и съден за престъпленията си!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Членестия

    5 1 Отговор

    До коментар #131 от "стоян георгиев":

    Ще ми избиеш сметаната на сирене гейче продажно! ПДРС НЩСТН

    Коментиран от #140, #150

  • 138 Факт

    4 6 Отговор

    До коментар #134 от "да бе разбирач":

    Единствените, забранявали езика на местните са руските фашисти в окупираните райони на Украйна.
  • 139 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #132 от "Мдаа":

    Не им пука щото са ут..ки те да не мислиш.че са фенове на русия? Те са мераклии всеки да бъде прецакан като тях. това желае бг фена на путлер.взеки да бъде прецакан като него.

    Коментиран от #142

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Матросов

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Хмхмхмхмхм":

    Абе,ти кой набор си,че пишеш такива простотии?Човека Ви каза ясно :не може свят без Русия!В тези думи е вложено посланието.Само курсантите от висшите и сержантски училища са такава обучена армия нямаща равна на себе си и готова на всичко да изпълни заповед.Ти знаеш ли какво е заповед?Изпълняваш без да разсъждаваш.До сега на фронта пускаха дисципаджии и затворници колкото да поддържат конфликта в гореща фаза.

    Коментиран от #145, #157, #172

  • 142 Мдаа

    1 4 Отговор

    До коментар #139 от "стоян георгиев":

    Всичко това е известно, но искам да разберат, че всички го виждат.

    Коментиран от #160

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 1111

    5 1 Отговор

    До коментар #56 от "Повтарям!":

    Аве, папагал, дет повтаряш - де са тез бригади? щом ти знаеш, че има 14 бригади, те руснаците не знаят, а?
  • 145 Мдаа

    3 6 Отговор

    До коментар #141 от "Матросов":

    Че какъв е проблема Русия да е една държавичка около московските блата под китайски диктат?

    Нея пак ще си я има.

    Коментиран от #151

  • 146 Костадин Костадинов

    2 5 Отговор

    До коментар #134 от "да бе разбирач":

    Това си е чиста лъжа,и като такава, няма какво да и коментирам.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 кат те опраша Стоене

    5 1 Отговор

    До коментар #140 от "стоян георгиев":

    Ще ходиш разкрачен три месеца .

    Коментиран от #153

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 да бе фантазьор

    6 1 Отговор

    До коментар #145 от "Мдаа":

    Ама всичко в тая държава започва с - И руснаците пристигнаха на Дунава .
    Ходи сади цветя че ще ти требват .

    Коментиран от #155

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 стоян георгиев

    1 5 Отговор

    До коментар #148 от "кат те опраша Стоене":

    Айде де това го слушам от пет години.идвай ще изкараш и сто лева.само един шамар нищо работа...само ела ще.видиш и какъв е..ч си...хахаха

    Коментиран от #156

  • 154 Костадин Костадинов

    2 5 Отговор
    Голямо триене на русуфиляшки лъжи
  • 155 Мдаа

    2 5 Отговор

    До коментар #151 от "да бе фантазьор":

    За руските роби може и да започва тогава.

    Не, че знаят какво значи.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Хмхмхмхмхм

    5 6 Отговор

    До коментар #141 от "Матросов":

    /...Човека Ви каза ясно :не може свят без Русия!.../ MOЖЕ- по-добре свят без русия, отколкото свят без България- така е от българска гледна точка. От руска е ясно. Не схващаш ли, че руснаците НЕ СТЕ нито повече хора от нас- българите, нито имате право на повече неща, а... Взе ли си вече руския паспорт- айде- отивай си в русия- ВРАГЪТ НА БЪЛГАРИЯ по нейно собствено желание и заявление. ДОЛУ РУСИЯ, ДА ЖИВЕЕ САМО БЪЛГАРИЯ И ПАК БЪЛГАРИЯ. А врагът на моя враг, е мой приятел.
  • 158 стоян георгиев

    4 6 Отговор

    До коментар #152 от "Членестия":

    Давай да видим.това не е като да пишеш по форумите .ела да ми покажеш.предния път нямаше пара от канада за билет сега се надявам да си събрал.проблема на теб и останалите у тре пки е възпитанието.няма проблеми лекувам и от липса на такова само.ела.

    Коментиран от #159

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 стоян георгиев

    4 4 Отговор

    До коментар #142 от "Мдаа":

    Виж това са хора без морал .без образование основно пропаднали м..ши на тия няма какво да обясниш.освен това са двама трима човека и действат организирано тук от години подкрепяни от сайта за да разпространяват руски лъжи.
  • 161 стоян георгиев

    1 4 Отговор

    До коментар #159 от "Членестия":

    Къде да дойда м..ша?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ХА ХА

    2 5 Отговор

    До коментар #105 от "ха ха ха ...":

    Това с мълчанието се отнася за теб, "хранили половината свят", къде го безплатното брашно обещано на африка.
    Този път няма да има консерви, пилета и салами подарък от САЩ.
  • 164 Реал Мадрид

    4 5 Отговор

    До коментар #134 от "да бе разбирач":

    Майдана в Русия ли се намира, че нещо не схванах логиката? Янукович, който срути държавата, не само Майдан, а и съд го чакаше. Защо ли обаче избяга в Русия? Още един интересен въпрос?
  • 165 Диди

    3 6 Отговор

    До коментар #134 от "да бе разбирач":

    Янукович беше сложен от руснаците и тяхната потеря в Украйна. Плановете на Путин да завземе Крим и нападне Украйна са 2008 година. Всички изка9вания от Русия спрямо това са бла бла. Русия се слави глобално с лъжливата си политика.
  • 166 Диди

    3 5 Отговор

    До коментар #105 от "ха ха ха ...":

    Смешник. Руснаците окрадоха украинското жито. Както Русия,така и Украйна изнасяха жито по Света.
  • 167 стоян георгиев

    5 5 Отговор

    До коментар #134 от "да бе разбирач":

    Защо руските тролове повтарят постоянно че в украйна е имало преврат 2014?даже не знаят как се прави преврат!!!!и кка единно гражданско неподчинение свалило власта в съседна страна може да е причина да се окупира въпросната страна и да се унищожи като нация?

    Коментиран от #169, #173

  • 168 ХА ХА

    4 0 Отговор

    До коментар #125 от "стоян георгиев":

    Я напиши цифрите пак че нещо се обърках.
  • 169 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #167 от "стоян георгиев":

    Не очаквай адекватен отговор.

    Коментиран от #170

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 555

    2 1 Отговор
    Натискам една звезда, светват три !!!!
    Еати стакмистиката!
  • 172 ХА ХА

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "Матросов":

    И сталин викаше че неможе да има свят без ссср, па ссср изчезна така ще изчезне и рф.
    А знаеш ли кой ше го направи,?
    ОЛИГАРСИТЕ защото харесват модела САЩ и им е писнало да плащат на безделниците в кремъл.
    Много е просто, трактора реши че може да реди политиката и замина по направление. Така ще замине и путягат.
    Не може да ми вземеш парите и да те оставя жив.
    Просто олигарсите не са разбрали че имат препятствие, но ще го разберът много скоро.
    Може да нападаш чужда държава, но неможе да нападаш своята.
  • 173 ХА ХА

    0 0 Отговор

    До коментар #167 от "стоян георгиев":

    "защо руските бла бла бла и дъра бъра"
    Защото митрофана от суполството им каза така да напраят. И им дава купейки за лебец.
Новини по държави: