Отидете към основна версия

3 320 0

Дневен хороскоп за 12.05.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес Рибите много лесно ще променят настроенията си

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интуицията Ви днес ще е много силна, по-важният въпрос е - как се възползвате от нея. В крайна сметка тя е инструмент за справяне с ежедневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо обратното. Поне опитайте да видите какъв ще е резултатът.

Телец

Ще имате нужда от свобода, ще имате нужда от революция. Зад привидното Ви спокойствие, сигурност и постоянство дреме един революционер. Разбира се, революции вдигате само в краен случай и когато са нарушили спокойствието Ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.

Близнаци

Какво е целта в живота на човека, какво е знанието, какво е цялостта, защо всъщност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, но имаме и корона и именно тази корона показва какво носим, можем ли да приютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Рак

Далечните места, чуждите неща, необикновените хора ще Ви подмамват да напуснете уютната си рачешка черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от онези пътешественици, откриващи потънали кораби. И така - не се размечтавайте прекалено, днес е ден за планове, учене и говорене.

Лъв

Светът ще Ви мами, ще Ви предизвиква, ще Ви изпитва. Сложен ден, ако оставите нещата на произвола или ако сами се оставите в неговите прегръдки. Загърбете емоциите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Дева

Кой е достоен да бъде Ваш парньор, а достойни ли сте самите Вие да партнирате със себе си. Дали тревожността или подценяването не са прикрит егоизъм и мания за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в правилната категория.

Везни

Светът очаква Вашия допир, Вашия ред, Вашия анализ. Имате да дадете нещо уникално, красиво и невероятно, така че просто го направете. За кого иначе са всички прекрасни качества, ако не, за да бъдат споделени.

Скорпион

Животът е една луда надпревара, съпътствана от риск и блясък за разкош. Всеизвестно е, че съдбата обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете голям играч?

Стрелец

Днес е ден, в който трябва да се разграничите от другите. Хубаво е чувството за общност, но е важно да знаете и усещате собственото си лично пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, така де - бъдете добри домакини.

Козирог

Хванете ли се да учите нещо днес, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите важно и меродавно заключение. Контактите Ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, но пък всичко ще е точно и ясно.

Водолей

Ще сте заети да обновявате и преобръщате идеите за финансовото си състояние. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към Вас.

Риби

Днес много лесно ще променяте настроенията си, ще проявявате инициатива, но и ще се страхувате да започвате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини

  • 3 зодии ще се радват на невиждан успех до края на годината

    Руската астроложка Тамара Глоба прогнозира безпрецедентен успех за три зодиакални знака през втората половина на 2024 г. По думите на специалисткат ...
    вчера в 13:37 ч.
    2 999
    1
  • Подарък от съдбата: Бяла Луна влиза в Близнаци

    Бялата Луна ни носи подкрепата на Висшите сили. Астролози споделят какво ще донесе на всеки от нас, намирайки се в съзвездието Близнаци. Черната Лу ...
    вчера в 09:15 ч.
    1 570
    2
  • Дневен хороскоп за 16.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че днес е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на з ...
    днес в 07:00 ч.
    2 211
    0
  • Дневен хороскоп за 15.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 668
    0
  • Дневен хороскоп за 14.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ви е обладал съревнователен дух и ако не постигнете победа ще се чувствате много потиснати. Не приемай ...
    14.06.2024
    3 591
    0