Тема: Украйна

23 Юни, 2024 20:30 4 540 236

Обстрелът на Харков: Действията на Путин предизвикват директен паралел със стореното от Хитлер

  • украйна-
  • харков-
  • русия-
  • путин

Последният акт на агресия е предизвикателство към международната общност

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на aktualnezpravodajstvi.cz

На 22 юни 2024 г. руските войски атакуваха мирния украински град Харков, обстрелвайки го с контролирани въздушни бомби. Да припомним, че датата 22 юни 1941 г. е ден, за който знае целият свят - нападението на нацистка Германия срещу Съветския съюз, а вече се свързва с нов престъпен акт на агресия от страна на Русия. Съвпадението на тези дати не е случайно: действията на Кремъл предполагат повторение на фашистката тактика.

Атаката на руснаците е посред бял ден, в почивен ден! По това време някой беше вкъщи и се занимаваше с ежедневните си дела, някой бързаше към магазина, някой отиваше да посети роднини или просто се разхождаше... Един обикновен почивен ден, за съжаление, се оказа трагичен за много жители на украинския град. Четири удара на руски въздушни бомби са нанесени в гъсто застроена жилищна инфраструктура. В резултат на това варварско нападение са пострадали жилищни сгради, автогара, детска градина и лечебно заведение. Вече е известно, че са убити най-малко трима цивилни, а повече от четиридесет са ранени.

Колко още ще има?

Руските окупатори открито заявиха, че целта на атаката им е болницата на Главното управление на МВР на Украйна, което е пряко нарушение на Женевската конвенция. Подобни действия противоречат на разпоредбите на Първата и Втората Женевска конвенция от 1949 г., които постановяват, че болниците и медицинският персонал във военните зони трябва да бъдат защитени от нападение. Съгласно раздел II, член 16 „ранените и болните, както и инвалидите и бременните жени се ползват с особена закрила и защита“.

Украйна винаги се придържа към международните норми и принципи на водене на война, като избягва атаки срещу болници и клиники, където се намират ранени руски войници. За разлика от украинските въоръжени сили, руските войски редовно нарушават тези норми, нанасяйки удари по линиите на съприкосновение и умишлено насочвайки се към групи за евакуация. Има множество документирани случаи на руски сили, които умишлено атакуват линии на контакт, които съдържат както военни, така и цивилни цели.

Действията на Владимир Путин днес предизвикват директен паралел с агресията на Адолф Хитлер. И в двата случая виждаме безмилостно нарушаване на международните норми и правата на човека. Обстрелът на мирни градове и цивилни обекти е престъпление, което не може да остане ненаказано.

Тази трагедия подчертава необходимостта от засилена международна подкрепа за Украйна. Модерните системи за противовъздушна отбрана трябва да бъдат осигурени възможно най-скоро, за да се защитят цивилните и инфраструктурата от атаки. Световната общност не може да остане равнодушен свидетел на подобни престъпления. Международният натиск върху Русия трябва да бъде увеличен, за да спре тези варварски атаки.

ООН, организация, създадена да поддържа мира и сигурността, трябва да заеме по-твърда позиция. Това грубо нарушение на принципите на Женевската конвенция изисква незабавно осъждане и действие. Мълчанието и бездействието само насърчават агресорите.

Необходими са проактивни мерки и реакции от международни организации и държави, за да се гарантира спазването на международното право и защитата на цивилните. Страните от Европейския съюз и НАТО играят важна роля в този контекст. Международната общност трябва да действа заедно, за да демонстрира солидарност и решителност в борбата срещу агресията.

Обстрелът на Харков на 22 юни 2024 г. отново напомни на света за крехкостта на мира и необходимостта от решителни действия за поддържането му. Тази трагедия изисква не само осъждане, но и конкретни стъпки за защита на цивилните и изправяне на отговорните пред правосъдието. Международната общност трябва да обедини усилията си за спиране на агресията и предотвратяване на нови престъпления срещу човечеството.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 терористи 404

    191 42 Отговор
    Украинците удариха плаж, пълен с деца, в Севастопол с ракети ATACMS с касетъчни бойни глави. Има петима убити и над 120 ранени .
    Петима мирни жители, трима от които деца, загинаха при украинска атака срещу Севастопол. Броят на ранените надхвърли 120, като най-малко 27 са деца. Украинските въоръжени сили са атакували с ракети ATACMS.

    Коментиран от #6, #11, #56, #174, #185, #218

  • 2 така е

    41 152 Отговор
    Преди мислехме русийката за Сила. Оказа се едно голямо кафяво....

    Коментиран от #7, #10, #90

  • 3 дядото

    176 27 Отговор
    време е да се осъзнаете.в харков имало мирни жители.а в севастопол убитите и пострадалите какви са.нямате срам в раболепието си.

    Коментиран от #26, #51

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фалконети

    175 26 Отговор
    Целия свят разбра че тези фашисти в измислената украйна трябва да бъдат унищожени, само Путин ги гали с перце. Касетъчни бомби срещу деца, това са най-големите из ве рг и на света, заедно със краварите , "колективния Запад" и барабар с България.

    Коментиран от #13, #175

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Калпазанин

    139 20 Отговор
    А обстрелите преди войната в донецк и луганска обл в кой паралел да го сложим, назначаването на зеления юда за президент на укрия и него да вметнем над 1 мил цив жертви в Ирак, после Либия, Сирия за емигрантите в Европа това с кой паралел да го сложим, и числено в една окупирана Палестина и ми го сравняват е с Хитлер, Путин ако не беше мислиш за цивилните Хитлер досега Русия да граничеле с натю, апропо паралела е това което припиняват ционистите и Хитлер, той човека направо бледнее пред тях
  • 9 Удри

    38 139 Отговор
    Руснаците са фашисти. Колективноят запад трябва да се обедини и да ги нарита.

    Коментиран от #16, #54

  • 10 Пха ха ха ха

    87 19 Отговор

    До коментар #2 от "така е":

    Голямо кафяво и миразливо си ти прайдьо
  • 11 Русофил

    31 115 Отговор

    До коментар #1 от "терористи 404":

    Оказа се ,че ракетата паднала на плажа е дефектна от новото руско ПВО С-500.

    Коментиран от #20, #50

  • 12 Само питам

    77 12 Отговор

    До коментар #6 от "Аъъъъъ":

    Къде до плажа е имало ракетни установки ?

    Коментиран от #49

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 краварите прекараха бандерите

    89 14 Отговор
    Насочиха ракетите към плажа , за да подтикнат руснаците да сринат цивилни обекти в 404,
  • 15 четири бомби

    103 15 Отговор
    в гъстонаселен квартал със само трима убити?!? А касетъчната бойна глава на плажа в севастопол няма да я броим, няма да броим и убитите!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 че да не са падали пуканки

    30 6 Отговор

    До коментар #13 от "Разбирач?":

    Или пак си с розовите очила
  • 18 зИленски

    59 9 Отговор
    Ако наистина са го думнали с ФАБ тази сграда на снимката нямаше да я има
  • 19 бандерите трепят своите сънародници

    70 14 Отговор
    Които уж щяха да освобождават . Освобождават ги от живота .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ватенка

    23 70 Отговор
    От безсилие ватите избиват цивилно население.
  • 22 Джефри Сакс

    75 14 Отговор
    САЩ ги е страх да преговарят с Путин. Жалка работа.

    Коментиран от #146

  • 23 404

    58 12 Отговор
    те фаб 3000 тамън ги показаха, не ми се мисли за вакумни 9000....., а имат бая от сесерето още......зеления чорап да вади бялото знаме, че нищо не остана и хора вкл.....
  • 24 стана привечер и пуснаха

    62 8 Отговор
    Пропагандата за гладкомозачни
    А преди години по това време сънчо даваха
    Приликата е че и двете са насочени към аудитория с умствено развитие от 3 до 10 години
  • 25 Някой

    88 10 Отговор
    Я припомнете какво направиха американците с Фалуджа и Ракла. После правете аналогии на действията на Русия и на Хитлер. Ако не ви е срам, де.
  • 26 Русофил

    16 58 Отговор

    До коментар #3 от "дядото":

    Абе някаква православна църква думнали в Дагестан руските защитници на православието
  • 27 Жеко

    67 11 Отговор
    е то, точно американците са програмирали целите на ши бан ите ракети според американски разузнавателни данни. Укросмрадта само е натиснала копчето.
  • 28 Механик

    14 49 Отговор
    Тия не са добре с главите.На плаж по време на война.
  • 29 Пешо

    74 12 Отговор
    Хаймарсите се водят от американци, насочват се от американци и ракетата се води с американска техника до целта. Явна провокация на сру за ескалация на войната.

    Коментиран от #33

  • 30 Киев за три дни.

    12 47 Отговор
    Ама друг път.

    Коментиран от #153

  • 31 така е

    16 58 Отговор
    Кой ще изхарчи ракета за два милиона долара за да удари с нея плаж? Вие нормални ли сте? Всъщност изобщо не сте.
  • 32 Ретранслатора

    61 10 Отговор
    Не знам дали родните ни примитиви управляващи България разбират, че ръцете им са изцапани с кръв?! Това не е Холивуд, а реално убити деца и жени с активното подпомагане от политиците ни, къде с оръжие, къде логистично, като например предоставяне на пространство ни на БПЛА на саш!?

    Коментиран от #36, #42, #61

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Русия е обречена да загуби

    20 72 Отговор
    И то именно заради такива варварски нападения немислими за цивилизования свят! Никой вече не исак да има нищо общо с такива пещерняци и единственият изход е съюзяването с също такива варвари, не ценящи човешкия живот и не изповядващи хуманни ценности. Задайте си въпроса кои са Иран, кои са Северна Корея, кои са хутите и ще намирите отговор на въпроса ЗАЩО ТЕ? Русия вече загуби, сега рита предсмъртно и иска да завлече в гроба със себе си колкото се може повече души! Напразно, няма никкъв шанс за успех, а Путин съвсем скоро ще изправи ако не пред Човешкия, то със игурност пред БОЖИЯТ СЪД!
  • 35 Кузелич

    50 13 Отговор
    Значи моГилизирането на бандеронацистката измет трябва да бъде подновено с удвоени усилия!
  • 36 Язе да ти кажа

    16 20 Отговор

    До коментар #32 от "Ретранслатора":

    Вучич е продал оръжия на Украйна за 800 милиона.Той от кои е ?
  • 37 ЕдНа

    46 8 Отговор
    Подаръците на Байдън и онзи дето пее по барове...Те не забелязаха десетките хиляди в Газа, та сега ще се замислят!Америка не убива, тя само дава оръжията и плаща на убийците!
  • 38 Реално

    55 8 Отговор
    Краварите почнаха да бомбандират собственоръчно Русия....поеха цялата атака срещу Русия...
  • 39 терор

    53 7 Отговор
    А обстрелът на Севастопол и убийството на деца, с американски ракети, насочвани от американски специалисти?
  • 40 Копейки,

    11 22 Отговор
    Днес защо не се проведе протеста пред американското посолство?За един Пацо и един дядо Кольо питам.Коментирайте.
  • 41 404

    51 11 Отговор
    Аз не мога да разбера, Путин докога ще се спотайва? първо - трябва ответен удар по позициите, от които е извършен обстрелът. И този удар трябва да е толкова жесток, че не бандери , ХЛEБАРКИ не трябва да оцелеят там. После - РЕАЛЕН ултиматум към Фаш и подлогите им -че при повторен удар по цивилни в Русия с американски (или някакви други) ракети, отговорът ще е контраудар направо по бялата колиба !!! Такива изроди от добро не разбират, само от сопа. И е крайно време да бъдат ударени центровете на властта на нацистка бандерия. Стига милост за зеленски, буданов, кулеба и останалите изроди.

    Коментиран от #45

  • 42 Не умувай!

    12 39 Отговор

    До коментар #32 от "Ретранслатора":

    НАТО е наш съюзник.
  • 43 За протокола

    43 6 Отговор
    "" След атаката на украинските въоръжени сили срещу Севастопол 144 души са потърсили медицинска помощ. Това съобщи управителят на града Михаил Развожаев.
    „Лекарите правят всичко, за да помогнат на жертвите“, написа той на страницата си в канала Telegram.
    Той отбеляза още, че 82 души са хоспитализирани - 55 възрастни и 27 деца. „По актуална информация са загинали 4 души, включително 2 деца“, отбеляза Развожаев.
    На 23 юни беше извършена умишлена терористична атака срещу Севастопол. Украинските въоръжени сили атакуваха града с пет американски оперативно-тактически ракети ATACMS, оборудвани с касетъчни бойни глави.""

    Коментиран от #48

  • 44 ЗИП

    26 11 Отговор
    Студено погледнато руснаците може би наистина са "унтерменши" ? Държат се, кат такива, действат кат такива значи... Не си късайте моля ризите да ме опровергавате. Колко мислите щяха да чакат юберменшите англосакси преди да сринат държава без ядрено оръжие, която стреля по тях с ракети ? Аз залагам на НЯКОЛКО ЧАСА . Евреите бяха унтерменши, но я как си научиха урока след ВСВ.Режат до корен.Абсолютно безмилостно. Арийските перси тоже не дремат. Тъй, че всеки сам да си прави изводите ..... :)
  • 45 Малка подробност

    11 42 Отговор

    До коментар #41 от "404":

    Путин може да поставя ултиматум само на хусите.Кофти работа,нали?За две години си срина държавата.
  • 46 Мда

    17 35 Отговор
    Кремълската шайка трябва да се денацифицира и депутинизира за доброто на братския руски народ!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ами така е.

    12 31 Отговор

    До коментар #43 от "За протокола":

    Ако нямаше тридневната спец.оперяция, рашките нямаше да имат такива ядове.
  • 49 А бе

    8 37 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Точно до водната пързалка! А на 100 метра от брега е имало руски крайцер с кинжали.
  • 50 Тото

    14 7 Отговор

    До коментар #11 от "Русофил":

    Смешник!!!
  • 51 Мда

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "дядото":

    А в Одеса какви са? Осъзнай се българино!
  • 52 факуса

    36 5 Отговор
    ха ха а вие що ги бомбехте тез мирни градове 8г.бе.укри
  • 53 Янус

    35 5 Отговор
    До всички "експерти" и критикари (включително и такива от руските форуми) - Путин не го подценявайте, нямате идея от това, което се готви за целия Запад (не само от Русия). Става дума за заличаване.

    Коментиран от #178

  • 54 факуса

    11 5 Отговор

    До коментар #9 от "Удри":

    хи хи центавос ти що идеш да ги нариташ слабаците
  • 55 А бе

    4 20 Отговор

    До коментар #13 от "Разбирач?":

    Мани ги тея смешковци, само каси им се привиждат в алкохолен делириум.
  • 56 Обикновен фашизъм

    22 22 Отговор

    До коментар #1 от "терористи 404":

    Съветското понятие за фашизъм е терористична диктатура на капитала.
    И това е вярно едрия световен капитал атакува Русия с терористични нападения срещу невинни хора на плажа, срещу мирни прихожани в храмове и срещу посетители на търговски центрове. Жертвите са деца и техните родители.
    Това е чиста проба фашизъм. А световния тероризъм е оръжие на фашистките кукловоди.
  • 57 А требва паралел с янковете /НАТЮ/

    35 5 Отговор
    Ами представяте ли си АКО в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше за три дни да е лунен пейзаж както до сега тея миротворци нашите нови братя янки, употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ Haпaлм(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!!
    На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!
  • 58 хе хе

    8 27 Отговор
    Преди време имахме русийката за сила.

    Коментиран от #60

  • 59 Капитан Кук

    34 4 Отговор
    Човек трябва наистина да е с минимално количество мозък в главата си, за да се смята за по-умен от Путин.
  • 60 Саманта

    30 6 Отговор

    До коментар #58 от "хе хе":

    Здравей паун . Как върви контрата ? Напредвате ли към Руската граница ?
  • 61 А бе

    12 36 Отговор

    До коментар #32 от "Ретранслатора":

    Оказа се, че ракетата на плажа е от руското ПВО и е дефектирала.

    Коментиран от #63, #71, #155

  • 62 агент 00

    30 9 Отговор
    Това е типично за укронацитата и техните патрони от ФАЩ. Винаги от безсилие насочват злобата си към най-беззащитните. Така беше и атаката в Крокус и сега е така.👹👺
  • 63 ха ха ха ...мамул

    17 8 Отговор

    До коментар #61 от "А бе":

    Ти лично ли провери ? Или така ти казаха ?

    Коментиран от #65

  • 64 нищо чудно

    25 6 Отговор
    Също като пазара пълен с хора и избомбен от бандерите . И населението ще чака тия да ги освобождават !
  • 65 А бе

    7 22 Отговор

    До коментар #63 от "ха ха ха ...мамул":

    Има видеа в Телеграм и тикток. Две от оцелелите дечица били отвлечени от Украйна и са снимали останките от руското пво.

    Коментиран от #67

  • 66 руснаците ги почнаха

    29 7 Отговор
    високоточен удар по полигона за обучение на летателния състав на ВСУ.

    ....И потеглиха на Запад ковчезите с останките на инструкторите...
  • 67 ти болен мозък ли си

    22 5 Отговор

    До коментар #65 от "А бе":

    Или кака Галка така ти каза ?

    Коментиран от #70

  • 68 Аква

    31 7 Отговор
    ТОВА НЯМА ДА ИМА КРАЙ. НАТО В БЕЗСИЛИЕТО СИ ДА ПОБЕДИ РУСИЯ ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВА С УБИТИ ДЕЦА ПО ПЛАЖА. ЩЕ ИЗПРАЩА ОРЪЖИЯ, И ОРЪЖИЯ, И ОРЪЖИЯ.... ДОКОГА? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА МИР?

    Коментиран от #172

  • 69 404

    27 7 Отговор
    Т.н. “украина” трябва да бъде смазана физически до последен дъх на тая фашизоидна псевдо държавица и да се ликвидират физически всички непредали се бунтовници в тая руска губерния!

    Коментиран от #81

  • 70 А бе

    2 19 Отговор

    До коментар #67 от "ти болен мозък ли си":

    Като не си запознат не коментирай!

    Коментиран от #72

  • 71 Аз съм веган

    24 2 Отговор

    До коментар #61 от "А бе":

    Дефектитала ти е главата ,но там вариант със замяня няма.

    Коментиран от #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 хе хе

    4 21 Отговор
    Преди имахме русийката за сила.

    Коментиран от #75

  • 74 А бе

    7 10 Отговор

    До коментар #71 от "Аз съм веган":

    Веганите доказано са с психични отклонения.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 А бе

    6 20 Отговор

    До коментар #72 от "свирчо":

    А защо руснаците не отричат това и няма снимки, а друг път веднага публикуват?

    Коментиран от #77

  • 77 свирчо

    20 6 Отговор

    До коментар #76 от "А бе":

    Снимки на кое бе ? На убитите деца ли ?
    Веднага мога да ти кача снимки , ама цензурата тук не позволява .

    Коментиран от #82

  • 78 Асанпутинофиль

    2 11 Отговор
    Милене, някой да не е хакнал профила ти? Или факти пише от твое име!? Или си сменил своята аларашън позиция?! Или си,,,новия съвременен Щирлиц?! Щото за Милен, за Милена някои хора знаят за какво иде реч
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 нищо чудно

    28 4 Отговор
    Бомбардировките на граждански обекти е извършвано редовно от авиацията на САЩ и Англия през 2-та световно война. Това поне българите би трябвало да го знаят, да напомним как са попилели Дрезден без да има нито един военен обект там. Те си имат теория, че това влияе върху "морала"на народа и че ще се акумулира като недоволство срещу управляващите в Русия.
  • 81 Свали си ушанката,

    9 16 Отговор

    До коментар #69 от "404":

    че в тая жега съвсем на 404 ще те диагностицират.
  • 82 Ккк

    8 8 Отговор

    До коментар #77 от "свирчо":

    Аре по-полека с лъжите
  • 83 Опа

    27 5 Отговор
    жалко за тая "държава " ,кой се хване със фаш ,такава съдба го чака , ето и ние до къде сме стигнали. Някой ако ми каже какво добро сме видели от фаш ,евала му казвам ,а светът ,какво добро видя от фаш ,и това ако ми каже някой лично ще се извиня и ще поздравя.Та моята равносметка е че обгърне ли някой фаш и неговите пудели ,край всичко приключва ,това е положението ,не се заигравайте с фаш ,високо напрежение ,опсно за живота и здравето

    Коментиран от #92

  • 84 Я виж ти...!

    24 6 Отговор
    А обстрелът на мирни граждани,плажуващи на брега на Севастопол-какво е...?!?!?!

    Коментиран от #86

  • 85 а бе

    5 15 Отговор
    Къдиров жив,ли е?Да не се е отумбачил?
  • 86 Борис

    6 6 Отговор

    До коментар #84 от "Я виж ти...!":

    Реципрочно действие.
  • 87 хе хе

    5 27 Отговор
    Щом руските ПВО ракети не щат да летят, какво ли да кажем за Междуконтиненталните балистични ракети, които от 2014 са без поддръжка? Вече 10 години откакто ги изостави УКРАИНСКИЯТ им производител. Все пак украинците казват, че една от пет все още може някак си да излети.
  • 88 Гоце

    8 30 Отговор
    Само разстрел на Путин ще реши проблема

    Коментиран от #101, #157

  • 89 Деа

    7 28 Отговор
    Руснаците са думнали болница с жени и деца.

    Коментиран от #98

  • 90 Преди те мислих за умен!

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "така е":

    Сега се оказа едно голямо-
    КОПИ-ПЕЙСТ...!

    Коментиран от #94

  • 91 истината

    25 9 Отговор
    Населението на Украйна е предимно руско, марионетният режим в Киев го изпраща на заколение по заповед на Запада

    Коментиран от #99

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 А, значи когато укрите стрелят

    29 6 Отговор
    с американски оръжия по Белгород з Курск и Донецк и избиват жени и деца се правим, че не виждаме и че не чуваме и сякаш нищо не е станало, а сега ревете , лицемери нещастни!Само СВО за вас!
  • 94 така е

    8 25 Отговор

    До коментар #90 от "Преди те мислих за умен!":

    Умирам да ви гледам как се гърчите. Като русийката за която се трудите.

    Коментиран от #111, #114, #121, #158

  • 95 соросче

    21 3 Отговор
    Напъваш ли се брат ? Напъвай се иначе няма да има баничка утре сутрин !
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Партигрил фаб3000

    16 4 Отговор
    Беше само един тест. За днешната терористична дейност е подготвено друго...
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ало паветниците

    24 4 Отговор
    Кака Галка тури ли ви ...куРабийки тая вечер в торбата ?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 гърч на жълтопаветници настана

    18 5 Отговор
    Садете цветя бе , че скоро ще посрещате гости от истока .
  • 103 така е

    3 25 Отговор
    Преди мислехме русийката за Сила, а се оказа едно много голямо кафяво ...

    Коментиран от #107

  • 104 Ами...

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Вълк":

    ...надявай се...😂😆🤣
  • 105 Ганев ЗАПОМНИ

    17 2 Отговор
    СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ, СЕВАСТОПОЛ
  • 106 демокрацията в действие

    26 4 Отговор
    Дъглас Макгрегър показа видео от мобилизацията в Украйна: Гестапо Зеленски отвлича мъж, който държи дете. Това е ужасно
  • 107 да бе , село ...

    7 7 Отговор

    До коментар #103 от "така е":

    А ти се оказа една пръ д ня под налягане .
  • 108 Наблюдател

    22 2 Отговор
    Всеки народ си заслужава съдбата. Има видеа в които лелки крещят на военните а бъдещия боец се дърпа като теле надушило кръвта но единствения масов отпор за който знам е от някакво Карпатско село където циганите масово се вдигнаха и изгониха ТЦК.
  • 109 Вън окупатора!

    7 26 Отговор
    Крим е Украйна!
  • 110 Куци Коньов

    23 3 Отговор
    Тази престъпна практика не е от вчера, а от 2022 г. Пращането на мобилизирани по насилствен начин хора е абсолютно безсмислено, тъй като нямат мотивация да воюват. Или ги пращат на сигурна смърт. А тези, които ловят по подобен начин други хора, не са хора и са за разстрел!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 не мислете че

    11 4 Отговор
    Нищо такова не ни чака......Ние сме "юберменши". Как си предтавящ Тиквата и Прасето да ловят хора и да ги пращат на война ? Айде моля моля.Стига "Вацевщини". Има си разделение на труда. Джони от Оклахома ще умира за Иван от Волуяк, докато Иван пие студена биричка гледайки европейското.... :))
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 и у нас ....

    13 5 Отговор
    Никой не си представяше, че в центъра на София глутница разярени псета, насъскани от бацето ти, могат да смелят от бой едно момче, което имаше друго мнение, но го направиха, нали? Или не? Що си мислиш, че сега ще бъде различно, а?
  • 116 Иван

    19 4 Отговор
    Този клоун Зеленски трябва да бъде съден по бързата процедура както направиха с Чаушеско.
  • 117 Милене мисирко продажна

    24 5 Отговор
    А какво предизвикват ЕВРЕИСКИТЕ фашисти със геноцида във ГАЗА ????

    Коментиран от #123, #134

  • 118 АААА

    25 5 Отговор
    Продажни лизачи на краварски подметки Я да чуем нещо за касетъчните бомби по плажа НОООО не вие толко сте се навели да ви онодат че сте си засрали лицето
  • 119 Хитлер съм Милен е ЛГПТ

    18 3 Отговор
    И защитава интересите на пееееда .. ??? Защото и той е такъв , трябваха ми три години за да пречистя света от тия отрепки и щяхте да имате сапун до края на дните си подарък от мустачките на райха !

    Коментиран от #120

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Сериозно ли ве...😂🤣😃!

    19 6 Отговор

    До коментар #94 от "така е":

    Да!
    Гърча се...,но от смях,все едно слушам идола ви-
    Професионалният Клоун-Зеленски...🤣😂😀😄!

    Коментиран от #128

  • 122 кой питаше за снимки

    15 5 Отговор
    Появиха се още кървави снимки и разкрития за удара в Севастопол.
    Кадри, публикувани в социалните медии, показват хора, които бягат от плажа, докато се виждат експлозии.
  • 123 Търся адреса

    6 4 Отговор

    До коментар #117 от "Милене мисирко продажна":

    На МиленПедала за да го разкостя!!!
  • 124 Артилерист

    25 5 Отговор
    Тез сърцераздирателни излеяния защо не се съпоставят с осем годишния обстрел и убийството на хората от Донбас, при положение, че имаше няколко международни споразумения за прекратяването им с назначени водещи западни държави за гаранти за спазването им? Зеленски се е съгласил на примирие още на втория месец след навлизането на руските войски, но англосаксите му наредиха да се бие. Защо не се дискутират тези причини, ами се акцентира на следствието, когато войната срещу донбаските републики, присъединили се междувременно към Руската федерация, беше започната и Русия влезе с войски, за да защити своите граждани и своята територия...
  • 125 защо

    13 4 Отговор
    "Василена Петрова
    Русия обвини Съединените щати за украинския обстрел на Севастопол, град на Кримския полуостров, който Русия анексира. Атаката доведе до трагична смърт на най-малко трима души и остави над сто ранени, съобщава Ройтерс"
    Г-н Ганев,
    И това е от дне, публикувано във факти. С какво да правим асоциация?
  • 126 бандерите упорито си просят

    12 5 Отговор
    една гъбка да р4742азтвори чадърче над Киев .
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 чудесно

    1 4 Отговор

    До коментар #121 от "Сериозно ли ве...😂🤣😃!":

    Продължавай да се гърчиш
  • 129 историк

    14 4 Отговор
    българи вече сигурно няма защото няма и българска държава и ако има то повечето са джипси !!! А и кой ще живее за го командва галоша боку(немците го имат за най големия темерут в историята на света а той командваше цели 11 години за да се снима с чекмежето !!!! вижда и това как краварските българи са се продали за чаша помия на хамериканците !!! Те са против освободителите си (а и забравят че щяха да са сега в чалми ) или просто отвратителни даже и тук на форума - прочетете какви злобни аи защо не като ди .ВА .ци!!!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Извънредно!

    5 3 Отговор
    КозякПачатаФанеф е без глава, намерена е в кофа.
  • 132 Търся адреса

    5 3 Отговор
    На ГнуснияПедалГабефф, за да му ходя на гости!!!
  • 133 Със специалната военна операция

    7 11 Отговор
    Русия ще загуби Кавказ и Балканите и Крим руснаците и украинците само ще губят двама се карат трети печели
    Пантюркизма
  • 134 Къде да открия

    11 5 Отговор

    До коментар #117 от "Милене мисирко продажна":

    КозякПачатаГанеф!?
  • 135 Нищо ново

    7 16 Отговор
    Руските терористи са пословични
  • 136 ще фъркат рога и копита

    13 3 Отговор
    Законите нямат безусловна стойност ако са антиграждански и античовешки. В края на краищата законът е консенсус, а не желязна необходимост. Западната либерална идеология директно си направи самоотвод, но някой трябва да поеме отговорност за лъжите и посеяните заблуди в продължение на повече от 300 години. Страшният Съд е все по-близко.
  • 137 Тошо Сводката

    8 12 Отговор
    Ако нямаше руски окупация на Севастопол,нямаше да има и ракетна атака със толкова жертви.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Препоръка

    11 6 Отговор
    Ама така е, време е и нашата военна полиция да прибере от улицата Иво МОЧА-та, Оги Жабата, Генчо Миндята (пиян или трезвен) и Гого Папионката и да ги прати на фронта за да могат най-сетне до допринесат лично за победата във войната с руските изроди...
  • 140 И помнете

    7 15 Отговор
    Колкото по-жестоко и садистично убива руския диктатор, толкова повече му се радват неговите роби
  • 141 Да подкрепяш адолф

    5 7 Отговор
    Значи да имаш тежка шизофрения
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Тонката

    20 6 Отговор
    "Подобни действия противоречат на разпоредбите на Първата и Втората Женевска конвенция от 1949 г., които постановяват, че болниците и медицинският персонал във военните зони трябва да бъдат защитени от нападение."

    Ами същите Женевски конвенции забраняват и използването на цивилното население като жив щит, но по този повод мълчим май, а?
    Когато ти използваш цивилни сгради за щаб квартира на своите военни, тези цивилни сгради автоматично се превръщат в легитимна военна цел! От Ден 1 на този конфликт укритие правят точно това - разполагат войници в цивилни сгради като болници, училища, детски градини, спортни зали, хипермаркети и т.н.....Че на всичко отгоре, сами публикуват в Телеграм снимки и видеа на военни, които са разположени в тези сгради.....И после реват, че ги удряли....Хайде стига украинска пропадна....Не сме чак такива идиоти....🤣
  • 144 Сигналиста

    3 4 Отговор
    А какво ще стане, ако вместо да се дърпа и да се гърчи, просто седне на земята и скръсти ръце? Ще го отнесат до Центъра? А после може и до новобранския център да го отнесат? А после до фронта ли ще го отнесат? А там и в окопа ли ще го отнесат?
  • 145 Тази блница в Харков се ползва и за

    17 6 Отговор
    други цели! БАЗА ЗА наемници, Съхранение на Боеприпаси и от нейна територия, се истрелват Ракети и Беспилотници по Цивилни цели в Русия??Каквото Повикало!!!? Няма място за Паралел Ганев, Свучи смешно!!
  • 146 Не се преговаря

    5 18 Отговор

    До коментар #22 от "Джефри Сакс":

    С руски терористи. Панимайш?!?!??!?!?!!

    Коментиран от #149

  • 147 Стефан

    18 4 Отговор
    Положението с набора в Украйна е дори по-лошо.Днес в пресата на Украйна се изнесоха данни от граничната им служба, че средно на ден 100 човека правят опити за нелегално напускане на страната. Оня ден в техния интернет се появи клип как шофьора на линейка отишла на адрес го свалят на земята и с белезници мобилизираха. По техни данни подкупа за освобождаване от армията е нараснал от 15 на 18 000 долара. Оня ден, бяха публикувани данни,че от една гранична река /мисля,че с Полша/ до момента са извадени 75 трупа на удавени украинци, направили опити за бягство от страната.. В много градове жени започнаха да палят колите на военните окръжия, извършващи мобилизацията.
  • 148 истината

    14 4 Отговор
    Така е! Укрорайхът е най-демократичната страна в Европа, а и не само.

    Също като Германия през втората половина на 30-те години на 20-ти век.
  • 149 Тогава СВО

    6 6 Отговор

    До коментар #146 от "Не се преговаря":

    до дупка!
  • 150 доктор Сократес

    12 4 Отговор
    Мда, много мек е бил Сталин, много мекушав!

    Така и недоуби нацисткото гнездо.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Само питам

    16 5 Отговор
    Американския народ видя ли мобилизационния терор над украинските граждани, за които отделят милиарди за оръжие за да ... загиват

    Защото както вижда целия свят и цялото човечество - Украйна не може да победи Русия, но може да изтреби собственото си население! Което е чудовищно престъпление на... американския народ, от чиито доходи се правят смъртоносните оръжия! Мистър Макгрегър колко американци са видяли това чудовищно насилие от видеото?! Знаете ли колко МИЛИОНА американски граждани искат войната между Украйна и Русия да спре?
  • 153 Като контранаступа

    12 2 Отговор

    До коментар #30 от "Киев за три дни.":

    И няма да дадем Бахмут, няма да дадем Соледар, няма да дадем Авдеевка...ааа, те и без това нямат стратегическо значение.
  • 154 кажете бе паветниците

    10 2 Отговор
    Ще изпрати ли Галя от ПосолствоТо български мъже като "пушечно месо" в Украйна?
  • 155 Руснаците нямат ПВО, не знаеш ли?

    13 1 Отговор

    До коментар #61 от "А бе":

    Освен това свършиха ракетите, а другите им са анимация.Не четеш западна "демократична" преса, постоянно ги пишат тия неща, чети!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Само разстрел на

    14 4 Отговор

    До коментар #88 от "Гоце":

    Зеления наркоман ще се оправи работата.
  • 158 Единствения който

    3 3 Отговор

    До коментар #94 от "така е":

    Се гърчи тук си ти.От злоба и безсилна ярост.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Аква

    19 5 Отговор
    Атаката на украинците е посред бял ден на плажа в Севастопол, където загиват деца, които си играят на пясъка. Ранените цивилни са много. Използва се плажа като локация за до се удорят повече цивилни. ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ. УКРАИНСКИ.
  • 161 Иван

    4 5 Отговор
    Сталин до последно изпълнява поръчки към Берлин, 1941 - вагони с продоволствия - хвърчат.

    Русия тогава - не е безсилна, много добре разбира Сталин къде отива работата.

    Война, първо - бившите - граждани - трябва да станат железни, това е дълъг процес. В момента - в който Русия се организира - става - да не е истина.

    Цяла Западна Германия пада. Източна пада.

    Берлин пада.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Иво

    21 4 Отговор
    В статията цитирате Чешки сайт
    По една случайност знам Чешки език.
    В оригиналната статия на Чешкия сайт не пише нито за детски градини, нито за болници пострадали при вчерашния удар по Харков.
    Няма сравнения с Хитлер.
    Вие не сте факти а АНТИФАКТИ!!!
  • 164 Такаааа,

    14 4 Отговор
    много рев и вой надават тия от"международната общност"!Болницата на МВР е била превърната в щаб на армията,и като такава е легитимна цел на Русия! Точка!
  • 165 читател

    13 2 Отговор
    Колко демократично !!! С нетърпение чакаме присъединяването на нацистка бандерия към ЕС...
  • 166 старшинката

    12 1 Отговор
    жълтопаветният "елит" не е заслужил съжаление .
    Прекалено е жалък по дефиниция - сервилен раб на чужди господари. Срещу 29 сребърника.
  • 167 Тонката

    12 2 Отговор
    Хахахаха.....🤣

    Гръмна поредния скандал на Острова, свързан с изборите....Комисията по хазарта разследва лица, близки до Сунак, които са направили сериозни залози за датата на изборите, далеч преди тя да е публично оповестена....🤣
    Въпросните индивиди са използвали вътрешна информация, за да припечелят някой левец....🤣

    Коментиран от #181

  • 168 шаа

    9 3 Отговор
    миленката пак избира твърде избирателно какво да публикува. май по-добре да се върне на кекс-материалите, не става за сериозна журналистика
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Коректност

    8 3 Отговор
    А за Газа????????
  • 171 Иван

    4 3 Отговор
    Хитлер не е успял - имал е 6 милиона войници Русия надиграва.
  • 172 ХА ХА

    6 1 Отговор

    До коментар #68 от "Аква":

    Нали казахте че складовете са празни, кви оръжия?
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Хаха хаха ха

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "терористи 404":

    Какъв паралел? Едно и също е! Няма разлика между националиста Хитлер и националиста Путин!
  • 175 ИСТИНАТА

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Фалконети":

    Вече и на Борисов е ясно, че вече ПП/ДБ са незаобиколим фактор.
    Преди да се моли отново на ПП/ДБ, първо Борисов да отговори, защо развали сглобката!
  • 176 Аква

    16 5 Отговор
    Атаката на украинците е посред бял ден на плажа в Севастопол, където загиват деца, които си играят на пясъка. Ранените цивилни са много. Използва се плажа като локация за до се удорят повече цивилни. ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ. УКРАИНСКИ.

    Коментиран от #180

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 678

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Янус":

    Говорят ти едни гласове в главата
  • 179 Иво

    15 5 Отговор

    До коментар #173 от "Биби Кинг":

    Какви болници и детски градини бе
    Това ако беше вярно щяха да гърмят всички западни медии! Някъде да го има публикувано? Само при тези лъжци от факти! Цитират Чешки сайт, но там нищо подобно не пише! Никъде няма такава информация! Но такива като тебе с промити мозъци се връзват на всяка глупост! Болниците Израел в Газа ги бомбардира, с любезното съдействие на чичо Сам!
    Да се кръстят в Украйна, че Путин спазва някакви морални норми и не ги е подпукал като Израел Палестина, че за 3 дни няма да ги има

    Коментиран от #195

  • 180 *"*"

    2 3 Отговор

    До коментар #176 от "Аква":

    Къде е ПВО -то?
  • 181 Камата

    2 0 Отговор

    До коментар #167 от "Тонката":

    Играеш-пичелиш.
  • 182 Ддд

    11 2 Отговор
    Това за Женевската конвенция го кажете на Исраел. Болници, училища, хуманитарни мисии,бежански лагери......
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Пешо

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "терористи 404":

    Значи трябва да не прави като хитлер , а като сащ над Хирошима и Нагазаки, така ли?

    Коментиран от #187

  • 186 Му ха ха ха

    8 3 Отговор
    Голям воййй на козяшките мухльовци 😂 Русия ви отпра прашките
  • 187 Да бе

    1 1 Отговор

    До коментар #185 от "Пешо":

    И как едното оправдава другото ?
  • 188 Първанов

    7 12 Отговор
    Руската катастрофа е чудовищна. Срамът за руския народ ще е вековен
  • 189 мдаааа... каква прилика

    8 1 Отговор
    Ами и Путин иска и започна същото като НАТЮ бре... демокрадци!!!

    „Говорителя на НАТО, Джейми Шей, от 25 май 1999 г. - отговор на въпроса защо силите на Алианса масово лишават Югославия от електричество и водоснабдяване

    "За съжаление системите за командване и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич /а днес Зеленски/ наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, всичко, което трябва да направи, е да приеме условията на НАТО /днес на Путин/, и ние ще спрем тази кампания. Докато той не направи това, ние ще продължим да атакуваме цели, които снабдяват неговата армия с електричество. Ако това има последствия за населението, това са негови (на Милошевич) проблеми, /а днес на Зеленски/"“““
  • 190 Путлер

    4 2 Отговор
    Не, не... ама не бе,...неее....,не, .. не мога такива неща да правя !
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 ФАКТИ

    8 1 Отговор
    БОМБИ НАД ХАРКОВ СЕВАСТОПОЛ БЕЛГОРОД.УНИЩОЖАВАНЕ НА СЛАВЯНИ И ПРАВОСЛАВНИ.КОЙ ПЕЧЕЛИ?
  • 193 Как срам и морал нямат тези писачи само

    9 1 Отговор
    Обстрелът на Харков и "действията на Путин" предизвиквали директен паралел със стореното от Хитлер и бла-бла пръдни ....а относно дали тези на Натаняху и нацистката му държава предизвикват директен паралел със стореното от Хитлер и думичка няма нали? Или пък да убиеш с касетъчни бомби 124 души от които 7 деца лежащи на плажа и по последни данни ранените да са 152-ма, сред които 28 деца, 5 от които са в изключително тежко състояние и в реанимация и украинските нацисти да обстрелват с ракети ATACMS плажовете пълни с почиващи в Учкуевка и Любимовка, популярни дестинации за плажна почивка това не предизвиква директен паралел със стореното от Хитлер нали ? Продажни журналета ей....
  • 194 Миленчо Ганев

    7 0 Отговор
    Грам обективност не ни остана нали?
  • 195 Хм Хм

    1 8 Отговор

    До коментар #179 от "Иво":

    Още ли вярваш, че Пуси има подобна сила? Не виждаш ли, че вкарва абсолютно всички сили и не може?
    Живееш в огромна заблуда.
  • 196 Само копирам

    8 1 Отговор
    Украинците удариха плаж, пълен с деца, в Севастопол с ракети ATACMS с касетъчни бойни глави. Има петима убити и над 120 ранени.

    Коментиран от #198, #199

  • 197 Ако трябва

    7 0 Отговор
    Аналогия на действията на някой да предизвикват директен паралел със стореното от Хитлер то категорично е Израел и хунтата около него подържана реално и от САЩ и от Русия. За момента нацистки Израел води в класацията категорично
  • 198 Ти копираш, но цифрите са други

    6 4 Отговор

    До коментар #196 от "Само копирам":

    По данни от преди 2 часа ! ....124 души са убити от които 7 деца лежащи на плажа и по последни данни ранените да са 152-ма, сред които 28 деца, 5 от които са в изключително тежко състояние и са в реанимация !
  • 199 в Учкуевка и Любимовка

    6 1 Отговор

    До коментар #196 от "Само копирам":

    е нещо страшно бе човек видея има и само тези които са ги посекли осколките в морето, вътре във водата са над 35 . И а едно видео което отразява самия момент когато водата завира от осколки като градушка..
  • 200 Атаката на руснаците е посред бял ден, в

    8 1 Отговор
    почивен ден! ......Абе мушмул като си праснал снимката, това прилича ли ти на жилищна сграда като ги пишеш тези глупости? А? Я се загледай .....
  • 201 Още един дето главата му е повредена

    4 1 Отговор
    и халюцинации явно му предизвикват паралели
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Абе за Хитлер не знам

    9 2 Отговор
    Но паралел със стореното от Бандера знам с кого да направя и за кой е национален герой този нацист
  • 204 В Дагестан

    0 11 Отговор
    Тепърва ще става весело .

    Гражданска война я чака
    Путинландия.
    Всекидневни престрелки и бойни действия
    Какво добро бъдеще .
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 За Путлер

    0 11 Отговор

    До коментар #183 от "........":

    Говориш нали ?

    Така или иначе е фен на делото
    На Фюрера.
    Бункерния се опитва да го копира
  • 207 Путлеристан

    1 11 Отговор
    Преди блатните територии ги владееше Златната орда сега ги владее Zлата орда
  • 208 Гориил

    13 0 Отговор
    Харков не е мирен град от началото на войната. Наситен с предприятия от военно-промишления комплекс, градът всъщност се превърна в арсенал на демокрацията и ковачница на победата. Руското стратегическо командване не е доволно от това положение в града. Огромните сухопътни формирования на украинската армия са съсредоточени в Харков и са оборудвани с най-модерното натовско оръжие.
  • 209 Бай ... Знай

    9 1 Отговор
    Миленчо, не знам на какво си ама или сменяй дилъра или доктора. Такава простотия отдавана не съм чел...
  • 210 Абе руснаците са божи кравички

    10 5 Отговор
    Ами представяте ли си АКО в специалната операция вместо руснаци бяха американци, (а руснаците имат средства, но не искат) тогава Окрайна щеше за три дни да е лунен пейзаж както до сега тея миротворци нашите нови братя янки, употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ Haпaлм(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!!
    На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!
  • 211 Аква

    12 1 Отговор
    Атаката на украинците е посред бял ден на плажа в Севастопол, където загиват деца, които си играят на пясъка. Ранените цивилни са много. Използва се плажа като локация за до се удорят повече цивилни. ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ. УКРАИНСКИ.

    Коментиран от #215

  • 212 Хохлите избиват Руски граждани, Цивилни

    9 2 Отговор
    Редовно, но когато се върне при тях Удара, тогава, се Прави паралел с Хитлер?? Те биха с касетъни заряди по Севастопол, загинали и Стотин Ранени,но Мисирките Мълчат!? Ганев, и едните и другите са Руснаци, хора!!
  • 213 Ти да видиш

    7 1 Отговор
    Антируската пропаганда явно не може да измисли друга манипулация и постоянно се вдъхновява от действията на хитлеровия фашизъм и бандерските зверове, като ги приписва на други. Светът вижда и Русия печели все повече поддръжници, а варвари те от Г-7 нека си заравят главите в пясъка - тази им война им изигра лоша шега.

    Коментиран от #216

  • 214 хе хе

    1 3 Отговор
    Преди си мислехме че русийката е сила.

    Коментиран от #217

  • 215 Абе, русоробе,

    4 4 Отговор

    До коментар #211 от "Аква":

    Руснаците в началото си признаха, че ракетата се е отклонила от курса заради тяхната ПВО. Какво пак лъжете с новите опорки от преди малко? Нефелни пропагандисти...🤣🤣🤣
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Да, на приложен

    2 3 Отговор

    До коментар #214 от "хе хе":

    алкохолизъм са номер 1 крепостниците! 😂😂😂
  • 218 стига лъга бе

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "терористи 404":

    Руското ПВО е паднало на плажа.Писаха го в "правда"

    Коментиран от #234

  • 219 Васко Делчев

    7 1 Отговор
    Действията на САЩ-ските президенти - терористи напомнят също за Хитлер. Спомнете си взривеното родилно отделение в Ниш. Избитите невинни граждани по други страни......
  • 220 Демократ

    1 9 Отговор
    Жестокостта на върховния световен терорист доказва ,че с терористи компромиси не се правят. Светът е заплашен от оста на тероризма,ръководена от путлер- Москва-Пхенян-Техеран- Минск и трябва да бъде спрян преди да пламнат още гнезда. Терористът се храни с терор и кръв, не може терорист да бъде в Съвета за сигурност на ООН. Нашенците влюбени в насилието и терора да заминават за Москва. България има нужда от българолюбци, а не от от русороби путинолизци.

    Коментиран от #222

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 мдааа Дааа

    7 1 Отговор

    До коментар #220 от "Демократ":

    „Найголемият агресор САЩ (а ФАЩ е НАТО и НАТО е ФАЩ)са царе на страховитите касапници, преврати и масови изтребления.
    Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ („Washington Free Press”), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: „Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила” („Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower”) и „Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война” („Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II”),
    Списъкът на Блум съдържа:
    Общо – за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие
    • Интервенции на САЩ – срещу 67 суверенни държави
    • Бомбардировки на САЩ – срещу 25 суверенни държави
    • Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави
    • Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави
    • Прилагани изтезания - в 11 държави
    Общо – за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие.“
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Хаха

    6 0 Отговор
    Тази атака не е ли отмъщение за атаката с касетъчни заряди срещу плажа на Севастопол ден по-рано на 21.6.2024? Защо атаката на украинците не е осъдена така и наричана паралел със стореното от Хитлер? Не съм фен на Русия и в тази война за мен има само загуби на невинни и от двете страни. Просто ми е чудно какво днес се приема за обективна оценка.
  • 225 Мдаа

    5 1 Отговор
    Милене, колко пари взе за тази статия от фондация "Америка за България"? А обстрелът на плажуващи хора в Севастопол с касетъчни бомби, предшестващ този на Харков, какъв паралел прави?

    Коментиран от #228

  • 226 За грант продавам майка си

    5 3 Отговор
     Ударът в Севастопол е нанесен с данни от САЩ и ракета и военни на САЩ.
    Сега Русия има право да удари по САЩ.
    Сега Русия има право, използвайки руски спътник, да пусне касетни боеприпаси на плажа във Флорида.

    Коментиран от #233

  • 227 Диамантената ръка

    2 4 Отговор
    Крайно време е всички да проумеят че фашистите са в Кремъл, а не в Украйна...
  • 228 Дика

    2 4 Отговор

    До коментар #225 от "Мдаа":

    Обстрел на Севастопол намаше да има ако руснаците си бяха стояли в Русия. Преди 2022 да си чувал за такъв обстрел?

    Коментиран от #229

  • 229 Мика

    3 1 Отговор

    До коментар #228 от "Дика":

    Чувал съм, за обстрел в Донецк и Луганск от укронатовците към рускоговорящите
  • 230 граф Монте Кристо

    3 2 Отговор
    кОЙ Е ХИТлер ,бе хаймани скапани долнопробни,руснаците им удариха военни обекти,в които американците са обучавали укри за пилоти на еф-16.А те в отговор избомбиха плаж с деца в Крим,за тях било съвсем приемливо.

    Коментиран от #232

  • 231 Дивуй

    3 0 Отговор
    Господин Ганев , стойте повече на сянка и на хладно.
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Ха ха ха

    1 3 Отговор

    До коментар #226 от "За грант продавам майка си":

    Нека да опита, ама путя е навлякъл 3 памперса и това не помага
  • 234 АРЕ БЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #218 от "стига лъга бе":

    ДА НЕ Е В УКРАИНСКА ПРАВДА
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.