Отидете към основна версия

1 376 25

Изповед: Тя правила секс за първи път на 12 г., а на 41 г. съжалява за това

  • секс-
  • за първи път-
  • девствена-
  • съжалява-
  • лора хайнд-уайт

„Разбрах, че сексът е начин да се харесаш на мъжете, което от своя страна привлича неподходящи партньори“, обясни жената

Снимкa: Shutterstock

41-годишната самотна майка Лора Хайнд-Уайт, която загубила девствеността си на 12 г., разказа как това е повлияло на живота ѝ, пише Daily Mail.

Според жената тя започнала менструация на 11-годишна възраст, но по това време не знаела почти нищо за интимния живот. Тя чела тийнейджърски списания, които включвали компилации от най-добрите пози за секс и гледала MTV, което насърчавало сексуалната освободеност като нещо необходимо. Освен това връстниците ѝ много обсъждали тази тема и Хайнд-Уайт смятала, че тя е единствената, която все още не е правила секс.

По това време тя предпочитала компанията на по-големи от нея момчета. Така преспала с 16-годишен, когото смятала за най-добрия си приятел. „Бях толкова млада и наивна, че когато той свърши, се изправих, направих лек реверанс и му благодарих“, описва Хайнд-Уайт първия си път. В този момент тя все още не осъзнавала всички последици от постъпката си.

Родителите на жената разбрали за личния ѝ живот, но предпочели да го игнорират, за да не съсипят репутацията си на прилично семейство. Според Хайнд-Уайт, поради това тя се превърнала в истински бунтар. На 14-годишна възраст си направила тайно татуировка. На 15 отишла да живее с 20-годишен мъж за две седмици, спряла да ходи на училище и била изключена. На 18 години се омъжила за 35-годишен мъж и му ражда две деца.

На 30 години Хайнд-Уайт изпаднала в депресия и подала молба за развод.

„Разбрах, че сексът е начин да се харесаш на мъжете, което от своя страна привлича неподходящи партньори“, обясни жената. Едва с настоящия си съпруг тя се научила да изпитва удоволствие от секса. Жената отбеляза, че е решила да говори открито за интимни неща с дъщерите си, за да не повтарят грешките ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини