15 Октомври, 2024 00:30 1 031 25

Изповед: Тя правила секс за първи път на 12 г., а на 41 г. съжалява за това

  • секс-
  • за първи път-
  • девствена-
  • съжалява-
  • лора хайнд-уайт

„Разбрах, че сексът е начин да се харесаш на мъжете, което от своя страна привлича неподходящи партньори“, обясни жената

Изповед: Тя правила секс за първи път на 12 г., а на 41 г. съжалява за това - 1
Снимкa: Shutterstock

41-годишната самотна майка Лора Хайнд-Уайт, която загубила девствеността си на 12 г., разказа как това е повлияло на живота ѝ, пише Daily Mail.

Според жената тя започнала менструация на 11-годишна възраст, но по това време не знаела почти нищо за интимния живот. Тя чела тийнейджърски списания, които включвали компилации от най-добрите пози за секс и гледала MTV, което насърчавало сексуалната освободеност като нещо необходимо. Освен това връстниците ѝ много обсъждали тази тема и Хайнд-Уайт смятала, че тя е единствената, която все още не е правила секс.

По това време тя предпочитала компанията на по-големи от нея момчета. Така преспала с 16-годишен, когото смятала за най-добрия си приятел. „Бях толкова млада и наивна, че когато той свърши, се изправих, направих лек реверанс и му благодарих“, описва Хайнд-Уайт първия си път. В този момент тя все още не осъзнавала всички последици от постъпката си.

Родителите на жената разбрали за личния ѝ живот, но предпочели да го игнорират, за да не съсипят репутацията си на прилично семейство. Според Хайнд-Уайт, поради това тя се превърнала в истински бунтар. На 14-годишна възраст си направила тайно татуировка. На 15 отишла да живее с 20-годишен мъж за две седмици, спряла да ходи на училище и била изключена. На 18 години се омъжила за 35-годишен мъж и му ражда две деца.

На 30 години Хайнд-Уайт изпаднала в депресия и подала молба за развод.

„Разбрах, че сексът е начин да се харесаш на мъжете, което от своя страна привлича неподходящи партньори“, обясни жената. Едва с настоящия си съпруг тя се научила да изпитва удоволствие от секса. Жената отбеляза, че е решила да говори открито за интимни неща с дъщерите си, за да не повтарят грешките ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Проверих

    9 4 Отговор
    Защо няма такава новина в Дейли Мейл??

    Коментиран от #13

  • 2 Ужас -

    12 4 Отговор
    Все по-тъпи, безсмислени и неразбираеми бълнувания! Логика от сорта на: болеше ме пръстът на крака, затова си купих кисело мляко!
  • 3 Дългия

    7 4 Отговор
    Венче това ти ли си?
  • 4 Ми да се самокилне

    6 5 Отговор
    и да рестартне...
  • 5 гробар

    2 7 Отговор
    Най-лесно е козлодуйския паразит. Като пyкнe съседите ще разберат по вyнята и ще разбият врата. ще се е надул, навсякъде ще има буболечки , гнойни течности ще изтичат от пукнатия му от трупни газове търбух. Ще го турят в един чувал и ще се доразложи в трупната ми ферма.

    Коментиран от #6, #11, #23

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "гробар":

    ужастдано се оправиш
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    Аз съм на 67 години и не съм спал с жена никога! Иначе съм правил секс с много и различни мъже!
  • 8 Кюза

    2 4 Отговор
    А къде е изповедта на кривоз.ъбата вещ.ица която от 11 годишна се праска от3ад
  • 9 Вальо Глухия

    5 4 Отговор
    Вени ми предложи да си снима пYт.к@та и да ми прати снимки срещу 100 лева. Как мислите, не е ли много?
  • 10 Нощен

    4 0 Отговор
    Споко нощ
  • 11 Малии

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "гробар":

    Голяма гадост
  • 12 БРАВО

    1 1 Отговор
    Е затова си трябва патриархалното семейство и общество, и по-строго възпитание във възрастта, в която се оформят като хора. На принципа "всеки сам си решава" или подобни, са били нейните родители и резултата е реципрочен. Промерно, младите поколения швестърчета. Ми, те са тотал щета още на 15г. Те и да оцелеят до 30-40, пак ще ядат с ръцете и ще си бълшят ръцете по дрехи и мебели.
  • 13 и на теб браво

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Проверих":

    100про статията е от преди 5-10г. Периодично се препубликуват.
  • 14 асан в.

    1 0 Отговор
    Права е жената, послушайте я. Ний двамцата с ицо искахме да се харесаме на шиши и боко и ни минаха с 200, ама не сме щастливи
  • 15 Гост

    1 0 Отговор
    Абе къде е Козлодуй нали много уважава Венелина ?

    Коментиран от #16

  • 16 нощен пазач

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Нагълтал се с хапове ТЪРТЕЯ и спи ли...спи...
    Простено му е и без това денонощно е в коментарите 24/7...
  • 17 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    ВЕНЕЛИНО МА ,днес беше такъв слънчев , прекрасен ден ... .защо не ти са изсрах фостата ?
  • 18 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Венелина гнусната кривозъба вещица събира тук всякакви отпадъци и им показва КОСМЯСАЛАТА СИ путка срещу кликове
  • 19 СТАМАТ МАГАPЕТО

    0 0 Отговор
    моля направете нещо!?! , оня биологичен отпадък от град козлодуй да благодари на пачаврата венелина за статията, че ми е важно да му прочета благодарствената помия
  • 20 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    ХОРА, Ас искам да вкарам пръстчето си в ануса на Венелина и да го движа напред назад щото друго не мога
  • 21 нощния пазач

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА.. пак целия интернет се гаври със биологичния отпадък от град козлодуй, които няма семейство , няма и деца живее сам , изритан жестоко от живота, време е да слага край на живота си и да спира да лежи на гърба на трудещите се хора
  • 22 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Аз съм Козлодуй. Свобода или Смърт, много съм дърт, много съм дърт. 65 години спя и ям ряпа, и чакам момента да скоча в трапа. Аз съм от Лом и съм говедо, но се представям за козлодуйско чедо. Радиацията мен не може да ме хване, душата ми от памперса, често се храни. Правя си аз ношки редовно, и всички ми викат че съм гоовнюю. Най-добрият аз съм в сайта, мозъка ми е с лимит, 2 мегабайта. Много обичам аз да досаждам, и на Стамаат на члена да се угаждам. Кара ме той като трудовашка каруца, целия ми диференциал, горко скрибуца. Много ви моля не ми се сърдете, искам всички дружно да ме наебете....,!
  • 23 голям смях

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гробар":

    Грешиш, човека има дефект в главата, от инсулта и от гаврата от Ромата. За него няма значение дали го клатят или му го мушкат, за него е важно да е във играта, да трови аудиторията и досажда сакатия му добитък.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 да ми ядете сиренясалияХУЙй

    0 0 Отговор
    Добър вечер тревопасни, като лъвове опасни! И тази вечер Венелина, разреши всички да ви мина! Поздравявам всички дувари, сваляйте тези шалвари! Да мога от заде да мина и да ви поставя клина! Лекичко ще ви го давам, без дори да ви напрягам! Отво,рете бузки няма да напъвам, ще го сложа без да го огъвам! Всички тука сте особено грамотни, зажад,нели за жлезите ми потни! Не се заяждайте с Вене,лина, защото всички ще ви м,ина! Па,тладжанче по едно вземете,и отз,ад си го сло,жете! Без с,то коментара, вс,еки от вас да ми го ба,ра! Ако утре сутринта съм блок,иран, на всички вас ще го зав,ирам! Ако не слушате какво говоря, наве,дете се едно добро да сторя! Искам да започнете разгорещено, да се пл,юете в сайта дръзновено! Плю,сове и мин,уси човек да вижда, за да реши по колко и как да ви оби,жда! Ал,фата по някое време ще се появи, жаден две краст,авици ще държи! Сло,жете му едната в уст,ата, а другата подложете докато кляка! Ста,мат към три наперен ще доди, и Ре,актора ба,вен ще он,оди! Задния двор на Ре,актора, ще изоре Стамат с трактора! Ако искате да ви ограмотява Венелина, пишете коментари и ще мина! Всеки един от вас с лопатата, докато берете ряпата! Лека вечер неграмотна дружина, скачайте като опълченци на пружина!