Отидете към основна версия

6 791 19

Сръбски снайперист със смразяваща закана

  • украйна-
  • снайперист-
  • донбас

Деян Берич се бие в Донбас

Снимка: Shutterstock

Киев да не приема никакви враждебни действия срещу нас по време на Световното първенство по футбол. Това заяви сръбски снайперист, който се бие на страната на руските сепаратисти в Донбас, съобщи Политформ.

Деян Берич има чин майор от Донецката народна република. Той предупреди украинските военни да не предприемат агресивни действия по време на Мондиала.

„Ние очакваме провокации, докато трае спортния форум и сме готови да отговорим. При удар от Украйна може да получим подкрепа от Русия. Ударът ще бъде тих, мълниеносен и вероятно фатален за властите в Украйна“, заяви Берич.

През миналата седмица Берич отново отправи предупреждения към украинските власти. Той заяви, че Русия ще се намеси при агресия от тяхна страна. Световното първенство започва на 14-ти юни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Бабченко разкрил 47 мишени на Русия

    Украйна заяви, че фалшифицирането на смъртта на руския журналист Аркадий Бабченко е довело до разкритието на списък от 47 души, които са планирана миш ...
    02.06.2018
    4 051
    17
  • Сръбски снайперист с тежка закана

    Сръбският доброволец във военните сили на Донецката народна република Деян Берич Деки заяви, че украинските военни ще претърпят тежки последствия, ако ...
    01.06.2018
    26 393
    45
Новини по държави: