Last news in Fakti

16 Юни, 2015 10:29 21 170 22

2 страхотни малки кабриолета под 6000 лв

  • кабриолети-
  • mobile.bg-
  • aytocredit

Тези коли ще пронижат със сноп слънчеви лъчи и най-коравосърдечната душа

Ако трябва да сме честни, колите, които ще видите по-долу, не стават за много неща. Те имат слаб двигател, малък багажник, шумен интериор и скъпи, специфични части. Това обаче, с което тези коли могат да се похвалят, все по-трудно се открива в останалите автомобили. Те са забавни и ще те карат да се усмихваш! А какво повече му трябва на човек през лятото, когато е на море – един малък кабриолет, много слънце и добро настроение…както и кола, с която да отиде до морето, където е паркиран кабриолета. Това са 5 страхотни малки колички със сгъваем покрив, които можете да откриете за по-малко от 6000 лева.

Smart ForTwo Cabrio

5 страхотни малки кабриолета под 6000 лв.

Ако горните два автомобила ставаха за посещение на цивилизован къмпинг, Smart ForTwo Cabrio е подходящ за почитателите на застроените комплекси. Всички знаем колко “забавна” е играта на котка и мишка с “паяка”. Ако притежавате този Smart, ще разполагате с кабрио, което е една идея по-лесно за укриване от злата машина, която иска да ви репатрира. Освен това е икономичен, освен това може да бъде складиран в гаража на вилата заедно с лодка, надуваеми дюшеци, въдици и всичко необходимо. Лошото е, че няма никакъв багажник дори за плажната топка. Но пък можете да я сложите отгоре и да карате с топка върху вас. Звучи доста забавно.

Виж обяви за Smart ForTwo Cabrio от 3300 лв. в Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Източник: blog.autocredit.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    3 0 Отговор
    Очаквам тема " пет страхотни комбита за с.кс " до 6000 лв .

    Коментиран от #2

  • 2 VW&Mercedes

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дошо":

    Дошо пускам ти жокер.А именно Ауди А4,А6,ФВ Пасат,Голф Вариант,Бора Вариант и Опел Омега.Като последното е много гигантско при паднати седалки.
    Като съм сигурен че ти би избрал Ауди Оуроуд с въздушно окачване,автоматик и естественно 2.5ТДИ.
    Кажи чесно караш ли още А4-ката.&
  • 3 Абе к'о ти пука за евтинията

    0 2 Отговор
    И след всичко изброено си вземам Ауди ТТ, к'во кат' не е нито кабрио, нито комби, а и за да струва под 6 000 лева трябва да съм го пребил собственика триста пъти... Кожички - можички, визия, а-у, к..ви-мурви, живот. И 179 коня под капака!

    Коментиран от #4, #13, #14

  • 4 един от многото

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе к'о ти пука за евтинията":

    Ми то т'ва май само хомота и метросексуални го карат, а!

    Коментиран от #9

  • 5 дсф

    1 1 Отговор
    Страхотни съвети давате. Citroen C3 Pluriel е на 3-то място на най-лошите коли в света ( Top Gear ). Link за справка - http://www.bbc.com/autos/story/20130819-worlds-worst-cars

    Коментиран от #10

  • 6 Гошко

    0 1 Отговор
    Къде забравихте SLK..?
    Мисля,че 230 kompressor или по-голям е повече от идеален...
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    При тази промяна в климата едва ли през лятото ще ни трябват открити коли за да се пържим от силното слънце.
  • 8 mediator37

    3 0 Отговор
    Преди три дни на къмпинг "Градина" видях окопано в пясъка до полуоските фиатче. Та си мисля, ако ще е за пясъка и плажа, ич биля няма да си взема нещо, което не е 4х4. Отделно, толкова много прахоляк има по пътищата ни, че трябва с маски на муцуните да караме кабрио. След едночасов път с шпакла трябва да стържа кирта от лицето си. За кифлата на дясната седалка бурка или поне забрадка в екипировката, за мен силиконови тапи за уши да не й слушам скърцането. На Ришки или Айтоски проход ако заседнеш зад салам от три ТИР-а, натравянето ти е в кърпа вързано.
    Пей сърце! Булгарише арбайт!
  • 9 Абе к'о ти пука за евтинията

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "един от многото":

    Е, к'о то и Стоичков се оказА метросексуален, а не виждам да драскаш за него! Ама стига аз да съм активната страна, другите да поемат каквото им се подава и да са по-младички, пък ти ми викай к'от' щеш.
  • 10 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "дсф":

    Ти тия глупаци от ТГ не ми ги давай за някакъв ориентир.Добре,че спряха тая помия от екрана.

    Коментиран от #11

  • 11 дсф

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Гледах предаването и съм напълно съгласен с тях - за много неща не са помислили. Както и да е, лека вечер :)
  • 12 диан

    2 0 Отговор
    нисана скакалец не знам какъв
    ама е най добър от тия
    не гледа злобно
    но ги изпреварва като спрели
    и е най здрав
    японски е все пак
  • 13 -_-

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе к'о ти пука за евтинията":

    Една Mazda MX-5 е много по-добра във всяко едно отношение от ТТ . Защо всички гледате конете ? Те не показват нищо . ТТ от първото поколения имат редица недостатъци и дефекти . ТТ не е бърза и е ужасна за управление с висока скорост, воланът сякаш е мъртъв, без значение в какъв завой влиза и колко е завъртян, няма никакво усещане в него . На моменти недозавива катастрофално . Тежи над 1300кг ! Кола от този клас и с това тегло никога не може да се нарича спортна . Като за последно ще ти задам риторичен въпрос .
  • 14 -_-

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе к'о ти пука за евтинията":

    Кефиш ли се на чалгичка ?
  • 15 BMW

    2 0 Отговор
    Когато се купува кабриолет се купува кола която е създадена за да бъде кабриолет. BMW Z4, Mazda MX-5, SLK, Honda S2000, Porsche Boxter. Това са кабриолети а не тия подобия на автомобил отгоре. То седан като го направиш на кабриолет е супер грозен, какво пък да говорим за хечбеците...
  • 16 шаната

    0 0 Отговор
    Аха ясно! Тези модели описани в статията не са създадени да бъдат кабриолети! Tе явно приличат само на такива :Д

    Коментиран от #21

  • 17 Wow

    1 0 Отговор
    Бях решил да купувам на жената такъв - Citroen C3 Pluriel, и след като прочетох един коментар в чужд сайт за проблеми със свалящия покрив и се отказах, а той беше: "Когато завали дъжд, по-добре да караш колело отколкото да се движиш с тази кола, отвсякъде тече вода и няма спиране!" :)
  • 18 фрухтиян

    1 0 Отговор
    C3 е невероятен боклук и трошляк всичко се гъне, скърца пука дрънка, тропа трака адска тоалетна ! евтини материали и най ниско качество на изработка и зглобка страшен боклук. Аз имам МХ5 мазда от 2002ра година, тя пък гние, и ме отказа завинаги от кабриолетите, щом вдигнеш 100км/ч шумът вътре е невъобразим ! мъчение е да се изминат дори 200-300км/ч Кабриото е не за 2ра ми за 3та кола които има къде да ги гледа.....
  • 19 фрухтиян

    1 0 Отговор
    Лятото е непоносим пек в кабриото, зимата студено, извън града духа, ако е свален покрива, ако е затворен пак е шумно. Единственото време за наслада е късния следобед в градски условия до 80км/ч НЕ СИ СТРУВА
    може би при високия клас SL, или 3та серия E93 със твърд таван е добре, но пак излишно тегло и механика за да свалиш 5 пъти в годината покрива.
  • 20 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Кво кабрио в тая прашна и мръсна страна?? Особено в София ако караш с отворен прозорец... всикчо става черно в колата
  • 21 -_-

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "шаната":

    Ти май нарочно се правиш, че не разбираш, естествено, че не са създадени да бъдат кабриолети, всички автомобили от статията оригинално са били с твърди солидни тавани, а след това просто са ги доработили като са им махнали таваните, което прави всички тези автомобили, по-непрактични, по-тежки (следователно по-бавни) и по-скъпи .
  • 22

    0 0 Отговор
    [youtube]