10 Август, 2021 10:26 3 323 2

Volkswagen ID.2 ще е поредното SUV на марката

  • vw-
  • volkswagen-
  • id-
  • id.3-
  • id.4

Електрическата гама тепърва ще се разраства

Volkswagen ID.2 ще е поредното SUV на марката - 1
Снимки: Volkswagen

Volkswagen планира да представи още няколко нови електрически модела в близко бъдеще, които да попълнят ID серията, която в момента се състои от ID.3 и ID.4. Освен купеобразното SUV ID.5, според различни източници, германците ще представят и ID.2, което отново ще бъде позиционирано в сферата на кросоувърите.

Volkswagen ID.2 ще е поредното SUV на марката

Очаква се ID.2 да заеме своето място между ID.3 и ID.4, като съчетава сравнително компактни размери. Колегите ни от Automotive News Europe смятат, че премиерата на този модел едва ли ще се случи скоро и предвиждат поне 6 години, докато това се случи.

Volkswagen ID.2 ще е поредното SUV на марката

Напълно е възможно да видим ID.2, но под друга форма от една от другите марки от VW Group – Seat или Skoda, преди да видим и „оригинала“ от Volkswagen. Все пак докато това се случи остават още няколко години, през които също ще видим интересни премиери от всяка една от марките.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш?

    3 3 Отговор
    Тесла едва спомена за модел 2 миналата година и вече се готви серийно производство, а Volkswagen щял да ни представи модела след шест години, а кога ще го произвежда не се знае!

    Това е като новината от преди пет години, че Volkswagen ще строи завод някъде и това някъде евентуално може да е България. Пет години по-късно все още не се знае този завод къде въобще ще бъде построен, камо ли да е започнал строежа.
  • 2 Фиу-фиууу!

    4 1 Отговор
    С ID.3 до Лозенец - само едно спиране на Финес Нова Загора. На двулентовия път покрай морето е изтребител! 204 ел.коня на задно = уникален кеф