20 Юни, 2022 10:49 31 429 13

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания

  • кросоувъри-
  • пътувания-
  • употребявани автомобили
Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания - 1

Искате безпроблемна кола за летните пътувания, но все още не сте избрали точните марка и модел? Ние ви предлагаме няколко евтини предложения за употребявани коли, идеални за дълги пътувания.

Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg показва, че, автомобилите с повишена проходимст са по-скъпи от леките коли, но пък напоследък са по-предпочитани от купувачите.

Тази тенденция важи, както за България, така и за целия свят, откъдето идва и по-високата цена, както на нови, така и на употребявани кросоувъри. Сред тях обаче има и такива, които, въпреки пробега си, впечатляват с надеждност и не на последно място - с атрактивни цени.

Hyundai Kona

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания

Това е сравнително нов представител на кросоувърите, но опции за употребявани такива екземпляри не липсват у нас. Този автомобил притежава удобни за пътуване функции, които включват стандартно автоматично аварийно спиране, асистент за роддържане на лентата и Apple CarPlay и Android Auto с безжична свързаност на базовия модел 8-инчов сензорен екран. Плюс това, двулитровият четирицилиндров двигател на Kona със 147 к.с. и предно задвижване предлага приличен комбиниран разход на гориво, което го прави добър избор за бягства през уикенда. Какви екземпляри от модела се предлагат у нас, вижте ТУК.

Honda HR-V

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания

Една от най-добрите характеристики на HR-V, когато става въпрос за пътувания, е нейният гъвкав и просторен интериор: вторият ред предлага повече пространство от повечето субкомпактни SUV-та, а многопозиционният Magic Seat диван на втория ред може да се сгъва, за да предложи голямо товарно пространство. 1.8-литровият четирицилиндров двигател със 141 к.с. осигурява прилична мощност, съчетана с доста добър комбиниран разход на гориво. Има и версии с 4х4. За разлика от някои от своите конкуренти обаче базовият модел не предлага стандартни функции за безопасност като автоматично аварийно спиране и предупреждение за напускане на лентата или интеграция на Apple CarPlay и Android Auto. Какви екземпляри от модела се предлагат у нас, вижте ТУК.

Toyota Rav4

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания

И накрая идва ред на световния бестселър в тази категория - Toyota Rav4. Тук спираме вниманието ви на по-старата версия на модела, произвеждана през периода 2005 - 2010 година. Toyota Rav4 няма да създаде проблеми на собственика си, особено когато става дума за двигатели с работен обем от 2 и 2.4 литра с автоматична скоростна кутия. Те обаче харчат повечко, така, че в този случай дизеловите алтернативи също заслужават внимание. Какви екземпляри от модела се предлагат у нас, вижте ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майстор

    20 2 Отговор
    Много са хубави за нас ,като са здрави добре като се счупят оле майко
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Истината-винаги

    48 2 Отговор
    Тук в България продават такива гробници че просто нямам думи. От два месеца обикалям по автокъщи и търговци на коли втора употреба, абсолютни гюбрета се продават.
  • 4 Некой си

    8 8 Отговор
    Факти,само да уточня,ХРВ,не се предлага опция 4х4,четете преди да пишете тия неща.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Име

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Некой си":

    Я прегледай обявите в мобиле от линка, който е сложен в статията и пак се изкажи неподготвен.
  • 6 Марто

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "Некой си":

    Има щаски изпълнения с 4х4, които се внасят и у нас. Иначе европейски няма, та донякъде си прав, но в мобилето излизат чат-пат от въпросните задокеански
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Жорко

    13 4 Отговор
    Сега не се купува кола при 4лв. за гориво.Мотопед или ел скутер.Бъдете практични(икономични) като испанци,французи и италианци.

    Коментиран от #12, #13

  • 10 сервиз

    14 4 Отговор
    По изключение съм съгласен с препоръките в горната статия. За КИА нямам наблюдение , но Хондата и особено РАВ четворката са ОК от всякъде. Наистина са много стабилно направени и крайно дуракоустойчиви . За обслужване и ремонт ,също са много приемливи. Добре е да се знае , че бензиновите версии са много по добри от дизеловите.
  • 11 автокъща

    15 5 Отговор
    Хонда и дълъг път са две несъвместими неща. Неудобни, шумни и возят отвратително
  • 12 СЗО

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Жорко":

    Бензина по евтин няма да стане. Така че свиквай.
  • 13 пак аз

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Жорко":

    предлагам с някое от тия безумия да ходиш от София до Бургас, да видим какво и как ще ти се получи