Last news in Fakti

11 Август, 2022 12:36 3 742 6

Най-предпочитаните коли от автокрадците в САЩ

  • кражби-
  • автомобили-
  • сащ
Най-предпочитаните коли от автокрадците в САЩ - 1

Проучване на Националното бюро за застрахователни престъпления (NICB) показа, че в САЩ пикапите са на първо място по кражби в 36 от 50 американски щата, а в 27 щата те заемат първите две позиции на най-крадените коли.

Що се отнася до конкретен модел, то Chevrolet Silverado стана най-популярният автомобил сред автокрадците през миналата 2021 година. Веднага след него се нарежда GMC Sierra, а по-натам в класацията са пикапите на Chevrolet и Ford, които представляват 14 процента от всички превозни средства.

Сред леките автомобили най-крадената кола е Honda Accord. Тази кола е и на първо място, изпреварвайки пикапите в девет щата. Също така в САЩ често се крадат автомобили като Honda Civic, Toyota Camry, Nissan Altima, Honda CR-V и Toyota Corolla. В същото време полицията успява да открие едва половината от откраднатите коли. Ето и Топ 10 на най-предпочитаните коли от автокрадците в САЩ за изминалата година.

Най-предпочитаните коли от автокрадците в САЩ


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    14 0 Отговор
    Веднъж четох,че в САЩ 96% от водачите не знаят как се кара кола с ръчна скоростна кутия и такива модили практически не се крадат.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Логично

    6 4 Отговор
    Няма немски гнилочи
  • 4 Гост

    13 1 Отговор
    В Щатите коли не се крадат толкова за препродажба или за разглобяване на части, а като средство за извършване на друго престъпление или за безплатен joyride до следващия щат докато свърши горивото. Изброените коли са от най-масовите и съответно се крадат по-лесно.
  • 5 Кози

    5 0 Отговор
    Както казваше една надарена кака: "Дреме ми на сатенените прашки"
  • 6 447

    1 0 Отговор
    Крадат ги, защото никой не ги търси.