Last news in Fakti

17 Август, 2022 10:55 1 751 0

Bugatti загатна за представянето на изключително интересен автомобил (ВИДЕО)

  • bugatti-
  • chiron-
  • divo

Французите ще покажат „последния по рода си“ модел

Bugatti загатна за представянето на изключително интересен автомобил (ВИДЕО) - 1

По време на седмицата на автомобилите в Монтерей тази година, Bugatti ще покаже изключително интересен автомобил, който изглежда, че ще сложи край на една ера в историята на френския производител. От компанията загатнаха за премиерата с кратко видео в което се виждат част от светлините на мистериозния автомобил. Те са оформени във формата на буквата V и са свързани с LED ивица.

Към момента не се знае абсолютно нищо за автомобила под въпрос, освен че ще бъде „последен по рода си“. Именно с това заглавие започва и краткият тийзър на мистериозната кола, която ще дебютира на 19 август. Припомняме, че преди време Мате Римац, който към момента е шеф на Bugatti, заяви че наследникът на Chiron ще разполага с електрифицирано задвижване и вероятно няма да използва W16 двигателят.

Преди няколко седмици Bugatti достави и последните клиентски Chiron-и и официално сложи край на производството на модела. Не е изключено от френската компания да са произвели още един екземпляр с различна визия, който да символизира, както края на модела, така и края на една ера с „чисти“ бензинови двигатели в историята на марката.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА