Last news in Fakti

25 Януари, 2023 15:53 3 500 6

Новото Audi A4 Avant се появи на пътя

  • audi-
  • a4-
  • avant
Новото Audi A4 Avant се появи на пътя - 1

Изданието Motor1 публикува нова порция шпионски снимки на Audi A4 Avant 2024 моделна година. На тях прототипът на комбито все още е покрит с камуфлажно фолио, но вече се виждат някои интересни детайли.

Например, задната оптика с хоризонтални ивици на вратата на багажника изглежда стандартна. Под камуфлажа се вижда обаче, че те преминават през цялата ширина на вратата.

Новото Audi A4 Avant се появи на пътя

Също така радиаторната решетка е практически отворена в прототипа и изглежда по-голяма от тази на сегашния модел. В долната част се виждат "триъгълниците" на въздухозаборниците, които са леко намалени размери.

В тази серия няма интериорни снимки. Предишни снимки обаче показаха значително преработено оформление с изместени правоъгълни дисплеи на арматурното табло и мултимедийната система.

Новото Audi A4 Avant се появи на пътя

Няма информация за силовите агрегати, но новото Audi A4 Avant определено ще има хибридна версия. Сегашното поколение на комбито ще е последното с ДВГ. Подобно на цялата моделна линия на марката и A4 Avant го очаква електрификация.

Представянето на новото комби се очаква през първата половина на 2023 г. То ще се появи на европейския пазар като модел от 2024 г. Седанът Audi A4 пък ще замени A5 Sportback.

Новото Audi A4 Avant се появи на пътя


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ице

    4 6 Отговор
    Веднъж съм се прецакал с Фолксваген. Това не са коли. Всичко се троши. Никога вече.

    Коментиран от #6

  • 2 Смех 😆🤡🤣

    4 8 Отговор
    Кой би ли го купил товя недоразумение

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Макарон

    0 4 Отговор
    Къв е тоя поевропейчин Хюндай бре, факте?
  • 5 Ти нямаш

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Смех 😆🤡🤣":

    възможност тесльо, но пък мечтаеш за тесла, не смеейки да подкара дизеловия си сценик, че току виж похарчило 15-20 лв нафта…..
  • 6 И какво

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ице":

    се счупи по твоя нов ФВ Ицкоо???
    Или така просто си пишем…. чули-недочули за някой милионник…..