19 Април, 2023 12:56 2 613 4

Ето го най-бързото комби на BMW

  • bmw-
  • cs-
  • комби-
  • m3

Автомобилът M3 CS Touring беше забелязан по време на тестове

Ето го най-бързото комби на BMW - 1

Прототип на наточеното BMW M3 CS Touring беше забелязан на тестовете на писта. Това се съобщава на уебсайта AutoEvolution. BMW M3 CS Touring ще бъде базирано на седана M3 CS.

Това е първото подобно комби в историята на немската марка. Отпред има камуфлажен сплитер, като любопитното е, че той е значително по-голям от този на стандартния модел.

Ето го най-бързото комби на BMW

Комбито ще получи и нов спойлер на вратата на багажника, който ще има за цел да оказва повишен натиск при притискането на задния мост към пътя. Най-вероятно серийната версия на модела ще прилича повече на седана M3 CS.

Очаква се комбито да е по-леко от стандартния модел. Някои части на каросерията ще бъдат изработени от леки въглеродни влакна, като именно те ще намалят общата маса на автомобила.

Ето го най-бързото комби на BMW

Мощността на трилитровия двигател с турбокомпресор ще бъде увеличена до 550 к.с., а въртящият момент ще бъде 650 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще бъде около 3.4 секунди, което превръща колата в най-бързото комби на BMW..

Официалната премиера на иновацията трябва да се състои още тази година. Комбито BMW M3 CS Touring ще бъде произведено в ограничен тираж, като цената му ще бъде около 120 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 7 Отговор
    Хубава кола ама циганска.
  • 2 Ха-ха

    10 0 Отговор
    Много искам да видя твойта не циганска какво представлява..! :)
  • 3 Е46ца

    6 4 Отговор
    Хах да сега чакам коментари от хора с 25 годишни опели на газ , как бмв то било грозно и много се чупело.БМВ 3та серия е ненадмината ,и до ден днешен няма истинска конкуренция.Мерцедес или ауди са далееч назад в този клас.

    Коментиран от #4

  • 4 ...

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Е46ца":

    що бе твоя кош да не е много по-млад смешко?