Last news in Fakti

15 Април, 2023 13:00 2 467 5

Новото М2 се оказа по-мощно от рекламираното (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m2-
  • дино-
  • тест-
  • конски сили-
  • мощност

Колата показа резултат от 465 конски сили на гумите

Новото М2 се оказа по-мощно от рекламираното (ВИДЕО) - 1

През последните години най-мощните автомобили на BMW често показваха големи разлики между рекламираните стойности и тези, които показват в реалния живот на дино тест. Интересното е, че в почти всички случаи, тези разлики бяха в полза на клиентите и колите всъщност се оказваха по-мощни от рекламираното. Сега на диното бе качено едно от първите доставени М2 и резултатът отново не е по-различен.

Тунинг центърът IND Distribution качи спортното купе на дино тест, където М2 показа стойност от 464.59 конски сили и максимален въртящ момент от 557 нютон метра. Интересното е да се отбележи, че тази мощност е измерена на колелата, докато от BMW рекламират, че мощността на колата е 453 конски сили и 549 нютон метра, измерено върху двигателя.

Разбира се, всяко дино е различно и може да покаже различни резултати, които също така зависят и от много външни фактори като влажност, температура на въздуха, приток на въздух и други, но добавяйки загубите от около 15%, то колата генерира около 547 конски сили и максимален въртящ момент от 658 нютон метра.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ху кеърс

    6 23 Отговор
    Електеичката го отвява
  • 2 Теслю

    2 6 Отговор
    Ще го оставя спрял да си диша пръдните от ауспуха :)

    Коментиран от #3

  • 3 Курабийката

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Теслю":

    ..абе бегай ве, псевдо мпс за хора с трудна сексуална ориентация. Уахахахаааа 😆😆😆
  • 4 гост

    1 1 Отговор
    Ами това е измама и нелоялна търговска практика. ФВ също го правят. Ето един пример: голф гти бие другите хотхечове, а уж е със същата мощност, 220кс, но върви като 250-60кс. Следващият купувач си вика, да ще си взема голф, понеже много бяга, немците са го направили супер. Да, ама това си е измама, също както дизелгейт. Пишат ниски стойности на разход, оттам и по-ниски емисии и мощност, а реално са много повече. Немците много паднаха с техните измами, а уж хора на реда и дициплината били.

    Коментиран от #5

  • 5 Търпин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Не са само немците, всички го правят,няма марка на която стойностите да са едно към едно по реклама и реално.