Last news in Fakti

12 Юни, 2023 10:40 5 043 3

ТОП 10 на идиотски маневри с камиони (ВИДЕО)

  • камиони-
  • катастрофи
ТОП 10 на идиотски маневри с камиони (ВИДЕО) - 1

Нашите редовни читатели със сигурност ще си спомнят историята на шофьора на камион КамАЗ, който го удави в морето и още доста подобни случки с тежкотоварни камиони. Такива истории, въпреки цялата драма, са неразделна част от живота на шофьорите на камиони.

В крайна сметка тяхната професия е не само рутинна, но и невероятно трудна и опасна. Но не всички са професионалисти, а често идиотската ситуация не е по тяхна вина.

Предлагаме на вашето внимание един сборник от случаи с шофьори на камиони, поведението на някои от които може да се определи по-скоро като идиотско, октолкото, като професионално, а други просто попадат в идиотска ситуация.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдател

    8 4 Отговор
    клиповете са от цял свят, но ако се вгледате в номерата, ще видите повече от 50% на руски идиоти :D

    Коментиран от #2, #3

  • 2 0000

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    Половината са руски, другата половина от краварите! По-големи дебили от тях няма! Тук-там видео от друга страна по изключение
  • 3 Никси

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдател":

    то не само да си идйот , от преумората и заспиване на волана , сега вече имат и дигитални тахографи но кой спазва , питай едно време как караха с обикновените тахографи някой тираджия и ще ти обясни за какво иде реч в СОМАТ и не само , но на Турчина и 15 дигитални тахографа да му сложат и един да му набият у ду....то , пак ще гони като идйот , защото Алах нещо бил казал там !!!.