Last news in Fakti

27 Юли, 2023 11:00 4 351 5

Mercedes е готов с най-евтината си електрическа кола

  • mercedes-benz-
  • iaa 2023
Mercedes е готов с  най-евтината си електрическа кола - 1

Mercedes-Benz подготвя най-евтината си електрическа кола. Новостта беше показана на първата снимка, въпреки че не беше предоставена почти никаква информация за бъдещия модел.

Според Carscoops новият електрически автомобил Mercedes-Benz ще бъде официално представен на автомобилното изложение IAA-2023 в Мюнхен в началото на септември.

Тоест колата вече е готова за премиерата, но производителят ще изчака събитието. На една-единствена снимка Mercedes-Benz показаха затъмнен силует на модела. Това е компактен седан с рационализирана каросерия.

Забелязват се тънки ивици LED осветление, които се простират от предната и задната част на каросерията към страните и влизат във вратите. Засега колата е декларирана като концепция.

Това означава, че тези смели техники като необичайно осветление може да не стигнат до серийната версия, която този прототип предвещава.

Не бяха обявени технически подробности. Производителят отбеляза, че автомобилът ще представи нов опит в дизайна и иновациите. Така че трябва да очаквате модерен мултимедиен комплекс, оборудван с много функции.

Mercedes е готов с  най-евтината си електрическа кола


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 2 Отговор
    Има ли забрана да питаме за цената ❓❓❓

    Коментиран от #3

  • 3 Админ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Има забрана за използването на препинателни знаци и се нарича BAN
  • 4 гост

    12 1 Отговор
    Мерцедес и евтино не е съвместимо!
  • 5 истина ти казвам

    12 4 Отговор
    Ми като е ел. дали ше е китайски кочиняк или Мерцедес кво значение има?