Last news in Fakti

9 Август, 2023 09:44 8 940 3

Спортна лимузина: представиха най-луксозния Mercedes

  • mercedes-benz-
  • brabus-
  • 850-
  • maybach-
  • s-klasse
Спортна лимузина: представиха най-луксозния Mercedes - 1

В Германия беше представен новият Brabus 850. Големият представителен седан ще бъде пуснат в продажба на цена от 470 000 евро. Подробности за новостта бяха разкрити на официалния сайт на немското студио.

Brabus 850 е задълбочен тунинг Mercedes-Maybach S680. По този начин тунинг специалистите правят най-скъпия Mercedes S-Klasse още по-луксозен. Автомобилът е определен от създателите му, като най-луксозният съвременен Brabus.

Спортна лимузина: представиха най-луксозния Mercedes

Новият Brabus 850 се различава от стандартния Mercedes-Maybach S680 с черна (а не хромирана) радиаторна решетка и аеродинамичен бодикит от въглеродни влакна. В допълнение, 22-цоловите ковани джанти са оборудвани с гуми 265/30 ZR22 отпред и 305/25 ZR22 отзад.

Спортна лимузина: представиха най-луксозния Mercedes

Салонът на Brabus 850 е тапициран с още по-скъпа кожа, а с нея са комбинирани алкантара и карбон. Както всички Mercedes-Maybach и този има има две отделни седалки с електрическо задвижване, вентилация и масаж отзад.

Спортна лимузина: представиха най-луксозния Mercedes

Този почти тритонен седан с дължина 5.5 м може да ускори до 100 км/ч за 4.1 секунди, а максималната му скорост е ограничена до 250 км/ч. В допълнение, въздушното окачване на Mercedes е преконфигурирано.

Що се отнася до двигателя, то той представлява 6.3-литров, V-образен, 12-цилиндров турбоагрегат, развиващ максимална мощност от 850 конски сили и максимален въртящ момент от 1 400 Нм.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 крадне на

    7 6 Отговор
    несебър с ресторант бургаса и с нов брабус после . да не го глобяват , че кат звънне по гсм , а черно тото
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    1 3 Отговор
    хаха тая сапунерка е просто нелепа.По детски рисунки ли са я правили или от комикс? Интериора е кичозен,дори китайска марка не си позволява такъв кич. Предната решетка е като скарата на двора на къщата.Въобще тази кола имала ли е дизайнер? И цялата гама на мерцедес от дизайнери ли е правена или от детски комикси?