Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 17:11 11 244 13

Това е най-мощната и най-бърза S-Klasse в историята

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • тунинг-
  • mansory

Автомобилът е дело на тунинг ателието Mansory

Това е най-мощната и най-бърза S-Klasse в историята - 1

Mercedes-Benz S-Klasse W223 има нова версия с още по-висока мощност. Това не е фаблична версия, а уникално тунинг изпълнение. Доработената кола е създадена в немското ателие Mansory, известно с екстравагантните си проекти. Снимки и подробности за модела се появиха на страницата му в Instagram .

Основа за усъвършенстването е наточеният Mercedes-AMG S63 E-Performance, който в никакъв случай не може да се нарече бавен. Мощността на хибридния му агрегат (състои се от 4.0-литров битурбо V8 и електрически мотор) е повишена от 802 на 880 к.с., а пиковият въртящ момент е нараснал от 1 430 на 1 490 Нм.

Спортният седан Mercedes-Benz може да ускори до 100 км/ч за 2.8 секунди и да достигне максимална скорост от 320 км/ч. Това е най-мощният и бърз Mercedes S-Klasse в историята. В същото време plug-in хибридът изразходва само 8.2 л/100 км в комбиниран цикъл и дори може да измине около 30 км само в електрически режим.

Тунингът на Mercedes-AMG S63 E-Performance също засяга и външния вид - той е модифициран в традиционния стил на Mansory. Виждат се характерните карбонови решетка, преден капак, бодикит и спойлер, както и 22-цоловите ковани джанти FD.15.

Интериорът на този Mercedes-Benz не е показан и не се вижда през тонираното в синьо стъкло. По правило в декорацията на Mansory се използва кожа с ярки цветове и карбон. Предполага се, че и тук ще бъде заложено на подобно решение

Вижте тази публикация в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Много шокаритет Майна

    15 1 Отговор
    За пимпове
  • 3 Хери Пуси

    5 12 Отговор
    Май става дума за Е клас, неточна статия.

    Коментиран от #4

  • 4 Хери Пуси пак

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "Хери Пуси":

    В заглавието и в статията говорят за S класа но реално на снимката и на други места в статията (освен за двигателя) говорят за Е класа. Ко?

    Коментиран от #6

  • 5 Браво

    17 4 Отговор
    Мерцедес, братче....думите са излишни

    Коментиран от #7

  • 6 Име

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хери Пуси пак":

    Я пак погледнете книмките или си сложете очила. Това си е еска отвякъде и в снимките и в статията а и в профила на мансори в инстаграм. Или и те са се объркали, а?

    Коментиран от #13

  • 7 123

    6 12 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    Да, излишни са...Немска кошница, която ще прекара по-голямата част от времето в сервиза

    Коментиран от #8

  • 8 Славай Орком

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Братле не знам в какъв сервиз ще прекара повечето време ,но моята 2017 CLS350 за 6 г само инспекции са правени и компресор на окачването е сменен.. Продадох я преди 2м и сега съм с АМГ GLE. Инспекции на 15 000 и премиум горива и си караш без ядове.

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Тъпаци

    1 2 Отговор
    Най-мощната друг път!!!! Още преди години направиха Rocket 900 Brabus. 900 коня V12 biturbo. Проверявайте си информацията!!!!
  • 10 Бай Ото

    3 0 Отговор
    Къде се изгуби концепцията за най - луксозната и елегантна кола?
    Има неща, които трябва да си останат такива каквито са.
  • 11 Братиня

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Славай Орком":

    Брато, тез хубаите горива де ги зареждаш ве?
  • 12 Гоуст

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Славай Орком":

    А бе пич, аз 12 години карам баничарка освен масла и филтри е правен ремонт само на климатика. Нищо по двигателя и окачването за 280К км. Това ли ти е стандарта за "качествена" кола ?!
  • 13 Хери Пуси

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Име":

    Коригирали са статията в следствие на коментарите ми. Видяли сте обновената статията. Да се сетите, тикви!