Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 12:41 2 158 7

Тунинг от Irmscher прави най-евтиния Opel по-готин и по-мощен

  • opel-
  • corsa-
  • irmscher-
  • тунинг

Доработките са за модела Corsa

Тунинг от Irmscher прави най-евтиния Opel по-готин и по-мощен - 1

Компактният хечбек Opel Corsa е най-евтиният модел на немската марка на световния пазар. Но тази кола макар да изглежда модерно, не е стилна. Но ателието Irmscher поправи тази грешка, като я направи още по-готина и с нов стилен дизайн.

Тунинг от Irmscher прави най-евтиния Opel по-готин и по-мощен

Новият Opel Corsa Irmscher вече определено привлича вниманието с външния си вид, с характерния дизайн на предната част Vizor и изразителните LED фарове. Логото отпред и отзад е представено в черно.

Тунинг от Irmscher прави най-евтиния Opel по-готин и по-мощен

Въздухозаборниците в долната част на предната броня са станали по-големи и по-видими, благодарение на което колата вече изглежда по-солидна и по-спортна. Компанията предлага и ревизирана задна броня и странични прагове. Отзад се появява и спойлер, а върху каросерията се виждат ярки червени акценти.

Тунинг от Irmscher прави най-евтиния Opel по-готин и по-мощен

Комплект 18-цолови алуминиеви джанти Turbo Star с множество спици и нископрофилни гуми допълват сниженото окачване. Irmscher предлага и увеличение на мощността с 20 к.с., чрез т-нар- елетронен ремап. Така най-мощният Opel Corsa вече произвежда 156 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уауууууу

    4 2 Отговор
    Цели 156 коня!
    Аз през далечната 1996-та имах Хонда дел сол 1.6 литра със 160 коня.

    Коментиран от #5

  • 2 Аз пък 98-ма

    5 2 Отговор
    имах Астра GSI-150 коня. Турбинирах я и стана 250.
  • 3 Гоце

    4 3 Отговор
    Аз пък имах безаналогова лада ,както каза царя Путин
  • 4 Пежопел

    3 1 Отговор
    Откога Ирмшер се занимават с Пежо?
  • 5 фен на опел

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уауууууу":

    а аз 98год. имах дълга и руса коса, а сега нямам никаква :)
  • 6 оня с коня

    4 1 Отговор
    Дежурните Злобари тука се правят че не разбират че Акцента в Статията е Не относно мощността на колата,а върху Задния спойлер и множеството Спици по Джантите,които дори са Алуминиеви!
  • 7 Доктора

    0 2 Отговор
    Преди години си имаше готина Корса от завода (OPC) с 1.6 със192к.с. и си беше много по-изчистена и премислена кола от това на снимките горе.