24 Юли, 2024 14:40 1 250 0

Новата Tesla Model X, през погледа на Theottle (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model x-
  • рендер
Новата Tesla Model X, през погледа на Theottle (ВИДЕО) - 1

Въпреки твърденията, че електрическите автомобили губят популярност, този сегмент от пазара продължава да се развива активно. Поне към днешна дата. Пример е фактът, че дори Ferrari работи по създаването на първия си електрически автомобил, който трябва да излезе на пазара през 2026 година.

Tesla, един от лидерите в сегмента на електрическите автомобили, продължава да привлича вниманието със своите продукти. Но те вече са морално остарели, Особено S и X. Ентусиастите очакват с нетърпение актуализациите на Model 3 (с кодово име Highland) и Model Y (с кодово име Juniper), въпреки че официалното потвърждение за пускането на тези модели не се очаква през 2025-а.

В момента компанията се фокусира върху производството на възможно най-много електрически пикапи Cybertruck. Според данните за май доставките вече са надминали продажбите на Ford F-150 Lightning и Rivian R1T взети заедно. В резултат на това водещите модели Model S и Model X временно или пък за постоянно, са оставени на заден план.

Междувременно в света на дигиталното съдържание независимите дизайнери не забравят за Model X. Известният дигитален дизайнер на име Theottle реши да покаже как би могло да изглежда второто поколение на Model X за моделните години 2025 или 2026.

Новата Tesla Model X, през погледа на Theottle (ВИДЕО)

В последното си видео Theottle започва с Bentley Bentayga като отправна точка, тъй като иска да създаде истински кросоувър. Дизайнерът смята, че сегашният Model X прилича повече на миниван поради формата си и ниския си просвет.

Въпреки това, този път той използва Bentley Bentayga не само за определяне на размерите, но и за създаване на по-висок просвет, а също така включва най-новите дизайнерски елементи, въведени в актуализирания Model 3.

Theottle запазва известните врати тип крило на чайка и увеличава клиренса чрез добавяне на елементи на кросоувър, неговата версия на второто поколение Model X изглежда по-скоро като рестайлинг, отколкото като напълно нов модел.

Това се дължи главно на факта, че фаровете и задните светлини са заимствани от Model 3, което прави външния вид по-малко оригинален. За да може Model X да се превърне в истински водещ модел, той се нуждае от още доста уникални стилистични елементи. Вижте и новата Tesla Model X през погледа на дизайнера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА