15 Октомври, 2024 12:07 1 329 1

Skoda Yeti, но в модерен дизайн (ВИДЕО)

  • skoda-
  • yeti-
  • дизайн-
  • рендер
Skoda Yeti, но в модерен дизайн (ВИДЕО) - 1

Кросоувърът Skoda Yeti, който преди време беше популярен в сегмента на градските SUV-та, но бе заменен от доста по-модерните си наследници, внезапно се появи в нов дизайн, представен в мрежата.

Въпреки факта, че този автомобил не е споменаван дълго време, дизайнери от talk wheels решиха да преосмислят външния му вид, създавайки му нов и доста по-модерен и впечатляващ дизайн.

Skoda Yeti, но в модерен дизайн (ВИДЕО)

Новият вариант на Yeti наподобява по-големия кросоувър на Skoda - Kodiaq, като той прилича на него благодарение на сходните стилови елементи. Skoda Yeti беше първият модел на марката в сегмента на градските SUV.

По-късно обаче мястото му зае Skoda Karoq, който стана своеобразен наследник на Yeti. И макар интерпретацията на Yeti да изглежда доста добре, чехите не планират да върнат това име в своята моделна линия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гробар

    5 5 Отговор
    най-лесен е козлодуйския паразитиращ цирeй. Ще пyкяса като пce сам у тях и чак като мине време съседите ще усетят по немоносимата вyня. Ще разбият врата с екипите на гражданска защита, а върте Ще го сварят надут, накацан от мухи и буболечки. Търбуха му ще се е пръснал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Ще го съберат с лопата в един гумен чувал и от там насетне в служебен гроп!