Last news in Fakti

7 Март, 2020 15:17 1 736 0

Отмениха голямо авиационно изложение

  • коронавирус-
  • aero friedrichshafen-
  • изложение-
  • авиация-
  • отлагане

AERO Friedrichshafen беше отложено заради коронавируса

Отмениха голямо авиационно изложение - 1

AERO Friedrichshafen – най-голямото авиационно изложение за спортна авиация, няма да се проведе. То трябваше да събере компании от бранша и любители в периода между 1 и 4 април в едноименния германски град.

„Сегашната ситуация с коронавируса доведе до ефекта на доминото“, казва Клаус Уилман, управляващ директор на събитието. Той уточни, че решението е взето съвместно с изложителите, което още един път доказва високата степен на тревожност предизвикана от епидемията. „Участниците в изложението определят ситуацията като високорискова както от здравословна гл.т., така и от икономическа. Ние – организаторите, споделяме тази оценка и заедно ще направи тази сериозна стъпка“, допълни Уилман.

В определени случаи организаторите ще върнат парите на вече закупилите билети. Останалите ще бъдат презаверени за новата дата на провеждане, която все още се уточнява.

„В ролята си на ръководител на AERO Friedrichshafen през последните 30 години, не съм се сблъсквал с подобна ситуация. В контекста на максимата: „Пълната сигурност е илюзия. Има само различна степен на риск и несигурност“, до последно бяхме убедени, че ще успеем да се справим пред предизвикателството наречено „коронавирус“. Вярвахме, че AERO Friedrichshafen 2020 със заявили участие близо 700 изложители, ще се състои. През последните дни обаче получихме голям брой анулирания, както от изложители, така и от посетители, което прави невъзможно провеждането на събитието. Затова отлагаме AERO Friedrichshafen 2020 за дата, която ще определим скоро“, каза Роналд Бош, ръководител на AERO Friedrichshafen.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА