Last news in Fakti

21 Януари, 2016 15:45 1 373 1

Попова: Това разединение ще ни убие

  • маргарита попова-
  • това-
  • разединение-
  • ще ни-
  • убие-
  • доверието

Хубаво е, че има стремеж от страна на премиера да поддържа управленска стабилност, но само тя не стига, той го знае и за това е притеснен, каза още вицепрезидентът

Стига с това разединение, то ще ни убие. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова по време на пресконференцията по повод четвъртата годишнина от встъпването й в длъжност.

Запитана дали ще се кандидатира за президент, тя заяви: „Не съм мислила по този въпрос. Имам си ценностна система и план за живота не до края на 2016 г. Ще видим“.

Относно случващото се във ВСС, тя коментира, че не конкретно това трябва да занимава медиите. „От толкова година нацията ни е разделена. Ако не се вземат мерки, ще видите какво ще се случи след една с това разделение. Докато не се уединим никакви реформи, няма да имат резултат. Колко СМС-си са писали, на кого, защо са сменили представляващия във ВСС. Трябва да сме малко по-интелигентни, трябва да се занимаваме с това какво обединява нацията, на кой позволяваме да поражда вражда, агресия и насилие. Това е перфектен план за разединение на нацията”, коментира Попова. „Стига с това разединение, то ще ни убие”, категорична бе тя.

Хубаво е, че има стремеж от страна на премиера да поддържа управленска стабилност, но само тя не стига, той го знае и за това е притеснен, каза още Попова. „Питам политиците приключи ли формално прехода, за кого и кога ще приключи. На нас ни е нужен план за нацията, за това какво се случва с 90% от населението, което е бедно и няма достъп до здравеопазване и образование”, коментира Попова.

“Защо са законите, защо са за едни, а за други не са”, попита тя. По думите й, трябва да има чувство за стабилност в хората. „Стабилност е ежедневното установяване на социална и правова държава, много сме далече от това”, посочи Попова. „Първо трябва да имаш ясен национален интерес пред скоба, за да може, когато излезеш да говориш, да те слушат“, категорична бе тя.

По думите на вицепрезидента, всички кризи, за които говори държавният глава по време на своя отчет за последните четири години, имат в основата си кризата на ценностите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Иска ми се Маргарита Попова да е водач на нацията ,защото тя е една от малкото български политици които мислят за България и за народа,и я боли за това ,че всички сегашни парламентаристи като ,че ли съзнателно гледат да разединяват нацията и много са малко тия които се стремят да я обединяват.Направете това за Родината ни ,ще ви помагаме от все сърце да сложите на мястото им всички предатели на Родината ни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове