Last news in Fakti

25 Март, 2016 17:30 10 115 37

Динко Вълев: Присъствието ми по границата ще се увеличи

  • динко вълев-
  • присъствието-
  • границата-
  • увеличи

Даже полицията ме подкрепя, каза той

Динко Вълев: Присъствието ми по границата ще се увеличи - 1
Снимки: BurgasNews

Моето присъствие по границата ще се увеличи, даже полицията ме подкрепя. Това каза пред медии Динко Вълев, който на територията на Община-Средец наскоро залови с голи ръце група нелегални мигранти, разхождайки се с АТВ-то си, цитиран от burgasnews.com.

Динко Вълев: Присъствието ми по границата ще се увеличи

Днес той даде обяснения за случилото се в ОДМВР-Бургас. Има и проверка в Районна прокуратура-Средец за инцидента. Динко се обърна към нарушителите на българската граница с думите: " На който не му изнася, да се изнася!"

След разпита в полицията той заяви, че полицаите са се държали много добре с него. "Свалиха ми показанията. Момчетата бяха много коректни към мен. По никакъв начин не са ме провокирали. Държаха се добре". На въпрос: "Казаха ли ти браво?", младият мъж отговори, че полицаите нямат право да казват "Браво", но ако и те били на негово място и те щели да постъпят по същия начин.
"Гордея се, че съм българин. Радвам се, че съм се опитал да защитя България и себе си, защото, ако беше онзи адвокат от предаването "Тази сутрин" на bTV, който физическо не е играл през живота си, щяха сигурно да го изнасилят", каза още Динко.

Динко Вълев: Присъствието ми по границата ще се увеличи

На въпрос, ще продължи ли да охранява доброволно, той отговори, че ще бъдат сформирани доброволни патрули. "Моето присъствие ще се увеличи по границата. Има момчета от Бургаско, като Голямата Пера, който ще организира от Бургас, а аз от Ямбол хората и каквото може ще направим", каза Динко. Той добави, че съгражданите му напълно го подкрепят. Посочи и свой приятел, на име Славчо, който щял да си купи АТВ със заем, за да брани границата. "Видим ли емигранти, ще звъним на 112 и ще ги молим да идват на място. Продължавам само напред, като Кубрат Пулев!", каза още той.

Докато Динко даваше показания, пред полицията се бяха струпали няколко десетки негови близки, приятели и граждани, дошли да го подкрепят. През цялото време те скандираха : "Пуснете Динко! Динко е герой!", "Долу БХК!", "Българи, юнаци!". Мнозина носиха плакати и развяваха българското знаме, пееха "Тиха бял Дунав" и "Шуми Марица".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАНИЧАР

    10 3 Отговор
    Държавната граница РБългария е свещена и неприкосновена.Така сме се клели ние Граничарите от поделение 65520.Всеки който я нарушава е криминален престъпник.Ако сега не можете или не знаете как да я опазите да идваме ние още можем да държим КАЛАШНИКОВ в ръце .
  • 2 ГОЙКО

    8 3 Отговор
    БРАВО БЪЛГАРСКО МОМЧЕ.ИДВА ВРЕМЕТО НА ЗДРАВИТЕ БЪЛГАРИ А БОЛНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ НАПУСНЕ КОРАБА СКОРО.
  • 3 БЪЛГАРИЯ

    5 3 Отговор
    Браво, Динко!
  • 4 TODOR STOYANOV

    4 3 Отговор
    ДИНКО, КАЗВАЙ КВО ТИ ТРЯБВА ДА ТИ ГО ДОСТАВИМ И ДА ТЕ СМЕНЯМЕ!НИЕ СМЕ ПЕТ ДУШИ ОТ 107кг. НА ГОРЕ, ОБИКНОВЕНИ ДЖУДИСТИ КЕФИШ НИ МНОГО ЯКО МАЙНА
  • 5 ДЕДО

    6 3 Отговор
    БРАВО МОЕТО МОМЧЕ .ЗАЩО БАТ БОИКО НЕ ТИ ДАДЕ ПРАВИТЕЛСЕНА НАГРАДА А ТЕ ТОРМОЗИ МИЛАТА ПРОКУРАТУРА .ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ЗА НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ НАШАТА ГРАНИЦА НАРУШИТЕЛИТЕ ГИ ЧАКА 5 ГОД.ЗАТВОР. КОЛКО ОТ ТЯХ ВКАРАХТЕ В КАУША .А ГОВОРИАТ ЗА ЗАКОННОСТ .ДРЬН ,ДРЬН .НЕ ОБЬЩАИ ВНИМАНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ .ЗА БЬЛГАРИТЕ .ЗА БЬЛГАРИТЕ С ГЛАВНО "Б"ТИ СИ ГЕРОИ
  • 6 123

    6 3 Отговор
    България я чака национална катастрофа/след германците е било така и идва такова време/
    Българи не се мразете,че си нямаме никой друг да ни помага.
    ЕС и НАТО са фалшиви и на думи и на дела/само бели правят/
  • 7 Йордан

    4 3 Отговор
    Браво Динко!
    Голем си!
  • 8 Пешо

    6 3 Отговор
    Динко ти си гордост за обикновения БЪЛГАРИН, но не така стоят нещата за господа управляващите и политиците. Тях не ги е жал за мигрантите нито за БЪЛГАРИТЕ , ти просто си им нарушил бизнеса. От тия престъпници ,които си заловил рискувайки живота си , техните каналжии щяха сума ти пари да потрошат. В БЪЛГАРИЯ е трудно да си истински БЪЛГАРИН почти невъзможно! Динко стискам палци тия мръсници да не те осъдят. Заставам твърдо зад теб и постъпката ти, ти си всичко ,което те не са! Бъди жив и здрав и се гордей, че си хванал тия престъпници(М....ЛИ)!
  • 9 ГАБРИЕЛ

    4 5 Отговор
    Жалки хора...
    Тези измъчени семейства(емигранти),бягат от войната...
    А,не от хубав живот...
    Замислете се !
    А този,ПРОВИНЦИАЛЕН (ТИКВЕНИК - ДИНКО) РамБо - Господ го е наказал,а що не и прокуратурата ...

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 10 adolf

    4 3 Отговор
    В конституцията на България изрично е казано, че в случей на престъпление, всеки гражданин на РБ може да се намеси за предотвратяването му.
    Има престъпление - нарушаване на държавна граница. Има и гражданска намеса,ДОБРОВОЛНО от Динко Вълев.
    Браво !!!
  • 11 999

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "ГАБРИЕЛ":

    Е ти ако си Българин па те на? Сто процента си фес.
  • 12 Христо

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "ГАБРИЕЛ":

    вземи си ги у вас бе!!!!
  • 13 jp power

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "ГАБРИЕЛ":

    Ти си или малоумен или платен драскач, а може би и двете.
    Нека проверим това
    Въпрос 1: Ако стане война, примерно, м/у България и Гърция, къде ще избягаш??
    а) в турция
    б) в Сърбия или Македония

    въпрос 2
    а) Ако имам 10 к евро, ще избягам в турция, където няма да работя, тъй като нямам право, не знам езика, не е моята култура и религия, азбуката им е коренно различна, мога да умра по 4к път из горите, не ме искат, могат да ме върнат и да изгубя 10к. евро на човек. Но има шанс да съм на помощи.
    б)В Сърбия или Македония, ще изчакам да минат войните , имам 10к.евро, ще си помагам с работа, езика ни е същия, азбуката и тя, имам право да работя, един народ сме, еднаква култура и религия.Близо е до мен.
  • 14 OT Moreto

    2 3 Отговор
    Браво! Това трябва да му кажат всички!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    АЗ ПОДКРЕПЯМ ДИНКО
  • 17 Istinata

    0 0 Отговор
    От коментарите се убеждавам все повече ... НЕ НАРОД А МЪРША !
  • 18 румпи

    1 0 Отговор
    ДА БЯГАТ , НО ТУК ИМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА
    На КПП то с документи и тогава .
    А НА Динко Вълев БРАВО и му благодаря, че има хора като него поне те да пазят границата.
  • 19 Citizen Kane

    1 0 Отговор
    Браво Динко! Ти си новия "Паисий Хилендарски"! Трябва да тръгнеш на обиколка из България, да се срещаш с хората и да им отвориш очите! А воя срещу теб е голям, защото у нас има около 50 хил. полицаи, 40 хил. военни, още 200 хил. горски- морски и пожарникари... а накрая някой си Динко с голи ръце върши работата на всички... Искам да се кандидатираш на следващите избори за президент, като независим кандидат. Най-малкото, някой в Хелзинки ще получи гъз-трит!!! ;-)
  • 20 гост

    1 0 Отговор
    Динко , но си носи повече патрони и мокри парцали , ще ти трябват като загрее цевта . Но е добре първо да минеш през министерски съвет . Там са душманите на народа и никаква милост .

    Коментиран от #24

  • 21 Енчо

    1 0 Отговор
    Динко трябва да стане министър-председател , 100 % има по висок коефициент на интелигентност от Тиквата .
  • 22 До номер 9

    0 0 Отговор
    За номер - 9.

    Няма нужда да знаеш всичко!

    Спри да се образоваш и стани един СиРиЕц ...

    Аз подкрепям ДИНКО ,каквото и да направи.

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "До номер 9":

    Когато българите проумеят че подкрепа на приказки не е подкрепа , а подкрепата трябва да е на действия , тогава ще дойде промяната .Ако не е твърде късно де . Щото българийката е в агония и не и остава много .
  • 24 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Това ако беше един достоен народ ...,става , вдига се масово и линчува наред националните предатели от парламент, министерски съвет , съд, прокуратура , служби , пълна чистка . Ама няма , червеи сме и мекотели .Затова и ще си отидем като нация .
  • 25 Динков познат

    1 0 Отговор
    Убира с АТВ емигрантите.Търси евтина слава

    Коментиран от #30, #35

  • 26 гост 9

    0 0 Отговор
    браво динко ния сме стеб само така се пази границата а не като управляваш та та хунта и ли държава
  • 27 кракра

    2 0 Отговор
    Браво Динко, е голем си (ама тъпак)! Всеки който погледне лицето ти ,твоето и на тези които бяха дошли да те подкрепят трябва да си направи извода защо сме на това дередже.Тези с умните лица отдавна не са тук,или се занимават със смислени неща и затова не ги виждаме .Горко на България с " материал" като този "охранител" на границата!
  • 28 ямбол

    0 1 Отговор
    Човека е постъпил правилно и.... трябва медал да му дават
  • 29 Пламен

    0 0 Отговор
    Аз не съм спамър, но #9 е нищо чудно и племенник на "дименцията" Меркел. По-добре да подкрепим такива българи като Динко, отколкото наивно-смотания Президент! (м'у другото, днес пак се е изказал против Русия - то бива продажници и неадекватници, ама нашия се оля! Като си помисля, че му плащам заплатата!?!) Така поне няма да ни насилват рязаните бургии след месец...
  • 30 БУМ БАМ

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Динков познат":

    ПРОБВАЙ И ТИ АКО ТИ СТИСКА ОБАЧЕ ????!!!;;;
  • 31 maika ti

    0 0 Отговор
    Та този Динко има прякор бозавия ми е съгражданин и кой ли не го е виждал по улиците с неговия Хамър но е свясно момче поне прави нещо което граничната полиция не прави а трябва.
  • 32 Владо

    1 0 Отговор
    Не можеш да си представиш какво прави Гранична полиция,защото явно не си граничар.В БГ всеки прави това ,което не му е работа ,за това сме в това положение.Нека Динко да си гледа бизнеса,а ГП –границата
  • 33 наско

    0 0 Отговор
    Видяхме какво прави Гранична полиция,докато преминават 60 бежанци.
  • 34 коко

    0 0 Отговор
    Не ви ли омръзна от търсачи на евтина слава?Дали ги е хванал или прекарвал...
  • 35 Jivka Georgieva

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Динков познат":

    АМА СЛАВА!!!
  • 36 гост

    0 0 Отговор
    Държавата има ресурс и пиле да не може да прехвръкне през границата , но реалността е друга . правете си изводите кои и какви хора управляват България .
  • 37 БГТО

    0 0 Отговор
    орден стара планина...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове