Last news in Fakti

11 Май, 2016 14:21 5 980 19

Динко от Ямбол хвана и наркодилър (Видео)

  • динко вълев-
  • ямбол-
  • наркодилър-
  • хвана

Прокуратурата разследва случая

Динко от Ямбол хвана и наркодилър (Видео) - 1
Снимки: BurgasNews

Динко Вълев от Ямбол, който ловеше бежанци хвана и наркодилър. Това стана ясно от ново видеото, което се разпространява в социалните мрежи.

На него се вижда мъж, който признава с какво се занимава, след като му е потърсена отговорност от Динко. "Аз ако имам дете и му предложиш наркотици, ще ти отрежа врата като на куче, който иска каквото иска да ме прави. Знам, че не съм прав да те убивам, но ще те убия, ако предложиш наркотици на детето ми", казва зад кадър Динко.

"Не те ли е срам? Вредиш на другите и на околните. Ако не бях аз да те заловя, кой знае колко жертви щеше да си намериш", казва „ловецът“.

От видеото става ясно още, че заловеният мъж се разкайва за деянията си и признава, че не е горд от извършеното.

Във връзка с това от  Окръжна прокуратура  - Ямбол съобщиха, че след подаден сигнал от граждани, е започнало разследване срещу наркозависим, опитал да разпространява наркотични вещества.

Престъплението е тежко умишлено, като за него е предвидено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 г. до 6 г. и „глоба“ от 2000 лв. до 10 000 лв.

В хода на разследването, от органите на ОДМВР - Ямбол, е задържан Йордан И.

Досъдебното производство е започнало с разпит на свидетели. То се провежда въз основа на два сигнала, подадени от граждани на телефон 112, с данни, че горепосоченото лице е разпространявало наркотични вещества в града.  В хода на разследването, от Динко Вълев ще бъде изискан, разпространения от него в социалните мрежи, видеозапис по случая.

Факти.бг припомня, че Динко Вълев стана известен с видеоклип от 14 февруари, на който се вижда как той и негов приятел задържат група сирийски мигранти близо до средецкото село Долно Ябълково. Динко дори се похвали, че понабил бежанците и ги заплашил с убийство.

Последва жалба от правозащитници срещу доброволеца, а Динко заяви, че е изненадан от последвалата проверка срещу него.

„И затова, че съм ги задържал и накарал да легнат на земята, защото посегнаха да ме бият, ще бъда разпитван, съден за тези хора, които преди няколко дни направиха атентати в Брюксел”, коментира тогава Вълев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ldka;ls

    0 0 Отговор
    ХАйде пак Динко в Ареста, докато се научи . И с по-тежко обвинение, щото има продължавана дейност. Държавни функции ще изземва той.
    Вместо да им казва да се крият, той ги лови и става единствен свидетел. Като няма втори свидетел, съвсем не е достатъчно. И с тоя запис... му уврежда правата на горкия човечец. Изтръгва му и самопризнания, видимо не е неговата свободна воля. Говори, за да му се хареса на Динко. Утре ще каже че не е вярно и Динко пак виновен.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Динко, Б Р А В О!
  • 3 Мишка

    1 0 Отговор
    Истински Мъж и патриот.Трябват повече такива като Динко за да се оправи тая държава.
  • 4 алабала

    2 0 Отговор
    Може да не е идеален, може да е простоват , импулсивен , обаче има кураж и върши работа за цяло РПУ , дето се почесват и се чудят от къде рушвет да вземат и как да се скатаят, а заплати взимат, и то големи. Де да имахме повече като него....
  • 5 ТОНИ

    0 0 Отговор
    Много ми е интересно как е разбрал за този наркодилър или го е срещнал случайно на улицата?

    Коментиран от #8

  • 6 бате жоро

    0 0 Отговор
    Време е Бойко да каже : " Те ги хващат, а ние ги пускаме"
  • 7 Спас безделника

    2 0 Отговор
    Очевидно министър Бъчварова трябва да мине шест месечен курс на подготовка при Динко /пълен курс/, защото с изцепката си по повод контрола върху разпространението на наркотици, оставя огромен въпрос относно целесъобразността за заеманата от нея длъжност. "Нашите деца... нашето бъдеще ...долният Волен" и други подобни празнодумия, освен че я направиха за откровен смях, направиха недосегаеми и дилърите не само в София.
  • 8 Мишка

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ТОНИ":

    Тони като тръгнеш по улиците се оглеждай по-добре и няма начин да не ги забележиш.Те си личат от далеч.Живея срещу училище и по едно време идваха през час обикаляха и зарибяваха.Докато ги изгоня само с пушка дето не ги гърмях.И Аз имам деца и Съм родител.Полицията проявяваше пълно безхаберие и се правеха че не ги виждат.На Мойте сигнали Ми отговаряха че нищо немогат да направят без доказателства.А като ги хванат това било за лична употреба.И на другия ден пак цъфват да продават.Накрая с приятели също родители оправихме нещата.Сега ги няма.
    Хора пазете си децата.Те са крехки доверчиви и невинни жертви.
    Динко какъвто и да е в живота тия постъпки го правят Човек Българин и истински Мъж с кураж и чест.
  • 9 мъжкар

    2 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тва пък тоя вече така ли не му омръзна да си прави реклама по телевизията.Ами дайте тоя да вземе да го направим и национален герой.Той само като му видиш грозната мутра трябва да ти е ясно що за човек е. .ах ти и държавата!!!Щом има хора дето го възхваляват едва ли не това показва колко сме пропаднали вече и като народ и като държава щом се възхищаваме на такива като Динко.

    Коментиран от #10

  • 10 Мишка

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "мъжкар ":

    А ти кат си мъжкар кво напрай бе меен.Или си объркал буквите наместо мишкар си написал мъжкар?
  • 11 qankov

    0 0 Отговор
    kato poliziqta ne si var6i rabotata e vreme grajdanite kato dinko v sluziq da vzemat pravosadieto v svoi raze nikoi ne iska deteto mu da go zaribi edin takav dilar I da mu provali jivota
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гост

    0 0 Отговор
    Динко Вълев - министър на вътрешните работи от гражданската квота на Република България!
  • 14 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    ТОЗИ СИ ТЪРСИ БЕЛЯТА
    КРАДИ ОТ ЕМИГРАНТИТЕ СЕГА ИСКА ОТ НАРКОДИЛАРИТЕ НО ЩЕ
    ОТНЕСЕ ПЛУВКАТА
    СЛЕДВАЩАТА СТАТИЯ ЩЕ ЧЕТЕМ ДРУГО ЗА ГОЛЕМИЯ ХАЙДУТИН ДИНКО
  • 15 гост до 14

    0 0 Отговор
    Научи български
  • 16 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор
    "ИСРАМ МЪЙ..." ЕГАТИ ПОЛУЧОВЕКА МАЙНА
    АВЕ Я ГО ЧИСТЕТЕ ДОКАТО НЕ Е СНЕСЪЛ ЯЙЦЕ!!!
    ДИНКО, ИДВАМЕ ДА ТИ ДОНЕСЕМ ПАГОНИ И ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ
  • 17 старият граничар

    0 0 Отговор
    Динко, на прав път си --п...лите от БХК се обадиха!
  • 18 Янг

    0 0 Отговор
    Браво ве! Наградете го с орден Стара планина и Плевнята да го препоръча като Главнокомандуващ на БА, за ченге - тоя ще излови всичко що е имигрант, наркодилър, мафиот! нека му дадат прозвището "ЗОРО" и България ще спи спокойно - това е ЧОВЕКА, който ще ни спаси от мафията! ТОЙ Е! ТОЙ Е! но първо го насочете по дирите към парламента и Прокуратурата и тогава към наркодилърите - трябва да се почне отгоре надолу, а не отдолу нагоре! Динко, ние бълхарските плужеци, все още намиращи се тъдява сюда сме с теб! Браво юначе - лови мафията и ще станеш дженералл един ден! Когато основа партия "КУРЕЦ" или в превод "Консолидация за управление и развитие на европейските ценности" ще те номинирам за Президент - ти имаш по-големи топки от Плевнята за борба с престъпността! Юнакчни дисаги имаш, брато, браво! Ти си съвременният хайдут Велко, Жана д'Арк, Кпартак, Яне Сандански, Марко Кралевитич, .... затова бравос, брато! Още се чудя, защо ченгетата не те извикат и не тип редложат работа като полицай? Та ти си толкова ефективен, че спокойно можеш да заместиш цяло РПУ ве? Те това е.
  • 19 Янг

    0 0 Отговор
    Станахме истински парадоксална държавица? След разследване на журналисти, след такива прояви кат бат Динко, чак тогава родните ни "ВЕЛИКИ" итституции се разшумяват и се задействуват поне за кратко, да отчетат дейност и да поразсеят шумотевицата, докато заглъхне и пак си кротнат щастливо на постовете. И това цели 28 години? Аз ако съм шеф, щях да го извикам тоя юнак и ако иска да работи като ченге веднага го правя оперативен. Тоя ще излови и цялата местна мафия, а след години вероятно ще го придърпат и в Европол или Интерпол? Този е истински криминалист? Този не само разкри един наркодилър, но го улови на местопрестъплението? И то под носа на цялата родна Полис, която освен СРС-та разполага и с хиляди елитни служители и какви ли не средства? Този веднага бих го произвел Началник на МВР и само за 1 година повечето мафиоти щяха да са в затвора. този е повече ченге, от Грънчарова ве? А тя е министър? ето това е шибаната ни държава - тия, които вършат нещо полезно или са извън системата на държавни служители или ги правят на престъпници, понеже Законът е в интерес на престъпността, особенно тълкувателите му в парламента... Този е истински правоохранител ве? Жалко, че не е Генерал! Ето такива трябваше да са българските генерали, ала нема ни един тук. Жалко! Браво Динко - ти си местният Робин Худ! Ти си Зоро! Ти си Петко войвода! Ти си истински пич! Държавата не цени кадри като теб - нейните охранени институцийки просто са за лапкане на заплатки от Парламент и надолу и като трябва да се срита мафията нещо не и се иска? А ти би оправил нещата. Аз също, но такива кат нас не ни пускат да сме на служба в систъм. Ние сме друг тип - неугоден на оядените политици и други. но пък ти ми се издигна в очите. Бравос ве!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Всички градове