Last news in Fakti

2 Април, 2017 17:44 2 156 29

Иван Костов: ГЕРБ пак ще изкара половин мандат

  • иван костов-
  • герб-
  • дпс-
  • бсп
Иван Костов: ГЕРБ пак ще изкара половин мандат - 1

Много малко наблюдатели казват, че ГЕРБ и коалицията ще си изкарат мандата. Възможно е в края на 2018 г. да има избори, коментира бившият премиер Иван Костов пред Нова телевизия.

Според него основен е въпросът дали страната ще излезе от политическата криза.

"Дали ще има 4-годишен цял мандат? Много малко наблюдатели казват, че ще си изкарат мандата. Всички даже се ангажират, че ще има избори след една година или в края на 2018 г.", допълни Костов.

Според Костов националната сигурност на България е била пробита.

"Да, определено. Ако подтикваната от Ердоган партия (ДОСТ - бел.р.) беше влязла в парламента, щяхме да говорим за истински пробив", поясни той и допълни, че "турският лидер е в много тежка ситуация, изпаднал е в истинска гражданска война".

Според него и Русия се намесва, предупреждавайки, че обстановката е изключително тежка и заради неразрешената криза с мигрантите. По отношение на Русия Иван Костов каза, че Москва изпада в много критична ситуация, защото изчерпва резерва си.

Той вижда евентуална коалиция между ГЕРБ, Обединени патриоти и евентуално Марешки, без участието на БСП.

"Коалиция между БСП и ГЕРБ означава цялостна трансформация на политическия модел в страната, която нито ГЕРБ, нито БСП искат", добави Костов.

По думите му ДПС не може да излезе от изолацията, в която я вкараха всички политически партии. "Тя е в хладилника - тежко замразена", подчерта Костов, допълвайки, че очаква ДОСТ да опитат още една битка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    25 4 Отговор
    Иванеее хубава снимка са ти направили така замислен и унил но по ти подхожда да си зад решетките твойта м............
  • 2 Костовист

    8 19 Отговор
    Браво Ванка!!!! Ти си пич , ако днешните политици бяха , като теб ,България щеше да е нормална европейска държава.

    Коментиран от #4

  • 3 paco

    21 5 Отговор
    ...този трябваше отодавна да е в затвора....
  • 4 кроко

    18 7 Отговор

    До коментар #2 от "Костовист":

    Че какво му е великото на Костов? Както виждаш, има и по-добри в краденето от него! Когато има много държавни фирми за крадене и съсипване (викат му приватизация) и баба знае да се нагуши. Обаче не всеки може да краде от ошушкана държава, както го прави Виниту Банкянски!
  • 5 Иванчо ти знеш че си мародер на

    8 5 Отговор
    България! Ти знаеш, че не си Света вода не напита! Имаш много много въпроси на които не си отговорил! Плама Плевен, и Университета за управление на кризите! Приличаш ми на същият шмекер като колегата ти от СУ"К. Охридски" Иво Христов, псевдо светила които с същност сте едни пусти, празни костюми с болно фалшиво самочувствие че сте по-различни от другите! Всъщност вие сте по-вредни от който да е криминално в България!
  • 6 некойси

    12 5 Отговор
    В крайна сметка се оказа че Иванчо квото успял да заработи е нищо в сравнение на герберовата стройна машина за пари. За разлика от Костов тук се краде спретнато и стегнато на всички нива, включително и от евросубсидии.
    Освен кражбите сме длъжни да понесем и мазната мутра на премиера Винету, който наред с джафкащите пудели около него ни обясняват колко добре сме заживели.
  • 7 Повечето професори от СУ са празни куфар

    3 3 Отговор
    Чумата на дермо-крацията не е пропуснала да обхване бездънната яма на дъжавни бюджетни пари вливани в Мин. на образованието! Професорите от СУ са като Ватикана! Или нещо подобно на : "Каквото се случи в Лас Вегас, остава в Лас Вегас". Алма манерката е една опасна съмнителна гъбка, която никой не Проучил в каква материя се философират професорите ни! И що за качествен научен материал произвежда нашата АЛМА! Оправдава ли разходите от бюджета? Тъмна институция е СУ! Едва ли не е Държава в държавата! Вход забранен!
  • 8 Варна

    14 4 Отговор
    Може да не го харесвам, но пък за мен е прав за Борисов 3
    Някак странно мандатите му приличат на обратно броене:
    3 -2 - ...
    Предполагам, че следващият пореден мандат ще е 1 година.
    Той просто не става и винаги се дъни! Пак ще са същият цирк от некадърници... Какво ново може да се очаква от познатото?
    Борисов, Московски, дебелото Лили, онова малко хюмненце Делян Добрев, онази кифла Бъчварова, мама Цецка...
    - От кой очаквате нещо ново?
    Нещата са ясни още преди да са започнали!
    Само шопите имат основание да гласуват доверие на Винету защото той харчи парите на страната в София. ОСтаналите големи градове с чиста съвест могат да го мразят! Взема тяхните пари за да си оправя Софийската градинка... - Това са фактите!
    - Нека някой ме обори!
    750 хил. държавни и общински служители! - Повече от Вторият, Третият и Четвъртият по големина град взети заедно!
    Какво да говорим повече? - Каква промяна? - Освен дългове от 2009год. нещо да се е променило? - Да! Станахме по- бедни, особено тези които сме извън София и благодарение на нея...

    Коментиран от #17

  • 9 А бе Ванка, ти не си ангелче а си

    10 3 Отговор
    Жив дявол! Дявол както всички от дермо-епохата! Вие сте днешната политическа българска ГАНГРЕНА! А как се ликува ГАНГРЕНАТА? Ванка ти имаш университет а кой го финансира бе Ванка? Защо не кихнеш ако не си дявол! Защото времето за лекуване на ГАНГРЕНАТА рано или късно ще дойде Ванка! А ти знаеш как се лекува ГАНГРЕНА! Скалпел до живо! Дяволче то ми!
  • 10 tost

    13 3 Отговор
    Бат Бойко може и да не изкара цял мандат,но знае че докато е на власт ДЕН -ГОДИНА ХРАНИ.
  • 11 Гост

    16 2 Отговор
    Ванка,за Косьо Самоковеца сещаш ли се?Помниш ли го?Че как да не го помниш като ти пълнеше касата на Раковска!Вземи да се изолираш тотално от политиката, лайнар гнусен и недей да коментираш нищо повече!Ти подари тази Държава на разни соросоидчета и американчета,разбира се напълни и собствените си джобчета. Недей да се обаждаш никога повече и да коментираш политиката на който и да било!

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Нека каже за фондацията на жена му , елена !
  • 13 Не винаги желаното съвпада с истината

    5 2 Отговор
    Ти искаш Русия да се разпадне и световният БЪРДАК да продължи! Ванка РУСИЯ ще ОЦЕЛЕЕ и Вятър друг ще повее по цял свят! А щом вятъра повее и у нас ВИХРУКТА ще ви катурне като сухи бодили из полето! Но ти можеш да мечтаеш все още до 2018 след избора на Путин! И до тогава ще се стряскаш вечер в леглото облян в пот и кошмари ще ти се явяват и романсите ще напусне спалнята ви и апетита ти ще изчезне, ще прижълтяваш нищо че си мургав! Пясъчният часовник е лимитен за Находчевите деРмократи ! Приятни сънища Ванка! Може да дойдат у вас със танка!

    Коментиран от #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БЪЛГАРИН

    2 3 Отговор
    Господи,този е по-нагъл и от Корнелия Нинова.Какво е това дебелоочие и безчестие да има наглостта да коментира,каквото и да е от политиката?
  • 17 София

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Варна":

    По-ограничен гагаузин не бях срещал.
  • 18 случаен

    1 3 Отговор
    Липсата на правосъдие в България направо крещи! Дебелоочието също! Когато се правиш на пророк с чисти ръце, по-добре се замисли! Колко открадна от нещастната ни държава?! Всичко се потулва, отговорност никаква! Същевременно се отправят обвинения и обиди без никакви доказателства. Омръзна ми да чета и слушам колко е виновен Борисов, как крадял, как не знам си какво! Същевременно, тъй като късата ни памет на нас, българите, е пословична, нека си припомним как изглеждаше България по времето на Костов, преди и след това! България беше БУНИЩЕ, потънала в руини, плевели и напълно занемарена. Докато Костов с благословията на комунистите трупаше богатства, докато си ги разпределяха, тънехме в мизерия. А колкото до това какво направи правителството на ГЕРБ, всичко ясно се вижда! Но ние мразим, мразим тези, които истински работят и се мъчат да ни издърпат от тинята на мизерията, обичаме Корнелия Нинова и разни новоизлюпени политици, без никакви заслуги, без капчица домашно възпитание! Народ мазохист! Това сме ние! Всички клеветници трябва да понесат полагаемите им се присъди! Иначе всеки ден слушаме незаслужени обиди, ругатни и тем подобни, от които буквално ни прилошава! Предсрочни избори не трябва да има! Ние сме бедна държава, изборите са прекален лукс! Вместо да си правим избори, по-добре да работим, за да живеем по.добре и внимателно да преценяваме политиците си!
  • 19 Няма съмнение че си СЧУЧАЕН !

    0 2 Отговор
    За ЕФЕКТИВНОСТТА на икономиката на държавата се съди не сано КАК ИЗГЛЕЖДА външно! Санираната ни булгария! СЛУЧЕН СИ и СЛУЧАЙНО си се родил и тъй СЛУЧАЙНО ще си идеш от тази НЕ Случайно НАЙ-БЕДНА страна в Европа дето и казаха не СЛУЧАЙНО че се движи с "бавна скорост"! Косто, Костовица, Бойко, Цанарович, Пеевски са имитация на държавници! Дръглива глутница интерсчии сформирани в по-съвременни и легални групировки - ПОЛИТИЧЕСКИ партии , заместващи СОТ и ВИС но имат същите цели ! Разрушаване на държавата наречена България! Целта е посочена от Зад океана, писана е от Збигнев, заложена е и Стратегията и доктрината на Чичо! За Един господар на света и една държава пред Господ БОГ!и че народите са сган, ненужна! Случайно като случаен да виждаш туй що се върши с нас и света на къде върви света? Близко към твоето философско мислене като СЛУЧАЕН или към мнението на Глобалистко Управление на света! Та дори Трамп е против ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА! Затова и той има ТРИ избора Физическо, Импичмент или общ език с Путин! Защото и Путин е срещу Глобалната Система за управление на света! За да си по-малко СЛУЧАЕН спри да четеш плакати и афиши а чети независими инфо.ресурси !
  • 20 Случаен.Дългове трупа твоя любимец!

    2 1 Отговор
    О и аз мога да изглеждам добре, като вземам заеми а после друг да ги връща! Акъл ли се иска или образование? Не! Иска се СВИНСКА МУТРА - Боко, Цацаров, Пеевски, Ненчев, Краси т.е. Да имаш кръгла мицунка и да грухтиш доволно лапайки безлимитно от Евро ЯРМИЧКАТА дето после ГАНЮ ще я плаща! Живеем на заеми! И после има и иконом. Ефект - КОЛКО си вложил и КОЛКО си изкарал! На Бойко работата с икономиката е като при секса - голям вкарваш а малък изкарваш! Затуй си и СЛУЧАЕН !
  • 21 Случаен - луд на шарено се радва!

    0 0 Отговор
    Ти май си падаш по САНИРАНЕТО, по Формата а не по съдържанието! Ти ще си щастлив газ, твоят проблем е решен! За теб всичко е както в песента : "Оранжаво небето, оранжаво морето, оранжави китари отанжаво звънят"! Боже ка може да има на земята такива твари?
  • 22 antimediator

    1 2 Отговор
    Колкото и да го плюете това е най-стойностния ни политик от 30 години насам.
    Кой е по- добър от него ?
    Нинова, Станишев,Виденов, Б.Борисов, Герджиков, Орешарски, Кобурготски....?!
    Това ,че цялата червена пропаганда заедно с московските пияндурници ви промиват мозъците си е ваш проблем.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Не винаги желаното съвпада с истината":

    Пише се БАРДАК, с А, а не БЪРДАК, пич. Научи правописа добре, при положение че имаш претенции да коментираш ситуацията в страната. Като теб са твърде много. Научете се да пишете малко по-грамотно. Просто се научете на това нещо. Хейтите и то неграмотно. Задръстили сте нета с писанията си. Правописа го овладейте.
  • 25 Оптимус

    0 0 Отговор
    Костов, проблемите се решават лесно, но именно тях нито една партия на власт не пожела да реши правилно. Всъщност, ти бе от тези, които разрушиха ВПК-то ни. Защо изобщо не си в пандиза е въпроса? А говорих, с Тервел - той е наблизо в момента, намира се до Плеядите. Каза, че ако сега той бе на власт ти и повечето политици щели сте да висите на уличните стълбове завързани за ушите, щот не сте чували и да рецитирате по 1000 пъти: Аз съм българче и расна, в дни велики, славно време... Щеше да е интересна картина. бих гледал това нещо с повече удоволствие, отколкото мюзикъл или стрийптийз. Костов, ти си от тези, които ни съсипаха. доста хиляди сте такива. защо изобщо не сте наказани, а сте на парички привилегии? каква е тая справедливост дето все такива като теб облагодетелствува, а погубва добри невинни хорица? що зда дяволски Бог е това, дето ви трае? И що за глупав Дявол е тоя, дето не ви изтръгне зъбките дето ни будалкат? Иване, ако Тервел те докопа тясно ще ти стане.... Оня за едно прегрешение на болярин режеше зелки, а колко имаш ти и други?
  • 26 Оптимус

    0 0 Отговор
    Впрочем, Костов, виновни са не ДОСТ, а местните ни ръководители. Лидерите на ДОСТ доказано извършиха много нарушения на изборният кодекс - даже пристигналите от Турция с автобуси гласуващи признаха, че им е наредено и платено за да гласуват за ДОСТ. А на всеки плакат пише и по Закон, че купуването и продаването на гласове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ногава защо не са арестувани престъпниците платили на тези хора да гласуват? А и накрая са ги оставили без обратен превоз, та сами да се оправят? Проблема на България и на нас тук са именно онези бюрократични човечета, които за парички и пост и власт си затварят очите пред хиляди подобни престъпления. От 1214 г. и досега ги има в изобилие на постове в държавните кресла. И от това е произлязла поговорката: За кокошка няма прошка, за милиони няма закони! Повечето пъти е вярна. Ето и ти си баровец, връзкарче, и никой не ти потърси отговорнтост за вредите, към нас? Ето това е проблема, не ДОСТ, не Турция, не Россия, не другите - тук вие такива като теб и много други сте ПРОБЛЕМА. Все на власт и пост и пари и все НЕДОСЕГАЕМИ и все ни закопвате и все акъл ръсите? Това може да бъде само България. Помниш ли, като викаше по микрофона на митинга пред "Арсенал": - Кой не скача е червен! Е, спряхте поръчките ни, съсипахте и Шейново. направихте си гушките. И пак си жив и пак си богат и пак си акъл ръсиш? Що за ненормална държавица е това отдавна, най-големите и гробокопачи, все богати, все на власт и все паричките в тях? И Господ не е
  • 27 ооооооо

    0 0 Отговор
    браво Ваньо, браво Костов! Само при теб България тръгна!
    Чакаме те да оглавиш новата десница, тия от ГЕП не са десни, те са шайка разбойници.

    Коментиран от #28

  • 28 History към 27

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ооооооо":

    Твоят кумир яко го четкаш? А игрите при Югоембаргото, които ставаха при министруването на този твой кумир, а игрите с фондовете и милиони около Костова не ги помниш явно? Къса ви е паметта на много хора, пък за длъжностни лица да не говорим? За един ден милионери ставаха разни "мутри", изнасяйки влакове с гориво, които "незнайно" защо минаваха безпрепятственно през границата? И пак така, "незнайно" защо такива ктжо Костов пълнеха сметките си, явно и властта "не знаеше" какво става? а и партийните каси се пълнеха ото това незнаене. Нямате мерило за добро и зло, нямате мерило за трябва и не трябва, само интересите гоните и според тях ласкаете този или онзи много хора. Затова такива като този и подобните му си живеят царски над мъките на тоя народ, много стотици хиляди невинни хора бяха ограбени, бити, осакатени, убити от това, че такива като този бяха на власт. тоя народ е пълен с "мърши", по морал, затова сте само слуги нямате тежест като мнение, не се искат огромни армии, за да ти тежи мнението, трябвнат правилни принципи и да ги отстояваш! Ето Орбан няма огромна армия, но тежи, защото е прав. А тоя на снимката ни съсипа наред с много други. Кой подписа договорите за износа на злато от тук? Кой подписа договорите за продажба на стратегически предприятия на частни чужди лица? И няма един от Секюритито да арестува такива като този и да ги осъди? Жалка държавица от много отдавна с жалък морал на повечето и хора. Орел-рак- и щука.
  • 29 незнайко

    0 0 Отговор
    Тоя палячо защо не си гледа старините ами продължава да ръси тъпи разсъждения ? ЗНАЕМ ГО, ЩО ЗА СТОКА Е !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове