Last news in Fakti

16 Април, 2017 08:59 2 225 2

Автобусът с български ученици се блъснал в ТИР

  • катастрофа-
  • автобус-
  • ученици

Думата катастрофа е пресилена. Това е пътен инцидент, в който са пострадали само шофьорите на автобуса. Това заяви в ефира на "Събуди се" директорката на 22 СОУ Красимира Петрова относно инцидента вчера с български ученици в Итаиля.

"Децата са били само уплашени, няма пострадали. Всички са се чули с родителите си веднага след това. В момента чакат български автобуси, които да дойдат и да ги вземат. Трябва да пристигнат в България в понеделник. Не знам нищо за състоянието на водачите. Колегите, които са били на първите седалки, ми казаха, че е имало ТИР, който сее опитал да изпревари автобуса ни, но не е успял, ударил е рязка спирачка и автобусът се е ударил в него", каза още тя.

По телефона се включи и управителката на транспортната фирма Лидия Лулчева: "Двамата пострадали са българските водачи. С единия сме се чули, защото на другия телефонът е останал в автобуса. Той е добре, отиваме да ги видим. Двамата са в болницата в Генуа, не мога да кажа нищо повече към момента. Вече пътувам към Италия. Знаем като причина точно това, което госпожата каза преди мен. Нека да стигнем и да видим. Италианските власти ще разследват случая. Гарантирам, че водачите на автобуса ни са спазили всички изисквания. Всичко сме организирали за прибирането на децата в България", каза Лулчева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 професора

    4 0 Отговор
    Е ТО кво ще излезе- верно ли е че бай ИВАН от нашето село спечелил волга от държавната лотария? Ами верно е, ама не е точно тъй. Ами как е? Ами не е бай Иван, ами бай Петър, не е от нашето село, а от съседното. И не е волга, ами газка, и не е спечели, ами го блъснала..... Нищо общо с първоначалната статия по случая.
  • 2 Интересно ми е

    3 0 Отговор
    ????""Публикувано във факти.бг: Колегите, които са били на първите седалки, ми казаха, че е имало ТИР, който сее опитал да изпревари автобуса ни, но не е успял, ударил е рязка спирачка и автобусът се е ударил в него""?????

    Това колкото и да го чета, не мога да го схвана?! Опитал се е да изпревари, но не успял и натиснал спирачки, и автобуса се ударил в него!? Е как ще се удари автобуса в него, ако не е пред него и не е успял да ги изпревари? Явно искате да кажете, че ТИР-а пред автобуса /Българския/ се е опитвал да испревари, и вие сте карали зад него, и той внезапно е натиснал спирачки, защото е преценил, че не може да завърши маневрата и е станала беля?! Ами напишете го правилно, а не се опитвайте да излезете сухи от реката. Важното е, че няма жертви.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове