Last news in Fakti

19 Април, 2017 17:10 20 009 40

Колеги за Васил Иванов: ДЪНОТО!!! Мръсотията е част от теб!

  • слави трифонов-
  • васил иванов-
  • подслушване
Колеги за Васил Иванов: ДЪНОТО!!! Мръсотията е част от теб! - 1

Гнус, нечистоплътност, дъно, мръсно, подмяна! Нямам думи! Василе, не мога да повярвам какъв човек си?

Това написа в профила си в Фейсбук водещата от сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова.

Нейната публикация е предизвикана от признанието на Васил Иванов, че е записвал разговорите с колегите си.

Днес той разказа за конфликта си с шефката в Нова телевизия Дарина Сарелска. Проблемите им започнали през 2015-та г. след местните избори, когато тя му забранила вече да излъчва репортажи със селски кметове и обществени поръчки, разказа Иванов.

ДЪНОТО!!! Мислех си, че просто обичаш да ровиш мръсотията. Мръсотията е част от теб! Това обяви Генка Шикерова.

От своя страна разследващият журналист Миролюба Бенатова отбеляза:

Васил Иванов не даде доказателства, че директорът на новините в Нова тв Дарина Сарелска, е изнасяла информация на кмета на Неделино, докато той го разследва. Каза, че в ДАНС са му дали бележка, че Сарелска е къртица, защото е роднина на областния управител от ГЕРБ и е изнасяла на кмета в телефонни разговори информация за хода на разследването. За това твърдение, Васил не приведе доказателства - звук, картина, спрян материал. Факт, неоспорим и видим е, че разследването е излъчено, а части от него - над 37 пъти в различни предавания на Нова ТВ, под ръководството на Сарелска. Бележка, подхвърлена в ДАНС, нарочване на Сарелска, заради роднинство с депутат от ГЕРБ, е манипулативно, но не и истинно. Телефонните записи от лични разговори на Васил с Марин Николов, Антон Събев и Силва Зурлева, са предимно със съдържание, в което Васил Иванов твърди, че е цензуриран, а от другата страна се чува- "аха" или "да". Запис с Дарина Сарелска не е излъчен. Силва Зурлева потвърждава в този разговор, че на среща в ДАНС, прокурорка /име не се споменава/, е подала бележка с името на Сарелска. Каква е била тази среща в ДАНС, не става ясно. Окончателен разговор за последната идея на Васил, за интервю със съдия от Хасково, не е проведен със Сарелска. Дотук това са просто факти. Колеги, зрители и читатели, нека се концентрираме върху доказателствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    125 5 Отговор
    Много интересно? Всичките упоменати журналистки - такива журналистки само да искате, са бивши членки(някакви) на БТВ-то, дааа!!!
  • 2 медийна пумия

    135 5 Отговор
    Разлаяха се всички медийни мастии !!!
  • 3 АЗ САМ

    128 4 Отговор
    Браво пи4! В БГ.няма журналисти - наричаме ги платени КЛЮКАРИ !
  • 4 гн Хокинг

    75 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според мен никога няма да си признаят от НОВА че са виновни все пак човек не си слага въжето сам за да го обесят другите НОВА е длъжна да прави ИНКЯР или в противен случай ще се сбогува много бързо с Народа на Република България
  • 5 гост

    105 5 Отговор
    Хахахаха - и трите, които са се изказали са бивши кадри на бТВ.
    Как пък не им стигнаха парите на тия трите.....
  • 6 Петър Анков

    125 8 Отговор
    Устатницата Ани Цолова кога се добра до София, та започна да дава оценки за хора, за които са на светлинни години пред нея?!
    С тази "мизерна" заплата като новинарка ли се заима с имот в Драгалевци и успя да го отремонтира само за близо половин милион!
    Как няма да анатемосва свои колеги, защото ако неизпълнява това, което и се нарежда, то току виж ще се пресели безвъзвратно в Плевенско.
    Ако си толкова отворена, защо не дадеш трибуна на колегата си - нека ние зрителите да преценим кой е виновен.
    Един папагал в ролята на телевизионен говорител няма моралното право да съди едностранчиво и да заклеймява човек, който се бори срещу корупцията в България!!!
    Ако, Ани Цолова се има за някакъв фактор в тая телевизия, то определено това е менте телевизия!!!
    Васил Иванов е доказал, че е личност!!!
  • 7 АЗ САМ

    111 9 Отговор
    А нас ни е ГНУС от поръчкови платени т.н. журнал. Пи4 с теб сме - извади им кирливите ризи .
  • 8 мъжкар

    111 6 Отговор
    Тая Ц....ва за пореден път доказа наглостта си.За да защити необосновано високата заплата която получава е готова на всичко включително и да оплюе публично един честен човек като Васил.Такива платени мекерета като нея винаги са готови да кажат на черното бяло по поръчка отгоре.Всичко което се поднася по медиите е платена пропаганда на управляващия елит без значение от цвета на партията там участват много хора включително и такива отвънка.
  • 9 АЗ САМ

    107 7 Отговор
    до Петър Анков....-Не само Цолова а 90% от т.н. журналисти са със селски манталитет. Плюят по момчето.защото така им е наредено. ОТВРАТ!!!!ГНУС!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГЕРБ

    97 5 Отговор
    Браво на Иванов! Пълна подкрепа и нека изобличи всички. Виктор от Нова също е л..но. Че и некомпетентен.
  • 12 Лупи

    89 5 Отговор
    Реакцията на Цолова доказва какви "хора" са в момента в телевизиите. Хубаво, е че станаха тия неща защото тия са толкова далеч от реалността, че не са осъзнали какво изнесе Иванов пред всички и сами ще си подпалят чергата в отчаян опит да замажал л..ното дето настъпиха. Пасквилите дето се носят от Нова Тв след разкритията са много жалки и напълно пасват на нивото на хората там понеже те не са избирани по интелект и заслуги, а по г.золиз и удобност, следователно сега ще се дооакат, както само те си знаят. Всеки разумен човек вече сам може да прецени #Кой? ти поднася т.н. "новини" и до колко са "новини". Тъжното в случея е, че хората като Васил Иванов са на изчезване и до някой друга година няма да ги има и тогава пътя към закриването на държавата ще е напълно открит.
  • 13 АЗ САМ

    77 7 Отговор
    Плюенето по момчето сега започва. По броя на храчките ще разберем кой е най зависим. Вече се включи ..Генка Шик. ..Миролюба Бен. ..С нетърпение ще очакваме Тази събота..Тази нед. - сигурно ще го разн. с вечната връзкарка Марияна В.още от времето на младите години на (ЛИЛИ Ив.)
  • 14 Дядо поп

    81 6 Отговор
    Да,ние получихме доказателства,че г-жа Цолова е боклук.
    До сега само предполагах а сега вече и знам.
    От тука насетне аз почвам да ги цензурирам с дистанционно-
    то на телевизора на момента в,който се покажат на екрана
    превключвам.
  • 15 Петър Анков

    77 8 Отговор
    Устатницата Ани Цолова кога се добра до София, та започна да дава оценки за хора, за които са на светлинни години пред нея?!
    С тази "мизерна" заплата като новинарка ли се заима с имот в Драгалевци и успя да го отремонтира само за близо половин милион!
    Как няма да анатемосва свои колеги, защото ако неизпълнява това, което и се нарежда, то току виж ще се пресели безвъзвратно в Плевенско.
    Ако си толкова отворена, защо не дадеш трибуна на колегата си - нека ние зрителите да преценим кой е виновен.
    Един папагал в ролята на телевизионен говорител няма моралното право да съди едностранчиво и да заклеймява човек, който се бори срещу корупцията в България!!!
    Ако, Ани Цолова се има за някакъв фактор в тая телевизия, то определено това е менте телевизия!!!
    Васил Иванов е доказал, че е личност!!!
    Кана Рачева, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и много, много други са ЖАЛКИ РЕПОРТЕРКИ и некадърни да сътворят нещо стойностно!!!
    КАКВАТО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТО ТАКИВА СА И "РЕПОРТЕРКИ"!!!
  • 16 Мара

    56 8 Отговор
    Близачи!
  • 17 неутрален

    77 9 Отговор
    Тази Цоловановата е пълен абсурд за журналист. Помня с възмущение как просташки се държа преди време с Орешарски, толковоа тъпо беше през цялото реме си мислех ако беше Б.Б. щеше само да се лензоти и да го гледа с отворена уста, но с тиктовки беше много "смела " и нагла.
  • 18 АЗ САМ

    61 6 Отговор
    Включи се в плюенето и Мира Доб. - смее ли...ще и се види далече Денят отблизо ! ГНУС !!!
  • 19 Скорпион29

    56 8 Отговор
    Раята защитава господарите си какво очаквате от тия стотинкаджии.ГЕРБаджийски подлоги а оная с тинитронската кратуна Ризова е любовница на пожарникара.На тия в тая порнографска телевизиика кръвчицата им продажна.
  • 20 Goog

    65 6 Отговор
    Това не може да са колеги на Васко, ...Тоза са подлоги миризливи, не ги е срам лицемери.
  • 21 Гостенин

    58 6 Отговор
    Както знаете в България свестни журналисти в официалните медии няма ,нещо повече дори да имат информация те се самоцензурират. А това ,че В.Иванов е записвал разговорите си е разбираемо.Като ги знае какви фурнаджииски лопати са. То се и видя.
  • 22 ЧАЛГА

    52 5 Отговор
    Интересното, е че всички изказани позиции са от коври!! Не че нещо, амааа, странно ми се вижда, малко на ковренска злоба ми бие!
  • 23 Ник

    33 8 Отговор
    Васил едва ли прави това от нищото, аре Моля ви се, коври!
  • 24 МУНЧО

    36 6 Отговор
    Има и други независими журналисти , ама са безработни , или по малките тв. са. Никой неще честен човек , какви времена а? Все повече хора пробиват като нечий трол, г.з......ч подмаз..ч
    Имаме нужда от честни , доблестни хора. Светът се напълни с дотатъчни лакеййййй . Да защитим честните,за жалост все по редкоко се намират такива хора.
  • 25 ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ЗАПИСИТЕ

    49 4 Отговор
    Аааа , не ви хареса а ? А когато вие правите скрити камери срещу другите може , но срещу вас не може . Какво лошо има в това да разберем какво представляват добрите ни журналистки ? Искам да се оповестят записите да ги знаем и ние !
  • 26 Константин

    29 3 Отговор
    Едва ли някога е имало честни журналисти та сега ли.Ето че и те помагат да се сринем като ДЪРЖАВА.Абе докато ние народа не вземем нещата в свой ръце като ромънците,все повече и повече ще затъваме ,впрочем вече на къде,БОГ да ни е на помощ АМИН.
  • 27 mediator37

    48 5 Отговор
    Три хлевоусти мастии лаят и плюмки хвърчат от миризливите им усти. Разбираемо е , като им дават по 12000лв. заплата за нищоправене, сега поне да храчат в "правилната" посока.
    Васил Иванов е личност , честен и доблестен журналист и платените мастии няма да променят мнението ни за него.
  • 28 Доктор ДЖАГЕРС

    41 3 Отговор
    И ти си БОКЛУК ани цолова и ти го направи същото.
  • 29 Скорпион29

    31 2 Отговор
    Цензора а ушким било демокрация.CNN и BBС са същия слугинаж.
  • 30 СПИРАМ

    26 3 Отговор
    СПИРАМ НОВА ТВ, БТВ И ОСТАНАЛАТА СВОЛОЧ
  • 31 ЗА МАФИЯТА

    25 5 Отговор
    ТОВА ЧЕ МАФИЯТА У НАС СИ ИМА ДЪРЖАВА И МЕДИИ, МАЙ НИКОЙ НЕ ГО ОСЪЗНАВА. ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА Е ОПИСАНО В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ЗА КАПИТАЛИЗМА .
  • 32 111

    33 4 Отговор
    Ех, Ани, Ани, ми дъното, мръсотията е, нали той гази в калта и мръсотията, човешката нечистоплътност, нали е разследващ журналист? Той тези способи знае, тези използва. КОгато правеше репортажите срещу чуждите и вдигаше рейтинга на тв-то беше ОК, нали? А сега гнус и нечистоплътен...Ти ли Ани ми говориш за нечистоплътност? Спрях да гледам цялата телевизия, заради вас двамата с Викторчо. Толкова елементарни и пошли, скандални и плитки, с ясна поръчкова посока, когато водите и тема и разговор и събитие. Тоолкова далеч от истинската журналистика. Угодническа, евтина. Защо си мислите, че вашето не се вижда, и че всички сме прости овце, които да "водите"?
  • 33 Динко и Перата швестери

    28 3 Отговор
    Ани Цолова в какво качество се изказва тая пача като си води един сутрешен блок и това е , колко разследвания е направила
  • 34 monk

    28 3 Отговор
    И аз подкрепям В.Иванов,просто не очаквах,така да плюят по-него. СРАМОТА.От днес заличаване Nova
  • 35 предложение

    15 2 Отговор
    Кабеларките и Булсат да пуснат нов пакет на промо цена, без включени БТВ и НОВА!
    Определено ще са хит на пазара и ще дадат ясна представа за обществената нагласа в момента. :)
  • 36 Кох

    9 1 Отговор
    С една дума само. МИШКИ
  • 37 Алфа Ромео

    16 2 Отговор
    Браво Василе, продължавай само така, платените послушни мишки се изнервиха и започнаха да те плюят, какво по-голямо доказателство че си прав! Жалко че няма повече такива хора като Васил, тогава щеше да има няква надежда за тази страна, но за съжаление той е един от последните, вече почти всеки си продава душицата за да се спаси поединично, никой не иска да се жертва за страната си, почти няма вече големи и истински хора.....
  • 38 Бай Онуй

    13 1 Отговор
    А.Цолова е едно елементарно селско момиче,което се изживява като столичен корифей в журналистиката.По-добре да си беше стояла на село,вероятно можеше да е по-полезна за себе си и околните.Същото мисля и за колегата и-В.Н..Той дори е по-смешен в напъните си да мине за оригинален,Изобщо-пълни некадърници!
  • 39 Vasik Atanasova

    10 0 Отговор
    НАЙ ДОБРИЯ ЖУРНАЛИСТ Е ВАСИЛ ИВАНОВ
  • 40 Хахаха

    6 1 Отговор
    Явно е пич и казва само истината.
    ЯВНО МЕДИИТЕ СА ТОЛКОВА ГНИЛИ КОЛКОТО И ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове