Last news in Fakti

5 Май, 2017 08:14, обновена 5 Май, 2017 08:27 21 753 115

Валери Симеонов към Слави Трифонов: Мръсен чалгар

  • валери симеонов-
  • слави трифонов-
  • чалгар
Валери Симеонов към Слави Трифонов: Мръсен чалгар - 1
Снимка: БТА

"Бизнесът в България зависи от политиците, затова са и тези тесни връзки между тях. Не мога да позволя също да имаш опит и да си постигнал нещо и един мръсен чалгар пред парламента да има претенции", заяви в ефира на "Нова телевизия" един от лидерите на "Обединени патриоти" и вицепремиер Валери Симеонов по адрес на Слави Трифонов.

"Това, което той постигна, беше служебна победа. Ако този референдум беше самостоятелен, резултатът от него щеше да е отчайващ. Изводът не е, че народът е решил, бутани им бяха в ръцете на хората бюлетините да гласуват", продължи новоизбраният заместник министър-председател по икономическата и демографската политика

Вчера (4 май) телевизионният водещ излезе пред парламента на протест срещу неприемането на резултатите от инициирания от него референдум от депутатите. Трифонов отиде пред Народното събрание малко след като оттам си тръгнаха новоизбраните министри и премиерът Бойко Борисов и седна на стол на жълтите павета, обграден от хора с национални знамена.

Пред него стоеше табела с надпис "Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си", обявявайки, че протестите му ще са ежедневни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нечалгар

    65 201 Отговор
    Кефи Валерката,става ми все по-симпатичен!

    Коментиран от #16, #113

  • 2 Стенли

    235 64 Отговор
    ЕВАЛА,ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ДА ДЪРЖИ СМЕТКА НА ПОЛИТИЦИТЕ.АЗ СЪЩО ЩЕ ИЗЛЯЗА СЪС СЛАВИ,ЗАЩОТО ТОЙ ЗАЩИТАВА МОИТЕ И НА ПОВЕЧЕ ОТ 80 % ОТ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ.НАПРЕД НАРОДЕ...АКО ТИ СТИСКА!!!

    Коментиран от #3, #4, #40

  • 3 Мечока

    52 224 Отговор

    До коментар #2 от "Стенли":

    Валери е най-якият пич в парламента
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 аа не така

    216 40 Отговор
    Валерка, поддул си се ще пукнеш от злоба.Не ставаш за тоя пост а за пазач на някой склад........ти си наш служител бе пич за какви бизнеси говориш.........
  • 6 гларус

    86 146 Отговор
    Татуиран чалгар с обеци пред парламента/ като противопожарен кран/ . Повръща ми се от тази физиономия . Да си направи като Бареков партия с чалга проститутките и да се маха от тв. екрана ..........
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кютек

    99 30 Отговор
    пудела Валери скоро лобута ще си намери

    Гацо Бацов от Меричлери
  • 9 гост

    75 141 Отговор
    Прав е Валерката. Плешивеца е гнусен чалгар.
  • 10 некойси

    161 26 Отговор
    Аз казвам че Валери е "мръсен буклук" и това за ъзхвърлянето на буклука е 100% вярно. От тук на сетни няма връщане назад, тези хора са се самозабравили. В никакъв случай не е техен приоритет да действат отговорно и логично.
    Най-малкото квалификации от сорта мръсен едикакво си не бива да бъдат изричани от човек наричащ себе си политик.
    Това идва да покаже какво е общото ниво в момента в нашия парламент.
    Смятам, че нищо хубаво ни чака от тук нататък.
    Народе събирай се, народе обединявай се.

    Коментиран от #14

  • 11 Гост

    113 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това, което той постигна, беше служебна победа. Ако този референдум беше самостоятелен, резултатът от него щеше да е отчайващ. Изводът не е, че народът е решил, бутани им бяха в ръцете на хората бюлетините да гласуват.

    .ати идиотската логика - все едно да се каже, че ако тези т.нар. "Патриоти" не бяха участвали на избори, нямаше да влязат в парламента!
    Тъпак, има си закон за провеждане на референдуми, който точно вие гласувахте - повръща ми се от дебили.
    Преди не ми пукаше за този, но сега се проявява като пълен кретен и безмозъчен селяндур!!!
  • 12 Дедо Грую

    33 63 Отговор
    О бедни ми, славуцочалгалюбци, кой ви в таз черна люлка залюля?...

    Коментиран от #15

  • 13 ШАРАН БГ

    124 15 Отговор
    Драска, драска и стигна до Парламента! След като има властови позиции, г-н В.Симеонов сега, може да се държи като турски валия. Ако вота е мажоритарен, ще гледа София с бинокъл.
  • 14 Мечока

    64 32 Отговор

    До коментар #10 от "некойси":

    Валери е мръсен боклук ?
    Главата ти е празна, не заслужавате нищо, а и няма да имате

    Коментиран от #49

  • 15 Гост

    99 18 Отговор

    До коментар #12 от "Дедо Грую":

    Нямаш идея колко си нелеп! Сигурен съм, че ти всяка вечер жулиш ракия и слушаш сръбско, но за разлика от теб слушам само рок. Въпреки, че Слави е чалгар и кривак, в случая е напълно прав и напълно го подкрепям.
    трол, как да разбереш, че България умира заради тази напаст наречена политическа класа?!
  • 16 НЕ на нечалгаря

    100 14 Отговор

    До коментар #1 от "Нечалгар":

    Валерката е див селянин ПОПУЛИСТ и айдук
  • 17 mediator37

    36 99 Отговор
    Прав е Валери Симеонов. Насила тикаха бюлетините на хората. На изборите три пъти й казах на тая дето ми навираше плика за референдума, че няма да гласувам, тя пак: - Ама вземете!
    Мажоритарната система е вредна, тя е за олигарсите и новозабогателите чалгари.

    Коментиран от #18

  • 18 Гост

    59 15 Отговор

    До коментар #17 от "mediator37":

    Мажоритарната система е по-добра, но как такива анонимни тролове ще се лишат от кинтите на престъпните им организации, наречени партии?
    Олигарсите и сега влизат, но мозъчето ти е малко и не може да го проумееш!

    Коментиран от #24

  • 19 Тиквата 2

    68 21 Отговор
    Нещата не отиват на добре той Слави гледа да направи нещо за тоя народ, а всички го оплюха не е ли време да го подкрепим? Да сме с него пред парламента и заедно да тръгнем напред срещу този така наречен "политически елит" и тая подлога Валери и Бойко и останалите трябва вече да си ходят !!!!

    Коментиран от #33

  • 20 Минг Ву Зиън

    86 9 Отговор
    Хората във България не осъзнават какво става и какво правят със собствената си история в момента. Показват, че скъсването със Комунизмът не бе необходимо от фактологична гледна точка през призмата на постигнатото и изграденото в последните 27-28 години.

    Интересен народ са Българите, аз съм Китаец, живея във България от 83 година и да Ви кажа, без да ме страх или срам. Във България живеят най странните, най глупавите, най губещите и най мързеливите хора от всичките държави, в които съм ходил и съм работил.

    А Страната Ви е по плодородна и зелена от моята Страна, в която съм роден. и съм благодарен на България за всичко.

    Аз виждам, че Вие всичките Българи не сте благодарни на Страната си , само говорите против нея, колко е зле, колко е бедна, това е шизофрения.

    Аз живея в Дом, за да е богат, аз работя да е богат, а не само живея в него на готово. Какво направите Вие мрънкащи Българи за това Ваш дом да е богат. Защо плюете, а не направихте нещо за обратното нещо.

    Аз платих над 20 години мой бизнес данъци и такси на България и не мрънкам, знам че трябва за да върви напред. А Българите крият се от такси, правят се на луди, пътуват гратис в метро, в трамвайте. Какво мислене само, Българин е престъпник към собствена Страна. Тоя я ощетява всекидневно.

    Коментиран от #104

  • 21 БГстража

    53 12 Отговор
    Няма ли кой да го гръмне тоя валерката

    Коментиран от #54

  • 22 Imthedevil

    38 51 Отговор
    За мръсния чалгар абсолютно го подкрепям!
  • 23 Нормален гражданин

    72 22 Отговор
    И аз излизам със Слави.Много,много,много ми писна от Валерки,Цецки,Бойковци,Воленчовци и т.н.Все национални предатели.
  • 24 dgfasd

    57 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Никаква избирателна система с политици няма да оправи България, която вече 27 години се носи по течението, хората умират, умните бягат в чужбина и живеят сносен живот. Няма да се оправи тая държава. Ще станем като индия - без средна класа, само много богати 10% и супер бедни 90%, които ги е страх вечерта да ходят сами по улиците, защото някой циганин е решил да те наръга.
  • 25 черен жип и очила аз съм върха

    16 35 Отговор
    Единствените хубави думи на винкелчето.
    Измамата в този референдум беше, че дори и да гласувате против тъпотиите в него, пак ви взимат гласал, много хитър ход на Мустака, Гнома и други титани на далаверата.
    Учиндолката се инати, като магаре на лед. Явно някой е взел едни пари и сега трябва да се работи по въпроса.

    Коментиран от #29

  • 26 Пеньо

    63 13 Отговор
    Валерката е злобно човече и неспособен политик! Жалък е!
  • 27 Минг Ву Зиън

    34 6 Отговор
    Ще кажа без да се обиждат повечето, молим да се извиня на мое мнение:

    Българинът е луд и ненормален, казва и работи против Държава. Няма такъв човек в нито една държава.
    Жалко за мои думи, но казвам не защо мразим, не имам приятели Българи. Казвам, защо вървите и говорите против себе си, против всичко. Как да се оправи България? Какво направихте Вие, за да искате от България? Аз съм Лекар, спасих животи, усмивки спасих, над 20 години работя за хора, за здраве у Вас. Кога човек на зор благодарен, кога не е на зор, няма и Здрасти. Това разбрах от Вас Българите. Има добри Българи, но все малко остават. И бюрокрация голяма, това в Света го махнаха, при Вас го отглеждате още.
  • 28 жмуц

    22 16 Отговор
    И с какво циркаджииските изпълнения на Слави са различни от тези, които правеха Бареков, Сидеров, Марешки, този от снимката и още много други? Медиите ви ги навират в лицето денонощно и ги представят като "тоя дето ще ви оправи" и "тоя дето управляващите се плашат от него". Като влязат в парламента ги гледате коалиция с ГЕРБ или БСП.
    Не мога да разбера как се връзвате на един и същ театър повтарящ се с различно лице, но еднакви хора зад него.
  • 29 Гост

    28 10 Отговор

    До коментар #25 от "черен жип и очила аз съм върха":

    Колко ли трябва да си тъп, за да напишеш подобна идиотщина?
    Сигурно англичаните са по-тъпи от нас, че признаха референдум с далеч по-малка разлика.
    Като чета, направо се чудя колко пари се дават на тролове от партиите, вместо да се инвестират в икономиката!

    Коментиран от #37

  • 30 Шиши

    49 10 Отговор
    Тежко и горко на народ, който допуска за трети път да бъде управляван от тази Тиква и шайката мошеници около него. Нищо добро не я чака т.н. България за съжаление...........те ще крадят а вие ще виете като вълци от ".......осанна" до "....разпни го". Марк Твен е казал - ако от изборите имаше файда то щяха да ни ги забранят.............
  • 31 ICXSREXREGNANTIVM

    32 22 Отговор
    Слави още ли си плаща данъците извън България ! Ама иначе е ” един от многото ” ? Слави, аз съм от многото и моите данъци си ги плащам в България ! А ти ????
  • 32 Гелов

    36 10 Отговор
    Леле какъв наглец си ти Андрешко(Симеонов)... И ти така влезе в парламента... даде на раята една бюлетина и те гласуваха...
  • 33 Минг Ву Зиън

    14 9 Отговор

    До коментар #19 от "Тиквата 2":

    Да, прав. По добре късно от колкото никога. Умен! Но Българи не слушате до Вас тоя. Знаете си Вашето. Топки малки има повечто хора, това е проблема. Страх, защо? Демокрация? Ползвайте? Не само Шопска салата и щракайте с пръсти прет плазма, действайте? Никога!

    Има хора с топки, но малко.
  • 34 bob

    36 11 Отговор
    Валерианкоо, ей ся кат го нарече чалгар, при това мръсен, си взимам един месец отпуск и ида, чак от Силистра, да те мачкааам заедно със Слави в софето...недоразумение безподобно
  • 35 Ловеца на поршета

    15 7 Отговор
    Вие, дето все се оплаквате че в България се живеело зле и нямало промяна сигурно днес няма да можем да минем от вас по пътя за Гърция ама нали трябва да напишете нещо.
  • 36 ЦЖЕТЕ

    38 7 Отговор
    Валери го познавам , от 20 год. Най корумпираният телевизионер , л..нар С Долен С. , НЕ МОЖЕХА ДА СЕ ГЛЕДАТ , А ПЪК СЕГА ..... ами ако тва не СА К..ВИ ....
  • 37 черен жип и очила аз съм върха

    12 13 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Обяснявам ти го просто за да ме разбереш! В Англия референдума е с икономически мотив, в Бълхария е политически, променя системата. В Англия имаш независима съдебна система, в Бълхария НЯМАШ.
    Съдът е техен, прокуратурата е тяхна, НЯМА контрол, в Парламента всички депутати ще са бизнесмени от ГЕРБ ЕООД, подставени лица. Ще има еднопартийно управление, до това водят мажоритарните избори, ПРОЧЕТИ малко за Франция, има инфо в Уикипедия, що е то мажоритарни избори!!!!!!! НО във Франция пак имаш КОНТРОЛНИ ОРГАНИ, ами ако нямаш, познай, какво ще ти се случи? Мажоритарните избори са в УСЛУГА на Герб! Герб има полза от тях, за да постигне тотален контрол. Тогава познай, какви ще са депутатите!? Не се хващайте на демагогията и популизма на Бюрек номер 2, щото тоя път ще рИвете без сълзи и ще виете на умряло. 1996 ще ни се стори, като приказка, а КТБ ще е ежедневие. Прави си сметката умнико.
  • 38 Iwan

    31 5 Отговор
    А кой е Валери Симеонов?

    Коментиран от #47

  • 39 От чалготеката

    33 6 Отговор
    В момента виждам един, който се държи като мазен чалгар и това е този на снимката.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 патриота

    15 31 Отговор
    Браво Валери, само така! Ако беше го казал това преди изборите щях да гласувам за ОП, но и сега пак става.
  • 42 ОФФФ

    35 7 Отговор
    Абе валериии кажи си го, кажи си го, както казаха едни други- ОБРАЧИ ОТ ФИРМИ, а чии фирми строят оградата по границата с турция, ами негови и си е присвоил едни 50млн., а начй циничното, е че хем строят оградата и хем превеждата бежанци с камионите с които транспортират материали за оградата. НЯМА по циничен и нагъл патриот, не това не е патриот а антибългарин!!!
  • 43 впечатлен

    19 3 Отговор
    И двамата - чалгарят и хулиганът на средна възраст, са еднакво отвратителни. Трифонов прекалено си повярва и не е много ясно за какви пари се прави на народен герой, а откровените хулигани, които се наричат патриоти, са страшни за гледане и слушане. Хулиганското им поведение е отвратително. Така и не е ясно как след толкова опит в политиката, какъвто имат Каракачанов и Сидеров, не се научиха на на адекватност. Ужасяващо е политик да не спазва законите на държавата, да се прави на независим управник, натрапвайки свои лични разбирания и хрумвания, незачитайки добрия тон и предизвиквайки напрежение в държавата. Балканите в момента са територия на лудост и ниски страсти. Лошото е, че не съзнаваме как това е пагубно!
  • 44 И това недоразумение

    33 7 Отговор
    Симеонов е поредното арогантно недоразумение в правителството. "Публикувано във факти.бг: Бизнесът в България зависи от политиците, затова са и тези тесни връзки между тях" - това си е чиста проба мафия. Кой я води? Борисов или Симеонов или най-вероятно Пеевски
  • 45 Гооост

    25 8 Отговор
    Абе паляк , колко си далеч от Слави .едно изречение не можеш да вържеш. Нищо ама нищо не става от теб кавал прост !!!!
  • 46 Дони

    33 3 Отговор
    И в този парламент ще трупат години за пенсия,милиони за охрана ,за заплати на 240 безхаберни и трудно мислищи хорица(при 80 абсолютно достатъчно),800,000 чиновници, е честито народе!
  • 47 Мафия

    34 10 Отговор

    До коментар #38 от "Iwan":

    Симеонов е новият главатар на мафията в България. Слави, не те харесвам, но разкатай им майката на тези самозабравили се крадци. Все още имаме време за нови избори преди лятото.
  • 48 коста

    12 4 Отговор
    четох коментарите по-долу и стигнах до извода,че съзнателно се внушава на хората да са един срещу друг.Няма смисъл от това противопоставяне,освен ако някой от пишещите тук не взима кинти от тая работа.А лошото е,че и Симеонов,и Трифонов си взимат и ще си взимат,потеже балъци като нас им го позволяват...Е,то революция у нас няма да стане,щото никога не е имало,но нЕкой ден,ако външната политика е благоприятна,може и да стане по-добре.Но явно няма да е скоро...
  • 49 некойси

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мечока":

    Мечо, отиди в банката, дръпни кедит и започни бизнес в малък град.
    Давай заплати и осигуровки на работници, плащай данъци и тогава виж и се огледай какво получаваш и какво заслужаваш!
  • 50 Истината

    25 2 Отговор
    Въпросът е дали политиците са се самозабравили и отговора е -ДА.

    Само подкупи и журналистки ги вълнуват. Най-бедни и най-корумпирани , а в затвора ни един политик.

    Трябва да си мазохист да харесваш някой който е управлявал и те е крал.
  • 51 onq s konq

    7 16 Отговор
    Тоя па какво има протиф чалгата?У бавареца като надуя на макс азис или софито сичко се обръща и въсхищава!!!Какво иска?Да пусна моцарт или бетховен???
  • 52 123

    19 11 Отговор
    Каква е разликата между тия изроди и радикалните ислямисти. Българина може да е и чалгар и метал и каквото се сетите. М..ната им на тия псевдо патриоти,бълват л..на. За мен тоя плешивия е български патриот.
  • 53 onq s konq

    27 4 Отговор
    Значи Симеонов си признава, че бизнесът зависи от политиците. "Когато нещо се постигнело...?!" Какво да се постигне, бе, като цялата ви държава е мафиотска структура? И какво ви пречи Трифонов, дори и да е "мръсен чалгар"? И аз не го харесвам, за него дори е известно как се е мазнел на борците и мутрите в зората на демокрацията, за да стигне там, където е, но ... Проблемът е, че вие сте същите!

    Референдумът бе законен, законно проведен и ако ти, Симеонов, си имал нещо против, трябваше да го съобщиш веднага! Но и на теб ти се усладиха парите в политиката, а при мажоритарен вот най-вероятно няма и да влезеш в парламента, край на лапането...

    Коментиран от #61

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Анти трол

    26 5 Отговор
    Дами и господа..., това е новият вицепремиер!
    Не че Салави много ме кефи, ама как да не отида да протестирам срещу такива като Симеонов..!?
  • 57 Скорпион29

    21 3 Отговор
    На Симеонов на мутрата му личи че е ПУ......Р човек без достойнство е и си плуе
    сам в мутрата
  • 58 Ivo

    14 1 Отговор
    Не каза мръсен а гологлав чалгар
  • 59 Грую

    17 1 Отговор
    Не разбирам на г-н Симеонов чалгата ли му пречи или, че някой му вади някои негови действия на показ? Ако е първото ами то е лесно - да не слуша, а пък ако е второто щом всичко му било наред за какво точно се коси? Когато ме обвиняват в нещо несъстоятелно или неправилно аз не се ядосвам, а се развеселявам. Странно хората имат различни характери нали!
  • 60 123456

    9 24 Отговор
    И на мен ми тикаха бюлетината за референдума,но аз отказах.Валери е прав.Славчо си прави реклама на наш гръб.Аз досега не съм виждал милионер да се е загрижил за народа си.
  • 61 гост

    13 4 Отговор

    До коментар #53 от "onq s konq":

    Onq, най-стойностният ти коментар от много време насам. :)
    Искаш ли прогноза? Няма да ти хареса:

    Размирици на есен, зимата, може би пролетта. ББ за поред път ще абдикира. Нови избори догодина. Ако Слави си изиграе добре ръцете и реши да влезе я парламента, ще отвее т.н. "патриоти". Реформаторите и те ще се върнат, а тримата глупака просто ще ги изплюе системата. БСП ще е първа политическа сила и е много възможно някакви реформи да се проведат, които за някои настоящи уви ще са мнооого неприятни. Може дори да видим политик или министър в затвора, с отнето имущество в полза на държавата....ма к'ви ги пиша и аз :)
  • 62 Честито

    9 3 Отговор
    „Силно притеснителен е фактът, че хора, които са известни по-скоро с прояви на ксенофобия, с националистически възгледи и близост до Москва, ще се занимават с въпроси от сферите на икономиката, отбраната и демографията. Да не забравяме, че Красимир Каракачанов ще отговаря не само за отбраната, а и за вътрешната сигурност. А ние видяхме много добре какво разбира той под вътрешна сигурност - когато дни преди изборите привърженици на неговата партия се опитваха да спрат пристигащи от Турция. Впрочем, хората на Каракачанов са и сред организаторите на Луков марш. А той е бивш агент на комунистическата Държавна сигурност. И такива хора сега са във властта? Честито, България...”, коментира пред „Дойче веле” (Deutsche Welle) Даниел Кадик от фондация „Фридрих Науман”.
  • 63 Тито

    7 35 Отговор
    Браво на Валери Симеонов и Ксракачанов.Те ще спасят България о мутрите и престъпниците.а и от псразитите и потурнаците.Да покръстят понаците,а другите в И дия и анадола.Долу мажоритарния глас.Слава на националистите.

    Коментиран от #67, #68

  • 64 Тито

    14 1 Отговор
    Фондациите купуват продажните ни политици и диктуват политиката ни.
  • 65 За Симеонов

    17 5 Отговор
    Как България допусна този и подобни на него да ни управляват и крадът. А ми е много интересно Бойко как се хвана с тия хоро да играе? Борисов да ги маха, че по зле с тях.
  • 66 кой съм аз

    20 4 Отговор
    А ти за влас и пари и майка си ще продадеш..............
  • 67 гост

    25 4 Отговор

    До коментар #63 от "Тито":

    Шегуваш се, нали? Тия, барабар с Болен, са първите, които ще сложат чалмите, заблудении! ... то и излъчването име в вече като на бейове.
  • 68 изманици

    27 2 Отговор

    До коментар #63 от "Тито":

    Какви националисти бе, тези са обикновени изманици!
  • 69 Простак

    17 2 Отговор
    Да не си на пазара, че ще се изразяваш така? В парламента те е изпратил озбирателя ти! Ако и тия дето са гласували за теб са като теб, тежко ни. Ама съм убеден, че повече няма да гласуват за теб. Ще си заминеш и ти по живо по здраво. Лошо е че ще маскариш отечеството ни бая време.
  • 70 мисъл

    22 0 Отговор
    Когато на едно място се натрупа много газ в следствие разлагане, то една малка искричка помита всичко. Българският парламент е място, в което разлагането вече в толкова напреднала фаза, че и искра не му трябва. Самото налягане ще го разпори, барабар с всичкият настоящ и бивш боклук вътре.
  • 71 Валери

    17 4 Отговор
    аз съм лизач и за малко власт съм готов на всичко.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 диди

    24 1 Отговор
    Слави бил чалгар, а някой хора се самозабравиха, самочувствието им е безгранично, отнасят се грубо с обикновените хора - едва ли не те са кой знае кои , а какви са били ? Поведението им е арогантно , нафукано като че ли не са избрани от народа , когото излъгаха с предизборни обещания.
  • 74 Гост

    12 3 Отговор
    Прочетете коментарите на китаеца Минг Ви Зиън и който има глава на раменете си ще разбере защо сме в това жалко състояние ,,бедни,,ми вечно плюещо всичко ,и всички българино.Една Българска поговорка гласи,,Преди да поискаш,кажи какво си дал,,
  • 75 Станислав

    17 4 Отговор
    Аз винаги съм твърдял, че българския бизнес не става за нищо - без връзка с политиците и без корупция не може да изкласи и година. Точно за разлика от от истинските предприемачи на Запад, по-голямата част от които нямат никаква връзка с политици, но въпреки това (или по-точно - заради това) са много успешни и конкурентни.
  • 76 Garrincha

    21 3 Отговор
    нагъл - нищо не си постигнал по честен начин, куче ... и в най-скоро време българският народ ще ви покаже, що за помияри сте всички в о.рания парламент. Дори, нямаме нужда от добре охранените столични дворяни !!!
  • 77 Сретан

    16 2 Отговор
    ВИНКЕЛА много на сериозно се взема...но може и да попадне в ситуация да квичи като пребито куче..
  • 78 JUMP

    25 3 Отговор
    Симеонов ти си мръсен по душа бе човече......Много бързо си забравил от коя миша дупка си се измъкнал и си се пъхнал в сиренцето..... Прочети данните публикувани за теб самия и тогава говори за другите...Симеонов започва работа като помощник-технически ръководител в "Трансстрой", работи по реконструкции на летище Бургас и в кораборемонтния завод "Драгни Недев". Три години плава в Атлантическия океан с траулери на "Океански риболов" като електромеханик. От 1985 г. до 1991 г. е енергетик в металургичния комбинат край Дебелт . През 1991 г. създава първата си частна фирма за монтаж на таксиметрови апарати...
    собственик на хотел в Малко Търново, в който се настаняват военни и полицаи, командировани да охраняват границата с Турция...Егати чалгарската ненаядена номенклатурата...БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
  • 79 стефан фарашев

    23 3 Отговор
    валери симеонов ми падна в очите тотално
  • 80 малеее

    24 5 Отговор
    Егати малоумника.Да отиваме всички пред парламента и да им строшим главите.А този Валери заедно с бат Бойко бяха най страшните мутри в ьдьрграунда.Време е да изметем боклука ОП,ГЕРБ,ВОЛЯ
  • 81 Силвия Попова

    28 5 Отговор
    наглец! Аз отидох да гласувам заради референдума. Никой не ми е тикал бюлетини! Ти ли ще говориш от мое име и от името на всички онези хора които гласуваха? наглец! Обединените патриоти и ГЕРБ заедно нямат толкова гласове, колкото хората които са гласували с "Да" да не говорим за всички които гласуваха на референдума. Значи Вие може да управлявате с 1,5 млн. гласа, а 2,5 млн. за "Да" са нищо така ли????наглец!!!
  • 82 хгфд

    8 12 Отговор
    Слави добра реклама си прай, дигна си рейтинга на предаването, продаде си билетите за концертите, вие си вервайте че му пука за вас :ДД човека милиони си печели
  • 83 Пиже инкасаторо

    22 2 Отговор
    То па твойта телевизия СКАТ, въобще е една модерна, една гледаема. Най гнусната кабеларка. Ти, до иня ден плюеше Бойко, плюеше Волен, те те плюеха тебе, сега се целувате уста в уста. Боклуци сте всичките.
  • 84 Зрител

    6 8 Отговор
    За да бъдем точни, думата беше "гологлав" чалгар, не "мръсен". Не съм фен Валери Симеонов, но по една случайност гледах изявата му тази сутрин по Нова и това, което са цитирали в статийката не отговаря на истината - от първата до последната буква. Преразказ по картинка е правил този сайт. Ако искате да наплюете някой, използвайте наистина ФАКТИ срещу него, не измишльотини.
  • 85 Валерян Простаков

    25 1 Отговор
    Да Валерка прав си...а ти за какъв се имаш!? Само по коментара ти се разбера, че пък ти си прос тъпанар, алчен за власт и пари, а да не говорим, че нивото ти на интелигентност е доста под средното! Слави може и да е чалгар, но поне има морал, изправил се е против гнилата система и корупцията и си мечтае като няколкото милиони останали българи в залязващата държава България да живеят достоен живот! За разлика от теб и останалите боклуци и продажни копелета в парламента, които сте на път в идните месеци да затриете държавата и да изгоните и тези няколко милиона, които повярваха във вас, повярваха в референдума, повярваха, че нещата могат да станат и по-добри! Но те няма как да станат, защото ни управляват боклуци като теб и всички които стоите в тоя парламент! Нагли, безочливи, корумпирани и крадливи...!Такава е Валерка мойта преценка от чужбина....един от многото прогонени от България! А...и да не забравя....правилно прябва да ни ограничите правото на гласуване от чужбина, защото на другите избори може и да ви изметем...е ...разбира се ако Боко-унищожителя на България пак не фалшифицира изборите!
  • 86 BOBI

    24 2 Отговор
    ВАЛЕРКАТА-е срам эа БЪЛГАРИЯ
  • 87 избирател

    23 1 Отговор
    Г-Н Симеонов и Вие сте пияница избран от 300 000 и то коалиция от три партии но ви натресоха да управлявате, но и толкова бързо народа може да ви бутне не си мислете че сте хванали Господ за шлифера а държите Бойко за шушляка точно както Реформаторите
  • 88 Янко

    12 2 Отговор
    Кое не е ясно за последния референдум.Повече от 40(четиридесет) организации разясняваха (срещу пари на данъкоплатеца)нацелия български народ(лош материал)що е това референдум.За изминалото време , устаноеихдве неща: Първо държавата не потърси сметка за похарчената пара и второ - никой не се съобрази с волята на гласувалите(все едно ги няма).От този момент нататък на мълчаливците ще им става все по-трудно.Поръчаните изказвания на платени слуги не заслужават внимание.
  • 89 И кой го казва

    10 1 Отговор
    Не харесвам Слави но тази жалка карикатура просто не мога да я дишам.Прост , нахален със самочувсвие без покритие и смрадлив агро ген. До Тиквата си са лика -прилика.
  • 90 Търново

    13 1 Отговор
    .ахти нахалните и нагли политици.Боже боже........Не сме народ , а просто живеещи под наем тъпаци на балканите......
  • 91 факт

    7 1 Отговор
    този е образец на - дай му власт и стой му гледай сеира
  • 92 3355

    3 11 Отговор
    Славчо,няма ли да спреш да ползваш БТВ и шоуто си за политическа пропаганда?Гласовете от референдума не са Гласовете на България...Стига си манипулирал .Води си шоуто.
  • 93 Съни

    2 1 Отговор
    Хулиганите са другиииии....,не Волен.Крадеца вика дръжте крадеца.Не Волен се би,а него бихаааа....Докато телевизиите ви правят мозъка на суровата,така ще се живее.Защо не разказват повечко за автобиографията на Борисов,ами все за Волен?
    .
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ококорена

    3 1 Отговор
    Снегът ли се стопи,или пътищата в най-добрия град за живеене-Бургас?По-добре да правят пътища от дъвка-повечко ще откраднат.И валидаторите в автобусите крадат в най-добрия град.
  • 96 Ококорена

    1 3 Отговор
    Не проверявайте оставащата сума след като сте чекирали в прехвърлен автобус и са изтекли 45 минути в прехвърления.Колкото пъти проверите толкова лева ще ви откраднат.
  • 97 Ококорена

    1 0 Отговор
    Снегът ли се стопи,или пътищата в най-добрия град за живеене-Бургас?По-добре да правят пътища от дъвка-повечко ще откраднат.И валидаторите в автобусите крадат в най-добрия град.
  • 98 3355

    3 4 Отговор
    Какъв интерес към безинтересен?Стадото хукнааа....
  • 99 пен

    2 12 Отговор
    Жив е той жив е там на площада.
    юнак с дълбока на г.за рана
    стои там с осанка студена
    уста проклина цяла вселена
    Денем сянка му пази Мая общата
    а сценаристи в бели премени
    чудни, прекрасни, песен поемнат,
    и помагат на юнака
    Един му носи столчето,
    втори вдигнал плаката
    трети му ближе раната на две разделена
    А той ги гледа мили засмени.
    и плеснат с ръце, па се прегърнат,
    защото добре върви рекламата
    Настане вечер – месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен
    и всичко става ясно
    че всичко е един фалш
    юнака стои, но кръвта му не тече
    и никой не търси духът на Караджатa
    Вариации по Ботев
    От Пен
  • 100 до господина 3355

    6 1 Отговор
    Надявам се по скоро да отидеш при сьздателя.От такива като тебе нищо добро не я чака тази дьржава.А за този Валери куршум и толкоз,какво толкова го говорим
  • 101 Бай дъ Уей

    5 4 Отговор
    Абе много чалгари в този форум !!!
  • 102 Цион

    2 0 Отговор
    въздухар
  • 103 3355

    1 1 Отговор
    Бре-бре,че и кълне,че и стреля!,Жена съм.Ама с повече акъл от тези с клетвите и коршумите.И не съм мазохистка.
  • 104 Ощърбий

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Минг Ву Зиън":

    Господин Зиън, 500 години турскоо робство последвано от 45 години комунистическо робство, унищожило всичко създадено след турското робство, генерира резултата, който виждате и коментирате...
  • 105 Дебил

    6 2 Отговор
    ТЪП СЕЛСКИ БЕГ ТОВА Е В.СИМЕОНОВ
  • 106 Зрител 2

    3 2 Отговор
    Аз и останалите 6,5 млн. имащи право на глас не сме гласували за Вас, но все пак Вие сте вицепремиер нали? Да живее вицепремиера за демографска и икономическа политика!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 мистър пропър

    1 5 Отговор
    що тръси голото теме на жлътите павета бре ? малко досажда всеки ден от екрана а сега се изтипосал и на живо ?!
  • 109 no name no face no number

    3 1 Отговор
    Нека референдума да се гласува отново и да се прави в бъдеще референдум по всички важни въпроси касаещи бъдещето и сигурността на страната.
  • 110 Ванкаста

    7 1 Отговор
    Г-н Симеонов, нито Ви познавам нито знам кой сте и не ме интересува след вашето ”умно” изказване! Мога само да ви кажа, че никой не ми бутал бюлетина за референдум в ръцете, а лично аз си я поизках! Също искам да ви кажа,че ако не беше този референдум нямаше и да стъпя да гласувам; май наистина сте се самозабравили, на мен лично ми омръзна почти всеки месец някои мой приятел да се ”евакуира” в чужбина, заради такива като вас, където ни докарахте до просешка тояга- ПРОДАЖНИЦИ!!!
  • 111 вуйчо

    4 2 Отговор
    Не знам какъв е В.С. нито какъв е С.Т. ясно е едно: Българите са прост и ограничен народ и тази им съдба е заслужена. Да твърдиш че Слави Трифонов защитавал интересите на народа.....наистина си прост и ограничен. Но по коментарите ясно едно : стадото се води по поредния ............ и му вярва на глупостите. Сега положението е много зле. Но никой не си дава сметка какво ще се случи при мажоритарна система за която бълнуват повечето.Някой го е написал- ще виете на умряло......като бити мастии. Тогава ще разберете наистина що е ,,олигархия,,и има ли почва у нас. Сега само си чешете езиците с тая дума. както и да е, вярвайте на поредния хитрец ,тръгнал да защитава ,,интересите,, СИ..........ОПС, ГРЕШКА .......ИНТЕРЕСИТЕ ВИ !

    Коментиран от #112

  • 112 племенник

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "вуйчо":

    Вуйчи, май ТИ СИ МНОГО "ограничен" - толкова, че чак не можеш да го осъзнаеш.

    - Кой очакваш да те поведе и да защити интересите ти? На кого би повярвал? Волен? Каракачанката? ТИ не вярваш на себе си, камо ли на някой друг. ТИ си от "българите", които са си стояли в къщите по време на Априлското въстание и които не са вярвали и на Левски.
    - Сега било много зле положението, ама видиш ли щяло да е още по-добре от това, ако бяха мажоритарни изборите. И кое те доведе до тази велика мисъл? Може би България е имала опит, скорошен с такива избори? А що не се запиташ защо управляващите бягат като дявал от тамян от тази идея и тотално ниглежират вота на повече от половината избиратели? Защо и медиите забравиха темата? На кого са собственост те?
    - Кого представляват депутатите в момента? Нима не статуквото? Нима не олигархията, с която са тясно свързани? Сегашната ни политическа класа спрямо олигархията е като яйцето и кокошката. Не можеш да кажеш кое е първо.

    Виж, не ти се отдава мисленето. Ако можеш да се молиш, мълчи си и се моли някой друг, свише да ти оправи дереджето.
  • 113 тукашен

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нечалгар":

    На мен ми стана антипатичен, заради арогантното си ченгесароДСарско поведение. не е нормално един истински патриот и то политик, да се държи така тъпо арогантно! Слави не го познавам, гледам понякога шоутата му. Изкуството, е дълбоко нещо, дори и чалгата е нещо велико, но не я познавате. Аз съм свирил по ансамбли, оркестър, по кръчми. Чалгата радва много хора. Малко са скапаните текстове и те са наистина противнички. Повечето са хубави, смисленни. Не подценявай и не презирай този сумарен стил, защото в него има классика, сръбско, гръцко, ориенталско, бижифолк, кънтри, рок,...всичко музикално! Само пълен профаан може да подиграва и обижда на "чалга", защото не я познава. Валери е такъв, но очевидно и ти. Само майсторството на музикантите и вокалите на шоуто на Слави са жив пример за упорит труд, денонощни занимания, репетиции. ти какво знаеш за музиката? Не съм спал по 22 часа, за репетиции, косите ти се изправят само и само да харесаш на хората, да ги радваш. Какво знае ченгето връзкар ДС Симеонов за репетиции труд жеги мъки чакане по кръстовища, свирене при 38 или при -9 градуса? Връзкарче, дадено му власт по партийна линия, днес го дава патриот, а години наред си прави бизнеса и не се чу? И патриотизма му такъв. Слави е шоумен, има право а протестира и всеки човек, като го прецакват хора! Аз също не харесвам много неща, но не съм станал терорист. Но не обиждам рока, кънтрито, а ги обичам, макар БГ фолка дда си ми е любим. Нямаш на представа как
  • 114 гощо

    7 0 Отговор
    Този Валери нещо много почна да си вири носа! От високо лошо се пада! Дай на простият влас и му глей сеира! Пълен селяндур и смешник!
  • 115 Този

    1 0 Отговор
    Валерка как да ти вярва човек като ти преди изкарваше мръсните ризи на Волен и Бойко а сега си стях
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове