4 Май, 2017 13:09 8 630 54

Слави Трифонов: Отивам да си търся правата пред Парламента

  • слави трифонов-
  • ултиматум-
  • референдум
Слави Трифонов: Отивам да си търся правата пред Парламента - 1
Снимки БТА

Българският политически елит се е самозабравил и пренебрегва волята на гражданите. Това заявява в писмо шоуменът Слави Трифонов във връзка с инициирания от него референдум за промяна на изборните правила, които и до момента не е произвел дори проект за конкретни законови промени.

„Срамувам се, че допуснахме да се получи така - шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ. Три милиона и половина гласуваха на Референдума. Два милиона и половина с положителен отговор”, посочва Трифонов.

По думите му желанието за власт на политиците е надделяло над волята на гласувалите в референдума.

„Затова аз отивам да си търся правата пред Парламента”, декларира Трифонов и допълва, че като трибуна на гражданската си позиция ще използва „единственото останало свободно медийно пространство в България – интернет”.

Писмото завършва с анонс, че в предаването си шоуменът ще говори за събитията пред парламента в Скопие, където активисти на падналата от дългогодишна власт партия и националисти биха депутати, след като проевропейската опозиция се договори с коалиционния партньор на бившите управляващи за общо правителство.

Припомняме, че на 27 март Слави Трифонов даде ултиматум от две седмици от свикването на новия парламент, за да започне работа по промяна на изборното законодателство и въвеждане на мажоритарна система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антислав

    65 156 Отговор
    Слави,защо не се гръмнеш!Писна ни от твоите простотии!
  • 2 Калогера

    53 118 Отговор
    Е.аси трагедията, не гледам "шоуто му" и не искам да говори и от други места, достатъчно материал има по улиците
  • 3 Дагер

    144 33 Отговор
    Хората са истинската сила на една държава, те избират как и къде за живеят, работят и да определят какво управление желаят да има. В този смисъл Слави Трифонов показва, че не трябва да сме малудушни души, да не ни интересува нищо и скрито да псуваме управниците, без реално да промени това нищо.
    Слави моето семейство и приятели са с теб и те подкрепят.

    Коментиран от #39

  • 4 гост

    110 54 Отговор
    Заспала българска нация! Само такива като Слави ще ни оправят!

    Коментиран от #22

  • 5 Дагер

    63 29 Отговор
    Хората са истинската сила на една държава, те избират как и къде за живеят, работят и да определят какво управление желаят да има. В този смисъл Слави Трифонов показва, че не трябва да сме малодушни души, да не ни интересува нищо и скрито да псуваме управниците, без реално да промени това нищо.
    Слави моето семейство и приятели са с теб и те подкрепят.
  • 6 ШАРАН БГ

    95 33 Отговор
    И аз не гледам шоуто на С.Трифонов - понякога доста изпростява. Това не означава ,че 6-те / шестте / точки от Референдума, под които се подписахме , ги е измислил той-С.Трифонов. Но те бяха толкова неприемливи за властта, че веднага чрез Парламент, Президент и Конституционен съд обявиха трите за недопустими. Останаха само три точки и властниците не обърнаха никакво внимание, какво искат хората. И нямат и намерение да обърнат. За това, че това не са "простотии" на С.Трифонов, а са простотии и незачитене на народния вот от страна на управляващите. Те искат до века да са същите и по същия начин да крадат и унищожават тази хубава страна. Щом Ви харесва псувайте и ругайте С.Трифонов, но мислете какво предлагаше неговия екип и защо чорбаджиите игнорираха всячески предложенията !!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Илиян

    45 50 Отговор

    До коментар #6 от "ШАРАН БГ":

    Нещо си пропуснал, възлов момент -бяха отхвърлени от Конституционния съд като противоречащи на конституцията.

    А целия референдум лансиран от Слави е всъщност разработен и финансиран от ДпС
  • 8 Дедо Грую

    43 68 Отговор
    славуца : Алчен, прост, циничен чалгар.
    За тея, които подкрепят "референдума" му ще кажа, че са измамени. Ако това се случи, тези с многото кинти ще се бетонират във властта. Ще станат пожизнени феодали и ще правят каквото си искат. Пример ценко чоков. Ще си назначават съдии, прокурори, ченгета и всякакъв подизпълнителен персонал. Защо не уволниха простака от бтв-то? Защото изпълнява чужда поръчка и има чадър.
    Стане ли тази измама, сегашното положение ще ви се стори рай. Ще скимтите край някоя кофа за боклук и ще бленувате за миналите дни, както мнозина го правят за тошовото време. Само че няма да има връщане.
    Запомнете: На плешивеца му пука само за него и за колкото може повече парички да налапа. За това е готов да мине и по главите ви.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 bolbov

    25 8 Отговор
    Жажда за власт у то лява на с министерски постове и разграбени държавни и европейски пари.Названия като патриоти европейци неподходящи.Краткото им име бандити.Битност пищи кръвта на народа.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ловеца на поршета

    22 39 Отговор
    Единствено право на този дърт халтураджия е да ползва намалението за пенсионери като си купува карта за градския транспорт!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 brigante

    21 31 Отговор
    мажоритарната с-ма е уродлива с-ма! нещо подобно на уиндоус с-ма :) с-ма за балъци кат' mac с-ма, крадена от mach kernel ...
    народът прост и откъде да знае :) мисли си, че е супер, но не е! и 'що така си го мисли, от'де тия мисли? 'щот' прост народ, зат'ва!
  • 20 Жалко

    43 12 Отговор
    Жалко за нацията ни е всичко прочетено в мненията тук.
    Един ден Децата на всички нас ще страдат, това не го разбирате Днес.
    А Днес е Денят да бъдем граждани, е заради този дълъг мъж, а заради Децата ни.

    Продадоха (хме с бездействието си по площадите) България.
  • 21 даам

    40 19 Отговор
    Еми прав е Слави, който има друга позиция, нека ме убеди, че поне нещо в България функционира нормално.

    Коментиран от #23

  • 22 Бомбони

    7 18 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ха-ха .... ти си психично болен, сигурно от доста време не си изтрезнявал а
  • 23 Илиян

    29 13 Отговор

    До коментар #21 от "даам":

    Прав ли е ? А по една случайност и той е бил в ЦУМ ,в кабинета на Гергов -Курнелия го издаде
    Случайности няма
  • 24 S-line

    42 26 Отговор
    Трябва цяла Бг. Да подкрепи Слави . От някъде дасе почва стига толкова.
  • 25 баш батка

    39 11 Отговор
    Не съм му фен и не ме кефи - наркоман, чалгар и престъпен като останалите мутри. Но факта ,че дава гласност ми харесва, иска ми се да се е пречупил и да има силите и връзките да разкара тая измет! Силно оптимистично като думите на Царя но всички ще тръгнем след него защото дори и да има 1% надежда ние ще се борим. Трифонов дано не подвеждаш народа! С теб сме...за сега.
  • 26 Томсън

    25 35 Отговор
    САМОЗАБРАВИЛ СЕ МУТРО РЕНЕСАНСОВ ЧАЛГАР!!!ХИПЕРАРОГАНТЕН ПОЧТИ С ВСИЧКИ КОИТО НЕ ИГРАЯТ ПО НЕГОВАТА СВИРКА!!!!
  • 27 Гост

    11 11 Отговор
    Тоя пък какви права търси в БГ-то?
  • 28 miro

    37 14 Отговор
    Трябва да те подкрепим Слави, тия отсреща много прекалиха.
  • 29 Иван дичев

    16 20 Отговор
    Набутахте всичката измет в парламента и сега Слави щял да ви оправи... Да ще ви оправи-отзад. Пууу прост народ!
  • 30 Иван дичев

    18 19 Отговор
    И като гледам обкръжен от "високо интелектуални" физиономии ха ха ха...
  • 31 БългаринBG

    36 10 Отговор
    Със всяко следващо правителство на ГЕРБ нещата стават все по-зле /не отричам положителното което са направили до сега/ но все по-бързо се сриваме в международните класации по корупция на държавата и свобода на словото/независимост на медиите/. Страха и страхливите хора с тяхната пасивност и апатия , както и недостатъчно образованите , подхранват и отглеждат/инкубират - мафиоти и крадци-разбойници , дерибействащи на всички нива в държавата. Корупцията , зависимите от страха медии и липсата на правосъдие ще продължават да влошават бизнес климата и прокуждат по 50 хиляди българи годишно! Ще намаляват заплатите ни спрямо Румънските и европейски такива! Президента посочи че оградата със Турция е платена за двуредова а е направена едноредова , кой журналист разследва това и кой прокурор се самосезира за тази кражба? В новият парламент отново влезнаха новите депутати-послушници , заменили изхвърлените партийно непослушни/видяли огромните кражби/ и самостоятелно мислещи. Същото нещо се случва и с всички етажи и институции на държавата и ще е така докато не променим избирателният закон на мажоритарен! Народа го поиска на референдума , но беше отново ощетен поради липсата на камери в избирателните секции и преправяне на бюлетините на недействителни с по една допълнителна чертичка. След 3-ри или 4-ри години ще е късно затова сега да станем и подкрепим Слави , а с него и всички политици които останаха извън 4-ри процентовата бариера и са за действащо правосъдие

    Коментиран от #49

  • 32 Гоуст

    19 9 Отговор
    Тези, които плюят или са във властта и далаверите или се прекалено тъпи, за да не искат промяна.
    Трябва нещо да се промени, каквото и да е, нещо, поне малко. По-лошо няма как да стане. Отдавна сме на дъното
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Дядо поп

    28 8 Отговор
    Гледам минусите на коментарите подкрепящи Слави и
    възниква въпроса.Какво толкова ви направи този човек
    бе хора,та сте против него и инициативата му?Отговора е
    или завист,че е успял,или имате интерес от статуквото.
    Тия,който имат интерес не седят пред компа и да четат и
    пишат коментари,те просто се забавляват да харчат парите
    си,защото са много и един човешки живот не стига да ги
    похарчат.Остават завистниците.Стига с тая завист,тя освен
    лошо настроение може да ви докара и някоя болест освен
    мизерното съществуване .Подкрепете човека,и аз не
    харесвам шоуто му,ама ми допада идеята за 120 депутата
    отхвърлена от съда,че била противоконституционна, пък
    кой прави конституцията-депутатите.Те ни вкарват в ома-
    гьосан кръг а вие ги браните.Турците, който ги смятате за
    изостанали азиатци избраха мажоритарната система,защо-
    то президентска република е мажоритарен избор,вие се
    правите на много отворени.Е добре отворковци,като искате
    да страдате страдайте,лошото е,че и невинни ще страдат с
    вас.

    Коментиран от #38

  • 35 Цимент

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Котарак":

    Сложих ти плююс. Явно сме задминали братската Северна Корея по цензура.....ама карай, при такива тъпоъгълници няма да прокопсаме
  • 36 без емоции

    19 7 Отговор
    И аз чета много негативизъм и омраза в коментарите към Слави и честно недоумявам ЗАЩО ! И на мен не ми е симпатичен, но какво от това!? Да вярно е че се опитва да се прави на мутричка, ама нали се сещате "мутра виолист" мухахах по-скоро го гледайте от забавната страна. Ама наистина, какво толкова ви е направил Слави освен да ви дразни, нещо откраднал ли е от вас, да ви упражнил натиск, насилие, цензура да ви е изял хляба !?!?? Вероятен отговр НЕ.
    Обаче си задавам и въпроса, ако наистина изпитвахте толкова омраза към точно тези едни и същи управници, които годи наред упражняват точно тези действия, ако се насочи в правилната градивна посока този гняв дали нямаше да се оправим до сега ??? Вероятен отговор ДА !
    Пак му "сипвайте" на Слави през това време хиените, вълците и тем подобните, ще ви сервират вас за вечеря !

    Коментиран от #45

  • 37 ГЕШ

    15 6 Отговор
    Вместо да излезем на площада с някой БЪЛГАРИН начело,пишем умни коментари и платени простотий без да разбираме,че държиме ли се като РАЯ,скоро ще станем наистина!Излезте,бе хора!За вас се бори човека-той пари и реноме си има достатъчно.
  • 38 ЧИЧО ШОП

    7 8 Отговор

    До коментар #34 от "Дядо поп":

    Който насърчава простотията с изявите си не може да бъде водач за нещо ново. Царското величество дойде, подлъга простолюдието колко много трябва да му вЕрваме и ни оправи, барека се изживяваше като народен трибун и трибунал и също ни оправи. Бойко има усет да взима решения като водач и затова е най-приемливото в момента. Не отричам, че понякога говори шменти - капели, но има качествата на водач. Огледайте познатите ви държави и преценявайте къде нещата вървят успешно - където има водач, а не мижитурка. Дори да не е в демокрациите, но всяка държава се нуждае от водачи, а не от мишоци, които да умуват и да мачкат каскета, когато трябва да се взимат решения. А решенията взима водач на база усета си и съветите от знаещите. Не е нуждо някой нобелов лауреат да управлява държава, а да се взимат решения. Колкото по-малко са грешните решения, толкова по-добре ще е държавата.

    Коментиран от #46

  • 39 ддд

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Дагер":

    да ама хората са в чужбина
    тука виждате кои останаха не точно хора
    така че ще походи походи и ще спре
    искам да успее но като повечето от нас
    съм загубил вяра
    да ще кажете че съм смотан
    че заради такива като мен сме така
    но и вие като мен няма да направите
    НИЩО ЧЕ Е ПО ЛЕСНО
  • 40 гларус

    8 12 Отговор
    И сега трябва да коментираме този извънземен чалгар Прежълтял изкуфял маркуч с обеци Този е за съд за умишлена пропаганда на простотията и затъпяването на цяло едно поколение Гуру .??? Накрая ще направи едно предаване като екстрасенс . В главата го докарва за оракул
  • 41 Иван

    11 4 Отговор
    Слави със теб е цялото ми семейство подкрепяме те .

    Коментиран от #43

  • 42 васконти

    10 4 Отговор
    Дедо Грую хахах да не е на заплата Слави в БТВ та да го уволняват бе,човека сам си е направил парите с работа не е крал и си има принципи ,а не като 240 крадци и родоотстъпници в парламента,да не бяхме най беднта страна в европа да нямаше критика а то през 4 години все е едно и също цирк за пред народа и лапане за боклуците
  • 43 слави

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    ванка гледай си реквизита все пак благодаря ти. също и на семейството
  • 44 Uvigi

    13 4 Отговор
    Аз също не харесвам Трифонов, но предложенията му за реферндума бяха смислени и обосновани. Самия факт че всички управляващи толкова единно се обявиха против, като в синхрон с това против реагираха и някои публични институции - Президент и Конституционен съд , говори за това , че С. Трифонов е прав ! Като цяло въпросите бяха добре замислени , но за съжаление КС ги оряза - това за броя на депутатите. В 7 млн. България /като 2 млн. са извън страната по гурбет/ - има 240 депутати. В 16 млн. Холандия има 150 депутати !! Факт ! Ако депутатите станат 100 тогава и мажоритарния вот ще бъде в пъти по успешен, кактого предлага Грифонов , но уви, управляващите не са глупави, статуквото е голяма работа ! Но дори и така мажоритарния вот предложен от Трифонов , ще разбърка схемите и ще извади от строя много от т.нар системни партии , за които парламента и управлението е като да си на работа през 80 години на миналия век! Най важното е този вот поне ще се опита да ромени статуквото , което ни мачка 25 години и нищо не се случва. За добро или лошо това е една възможност за промяна, която обаче много трудно ще пробие , всъщност това зависи от нас ! Така че подкрепям Слави !
  • 45 Лупи

    9 3 Отговор

    До коментар #36 от "без емоции":

    Браво, много точно казано! Аз не му гледам шоуто, нито му слушам музиката, нито му ходя по концертите, но определено факта, че му саботират референдума е показателен, че настъпва мафията по кокалчетата и трябва и ние да натиснем заедно. Никога няма да сме държава и да успеем ако не сме заедно. Няма никаква причина за омразата към Трифонов освен ако не си тежко обременен умствено дебил без грам чувство за хумор и с 3 мозъчни клетки. Тия дето изтеглиха 30 милиарда кредити за внуците ви и окрадоха всички евро-средства не мразите толкова, защо?
  • 46 Лупи

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "ЧИЧО ШОП":

    Абе интелектуалец... кой ти говори тук за водач и за вярване? Тука имаш конкретни точки, които имат смисъл и мафията от една страна, която се прави на ни чул ни видял? За какъв водач става дума тука? Нито е казал, че ще влиза в политиката, нито че ще прави партия а излиза да атакува и брани волята на 2 500 000 българи, които са повече от гласувалите за първите 2 политически партии на последните избори взети заедно! За пореден път ще кажа, тая държава я оправя само диктатура или монархия и бой по канчетата. Всеки си мисли, че може да мисли, че разбира от футбол и политика и затова сме на това дередже и затъваме още повече. Е така държава не се прави или ако имаш такава това е пътя на разпад.
    Вие осъзнавате ли, че благодарение на сегашния закон ДОСТ дето е партия на Ердоган и е откровено протурска е вземала над 1 000 000 лв държавни пари? Е това ако не е грешен закон здраве му кажи!
    Ами ДПС е вземала над 4 000 000 лв бе... ?!?
  • 47 стоян георгиев

    6 6 Отговор
    ето как се ловят балъци в бг то.отиваш пред банката и обявяваш че купуваш долари много скъпо ,а после ги продаваш много евтино и блъците почват да напират .после ги отпираш с няква елементарна измама и баламурниците реват като карпатски мечки ама вече е късно.сега идва ред и на трифонов да ви пооправи,разбираи да ви поограби:))))))))))))!тва дето трифонов иска обаче обслужва към момента герб и няма да успее и тои да влезе с летящ старт в политиката,квато му е едната идея,но концерти ще си направи и ще си попродаде отново старите албуми на баламурниците дето сега обясняват как не го харесвали ама не бил лош.
    сега за всички балъци,четете внимателно.при пълен мажоритарен вот герб ще има над 100 депутати ,малките партии ще изчезнат бсп също,а масата маргинали дето ще влязат по места ,ще са нерганизирана и корумпирана пасмина лесно управлявана от борисов,та да ви е честит референдума и правата дето гоните,убавци мамини ненагледни.

    Коментиран от #53

  • 48 реформатор на деформаторите

    11 3 Отговор
    Подкрепям Слави , отнякъде трябва да се почне- тази забравила се политическа върхушка трябва да се махне! Иначе решението е едно - референдумна демокрация- гледай Швейцария!!!!
  • 49 Росица

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "БългаринBG":

    Лесно е да чакаме спасител. Така няма да дочакаме промяна, но и ще си пишем в мрежата и ще философстваме и хейтваме на воля!
    Аз избрах да отида пред Парламента. И утре пак ще отида. С чадър. Днес много ни валя.
    Онези, които само могат да критикуват и никога не правят нищо са много, повече дори. Но има и други хора в тази държава. Все още ...

    Коментиран от #50

  • 50 стоян георгиев

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "Росица":

    и какво очакваш росице да се случи?мажоритарния вот ще промени ли ситуацията към по-добро?днес кметовете се избират така .по какво се различават те като качество от депутатите?освен това при мажоритарен вот се дава предимство на наи-голямата партия която ще победи очакващите пропорционален глас по-малки.тва се учи по математика някъде към осми клас.мога да го обясня и по подробно ако някои от вас балъците го интерасува.иначе трифонов не губи нищо ,напротив тази кампания ще му изкара едни 10 милиона лева от такива като вас и не го мери него с теб,нямате нищо общо като битие ,финансови възможности и мотив.та чакам феновете на референдума да ми обясните кво ще се промени към по-добро след влизането на мажоритарния вот и кви са тези хора дето ще се появят на мястото на сегашните ни политици.
  • 51 хаил

    3 5 Отговор
    СЛАВЧООООО.НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ТИ ГЛЕДА ТЪПОТО ПРЕДАВАНЕ И ЕДИНСТВЕНИЯ ТИ ШАНС ЗА ЛАПАЧКА Е ДА СЕ НАБУТАШ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
    ГЛЕЙ БАРЕЧКАТА КЪДЕ СТИГНА-ТИЧАЙ СЛЕД НЕГО!!!!
  • 52 Константин-Ром

    3 0 Отговор
    Кой каквото и да ти говори,ЗНАЙ че става дума за пари,а на високо ниво става дума за много пари.Всички знаем какво трябва да се направи за Бг.за да тръгнем в правилната посока,но има едно ,НО,щени арестуват и ще ни обвинят че Голяма част от Българсия народ сме се опитали да правим преврат,същото както в ТУРЦИЯ.
  • 53 Говори ми още

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Баламурници винаги е имало. Обаче системата трябва да се смени. Лъжа е, че мажоритарният вот убива малките играчи, защото политиците умишлено говорят за мажоритарен вот в един тур, където това ще се случи, но "забравят" за мажоритарните избори в два тура, които водят до разслояване на партиите и много повече партийно разнообразие. Сега, дали проблемите пред България идват от изборната система - склонен съм да не се съглася! Българският народ си има приказка за това: "Нов бардак със стари к...ви не става"!

    Факт е, че политиците решиха да не приемат резултатите от гласуването, въпреки, че трябваше да се съобразят. Но там са така преплетени едни интереси, едни връзки и пари, че става невъзможно за добралите се до такива властови позиции и до такива източници на богатство и престиж да се откажат от тях, за да се "вслушат в гласа на народа".

    Коментиран от #54

  • 54 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Говори ми още":

    я ми кажи как при мажоритарен вот малките ще вкарат 10 депутата ?тва е все едно сидеров да спечели 10 града със свои кметове!ако има мажоритарен вот българия ще се раздели на 250 учстъка с около 20000 избиратекля всеки и познаи като се изправят герб срещу господин хикс кво ще се случи в 90% от случаите!!!ще се случи тва дето сега става за кмет ,при 20000 гласоподаватели ще гласуват половината демек на гербера ще му трябват 5000 гласа ,само от местната администрация и маргиналите тои ги е взел,освен ако не се бори с хора като ковачки или чоков ,дето си държат дадени региони.само че като влязат ковачки и чоков ,те биха били много лесна топка за цветанов и борисов .истината е че трифонов иска да влезе с летящ старт в политиката подобно на царя и борисов и сега предлага на баламурниците Божествени решения .лошото е че баламурниците не се научихте за толкова години кво ви чака!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове