19 Декември, 2017 09:19 23 198 60

Доган обявява „перестройка в ДПС“ в четвъртък

  • ахмед доган-
  • дпс-
  • дост-
  • турция

Анкара иска Мустафа Карадайъ да прибере в ДПС лидерите на ДОСТ

Доган обявява „перестройка в ДПС“ в четвъртък - 1

Ахмед Доган събира елита на ДПС на вечеря за предстоящите коледни и новогодишни празници, която ще бъде в четвъртък – 21 декември, в така нар. „Сараи“ в столичния квартал „Бояна“. Това разкриха за 24rodopi.com от централата на Движението.

Всички в партията очакват политическото послание на почетния председател на ДПС. Прогнозите на актива са сред акцентите в словото да са както „политиката на демонтиране на управляващата коалиция с националистически формации“, така и курсът на партията след „подадената ръка от управляващата Партия на справедливостта и развитието в Турция“.

Посещенията на пратеника на Ердоган Азиз Бабушчу в централата на ДПС и водените разговори с Мустафа Карадайъ… дават криле.

Един от важните изпълнители в ДПС, който се опита да полети пред задаващите се събития, сътвори гаф, който не се нрави нито на избирателите на Движението в България, нито на важните особи в Турция, които са подали приятелска ръка.

Йордан Цонев, „тежък“ депутат от ДПС, в сутрешния блок на бТВ разви тезата, че партията му не се е карала с никого в Турция.

И че ако някой откъм Босфора го е правел, да дойде и едва ли не да целува ръка!

Дори да е така – партия ДПС да не се е карала с никого (макар и не съвсем), народен представител няма право на подобна изява. Ако си Данчо от Бургас и си се събрал с ахпапи в местна кръчма - може. Даже може да насосваш нещата, които те правят значим. Но в случая зад името Цонев има запетайка, след която става ясно, че той е пратен в Народното събрание с гласовете на турците в България, които преживяха нещо, което Йордан Цонев никога, ама никога няма да осъзнае.

Цонев няма да го наказват началниците му – тука е България, той е в ДПС, логиката е бамбашка.

Но ДПС трябва да се промени. Стига гафове.

Избирателите са на висота, улавят вече и най-дребните. Знаете ли защо младите хора бягат от смесените райони? Казвали, че тук нямало работа, заплатите били ниски и трудно се живеело. Да но казват и друго, че и все по-често, но което не стига до върховете на ДПС. Казват, че вече виждат гафовете, порочните практики, неправдата… Отиват си наказателно!

Но това е друга тема, ние да си продължим с Бабушчу.

*

На 21 декември първите хора на ДПС ще знаят посланията на Ахмед Доган след промяната на вятъра, който духа от Анкара към „Сараите“ в Бояна. После яваш-яваш те ще се сведат до знанието на електората.

Между 24 и 27 декември в Млечино, Могиляне, Момчилград и други населени места в Кърджалийско ще се състоят традиционните възпоменателни митинги за годишнината от така нар. „Възродителен процес“, мирните протести и жертвите.

Знакови ще бъдат речите на Мустафа Карадайъ и гостите от Турция,

като този път на трибуната пред Тюркян чешма ще бъдат и депутати от управляващата Партия на справедливостта и развитието (AKP) в Турция, а не само „магьосникът на думите“ Мухаррем Индже и други добри оратори на опозицията в Меджлиса.

Бързо ще последва рестарт на диалога между побратимените общини на ДПС с общините в Турция, в които кметовете са от AKP. От Турция ще идват делегации тук, групи на общинари от ДПС ще пътуват за Турция.

Отново ще се заговори за турски инвестиции в смесените райони, а и реални стъпки ще се правят в тази посока.

Ще се пътува много. Оня списък вече го няма. Сюлейман Гьокче го няма, доносниците-съставители са хем тук, хем ги няма. Да им се чуди човек на акъла – колко време, енергия и творчество са изхабени за 158 лъжи. 158 селски събрания да бяха провели, 4-те процента щяха да минат и сега Бабушчу щеше да ходи в друг партиен офис в София.

*

Азиз Бабушчу иска

Мустафа Карадайъ да прибере в ДПС лидерите на ДОСТ.

И на този процес е редно да се даде старт. Отива Лютви Местан в Чорбаджийско или в Момчилград, намира председателя на местния селски съвет или на местния градски съвет и подава заявление за членство. Той пък събира партийните другари, за да вземат решение дали да приемат Лютви Местан в ДПС.

Така е по устав.

Но не така ще се случат нещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сузи

    87 12 Отговор
    Абе нали другарят Доган отричаше силните връзки с Турция и нейната роля, сочеше Русия като основен съюзник на България, а Путьо бе възвеличен до небесата... а сега отново се обръща към Ердоган... Отрепка!!
  • 2 hard

    45 8 Отговор
    89г Горбачов като направи перестройка на Ссср и стана много добре.Всички републики се махнаха от Ссср и не се оплакват, че не са в съветския съюз!Е дай Боже и вербувания в Кгб да направи същата перестройка като на Горбачов!България ще се освободи от половината мафия!А после другата и половина която ограби парите на България през годините 90 и 96 год ще се разпадне сама!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гражданин

    71 31 Отговор
    Турците са много добри, само дето са ни клали пет века и техните съюзници руснака ни довърши за някое друго десетилетие!Тези двамата ни научиха на прекрасни неща......да лъжем, крадем, мамим, убиваме, подигравки, далавери, игри, агресия, алчност, мизерия, корупция..........,
  • 5 Путин

    71 8 Отговор
    Доган е верно куче на Путин!

    Като му се каже, слуша и изпълнява. Сега командата е приятелство с Ердуган. Като свалиха изтребителя беше обратната команда.

    Всичко е ясно :)

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 OMG WTF

    36 7 Отговор

    До коментар #5 от "Путин":

    100 плюса!!! А пък нека наш Асан си се заблуждава колко бил велик ердуханчо.
  • 8 jambazina

    34 5 Отговор
    Уау, след обединени патриоти, ще видим и другата страна на същата монета - обединени депесари.
    Или е съвпадение, или по-скоро едни и същи хора им дърпат конците.
  • 9 ЦРУ

    43 6 Отговор
    Ердоган най-накрая успя да купи Доган,който е Съветска подлога на КГБ!Браво!Както е казал Путин-Нека проблемите ви почнат сега!:):):)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лошия

    37 6 Отговор
    Откъде на къде презставители на друга държава ще съветват нащите депутати и ще им дават насоки. Къде е нашето правителство да види намеса във вътрешнитени дела от чужда държава.
  • 12 Българин

    50 14 Отговор
    ДПС - проклятието на България !
  • 13 касапина

    50 18 Отговор

    До коментар #3 от "ХАСАН":

    Турция е най-изостаналата държава! Няма толкова елементарна нация! Няма култура, няма изкуство, няма нищо! Дай им оръжия, дай им фанатизъм и нищо повече! Как пък за толкова години, където контактуваха с развити цивилизации в Европа не прихванаха нищо ! Ама нищо, нула! Какво ще контролира и балансира ,като се има в предвид че 40 милиона кюрди чакат на полусъединител ,да отхапят голямо парче от баничката наречена турция.

    Коментиран от #23, #45, #50

  • 14 Анални Глезли

    55 13 Отговор
    Тия всичките османски партии трябва да се извадят от управление на държавата.
  • 15 Гост

    45 10 Отговор
    Е каква е тази глупост? Как педставители на чужда партия, ще изнасят речи в България в райони със смесено население?

    ?????????????????????

    Коментиран от #58

  • 16 Кики

    40 7 Отговор
    Ха на бас че до три месеца ще си имаме нова обединена протурска партия.Естественно сблаговолението на Анкара и Москва.Честито.
  • 17 Гост

    30 9 Отговор

    До коментар #3 от "ХАСАН":

    Ами върви си в турция

    Коментиран от #52

  • 18 Ботьо Петров Попйорданов

    28 18 Отговор
    Всеки ден кълна членовете на ДПС и ДОСТ. Рано или късно проклятието ще ги застигне и ще се натръшкат от болести, умирайки в страшни мъки.
  • 19 сойкаПрисмехулка

    23 8 Отговор

    До коментар #3 от "ХАСАН":

    Ти си някакъв радикалист и си за затвора!
  • 20 Гост

    17 3 Отговор
    Ако това е вярно, ще ми е много любопитно дали отново ще има изгонени турски дипломати по време на предизборна кампания. Обзалагам се, че няма. Това беше само за да си ги премерят Доган и Ердоган, кой е по-, по-, най- в България.
  • 21 Боримир

    25 6 Отговор
    А народа спи,политиците се кланят на нато и сащ а през това време мюсулманите се подготвят да ни претопят.Този път по мирен път чрез превземане от вътре.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ХАСАН

    11 31 Отговор

    До коментар #13 от "касапина":

    Тоя век ще бъде турски век..ще има справедл-вост и човещина...виж последните сто години- две световни войни,колониализъм,геноцид,кръвопролития,бежанци,експлоатация....Турция е тая която ще спаси Европа от бежанския поток...все повече афганистанци,пакистанци,иракчани,сирийци,кюрди и скоро и иранци ще идват към Балканите и-Европа..

    Коментиран от #24, #56

  • 24 местя си го

    32 7 Отговор

    До коментар #23 от "ХАСАН":

    Братле, не ми дреме въобще за Турция, къв щял да бъде века ми е през оная работа.
    Ако те кефи Турция, върви там, ако те кефи Германия, върви там, всеки е свободен да избира, но не бива да натрапва мнението си.
  • 25 интересно

    30 1 Отговор
    На мен па ми е интересно на това Коледно празненство на ДПС (как звучи само хаха) дали няма да има най-накрая вдно прасе с нож във врата ???
    Е това е важно, другото Путин ортака му Ердоги и т.н. са бошлаф работи !
    В тази етно-икономическа партия винаги и основно водещо е било само пари, пари,пари и още пари !

    Коментиран от #29

  • 26 висок

    16 29 Отговор
    Кой те е клал бе простак, стига с тези червени лъжи. за 500 г в отоманската империя надали са загинали 1/10 от убитите от червения терор българи!
  • 27 Azazel

    28 3 Отговор
    Мдаа, мафиотската организация ДПС ежегодно, преди Коледа, събира главите на фамилии и там Капо ди тути капи (Доган) обявява кой си е свършил работата и ще бъде повишен, кой не - и ще бъде спуснат по канала, както и раздава задачите за следващата година. Така, че скоро ще знаем кои са отлъчените, кои ще ни рекетират и крадат догодина, и най-важното - Путин или Ердоган този път е направил на Капо ди тути капи оферта, на която не може да откаже, тоест, съответно - евразийски или анадолски път ще следва догодина мафията...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ХАСАН

    16 22 Отговор

    До коментар #25 от "интересно":

    В Дпс е било само пари?! Да не би Герб,патриотите и Бсп да са светци!!!..Доган е поне искрен

    Коментиран от #31

  • 30 Онбашия

    14 4 Отговор
    Този горе умря от глад ,сега ще цица и от турция. Парите на миришат,
    Имали пари , край на всички идеи и фантасмагории. Давайте парите и всичко ще дойде на място.нещем рубли вече
  • 31 гражданин

    23 5 Отговор

    До коментар #29 от "ХАСАН":

    Доган е искрен като Нинова и другите от Бсп само когато спят!
  • 32 КЪШШШШ

    15 6 Отговор
    Ми този , още е жив бе??? Ега ти нахалника , ощели го раним паразита вреден ? Свършиха хуйските му и иска баклава.
    Тези доносници вече не ни вършат работа, имаме си други ( нови) . Старите на боклука, и затваряме страницата. Къшшшшшшшшш
  • 33 Колю

    16 5 Отговор
    Ех да могат хората от смесените райони , ама онези с мотиката и дето са за една заплата и подеяния ,не онези от върхушката на ДПС и кметовете бизнесмени , да отидат и да видят избраниците си с какви коли,костюми ,часовници ,злато и въобще държането им като като се изсипят пред сараите. То охранители и шофьори ... Празник за окото . Пък после да ходят на събрания пък и не празнуват в тези дни . Нищо че децата им са с повече празнични дни от нашите ,защото си имат почивки и за техните празници. В дните когато мюсулманските деца не са на училище нашите ги събират в общи класове само и само да са на училище. Още от първи клас разбират ,че са ощетени защото не са от правилната вяра която завладява България чрез циганите. Не е само в очилището , а и по време на избори децата питат " Защо онези дето са ходили в Мендерес и са дали пари и подаръци ,не идват в нас " Името е примерно. Много са . А , оня в Турция така или иначе е тръгнал към неоосманизъм в старите територии и нови такива и чест му прави ,че не го крие. Подлец е защото всяка втора дума му е демокрация , а всъщност е едноличен тиранин . Но не го крие и прави каквото си иска .
  • 34 Uflaf

    19 5 Отговор
    Чужди държавни и партийни представители обикалят като емисари в райони на България и дават насоки за политиката в нашата уж страна. Нямаме ли служби за сигурност , нямаме ли МВР или там нещо си да ги изгони от страната или въобще да им забрани достъпа щом е по такива поводи. Туй политиката голяма .урва.
  • 35 FilipTodorov

    5 1 Отговор
    Сигурно ще разлюби Москва, а? Facebook реклама
  • 36 НЕразбирач

    14 5 Отговор
    "побратимените общини на ДПС" - еми това е лошото: че ДПС си имат собствени общини десетки години вече, който факт ги прави сигурен проводник на резалките отвъд Босфора! А ние търпим това сума си време, а откак сме с новите си "западни и транссек...ъъъ...трансатлантически приятели-началници", дето и СС ракетите ни накараха да махнем...вече можем само да седим и да гледаме тъпо заличаването си! Защото сме ОВЧИ ГЛАВИ, СЛЪНЧАСАЛИ!
  • 37 ХАСАН

    19 7 Отговор
    Да живее българо турската дружба...дружбата между обикновенните хора-а не политиците
  • 38 помак

    24 4 Отговор
    ПОРЪЧКОВИ т.н. ЖУРНАЛИСТИ !!! ДПС е мафиотска структора експлоатираща мюсулманите в БГ ? Какво стана със кмета на Неделино откраднал обществени поръчки и разделил парите със САРАЙТЕ ??? Къде е Бисеров обвинен от чужди фирми за пране на пари и предупреден първо от Сарайте ?? Искаме ДОГАНЯ в КАУША до ЖИВОТ !
  • 39 ХАСАН

    13 11 Отговор
    Бойко да не е Мария Магдалена??? Или аристократичия цар ?! ....ами социалистите които са за равенство??? Ами патриотите които направиха луда пара пркрай еуфорията с бежанците???...ама всичките са един дол дренки

    Коментиран от #54

  • 40 СссереМ

    13 5 Отговор
    А бре Стефчо,само ти ли не разбра че Доган е бита карта и вече никой не еб.ва и за чеп за зеле.На стари лаври да лежиш не става,кво толкова ни занимаваш с тоя агент от ДС.
  • 41 Ккк

    5 11 Отговор
    Голям човек
  • 42 Койчо ще каже

    12 1 Отговор
    Щом и Бойко го моли да ги озапти, значи Койчо ще се намеси
  • 43 Бай Пешо

    20 5 Отговор
    Ахмед Доган е вълк в овчи кожи .НАЙ ХИТРИЯ ПОЛИТИК !!Такива като него са за затвора ,ограбил е държавата и българския народ с огромни суми ,поръчител е на няколко убийства и всичко това се укрива от данс и прокуратурата . В България няма закони и НИКАКВО ПРАВОСЪДИЕ ,ПЪЛНА АНАРХИЯ,Така ще стигнем до никъде.
  • 44 drum

    17 8 Отговор
    Махнете фесовете от България!!!
  • 45 ХАСАН

    10 6 Отговор

    До коментар #13 от "касапина":

    А какво е за тебе демокрация ??? Щерката ти на 15 да се ръчка а сина ти да ти докара зет??

    Коментиран от #51

  • 46 Докато се бъркат комунисти и турци

    7 3 Отговор
    В БГ няма да има живот за средна класа хора ще има мутри и цигани това е честита 2018
  • 47 Kолю куция

    9 2 Отговор
    в хрониките пише Имало една държава с народ,в която се поздравявали Веднъж годишно-ЧЕСТИТА БАНЯ-и Бълхария се наричала тя.кояно си предала борците си за свобода Левски...убила е Ботев ....а сега се гордеят ,-аз съм б..... и за касво ли...ами то си личи по всички форумни драскачи колко мозък има тука.застанете пред огледало и се погледнетеи замислете-на къде...
  • 48 Честименски

    4 1 Отговор
    Сега националистите да цакат еничарите-потурнаци.Според конституцията етнорелигиозна партия няма право на съществуване.образоеателен ценз -няма средно образование няма право на глас.В България ние сме господари и ние ще управляваме както намерим за добре.
  • 49 Резняк

    6 3 Отговор
    В заглавието на статията е употребена съветска по етимология дума, конкретизираща евентуални бъдещи "мероприятия на маса" на читашката народна партия ДПС. Аман от "репресирани" етнически турци, цигани и сие.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пагане

    2 0 Отговор
    Ама това мазно леле има ли го още?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бог

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "ХАСАН":

    Хасане, един мохаймед, щото аллах само на него го турга! анадъммо гьотферен танкист от кашик намахан след учение?
  • 57 ХАСАН

    5 2 Отговор
    Да живей приятелството между българи и турци!
  • 58 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Не е глупост когато българи отидат в македония но е глупост когато турци дойдат от Р.Турция в населени места където има турци ли.Пий си лекарствата.я се ский бе
  • 59 гост

    0 1 Отговор
    Знаете ли колко българки ходят да се плющят с турци....
  • 60 Хъво

    1 1 Отговор
    Този доган си поръчва специално магарешко сирене от сърбия килото 1300 долара оделно някаква риба 600 долара порцията на гърба на турските гласоподаватели
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове