1 Март, 2018 15:32 39 998 132

Гинка Върбакова към Корнелия Нинова: Как купи „Техноимпекс“?

  • чез-
  • гинка върбакова-
  • ток-
  • парламент

Изрядни сме, сделката е прозрачна и според най-добрите бизнеспрактики

Изрядни сме, сделката е прозрачна и според най-добрите бизнеспрактики!

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ. Бих върнала въпроса - как може млада дама на 28 години от село Крушовица да си купи „Техноимпекс“.

Това казва в изявление пред медиите изпълнителният директор на „Инерком България“ ЕАД Гинка Върбакова.

Тя посочи, че всички разговори са водени в централата на ЧЕЗ в Прага, не по министерствата и политическите кабинети в София, едва днес се е запознала с премиера Бойко Борисов.

От "Инерком" са склонни да допуснат и участие на държавата, за да се разсеят страховете на обществото.

Ето и цялото изявление на Гинка Върбакова:

В последните седмици вие сте свидетели, а ние - потърпевши от безпрецедентната и яростна кампания, насочена срещу една коректна и изрядна пред държавата българска компания, каквато е нашата – „Инерком“.

Това се случва, защото сме избраният сред множество кандидати да сключи договор за продажбата на дружествата, притежавани от ЧЕЗ в България.

Свидетели сме на един политически и икономически шантаж, целящ спирането на една абсолютно законосъобразна сделка и на груба намеса в инвестиционните намерения на нашата компания.

Яростното политизиране на продажбата на дружествата, притежавани от ЧЕЗ а.с. в България, достигна до степен на сатанизиране. Различни политически сили, фактори и институции видяха в тази сделка единствено и само възможност за повишаване на политическите си рейтинги, за трупане на дивиденти, за раздухване на страхове и съмнения, за тиражиране на спекулации.

Трябва да признаем, че когато преди повече от година подготвяхме документацията за участие в тази изключително сложна, мащабна и водена по най-добрите европейски и световни стандарти сделка, сериозно подценихме ролята на политическата интрига в тази ситуация. Подценихме и възможността да бъдем атакувани от наши конкуренти, които искат да провалят сделката и да я обърнат в своя полза, но не по законов ред или чрез откритото и прозрачно конкурентно състезание, а чрез оказване на политически натиск в България и в Чехия. Атаките срещу нас са и заради икономически интереси на вече отпаднали от преговорите кандидати, които не искат честно състезание, конкурентни предложения и законосъобразни действия, за да получат и сключат тази сделка. Те искат да спечелят „по служебен ред“, задкулисно, чрез оказване на политически натиск - както върху нас, така и върху дружеството-продавач ЧЕЗ, изкривявайки медийната среда, тиражирайки откровени лъжи и инсинуации. Ние и нашата компания „Инерком“ бяхме набедени за „лошите“ в една политическо-икономическа постановка. Това е сценарий, в който категорично отказваме да участваме!

Днес сме тук, за да отговорим на въпросите, които тревожат обществеността, медиите и политиците. Ще Ви разкажем кои сме, коя е компанията ни и с какво се занимаваме през последните 10 години. Защо именно ние сме избрани за купувач на ЧЕЗ сред останалите кандидати. Искаме да опровергаем съмненията, че нямаме професионална биография, капацитет и финансови възможности за обезпечаване на сделката, да покажем, че имаме ясни и конкретни инвестиционни намерения и подготвен екип.

Държим да защитим доброто си име и ще отговорим на всички спекулации, на грозните квалификации и определения, които бяха отправени към нас и нашите дружества. Дължим това преди всичко на на хората, институциите и банките, с които работим, а и на себе си. Убедени сме, че това е наше законно право и единствено правилно и отговорно поведение в тази ситуация.

Също така искаме категорично да заявим, че с нашите адвокати ще прегледаме всички изявления, обидни квалификации, откровени лъжи и инсинуации, които бяха тиражирани по наш адрес, включително и от най-високо политическо ниво. Ще търсим правата си по отношение на всички последващи спекулации и лъжи.

Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка, да тиражират слухове, че сме подставени лица или че участваме в схеми за скрито придобиване на дружествата, притежавани от ЧЕЗ а.с. в България. Който твърди подобни неща, ще трябва да ги докаже в съда! Подобни лъжи, волно или неволно, обслужват корпоративните интереси на влиятелни кръгове.

Молим уважаемите депутати и медии да потърсят с ресурсите, с които разполагат, причините, финансовите интереси и злонамерените участници в този шантаж.

Въпреки произнесените и тиражирани лъжи, ние сме готови да се срещнем с президентската институция, с политическите централи, с представители на правителството, с парламентарни комисии – с една-единствена цел – да кажем истината; да оставим фактите да говорят, да успокоим обществената, политическата и медиийната среда.

Сега за фактите по сделката:

Предварително искам да кажа, че всеки един от кандитите в тази процедура има подписан договор за конфиденциалност с изключително рестриктивни и строги клаузи, които забраняват оповестяването и коментирането на детайли, свързани със сделката. Ако попитате друг участник в същата процедура каква е структурата на финансиране на неговата оферта, той няма да ви отговори. Никой от кандидатите няма да наруши договора си за конфиденциалност. Информация за механизма на финансиране на сделката, за банковите институции, ангажирани в нея, може да бъде предоставяна единствено когато законите изискват това. Неизпълнение на договор за конфиденциалност при сделка от подобен мащаб може да предизвика прекратяване на договора за продажба и отправянето на претенции за вреди към нас. Изискването за конфиденциалност на сделката е утвърдена, световна бизнеспрактика във всички големи международни сделки, каквато е и тази сделка.

Участието ни в преговорите за закупуване на дружествата, притежавани от ЧЕЗ а.с. в България, започна преди повече от година. Цялата процедура по сделката и всички преговори се водеха в Чехия, съгласно чешкото законодателство, а договорът за покупко-продажба се сключи по английското право. Всички разговори са водени в централата на ЧЕЗ в Прага, не по министерствата и политическите кабинети в София.

Не сме търсили разговори и контакти с нито един български политик, с нито един представител на българското правителство!

Едва тази сутрин се запознах с Министър Председателя г-н Бойко Борисов.

Във връзка с проведените разговори с г-н Борисов и в резултат на разразилата се дискусия сме съгласни да включим държавата в сделката така, че тя да има контрол върху електроразпределителното дружество за вбъдеще.

В нашия договор за покупко-продажба е поета дългосрочна забрана за промяна на собствеността и по тази причина ще започнем разговори с продавачите относно възможността да включим държавата в сделката.

Наши партньори и консултанти по тази сделка са едни от най-авторитетните български и международни компании. Накратко за тях:

Нашият юридически консултант по договора за покупко-продажбата е една от най-влиятелните и авторитетни международни компании „Алън и Овъри“. За Ваша информация, за 2016 год., според Thomson Reuters & Dealogic “Алън и Овъри” са най-голямата адвокатска кантора в света по брой сделки с 1576 транзакции с общ размер 1,2 трилиона долара. „Алън и Овъри“ са най-голямата адвокатска кантора в света по брой сделки, с 1576 транзакции с общ размер 1,2 трилиона долара. Именно те осъществиха правна защита на интересите ни по време на преговорният процес за подготовката на Договора за продажба на акции между Инерком и ЧЕЗ.

От българска страна за свой юридически съветник се доверихме на една от водещите правни кантори – „Спасов & Братанов“. Тяхното уважавано адвокатско съдружие с близо 20-годишен стаж на национално и на международно ниво, с изключително богат опит в сферата на корпоративното право, сливанията и придобиванията, трансгранични финансирания и капиталови пазари.

„Спасов & Братанов“ осъществиха правен и регулаторен дю дилиджънс, извършиха цялото правно обслужване на процеса и също участваха в преговорите с Продавача.

Нашият финансов консултант по сделката са „Мейн Кепитал“ (Mane Capital). Това е независима бутикова консултанска компания в сферата на инвестиционното банкиране, специализирана в стратегическото и финансово консултиране в областта на сливанията и придобиванията и капиталовите пазари. Mane Capital има доказан опит с международни трансакции и глобални инвеститори и компании, работи с множество инвестиционни фондове и стратегически инвеститори.

Deloitte България – изготвиха финансов и данъчен дю дилиджънс. Делойт България е част от една от водещите организации в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, консултинга, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите, чрез над 230 местни и чуждестранни професионалисти.

Същевременно процесът по сключване на сделката в Чехия беше наблюдаван и продължително одитиран от няколко от най големите международни одиторски и консултански компании.

Имената и авторитета на консултантите, с които работим, сами по себе си дават абсолютна яснота, че сделката по закупуването на дружествата притежавани от ЧЕЗ а.с. в България е законосъобразна.

Искам да изразя изключителната си благодарност и уважение към тях за това, че ни се довериха, оцениха нашия потенциал и ни партнираха по време на целия сложен и труден процес по осъществяване на сделката в последната година и половина.

Кои сме ние?

От лидера на една политическа сила беше зададен въпросът как може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ? Мога ли и аз да върна въпрос в същия стил? А как може млада дама, от село Крушовица, на 28 години, да си купи Техноимпекс? Ние не можем да си позволим да водим дискусия на подобно ниво. Затова ще говорим с факти.

Ние започнахме да развиваме бизнес в енергетиката преди 10 години. Основните инвестиции на дружествата от групата на Инерком са във ВЕИ-мощности, производство на зелена енергия, строителство и реконструкция на енергийни обекти и инфраструктура, изграждане и реконструкция на жилищни и офис сгради, разработване и управление на енергийни проекти и решения.

За последните 10 години Инерком се утвърди на българския енергиен пазар като уважавано дружество, коректен данъкоплатец и надежден партньор. Ние сме един от най-големите български производители на енергия от слънчева енергия. Реализирали сме множество проекти за изграждане, поддържане и реконструкция на енергийни съоръжения. В България имаме 6 работещи фотоволтаични централи.

Инерком е произвела над 150 000 MW h чиста енергия, като за последните 5 години оборотът на нашите дружества се е увеличил с над 300%, и за 2017 г. надхвърля 50 милиона лева. Активите на компаниите ни са на стойност над 100 милиона лева.

В дейността си Инерком използва модерни и конкурентни технологии, благодарение на които постигаме оптимални производствени параметри на ВЕИ-съоръженията, които управляваме. Стремим се към дългосрочно оптимизиране на производството на електроенергия от възобновяеми източници, енергийна ефективност и намаляване на въглеродните емисии.

Компаниите от групата на Инерком допринасят за спестяването на 150 000 тона вредни въглеродни емисии средногодишно чрез проектите, които реализират.

Ние сме член на Българската фотоволтаична асоциация, на Камарата на строителите в България и на Националната енергийна камара.

Екипът ни се състои от компетентни експерти и професионалисти с отлична квалификация и дългогодишен опит. Един от тях е г-жа Милена Стоева, която днес седи до мен. Тя е юрист по образование и Председател на Съвета на директорите на “Инерком България” ЕАД. Има дългогодишен опит и експертиза в сферата на енергетиката и енергоразпределителните дружества, близо 10-годишен стаж на водещи позиции в дружества на ЧЕЗ в България до 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой си

    113 23 Отговор
    човек на някой

    Коментиран от #94

  • 2 ПЕЕВ

    267 92 Отговор
    БРАВО ГИНЧЕ НЕКА КУРНЕЛИЯ ДА ОТГОВОРИ.

    Коментиран от #7, #89

  • 3 Сиромаха

    178 20 Отговор
    Дайте и на мен да си купя нещо Моля ви
  • 4 roko

    175 45 Отговор
    Питайте тая Гинка какво образование има...

    Коментиран от #12, #22, #116

  • 5 само ЛОКО Пловдив

    165 13 Отговор
    всичко в България е наши и ваши, няма случайни неща!
  • 6 Тая па

    148 121 Отговор
    Може ли да сравниме Техноимпекс със ЧЕЗ все едно квартално магазинче със огромен супер маркет

    Коментиран от #11

  • 7 Активен Борец

    115 50 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Как няма да отговори та тя е толкова подла комунистка .
    Сигурен съм че може да се изкара Социално Слаба ,стига да иска
  • 8 Гьонка Ошфорката

    115 25 Отговор
    Що не си гледах паркинга у Пазарджик! Той и без това ми беше единствения актив!
  • 9 The TRAPPER

    186 13 Отговор
    Взаимообвиненията започнаха!!! А Вие знаете ли аз как си купих тойотката ? С робски труд !!! За панделата сте всички!!
  • 10 БББ

    100 97 Отговор
    Червените маймуни могат да почнат да плюват........сега.
  • 11 Сиромаха

    98 21 Отговор

    До коментар #6 от "Тая па":

    Значи щом е малко може Страхотна логика. като циганите , аз откраднах бате ама малко то не се брои !!

    Коментиран от #25

  • 12 гост

    105 70 Отговор

    До коментар #4 от "roko":

    Какво значение има? Едни от най-богатите хора в света нямат висше образование, дори не са завършили и гимназия - Джон Рокфелер, Хенри Форд, Дейвид Мърдок, Ричард Брансън и доста други. Така, че въпроса ти е тъп.
  • 13 Гост

    142 38 Отговор
    Незнам за друго но въпроса й е в десетката. Ти си на ред Корни! Топката е в твоето поле. И стига с тези РМД. Какво направи та църния крадец да ти подари техноимпекс? То и само това да беше щяхме да го преглътнем но кой знае още какво си откраднала.
  • 14 поле

    47 11 Отговор
    Капитала е от домати и то розови
  • 15 Анонимен

    81 35 Отговор
    Хвърлят ви прах в очите :) Курни е "замразено досие" :) трябва някой ЧИСТ за да се отвори отново :( ще ви питам от 1юли като стане 5 лв киловата по искане на "Гинка" :)
  • 16 Дедо

    148 39 Отговор
    Гинке що не питаш и Пеевски как си купи медиите, цигарения бизнес и Техномаркет!Тя далаверата Гинке не е за прости хора а ти си дразнещо такава!
  • 17 Wall

    75 49 Отговор
    А как проф.Генчо Начев купи Летище Горна Оряховица на концесия за 35 години без да е влизал в пилотска кабина,а ?????????...и как Бъфет купи кетчупа Хайнц без дори да е наясно как зрее доматът!!!Инвеститора гледа цифрите,той не е в състояние и не е негова работа да познава дейността.Аз съм акционер през борсата в двадесетина предприятия в които не съм и влизал,това не означава че съм лош собственик!!!...и поради това не разбирам цялата тази драма за какво е!!!

    Коментиран от #27, #31, #55

  • 18 оптимист

    62 26 Отговор
    все едно герб казва на БСП а не бе законно си я купихме... айде моля ти се тия сме ги играли гинче, никой не вярва на никой вече
  • 19 Хаха

    107 70 Отговор
    Едно е Техноимпекс друго е Енергото, тук става въпрос за продажба която касае 3 000 000 българи. Смешни ставате по дяволите

    Коментиран от #28, #30

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 вдъхновен

    51 73 Отговор
    Хубава е, харесва ми и й вярвам!
  • 22 Дедо ти

    37 21 Отговор

    До коментар #4 от "roko":

    По въпроса ще го познаете ! Можеш ли да зададеш още по-тъп въпрос,ще ти дам 5 лева към червената пенсия !
  • 23 ХХХХХХХХХХ

    68 15 Отговор
    Значи дадохте на Курнелия Техноимпекс ,пък на мен не може да дадете ЧЕЗ.
  • 24 кккР

    85 32 Отговор
    Тези приказки Гинчето да ги говори на някой друг.Я кажи скъпа в чий задник е главата ти с оплезен език.
  • 25 Така е

    51 11 Отговор

    До коментар #11 от "Сиромаха":

    Приятел така е съгласен съм но се замисли, че
    Тук става въпрос за национална сигурност и такива смешни дебати да се водят е нелепо. Като малките деца са глупости пълни и е крайно време народа да се осъзнае защото това всичкото е пълна подигравка

    Коментиран от #35, #99

  • 26 ток

    36 6 Отговор
    На село всички са нахакани.
  • 27 прав си

    39 10 Отговор

    До коментар #17 от "Wall":

    Прав си. Жалко, ще в пост комунистическа България мисленето на хората е тотално сбъркано и ограничено.

    Коментиран от #34

  • 28 Сбъркана държава

    59 33 Отговор

    До коментар #19 от "Хаха":

    О комуняга...обадили се от коневърза !? Техноимпекса касае 7 милиона българи,но явно не разбираш какво е това Техноимпекс и с кои пари е създаван и с кои е купен !

    Коментиран от #60

  • 29 SAAB

    63 24 Отговор
    Важният въпрос е ......как огне-борецо стана първи министЕр ?
    Другото е ..ала-бала !
    Това с изборите ...няма как да се получи !...:)
  • 30 от народа

    29 3 Отговор

    До коментар #19 от "Хаха":

    да прав си само че като става дума за бюджет който касае всичките 7 000 000 който живеем в бг то за какво иде тогава реч бре хора
  • 31 Лост

    27 16 Отговор

    До коментар #17 от "Wall":

    Доста куха лейка си мойто момче.
  • 32 Шаран БГ

    34 8 Отговор
    Знае ли някой, кои са били другите кандидати за покупката на тоя "апетитен къс от баницата"?
    То много гюрултия, много шум : Как е възможно кака Гинка да купи ЧЕЗ - и то само 67 % ?
    Българин на българина нищо не дава!! Дано г-жа Върбакова има здрави зъби и да стиска яко . Нашите "гладни" депутати нямат наядане - правят ,струват да бламират сделката !!
    Но интересно, на кого искат да подарят тези 67 % от ЧЕЗ ??
    И чии са останалите 33 % , т.е. 1/3 ????
  • 33 Сбъркана държава

    45 22 Отговор
    Всички червени капиталисти завидяха на Гинка,ама как така....тя не е от наште,бива ли....! Ах къде е Пиночет ?

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 алоо

    39 24 Отговор

    До коментар #25 от "Така е":

    абе каква национална сигурност бе? жиците ли ще си вземат или тока ще окрадат ???? кви глупости говорите, престанете....Скоро ще либерализират пазара на ел енергия за битовите потребители и ако чез, мез, или инерком фалира- можем да си купуваме ток от всяка една фирма, предлагаща ток в бг. Фирмата, в която работя, от 6 години не ползва услугите на чез и сметките са ни с 30% по-ниски. Да не ни разследва данс или другите служби за това. ще като не плащаме сметките си на чез застрашаваме националната сигурност.
  • 36 театъра е пълен

    49 15 Отговор

    До коментар #33 от "Сбъркана държава":

    Ти серизоно ли си мисли, че наистина Гинка е изградила тоя бизнес съвсем сама от нищото, щото няма и средно!?
    Гинка явно много си е повярвала, но ако стъпи грешно могат да я думнат и въобще няма да и цепят басма.
    Много мутри изгоряха от началото на "прехода".
    Зад Гинка стои Дебелия и парите от КТБ.
    Проследете и бизнеса последните години и ще ви стане ясно.
  • 37 Murgo

    47 25 Отговор
    Всичко свързано с лапане на кинти и власт е свъързано с Бойко Борисов ясно е на всички

    Коментиран от #42

  • 38 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Слот":

    че ти го намамим между филийте
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 sss

    29 1 Отговор
    И кво да не стане така, че от много драма данъкоплатеца да плати ЧЕЗ два пъти? Един път на ЧЕЗ и един път като ни осъди ЧЕЗ! Пишете какво става с делото, а не за Гинкините вълнения!

    Коментиран от #44

  • 41 Вуте

    21 20 Отговор
    Гинка - президент !!!!
    Гинка..Гинка...Гинка...
    Ураааааааааааааааааа
  • 42 Петър Петров

    17 13 Отговор

    До коментар #37 от "Murgo":

    Не знам кой ти го е изЯснИл на теб, но ако имаш доказателства дай ги на съд, телевизия, ЕС или хисарския поп. До кога анонимни мижитурки ще си говорят каквото си искат и няма да има последствия за тях. Като гледам колко ти се е изЯснИло положението сигурно са ти платили 2.80, вместо 2лв за тролски пост.
  • 43 М Балчев

    24 23 Отговор
    Хареса ми отговорът. А е добре, когато българска фирма придобива активи. Може би, основното обвинение е, че не са мафиоти.

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ЪЧИ

    24 21 Отговор
    На тази дама дали изобщо и е хрумвало каква завист и злоба ще отприщи в ганьовската подла и нещастна душица. Хич не ми се мисли какво я чака от тук на сетне. Добре, че не е някоя "силиконка" , че и шафрантия щяха да я изкарат.
  • 47 Рада

    26 35 Отговор
    Поздрави за "Интерком"! Най после при сключването на голяма сделка да чуем за успешна ,млада фирма, на която и желая да намери от тук нататък сили да се бори предстоящите проблеми.
    Надявам се ,че това е началото на края на всички "известни имена" в бизнеса. Успех!
  • 48 Варна

    61 15 Отговор
    Гледах част от дебатите в комисията...
    - Такива простотии не съм слушал отдавна!
    - Първо хората от т.н. държавни институции твърдят, че не са отговорни и са голези професионалисти.
    - После слушах глупости по теория на икономиката без нищо конкретно споменавайки само откъслечни цифри!
    В по- голяма степен бе обявено, че не можели да кажат точни суми.... - Това са пълни простотии!

    Тук трябваше да има брифинг на Икономическа Полиция и ДАНС, а не шепа идиоти, които са опитват да си покажат знанията си по икономика, а в повечето случаи изглеждаха почти боси.
    Трябваше разчетите да бъдат извадени в табличен вид със съответните показатели! - Да не ми говорят простотии че ЧЕЗ не е имал точни разчети по сделката. - Няма сделка в света която се сключва без точни параметри!

    Само забележете!
    - Вместо прокуратура, ДАНС икономическа полиция, НАП да направят съответната проверка и да изземат документацията и после да дадат брифинг...
    - Гинка ходи със финансовия министър на среща сутрината при Борисов и после да дават общо изявление!

    Това само по себе си говори само едно! - Измама, координирана лично от това говедо от Банкя
  • 49 jambazina

    31 9 Отговор
    ЧЕЗ да се връща в държавата, няма друго решение за ситуацията.

    Коментиран от #50

  • 50 ЪЧИ

    12 21 Отговор

    До коментар #49 от "jambazina":

    И до няколко месеца режим на тока... 2 часа има, 4 часа няма...

    Коментиран от #53

  • 51 Електро

    21 13 Отговор
    Стига сте говорили за тая сделка. Цяла бг за това говори. Що не говорите още от времето когато се разпродадоха тея неща и се налапаха с кинти всички ми сега се плючите. Да взима Гинка ЧЕЗ и Тва е. После национализация на всичко в бг и ще се оправят нещата.дали ще е Гинка Минка или някой фонд все тая .
  • 52 Иванов

    35 8 Отговор
    До тук ми се изясниха следните неща:
    1. ЧЕЗ продават бизнеса си в БГ - защото на този регулиран пазар с държавна намеса пари не могат да правят. След либерализацията на пазара за ел енергия за битови потребители тези 3 млн клиенти могат да станат 0.
    2. Всички партии гледат да правят политически ПР и да яхнат скандала.
    3. Инерком и неговите представители са неизвестно дружество за широката общественост, НО е подкрепено от най-добрите посредници и адвокатски фирми в света и у нас, които няма да си заложат авторитетите без да са проверили фирмата и нейното финансиране. Защо? Защото покрай тази сделка ТЕ ще изкарат страшно много пари от комисионни и хонорари.
  • 53 Анонимен

    20 6 Отговор

    До коментар #50 от "ЪЧИ":

    Режим на тока= смяна на правителството! Няма да посмеят :)
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ПЕШО

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Wall":

    Демокрацията изисква прозрачност,но едрия бизнес ,транснационалният бизнес иска конфиденциалност.И сега какво правим хората или пазарът е по -важен?Познайте кой ще ги плати тези хонорари ,на адвокатските кантори и тн.
  • 56 КАК СЕ ЦЕННОСТИ ДЕЛЯТ

    9 4 Отговор

    До коментар #54 от "ОПЪНКА НА ! ПОЧНА СА ! ЦИННОСОСТИТЕ ДА Д":

    РАЗСЪБЛИЧАНЕ ДО ГОЛО! ЗАПАДНА ДЕМОКРАТИЧНА КРИМИНАЛНА КАПИТАЛИЗАЦИЯ!
  • 57 ключаря

    19 3 Отговор
    Слаб манталитет, в стил - "ти па си много убава"
  • 58 Диди

    21 8 Отговор
    Валю Топлото номер 2,бушон си Гинке,виж го къде е!
  • 59 Народът е такъв не Гинка

    32 8 Отговор
    В нормалните държави, щом замерише, хвърчат глави и правителства, а Унас може всичко да се случи и даже срам няма никой. Еххх заслужава си участта такъв народ, комуто не му пука за собствената съдба и си седи вкъщи. Много Гинки ще има не Гинки ами направо ще ни изнесат и нас с леглата от домовете ни. Ако сме нормална държава, ще чупиме глави на бжълтите павета. Ето аз искам да отида, но съм сам! Сам! СААМ! Ходил съм сам! Много пъти сме били двама, петима, другите къде сте?!? Няма ви. Гинка ще ви се усмихне, бъдете спокойни.

    Коментиран от #65

  • 60 Хаха

    23 7 Отговор

    До коментар #28 от "Сбъркана държава":

    Ей коневръз, незнам какво е признавам, та прочетох малко за Техноимпекс понеже ми звучи малко като магазин за техника. До колкото разбрах това е фирма за набиране и изпращане на висококвалифицирани кадри в Африка, тоест като теб. Не виждам с какво това касае 7 000 000 българи, но нали си специалист, доверявам ти се напълно
  • 61 свалка

    29 15 Отговор
    Гинке, Гинкеееее ученото си е учено, ама ти не си !!!! Сбърка и скочи с бутонките не на когото трябва хаха Тя Кури пердаши Бат ти Боко, когат го види дори Чък Норис бяга от нея, а ти и скочи !?!? Тез 'дет те съветват Гинче и те толкоз "умни", кат теб ?! И не си мисли, че сега "официално", катото те е поканил Боко на танци и няма да те изплющи хаха !
    Нямаш капацитет Гинке за тая работа да си беше мирно седяла у Съединение и чудо не би видяла, ама пуста му алчност !!!
    И спри да се правиш на обидена, уважение се печели, а не се изисква !!!!
  • 62 ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО, ДА ПРОГЛЕДА!

    12 1 Отговор
    НЕ БЪРЗАЙ ДА СЕ РАДВАШ НА МАЛКОТО ПРАСЕНЦЕ - /ЕЛИТА/, НЕ ЗНАЕШ КАКВА СВИНЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО!
  • 63 Борисов не гори чрез Гинка

    20 15 Отговор
    Гинке, недей да повтаряш думите на Гербаджии, веднага се разбира, който те подготвя преди изявленията. Няма как да ти дадат такъв заем, т.к. нямаш свой капитал, то трябва някой да гарантира за теб. Сигурно има много възможности: (1) заложила си ЧЕЗ; (2) някой с незаконни пари, те закриля, т.к. не бяха незаконни, нямаше да има нужда от теб; и много други, но не защото си голям бизнесмен с много опит и добър бизнес.
  • 64 Жоко

    23 13 Отговор
    На Курвелия този въпрос е задаван стотици пъти,защо не отговори лисицата....

    Коментиран от #74

  • 65 врврврвр

    5 7 Отговор

    До коментар #59 от "Народът е такъв не Гинка":

    Сам ще бъдеш винаги защото не всичко се решава по този прост начин, ако някой от правителствое знаел-зле е че е замълчал!
    НО ако някой от опозицията е знаел и нее казал тогава какво правим а? да излезем и да кажем че сме с опозицията- крадеца вика дръще крадеца.....
    те(парламента) са замесени е ти откаде знаеш.... а ако друг дърпа конците какво правим
    Палим се публично и ставаме "герои" на какво на глупостта ли
    мислете мако с Главите си!
    монетата има и две страни
  • 66 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    21 8 Отговор
    Мани Техноимпекс, тя Курнела даже и социалист станА :-)))
  • 67 СТРАНДЖАТА

    21 8 Отговор
    Тъкмо бях намерил купувач за старата си Лада... - но се оказа, че купувача не може да докаже произхода на парите си и сделката пропадна... - сега ще я подаря на Нинова...
  • 68 МММ

    16 6 Отговор
    Гинка-президент, Гинка-президент,Гинка-президент.....
  • 69 ОТ КЪДЕ ТАКЪВ ФИНАНСОВ КАПИТА

    17 4 Отговор
    ПО ЧЕСТЕН ПЪТ? КОЙ Е ТОЗИ ПЪТ ? КАК ТАКА ТЯ ГО ЗНАЕ, А НИЕ - НЕ? НЯМА ТАКЪВ ЧЕСТЕН ПЪТ ! ГОСПОЖАТА Е КРИМИНАЛНА КРУПНА ФИГУРА, КАКТО И ДА СЕ ГЪНЕ. ПО ЧЕСТЕН ПЪТ ТАКЪВ ПРОФИТ И ГОЛДМАН САКС НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ. ТУК МИРИШЕ НА ФЕРОДО. ДА Д-Р УАТСОН, КЛАСИЧЕСКИ КЕЙС, КЛАСИКА В ЖАНРА! ДЕРМО КРАЦИЯ, КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ.
  • 70 Гостенин

    11 4 Отговор
    Вярваме ти Гинке.
  • 71 Анонимен

    21 10 Отговор
    Како Гинке, виждам, че кукловодът ти добре си е напъхал ръката в теб и чак ти движи устните, докато пробутваш ялови опорни точки в скалъпеното си алиби.
    Да те светна (преди ЧЕЗ да те светне и да угаснеш), че тактиката да вадиш чужди кирливи ризи, за да скриеш своята собствена е като да сереш върху работещ вентилатор.
    Предполагам, имаш разработен план за бягство към Южна Африка? Ще ти е нужен.
  • 72 Гледна точка

    25 7 Отговор
    Повече от ясно е, че Гинка е поставеното лице. Хората с милиони се държат по друг начин, със самочувствие и високо его. Шарлопов бог да го прости доказан милионер как изглеждаше, Гергов, Пеевски и др. Няма банка която да отпусне такъв голям кредит срещу залог от 50 млн. евро
    Въпросът е защо основните играчи са избрали Гинка за пред публиката, като е можело да изберат някой по намахан пехливанин.
    Може би очакват да се случи някой апокалипсис в енергетиката.
  • 73 Анонимен

    20 13 Отговор
    А бе Гинка ли си. Гюла ли си но не си българка. Колкото б. Б е генерал без за бъде уж комунистическа пожарникар. На кои 9 коляно носите партийните куфари с народни пари. Присвоени от уж. Д. С. КОИТО ДО ЕДИН СА МИНИСТРИ И ДЕПОТАТИ. Ако трябва Белене маи ще е тясно за всичките кратки и мутри краят и лъжат и в момента. КОИ и защо затвори 6 и 7 блокове на аец. Строен безплатно от народа. Трябва вече в циганска България да стане като в Румъния. До стената и куршума иначе България загива . Командват я проста и с американски акъл и. Без да раници такива. Смърт за целият парламент и правителство. Да живее. Най умения и най можеш президент. Досега управлявал България слава на Румен Радев. Само президентска република и нищо друго няма да спаси България.

    Коментиран от #127

  • 74 висок

    18 5 Отговор

    До коментар #64 от "Жоко":

    По-интересен е друг въпрос към корни. Как 1986 г Корнелия от Крушевица се озова в Класическа гимназия София? Там не се приемаше с конкурс, списъка се правеше в ЦК на БКП!!!!!!
  • 75 Динко

    10 10 Отговор
    Тая май е доста зъбата,не е проста и няма да си остави магарето в калта и следва дамски гамбит както ми се струва...

    Коментиран от #81

  • 76 hmhmhm

    12 4 Отговор
    Като всичко е изрядно какво ви притеснява.? Сигурно защото не е. Как ще си купиш енерго преносна система това да не са ти носни кърпи и как събра пари и как ти дадоха другите? А бе ои ....
  • 77 факт

    13 17 Отговор
    ТАКАВА ЗВУЧНА ПЛЕСНИЦА ПРЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУТРА

    Коментиран от #100

  • 78 ввв

    14 4 Отговор
    Много точен въпрос! Кака Корни купила Държавна фирма с оценка за над 1 милион долара за 50-60 хиляди, а тази дама купува фирма оценена от собственика на 240 милиона евро за 380 мил евро. Та въпроса кой е ОТКРАДНАЛ??? . Никой не коментира въпроса, че нещо със сметките на Гинка не и излязат банките ще продадат фирмата ако е на по ниска цена ......
  • 79 Гого

    17 5 Отговор
    Тази Гинка си мисли че доматите с колци ги ядем един път казва че от Български банки ще взима а после от чужди съвсем се оплетете в лъжите си.
  • 80 ДНК

    19 6 Отговор
    Личи си проведеният инструктаж на Гинка.Нали за това беше при Б.
  • 81 Варна

    29 8 Отговор

    До коментар #75 от "Динко":

    Напротив изключително неподготвена е! - Също толкова грамотна е колкото онзи цървул от Банкя!
    Наслушах се на простотии на този дебат в комисията! - Толкова глупости не съм слушал отдавна!
    През цялото време се избягваха въпросите за сумите, вземанията и задълженията, финансирането и възможностите за това на Гинка, която няма абсолютно никаква икономическа подготовка!
    И консултантите и толкова бяха подготвени. - Такива лъжи от типа за Чешкото и Английското законодателство по сделката не бях слушал!
    Трябва да стане крайно ясно, че става въпрос за Компания със статут и географско положение на територията на България и за сделката важи само и единствено Българското законодателство и общото законодателство на ЕС. - Няма Чешки, Английски и всякакви други законодателства! - Проверката за произхода на средствата също е според Българското законодателство и трябва да бъде изконтролирано от Българските органи!
    И вместо ДАНС, НАП и Икономическа Полиция да са в о фисите на въпросната Гинка... - Тая ходи рано сутрин на Спявка с Борисов и дава общо изявление непосредствено след това с други двама галоши от правителството. Това явно показва, че Борисов и групичката му стаят явно зад сделката и пряко участват в схемата.
  • 82 Цар Вул

    17 9 Отговор
    АМА О.О!ГИНЧЕ ЛИ СИ СВИНЧЕ ЛИ СИ!Тези дето ти подсказаха/ГЕРБ/що не ти подсказаха и да се пооблечеш малко по така!А ти от километър личиш,че си селянче подсдтаневиче,което става само да пасе свинете по Странджа!Погледни си селско - стопанската физиономия и тогава се мери с ПРЕДСЕДАТЕЛ на партия и с ПРЕЗИДЕНТА!Хайде аз ще ти платя билета за Истанбул при манафите ,за да тни пооправят походката,че нещо много заалиташ!Нещо много беше пребледняла!Да не те беше гонил едноок смок!Не виждаш ли ,че едно изречение не можеш да съчиниш,а всичко четеш!Тя така не става!Така се стига само до магистралата!Айде оди докато има още места!
  • 83 сталин

    6 7 Отговор
    сега разбрахте ли защо на казана С БЪЛГАРИ в ада НЯМА дежулен дявол.
  • 84 Голям праз

    9 1 Отговор
    Стига сте си чешили езиците,като сте толкова загрижени,защо не протестирате пред парламента за това как се живее и какво се прави от политиците?Седите си вкъщи и само пишете и плювате, иска се ефективност да действате щом не ви харесва.
  • 85 Калинка от Герб

    26 6 Отговор
    Нямах намерение да коментирам тая порнографска сделка но ме подтикна изказването на ГОСПОЖАТА ГИНКА ЕДИ СИ КОЯ . При положение с 50 000 капитал във фирмата да тегли 530 000 000 евро. Защо аз не мога с заплата 500 лев. да изтегля 50 000 лев. И понеже въпроса стана общо национален взе да плюе всеки който търси някаква истина.. КАКО ГИНКЕ И АЗ ИСКАМ ДА СИ КУПЯ ФИРМА С 50 ЛЕВ. КАПИТАЛ ЗА 500 000 ЛЕВ. Но няма кой да ми ги даде защото нямам ГРЪБ зад себе си.Стига сте мислели че тоя народ е толкова заспал защото като се събуди ще ви помете всичките....

    Коментиран от #102

  • 86 Реалист

    9 3 Отговор
    Състезанието по начукванв върви с пълна газ от една страна Бойко кабака,от друга ЕС от трета САЩ:)В близко бъдеще лотарията я подготвят за друг:)
  • 87 Реалист

    3 11 Отговор
    Удри Бойко не жали,тоз който падне в бой за врага, той не умира:)
  • 88 Владо Черноземски

    17 13 Отговор
    Очарован съм от тази жена,
    да се изправи сама пред цялата червена сган и да им каже
    как една крушовска торба трябва да затвори лъжливата си уста.
    Не знам какво е дала на 28 г. за Техноимпекс.
    Наричаха Гергов -свинар , но и той човека се отказа да се разправя с крушовици.
  • 89 Тан

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Няма далавера ли гинчето я учат какво да пита и как да отговаря ще ни мамят колкото си искат които не ги търпи тия глупости и далавери бяга в чужбина
  • 90 Реалист

    5 4 Отговор
    Ами така ще отгоре Бойко дере отдолу аз:)Докато е тъй губещ е бъдещето на децата ни:)
  • 91 Гост

    16 0 Отговор
    Защо не се запитаме защо такива "инвеститори" като ЧЕЗ И ЕОН бягат от БГ.ЕОН се отърваха о време де.Защо въобще трябваше да се продават ерепетата. Сега ревем че е удар по сигурността на държавата.
    Имаме мноооо убав лаф---С нашите камъни по нашите глави. Виновни сме всички ние , а сега се сетихме да ревеме. Коя държава си е продала на 100 процента енергетиката и комуникациите. Алчни сме корупцийооооооооооооо.
  • 92 българин

    13 3 Отговор
    Що Гинчето отиде при тиквата а много просто за инструктаж. Чия собственост са офшорките о грешка ошфорките и няма ли кой да пита вярно ли е че бойко има 3.8 млрд в офшорни зони или така наречената политическа класа по правилно мафия само ни е.....
  • 93 Чичо

    9 5 Отговор
    Абе не можаха ли да надвият да участва някоя друга гинка, дето поне средно образование е завършила!
  • 94 Greenlight

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "някой си":

    Г-ж Върбанова го е казала много ясно - Икономическите интереси на вече отпаднали кандидати( под това разбирайте поставени лица на управляващите) искат да спечелят „по служебен ред“, задкулисно, чрез оказване на политически натиск , тиражирайки откровени лъжи и инсинуации.Заявявайки че г-ж Върбанова е поставено лице и че в тази сделка Борисов виждал съботаж за свалянето на правителството . Именно управляващите са тези които използват поставени лица и те са които създават монопол. Страх ги е да не би да изтърват контрола над монопола . Хайде да ги сваляме тия боклуци , тоя Борисов ще иска и Живков да надмине по мандат ... Не го искаме , можем да го махнем , можем и по добре да сме , не е толкова невъзможно
  • 95 Uflaf

    13 1 Отговор
    Госпожата ни каза в прав текст следното : Имам да плащам тлъсти комисионни и хонорари на три-четири водещи и известни фирми. Плюс лихви на отпуснати почти 1 милиард лв. срещу мои нищожни капитали. Въобще няма намесени политици ,само техни приближени и така наречени олигарси. Няма да говоря защото има договори за конфиденциалност . А колко пара мина под масата до тук си е лична работа и фирмена тайна. Гледайте си работата . Иначе още ще сте натоварени със сметките даже и август месец ,след увеличението от 1 юни. Няма как -бизнес.
  • 96 Васил

    11 0 Отговор
    Всички са свързани,като свински черва.Потърпевши ще са само потребителите на скъпия ток,който ще изплаща кредитите на Г...а.
  • 97 Гост 1я1

    7 7 Отговор
    Как загубилите влиянието си във власта уплюват всичко в България само и само да се върнат обратно . А като бяха на власт какво направиха хора опомнете се много бързо забравихте какво реално до този момент се направи !!! Много къса памет имате жалко че сами се дърпаме надолу и само злоба има в загубилите политическо влияние !!!
    И много червени са фенове на тоя сайт !!!
  • 98 Неадекватния

    9 2 Отговор
    Време настана , всички купувачи на едри неща с неизяснени доходи да получат оловото....!!!!! .
  • 99 Нов Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Така е":

    НЕК е държавна фирма и тя е доставчика на електричество за ЕРП -тата.Каква сигурност или повтаряш чутото.
  • 100 Джендо

    3 6 Отговор

    До коментар #77 от "факт":

    Но тя много се обиди.Пък и нали демокрацията много и взе.Включително и чедото държат го насила лошите американци.
  • 101 Батката

    2 4 Отговор
    Гинче, майка,
    взимам те за жена!
    Местя се на Бора Бора,
    много скоро хора...
    Някви ядки хрускам...
    водка рускаааа.....

    Елава Гинче!....
  • 102 Отец Прецакии

    5 9 Отговор

    До коментар #85 от "Калинка от Герб":

    Ти верно ли взимаш 500 лв. заплата ? Какъв мъж си ти,бе,вземи се гръмне по-добре.
  • 103 наит

    11 11 Отговор
    Една проста Гина заби днес Корнелия в земята и мина няколко пъти отгоре им като 30 тонен валяк не знам корнелия със какви очи утре ще се появи .

    Коментиран от #105

  • 104 PlimP

    7 0 Отговор
    9, къф пандел братле, бих ги разстрелял без да ми мигне окото, няма и да трепне, не, ще, но ще е от отката на 7.62-то, смърт, има човек, има проблем, няма човек, няма проблем
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Джак

    13 3 Отговор
    Гинке, ама ти вярваш ли си? Щото ние софиянци не ти вЕрваме, както обичаше да казва един друг крадец. Я виж ти какъв стил извади след днешното си запознанство с Биг Бос Бат Бойко. Да не ти върза мартеница? Скоро и за двама ви, раирани костюмчета.
  • 107 Байчо

    5 5 Отговор
    БКП(БСП) го продали ЧЕЗ за да се оправят...сега ГЕРБ не го купуват по същата причина... Не разбирам само защо за Пирин има толкова протести, а за ЧЕЗ нито един
  • 108 химлер

    9 2 Отговор
    ТОВА СА ПАРИТЕ ОТ КТБ, СЕГА ЧЕЗ ,ПОСЛЕ ЛИФТОВЕ В БАНСКО ,НЕБОСТЪРГАЧ В СОФИЯ това е толкз просто и логичнол„
  • 109 Истината

    14 7 Отговор
    Гинке, нямаш средно образование, но боравиш с думи като ”ню дилиджънс” Светни мен висшистът що е туй. Леле, колко си нагла, също кат Боко и Цеко.

    Коментиран от #126

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 За тоя

    9 7 Отговор
    Техномаркет Нинова е проверявана 1000 пъти и от ДАНС и от МВР и от всички. Нищо не откриха но герберасти продължават да вият.
    Дали ако имаше и най-малкия повод да се хвърли кал по Нинова Цецо веднага щеше да размаха документите. Но няма никакви доказателства. Но не им пречи на троловете това да им е опорна точка и да си го повтарят до безкрай. Сега и Гинчето я научиха какво да приказва.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ГОСТ

    2 0 Отговор
    Защо не насочите коментарите си за това как да се обединим и да действаме , а не само да си пишете глупости тук . Тези неща ще се случват до тогава докато няма реални действия от народа
  • 114

    5 2 Отговор
    Гинка Върбакова към Корнелия Нинова: Как купи „Техноимпекс“?...................................Е това показва ,че сделката не е чиста и това е поредното муле,просто и нагло като клошарите на които продават фирмите за милиони.
  • 115 МАВЪРА

    5 2 Отговор
    гинче ма,душо селска, защо точно към корнелия се обръщаш, а не към хилядите приватизатори,изглежда не е случайно кой стои зад тебе ,някой на които корни му е политически враг ,а да познаем кой е той??ааа, ясноооо!
  • 116 Радев

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "roko":

    По-добро от твоето!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Гостъ

    2 0 Отговор
    Нещата са много тъжни, въпросът към корнелия е правилно зададен, но лошото е, че бизнес климата в страната е толкова отровен, че могат да се появяват и изчезват само "инвеститори", като Гинка и Корнелия.
    Сериозните компании плюят и бягат.
    Жалка картина.
  • 119 Гостъ

    2 1 Отговор
    Нещата са много тъжни, въпросът към корнелия е правилно зададен, но лошото е, че бизнес климата в страната е толкова отровен, че могат да се появяват и изчезват само "инвеститори", като Гинка и Корнелия.
    Сериозните компании плюят и бягат.
    Жалка картина.
  • 120 Иван Димитров

    4 1 Отговор
    Нека оставим настрана сблъсъка между г-жа Нинова и г-жа Върбакова, защото това е отклоняване от същността. Интересно е как са подготвяни документите преди повече от година: " Трябва да признаем, че когато преди повече от година подготвяхме документацията за участие в тази изключително сложна, мащабна и водена по най-добрите европейски и световни стандарти сделка...", след като фирмата е регистрирана през май 2017 г. Друго интересно е как става финансирането на фирма, която няма и една година дейност и какви ще са лихвите на предоставения заем?
  • 121 Ганьо Балкански

    4 1 Отговор
    Боко е вперил взор в АЕЦ Белене за да имитира някаква инвестиция в тази скапана държава където все още се делим на комунисти и капиталисти,бедни и богати,наши и ваши,сини и червени,левскари и цесекари. и прочие деления.Жалка картина в държава където процъфтява корупцията,сивата икономика и държавната машина.Всичко друго са приказки от 1001 нощ.Как България е рай за инвеститорите,как безработицата е 5-6 % (при положение,че повече работещи българи има в чужбина),как престъпността намалява да ама не.Всички са се окопали по топлите си местенца и са оставили нещата на самотек.Престъпността и безнаказаността процъфтяват за да се държи раята в страх.И с парите от субсидиите си купуват нови мандати а с мандатите правят пари чрез обръчи от фирми.Ганьо чака да го оправят и те го оправят в истинския смисъл на думата....а Гинка си купува бизнес за милиони в държава в която няма закони за милиони...но за кокошка няма прошка.И ТАКА КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ДОКАТО НЕ ОСТАНАТ САМО ЦИГАНИ,ПЕНСИОНЕРИ И ТЕ....КОРУМПИРАНИТЕ И ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ В БУЛГАРИСТАН.Другите или ще са заминали или ще са измрели.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 КУРнелиа

    4 2 Отговор
    Браво Гинке, питай червената мърша от куде са и парите на 28 години да приватизира дружество с международни пазари, и пари милиони в чужди банки, ма едва ли щи кажат тая червена клоака майката си трака, всички БСП-ри има интерес в енергетиката, фотоволтаици, ВЕЦ-ве и кво ли ще не от времето на Р. Овч. Най големия престъпник , които има наглоста даже акъл да дава за ебергетиката, която той съсипа и пороби Българите да му плащат неизгодните договори до 2050-та година!!
  • 124 Андрешко

    1 1 Отговор
    Завистта е порок,тук има много порочни хора.
    Не съм сигурен за образованието и ,но нап казва платила си е данъците и има 100 000 000лв. в активи.
    А сега да видим колко от тук плюещите ги имат.
    Мисля че тя може да си позволи и по поучителен и строг коментар,но засега все още ..... как да кажа,гледа ръфляците как се пенят в неможенето си.Трябва да приемем че има по можещи от нас,има хора и то българи,и то с най различни имена които могат да правят пари,иначе не просто чипа,ами и останалия хардуер в коша,ъпдейт няма да помогне,морално остарял е.
  • 125 Димитров

    1 0 Отговор
    Смени доставчика на ел.енергия.В Фейсбук наьира скорост група да сменим доставчика ЧЕЗ-закона го позволява
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 filo

    0 2 Отговор
    Не виждам причина всички да се подиграват и да иронизират Гинка.
  • 129 Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #127 от "Георгиев":

    Сега допрочетох всияки коментари и не можах да се въздържа да се допълня,един се е писал с псевдонима Цар Вул,по написаното се познава че е Цървул(не се крий повече зад чужди имена!),четете и повече като цитирате цифри,-Техноимпекс е приватизиран и Нинова участва с 70000 долара(откъде ли),а не с 60000 лева,Върбакова купува ЧЕЗ за 320000000 евро(мнооого нули),а не за 280,а капитала и е 90000 лева,а участва с 20000000 евро(пак откъде ли),някой каза че имала "гръб",може да е и "герб",все е същото,сигурно е прав Джак,може и Химлер да е прав,относно "Инерком"(не е "Интерком")няма много публични данни,Отеца право казва на Истината,а дали в края на краищата не прав Неадекватния???
  • 130 Реалист

    0 0 Отговор
    И кога ще изгорим Народното Събрание?

    Коментиран от #131

  • 131 Бах

    2 0 Отговор

    До коментар #130 от "Реалист":

    Много сноро.То народното ни събрание се е превърнало в лайнарник.Ако, всичко си дойде на място.Няма да има желаещи за депутати,защото няма какво да крадат и да убиват „бушони”
  • 132 Тиквата

    0 0 Отговор
    Хайде сега, могла - купила. Само така, Гинче, браво на тебе, майка! А Курнелка сигурно тоя път се е изяла, че не е гепила далаверата, и затова реве като магарица! Ами, кой успял, успял! А га яде кифтета, не рива, а? Пък за тока - дайте сега да сме наясно със следния факт, че токът не се е качвал от няколко години. И колко може да продължава това? Това го направиха Герберата, чрез регулаторите, та народът да гласува за тях.... но това не може да продължава вечно, сиренето се качи, маслото, доматите, краставиците, горивата поскъпват, а токът си стои така. Това просто не е реално! Така че, браво, Гинче! Браво, мама!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове