2 Март, 2018 12:41 5 872 81

Нинова: Върбакова повтаря приказки на ГЕРБ за "Техноимпекс", ясна е

  • корнелия нинова-
  • гинка върбакова-
  • чез-
  • бойко борисов

Милата дори не си научи твърденията, а ги прочете, възмущава се лидерът на БСП

Гинка повтори изказвания от пресконференция на ГЕРБ за „Техноимпекс“ – вече е ясно кой стои зад нея. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Народното събрание, цитиран от "Фокус".

Нинова коментира думите на Върбакова от изслушването ѝ пред две парламентарни комисии в четвъртък. Тогава шефката на "Инерком" нападна Нинова, като попита риторично как може 28-годишна жена от Крушовица да приватизира „Техноимпекс“, а 43-годишна от Пазарджик да не може да купи ЧЕЗ.

„Много са разликите, но една е голямата. Закупуването на „Техноимпекс“ не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка. Не им бърка в джоба да им изважда парите за сметките на ток, нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност", посочи Нинова. Според нея, ако някой до вчера се е съмнявал кой стои зад Гинка от Пазарджик, след нейното изказване на съвместното заседание Комисията по енергетика и тази по контрол над службите, вече няма съмнение. "Тя повтори едно към едно изказване от пресконференции на ГЕРБ“, атакува Нинова.

Соцлидерът обърна внимание, че Гинка Върбакова е прочела тези твърдения от лист.

„Дори не ги беше запомнила, милата. Просто ги прочете“, продължи лидерът на БСП.

Търсенето на виновни за ЧЕЗ пехвърли границите на България, докато сме на върха на Европа – това е удар върху европейския ни образ, анализира ситуацията около продажбата на ЕРП-то Корнелия Нинова. Тя напусна заседанието на двете комисии, след като зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов намекна, че социалистите атакуват сделката, защото стоят зад един от неуспешните купувачи.

"Напуснах, първо, защото лъже. Второ, защото за пореден път Цветанов издава присъди и лепи квалификации. Трето, защото в паниката си за пореден път търсят някой друг виновен. Какво общо може да има БСП с това, че в момента Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ?! Постоянното търсене на вина някъде друга прехвърли границити на България. Ясно е, че БСП няма общо с тази сделка. Докато сме на върха на Европа, председатели сме на съвета Борисов забърка международен скандал с друг европейски премиер, прехвърляйки отговорност там. Забърка г-н Бабиш в невероятен скандал и както виждате получи си отговора. Друг премиер обвини нашия в лъжа. За наше съжаление тази тенденция продължи вчера на комисията“, каза пред медиите Нинова. Тя имаше предвид и опита на изпълнителния директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев да прехвърли всичко в Чешката държава и едва ли не да отправи обвинение, че там не знаели какво правят и били неграмотни.

„Проблемът си е тук в България. Проблемът е Бойко Борисов и това правителство. Когато си председател на ЕС, да нападаш друга европейска държава и друг европейски премиер за нещо, за което той изобщо няма вина, е поредният удар върху европейския образ на България. Тези хора започват да опропастяват председателството. Докато си беше в България - добре. Всеки ден се занимавахме с български скандали, сега скандалът е изнесен на европейска сцена“, допълни соцлидерът.

Нинова бе категорична, че държавата трябва да изкупи ЧЕЗ. "Не сме съгласни кабинетът да е съдружник с Гинка от Пазаджик, банки и офшорни компании", заяви тя. По думите ѝ срещу някои банки се водят разследвания в други държави. „Не сме съгласни българската държава, българското правителство да е съдружник с неизвестни офшорни компании, зад които не знаем какво стои, какви капитали стоят. Не сме съгласни да е съдружник с Гинка от Пазарджик“, подчерта още веднъж лидерът на БСП в изявлението си пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    66 19 Отговор
    Ти пък щото си света вода ненапита...
    Политически к*рви сте всички.

    Президенстка страна ни трябва, стига депутати-хрантутници. Всички сте едно. Един човек да носи отговорност и да работи за хората си! Издънили се - аут и следващия.
  • 2 Лелеее

    63 41 Отговор
    Тази няма ли да скрие неприятната си физиономия вече?
    Защо терористична организация като БСП има право на глас?

    Коментиран от #8, #13

  • 3 El comandante

    35 31 Отговор
    С тва мозъче колкото на врабче окото как дс си запомни твърденита " милата "???

    Коментиран от #66, #75

  • 4 бесният язовец на оня с коня

    40 34 Отговор
    Ще ни изхвърлят от ЕС заради тиквата!!! И трябва да стане!!! Иначе тиквата няма да си отиде скоро!!!

    Коментиран от #17

  • 5 Радев

    51 36 Отговор
    Добре я цапна гинка през муцуната, почервена кото мандрил

    Коментиран от #11

  • 6 Къртицооо

    50 23 Отговор
    И ТИ КОГА ЩЕ ОТГОВОРИШ ????????????
    Крадлива комунистко
    Не съм за Бойко но определено ще бъда против ПАРТИЯТА ДО ГРОБ.
  • 7 Grip

    48 23 Отговор
    Като се разгранича от БСП, Корнелия е права. Тая даже сричаше когато четеше. И какъв инвеститор и бизнесмен може да бъде тя, като на една приказка дава 34% на държавата, разбираш ли защото Бойко Борисов тъй казал хахаха... такъв цирк няма, такава пародия няма никъде

    Коментиран от #28

  • 8 бесният язовец на оня с коня

    15 7 Отговор

    До коментар #2 от "Лелеее":

    Ти да не си 80 годишен, че помниш!!! Ааа, не, ти си от 80-те процента хахаха
  • 9 Писна ми

    28 11 Отговор
    От вас червени .....
  • 10 Другар

    40 20 Отговор
    Па и нагла бе,пу гнус ме е само като и гледам мазната физиономия,то бива гьон сурат и лакомия,но тази селяндурка надхвърли всичко с наглотията си и безочието си,гаднички са комунистите.Не успяха да гепят за Р.Овч ЧЕЗ и сега са готови на всичко.
  • 11 Машата Радев

    10 10 Отговор

    До коментар #5 от "Радев":

    НА теб позволиха ли ти да говориш ? ?Браво
  • 12 El comandante

    15 18 Отговор
    герберасти от всички ОПГта съидиняваите се венсеремос сороспии
  • 13 Радка пиратка

    13 10 Отговор

    До коментар #2 от "Лелеее":

    Как защо? Щом полу-идиот като теб ,може да се изока, що и БСП да не може?
  • 14 и двете дядо попе

    12 10 Отговор
    Народа е казал: Хвани едната, удари другата!
    Полза никаква!
    И двете са за сливенския.
  • 15 Гост 8479

    33 4 Отговор
    Каквото и да се пише, каквото и да се коментира работата с ЧЕЗ е много по - сериозна и много миризлива. Никога няма да се научи истината. На тази територия всеки слугува на някого и медии няма.
  • 16 бау

    35 20 Отговор
    Тази мръсна партия гроб трябва час по скоро да се ликвидира защото продължават да ПОТЪВА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА !!!!!!

    ЖАЛКО !!!!!!!
  • 17 Тасев

    26 28 Отговор

    До коментар #4 от "бесният язовец на оня с коня":

    В ЕС най уважават Борисов а тази госпожа на снимката нея харсеват хич, Борисов е най-цененият лидер от региона

    Коментиран от #27, #36, #47

  • 18 Grip

    30 18 Отговор
    Такива палячовци като ГЕРБ няма никъде, толкова невзрачно представление беше да гледам от едната й страна дончев, а от другата горанов. И ошфорката да се обяснява как се запознава сутринта с тиквата
  • 19 БайТози

    27 21 Отговор
    Мноо гадна комунистическа твар е таа бе.Съска съска направо не е истина.

    Коментиран от #53

  • 20 бесният язовец на оня с коня

    26 19 Отговор
    Много сте ми прости като плюете социализма!!! 80 годишни ли пишат тук!!! Абе вие нищо лошо не сте видели от социализма, масата живеехте весело детство, бабите ви всичките бяха равни, е, имаше и по-равни, но сега си вижте родителите!!! Колко пенсия вземат??? 1000 или 300лв??? Помагате ли им??? Даже нямате за цвете на жена си, пък камо ли да помагате на родителите си!!! Говорите празни приказки, плюете без мисъл и лижеше з_ _ _ _ а на премиера си, а не него изобщо не му пука за вас!!! Заслужавате си мизерията, щом имате такова мизерно мислене!!!

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 оп саа

    21 8 Отговор
    Цвинокио е изкарал картечарите из сайтовете.

    Коментиран от #44, #54

  • 24 а веее

    18 17 Отговор
    Ееее, че то ясно, кой пише речите на Гинка няма, как без средно образование да се справи толкова добре, а и стила един такъв герберасткиииии !
    Просто на Боко му се наложи да прави лупинг, защото енергото го освети, но нали е Ам Гъл и за "май прешъс", ако трябва и като хамстер, ще тича !
  • 25 OMG WTF

    25 15 Отговор
    Тя че кака Гинка ни е ясна - ясна ни е. Въпросът е ти, како Курнелийке, защо се правиш на неясна? Ти също си ни ясна. А и кака Гинка много хубав въпрос зададе. Кога ще ѝ отговориш? :)

    Коментиран от #31

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Джункер

    13 11 Отговор

    До коментар #17 от "Тасев":

    "Уважат" го викаш.....отзад и го милват по главичката хаха
  • 28 goni

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Grip":

    Мда! Прав си! Такъв цирк няма никъде!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ДЕЙСТВАЙТЕ

    14 2 Отговор
    Тя, че е ясна е ясна, но вие вече трябва да се вземете в ръце! Знаем, че ще излезнат много фъшкии като се разрови клозета НС - ама вече взе всичко да излиза от контрол!

    Действайте - имате благословията ни!
  • 31 Grip

    14 15 Отговор

    До коментар #25 от "OMG WTF":

    Ти винаги ще си я ОМГ, статията я прочетох, получих за себе си отговор, а Борисов кога ще отговори на въпроса за Цветелина и СИбанк

    Коментиран от #52

  • 32 Коментар

    8 5 Отговор
    Абе Всички сте ни Ясни.
    Ние ПЛАЩАМЕ ВИЕ ЧРЕЗ СХЕМИ ПРИБИРАТЕ🤗
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пламен

    21 13 Отговор
    Корнито да де качва на коня и да хваща пътя към Мадър си Ръша. Какво се е разприказвала за ЕС с нейните комунистически възгледи? Въобще няма място в тази държава, защото правят скандал от всичко, което не могат те (БКП) да разграбвт. Тази лелка има най- малкото право да се обажда. Не съм за Дабъл Би, ама Корнито трябва да емигрира на изток.

    Коментиран от #67

  • 35 ликвидатора до ел лайноланте

    8 10 Отговор
    Кастро те чака, Ел тъпананте.
  • 36 СМЪРТ НА ГЕРБ

    18 19 Отговор

    До коментар #17 от "Тасев":

    Не я харесват, защото има твърд характер и не им изпълнява прищевките... те я попитаха, какво ще направи, ако стане премиер на държавата и тя отговори, че на първо място е България - затова и не допуснаха тя да спечели изборите, макар, че реално тя ги спечели!

    На тях не им трябва нов Орбан... орбановците там не са на почит, на почит са мекотелите Борисов, които им ближат подметките!

    Коментиран от #37

  • 37 СМЪРТ НА БКП

    20 13 Отговор

    До коментар #36 от "СМЪРТ НА ГЕРБ":

    Тоя път всички шумкари ще ядете големия, няма да дойде чрвената армия да ви спаси.

    Коментиран от #38

  • 38 БКП = ГЕРБ

    12 11 Отговор

    До коментар #37 от "СМЪРТ НА БКП":

    БКП = ГЕРБ

    Ако не знаеш да ти кажа ;)

    http://rns.bg/wp-content/uploads/2017/04/1-114.jpg

    Коментиран от #56

  • 39 Кой4о

    16 11 Отговор
    Каквито и локуми да разтягаш, стана ясно,че дъщерна банка на ВТБ е финансирала покупката, с една дума Путин! А за това, което ти каза Гинка, чете ли срича ли е истина и ти си една нагла, отвратителна лъжкиня. Рано или късно ще си платиш за това!
  • 40 Коко

    20 9 Отговор
    Комунист срам няма. Разбира само от бой!
  • 41 Реалист

    18 7 Отговор
    Наште комуняги и в Русия не ги искат
  • 42 ааааааа а а а

    6 4 Отговор
    защо фамилията и е върбакова ?
  • 43 Генко Шекеров

    20 12 Отговор
    Техноимпекс не излизал от джоба на Българина. Не-е е! Влиза в джоба на другарката Курнелия от Крушовица. Толкова им е мазен курбана на тези бесепаро-комуняги . От 9-ти септември 44 не са спряли да лапат , а когато могат и трепят.

    Коментиран от #57

  • 44 El comandante до ликвидатора

    9 7 Отговор

    До коментар #23 от "оп саа":

    боклук соросоиден на Кастро можеш само да му подържаш гроба!
  • 45 глупаци

    10 12 Отговор
    На 28 години можеш да се подлъжеш.. НА 43 - НЕ ТИ Е ПОЗВОЛЕНО!!! Вече би трябвало да си поумнял ;) ама тя тази ГИЦА няма и средно образование!
  • 46 ha ha ha

    14 11 Отговор
    Съпругът на Върбакова Славчо точил БТК преди 2000 г. Той е извършвал измами с телефонни карти и е бил разследван. После прехвърлил фирмите на жена си Гица... както правят всички герберасти :D
  • 47 бесният язовец на оня с коня

    9 10 Отговор

    До коментар #17 от "Тасев":

    и тебе какво те топли това, че тиквата бил уважаван в ЕС хахаха??? ЕС не се интересува колко е тъп тиквата. ЕС се интересува той да е послушен!!! ЕС не се интересува ти как живееш!!! ЕС не се интересува колко краде тиквата и сие от народа си. Токага какъв ти е на тебе келепира, че ЕС харесвали премиера ти!!! Аааа, сетих се, ласкаеш го, защото си чакаш великденското подаяние на премиера ти от 40лв. за агнешко!!!
  • 48 шруум гъбков

    13 8 Отговор
    нищо ти все пак кажи КАК дърта комунистическа разпоретино.... или то това са стари работи, кво да ги ровим
  • 49 КУРнелия

    14 7 Отговор
    Ааааа съгласна е Държавата да е съдружник с офшорна фирма демек с някой от техните хрантутници, но не и с Гинка, мноооого странно, пак намирисва като сделкат с техноимпекс, то всъщност на БСП всички сделки намирисват на ебаси корупцията и ебаси каржбите!! Та имам чуството че смята Българите за пълни идиоти , ама не сме , повече БСП никога на власт!!
  • 50 висок

    17 9 Отговор
    Леле червената Лъжа как си подви трътката вчера и избяга.... Браво Гинче! Сега Нинова събра кураж и се опитва да лае срещу фактите!
  • 51 Андрешко

    13 4 Отговор
    Този път нинова запецна,свикнала да не и се отговаря на простотиите,ама тук не е така.Айде да си събира другарите и ....
    имаше една песничка на черно фередже,Я вземи си чантата,шапката,гащите, пааа кажи на мйкаси че съм те лялялялял
  • 52 OMG WTF

    8 7 Отговор

    До коментар #31 от "Grip":

    Хахах бил получил отговор за себе си... Абе, сельочко, този отговор на Курнелийка задоволява ли те? Понеже Техноимпекс не влизал в домовете на 3 млн българи и значи може кака Курнелийка от сельо да си го купи. Дооооообре. Аз на 27 години се чудих как да събера пари за кола, а някаква лельочка от сельо си купува предприятие за милиони. Е не вярвам пък да е чак толкова по-умна от мен... А неграмотната кака Гинка даже не искам и да я коментирам. Всичките червени тролове сте прости като боко тиквата. Освен това аз също искам Бай Хой да отговори на много въпроси. Не само за СиБанк. А и за КТБ, СИК, Пашата, Дебелян, апартаментите на Цвъ. Цвъ., Мишо Бирата, Валентин Златев и т. н., и т. н. Да отговори де, ама не му стиска. :)
  • 53 висок

    14 3 Отговор

    До коментар #19 от "БайТози":

    Че Нинова е отврат няма спор, но Елена Запека е по-отвратирелна!
  • 54 OMG WTF

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "оп саа":

    Не само Цвинокио, Кутевчетата също доста стабилно са налазили. Видят ли в заглавието "рассссия, Курнелия, каПутин, ББ, ФАЩ, турКия или нови руски оръжия" и налитат като мухи на ла*но.
  • 55 Око

    8 4 Отговор
    Много безочливо,алчно и отвратително пометище от село Крушовица!
  • 56 БКП = БСП

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "БКП = ГЕРБ":

    И кво стана ся?
    Патова ситуация, излиза, че при всички положения ни влиза, откъдето и да дойде.
  • 57 бесният язовец на оня с коня

    10 3 Отговор

    До коментар #43 от "Генко Шекеров":

    "Толкова им е мазен курбана на тези бесепаро-комуняги . От 9-ти септември 44 не са спряли да лапат , а когато могат и трепят."
    ахахахаха, жив свидетел, а??? Аз като казвам, че тука има от 80-те (годишни/%), хахаха!!!
    Тези, които най-много плюят онзи режим, бяха най-обрагодетелствани тогава!!! И сега понеже "силният" на деня е бб, хвърлят като катъри кал, но на собствения си гръб!!! О, неразумний, като обичаш ти историята и се връщаш в 1944, върни се и в годината на охранителя на бай ти тошо, във времето на мутрагенството му, проследи го до ден днешен и виж го и днес!!! Много малко мисъл трябва, даже не трябва да се напъваш- всичко е ясно като ден!!!

    Коментиран от #60

  • 58 Броиков

    4 3 Отговор
    НЕЗНАМ НО ГИНКА МАЙ ВНИМАВА ДА НЕ ПОВЛЕЧЕ ХОРТА СВЪРЗАНИ С ТАЯ ДАЛАВЕРА.Чите си написаното. ДРУГОТО 20 Е ДАРЖАВАТА ПРАВИТЕЛСТВА ДО СЕГА ПРОДАВАХА СЕГА ЩЕЛИ ДА КУПУВАТ. НА ТИЯ ЧЕХИ КОЙ ИМ Е ПРОДАЛ ЕНЕРГОТО ПРЕДИ!? МНОГО ПОЛИТИЦИ УПРСВНИЦИ МНОГО НЕЩО В ТАЯ МАЛКА СТРАНА БГ. ТИЯ ИЗТОЧВАТ БЮДЖЕТА.И ЖИВЕЯТ НА ГЪРБЪ НА НАРОДА ОТ ДАНЪЦИ. ТО КЪМ 65% В БГ СА ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ ДОНДУРКОВЦИ. КАКВО СТАВА СЪС ЗАЕМИТЕ В ЕВРО!?
  • 59 кире

    11 4 Отговор
    "Закупуването на „Техноимпекс“ не влиза в дома на 3 млн. българи, "
    Стойността му ИЗЛИЗА ОТ ДЖОБА на 9 милиона Българи !
    КРАДЛА !!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 смях

    9 4 Отговор
    много нагла КУРИ,крала от 9милиона БЪЛГАРИ.ФАЛИТА-ГЕЧЕВ,ГРИПЕНЧО-жена му с две заплати.....
  • 62 ази

    6 5 Отговор
    Цецко се бе постарал да и напише ,как да клъвне Нинова,ама тя горката Гина освен ,че трудно мисли,трудно и чете :)))))) Големият цирк ще е,когато държавата наистина влезе в бизнес отношения с оШфорките ...:)))) Няма такива чупки в историята :))))
  • 63 НЕЙЧО

    12 2 Отговор
    Закупуването на Техноимпекс влезе в твоите дълбоки джобове,жилища,гаражи,син в Америка(а не в СССР),а ти си като змия и хапиш в последните си часове,все другите ти виновни-ти вода ненапита,иди на лекар,докато е време.
  • 64 Снежа

    9 2 Отговор
    Корни и комунист? Неееее Ами тя е по синя от Костофффф синя като патладжан Искаме да отговори на Гинка пък тогава да се обижда Какво толкова че Техноимпекс не е в домовете на всеки нали е дъжавна пара? Срам ме е от такива комунисти като нея и Гергов......

    Коментиран от #76

  • 65 бесният язовец на оня с коня

    5 5 Отговор

    До коментар #60 от "дас райх":

    ахахаха, продължавай да си живуркаш тогава с 900лв. месечно при авторитарния режим на герп.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 goni

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Пламен":

    Абе, пич? Утре като се увапцат нещата, ко праиш? Ще чакаш правнуците ти да обяват Народният съд за незаконен?!:)
  • 68 Грую

    5 2 Отговор
    Абе Нинова, като опозиция погледнете от гледна точка на интереса на държавата. Според мен това е била целта: да се източат държавни пари. Защо според теб с такава готовност се съгласиха на държавно участие. Ами цената е завишена с 50% от пазарната и сега държавата като иска участие ще трябва да заплати договорената вече висока цена за да имала съсобственост и влияние. После ставайки съсобственик на предприятието, става съсобственик и на дълга и на инвестиционните ангажименти, които тя самата държава е наложила. Схващаш ли абсурдността на обстоятелствата и как ще се точат пари от държавата в това съдружие. Там трябва да са Ви очите, а не кой от кое село бил. Сметкиии, сметки е всичко на тоя свят и на чехите сметката им излезе. На някой обае от тук нататък ще му бъде много крива сметката и има вероятност това да е и държавата и най-малко хората, които плащат сметки за ток на това дружество.
  • 69 Грую

    3 5 Отговор

    До коментар #60 от "дас райх":

    Какво си откраднал, че сереш на соца? Само крадците серат на соца и глупаците, защото по времето на соца работещите бяха по-добре от сега дори и без да взимаме в предвид деградацията на ценностите!
  • 70 niamatakav

    5 1 Отговор
    М.., такааа..... Държавата да изкупи ЧЕЗ- с парите на данъкоплатците после да го управляват социалистите. Тоест я ние да го купим ама с чужди пари. Ами защо го продадохте бре? Да ви припомя ли? - Ами фалирахте! (някой източи парите). Сега пак да ги удържавим и после пак да точим.

    Коментиран от #78

  • 71 Бенц

    7 2 Отговор
    Повечето от драскачте май забравиха кой раздаваше куфарчета с пачки, кой разпродаде държавата, кой обезцени левчето и т.. нататък.....
  • 72 Андрей Луканов RIP

    6 2 Отговор
    Всеки ден това подобие на жена не спира да бълва глупости ! Няма ли кой да и свие сърмите ? Корнелия Нинова опомнете се малко !!! Не сте вечна !!!

    Коментиран от #77

  • 73 чичоХ

    3 3 Отговор
    Нещо много се разчуруликаха чичовите червенобокови
    червенотиквеничета,ама утре Боко,като ви накара да
    играете гинкиното хоро с по лев на киловатчас има да
    квичите,като простинали свине,че като няма кой да спре
    Боко киловатчаса може и 5 лв. да стане.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 5 г назад

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "El comandante":

    С това мозъче колкото на врабче окото присвито , в което е попаднало вар
  • 76 555

    0 3 Отговор

    До коментар #64 от "Снежа":

    А от Боко не е ли те срам .. или си на неговото умствено развитие
  • 77 5 г назад

    1 3 Отговор

    До коментар #72 от "Андрей Луканов RIP":

    Е Корнелия не умна като Борисов и теб..макар че само вие си го знаете

    Коментиран от #79

  • 78 555

    0 2 Отговор

    До коментар #70 от "niamatakav":

    Продаде го Симеон втори ...а Борисов го до продаде ...а бе всички ли Бокови помияри сте толкова неуки и задръстени , с големи езици и малки мозъци
  • 79 Ахмет Доган

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "5 г назад":

    И на нея ще и дойде края ! Споко !
  • 80 1234

    1 0 Отговор
    До всичките народни представители в парламента.Обръщам се към всички вас!На изборите ви дадохме възможност да управлявате БЪЛГАРИЯ,като загърбите всичките си глупости които ни показвате вече 30 години.И това не направихте,а продължавате да се карате,да си вадите кирливите ризи да ставате за смях вече и на малките деца.За това,апелирам всички които се смятат за БЪЛГАРИ и милеят за държавата ни да се съберем и да ви изгоним от НС ,защото вие ОПОЗОРИХТЕ нашата Родина.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове