Last news in Fakti

14 Април, 2018 17:52 4 682 23

Бус се преобърна на АМ "Тракия". Има двама загинали

  • бус-
  • катастрофа-
  • магистрала

Това е станало на 293-тия километър от аутобана

Бус се преобърна на автомагистрала „Тракия” в събота, съобщи Nova телевизия.

Към мястото на инцидента, станал на 293-тия километър от аутобана, пътуват линейки от Спешна помощ в Ямбол.

От полицията обявиха, че са загинали двама души. Осем души са били откарани в болницата в Ямбол.

"Временно движението в участъка от км 296 до км 298 в посока София на АМ "Тракия" в района на село Воденичане се осъществява само в изпреварващата лента", съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". И предупреждават водачите да шофират внимателно, преминавайки през отсечката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    18 14 Отговор
    Тиквата рече слагаме краи на катастрофите и смърта по пътищата и всеки ден бусове реисове мотори коли се размазват хахах аз мисля че до края на годината нема да останат живи тука хахах а още не е почнал сезона за морето та тогава да видите ко ше става умрели по пътя удавени скочили дрогирани от хотелите пиянски сбивания разстрели по чалгите

    Коментиран от #2, #3

  • 2 юрист

    20 14 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    И въпреки това, пак ще оцелеем, гражданино с арабски ник, който счита, че жените са само за бой и размножаване! Българите имаме по-здрав ген от вас- лицата с арабски имена- за това сме оцелели като народ над 15-16 века. Така , че- и да злобееш, и да не злобееш- българската семка е здрава и витална, а лично аз планирам да те надживея!

    Коментиран от #5

  • 3 юрист

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    И да ми пишеш минуси, това няма да ти помогне- генът ви е по- нежизнеспособен от нашият български ген. Това казва науката, а не религията ви. От много злоба към българите, ще получиш дамла- давай го малко по-спокойно:D

    Коментиран от #8

  • 4 бмв е39

    24 1 Отговор
    много интересно къде в България има аутобан
  • 5 Ахаха

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    Хлебарките винаги оцеляват

    Коментиран от #7

  • 6 среднощен кошмар

    25 6 Отговор
    Всичко стоѝностно и кадърно замина на запад. Останаха простаците- селяндури (не селяни)- полицаи, шофьори, депутати, новобогаташи...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 юрист

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Расулюлах":

    Множите се, но сте некачествени и сбъркани гени и поради тази причина Природата сама ще ви отстрани от себе си:D Ако една мутирала смокиня израстнат 50 дървета, но те дават плодове, които хората не трябва да ядат, каква полза имат хората от факта, че от 1 смокиня израстват 50 дръвчета, чиито плодове не стават за ядене, а?:) А българите сме малък, но читав и жив народ и сме сред оцеляващите народи!
  • 10 ani

    7 3 Отговор
    да затворат таа магистрала че тиа глупави българи са избиа
  • 11 Хасан

    10 1 Отговор
    Вместо да злобеете и да се дразните е по добре да има засилен контрол на пътното строителство,да има контрол на пънтнотното движение,стандарти за даване на книжки ,стандарти за обществен транспорт...
  • 12 Хасан

    8 1 Отговор
    В тия автобуси и юриста може да е,и расуллах и аз ...или нашите роднини и деца
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Трифонов

    2 20 Отговор
    Както неведнъж съм отбелязвал...
    Докато не се забрани употребата на пътни превозни средства, произведени преди повече от седем години, нищо няма да се промени. Има ли смисъл да си чешем езиците? И катастрофата с автобуса, и тази, са предизвикани от автомобили, произведени преди повече от 20 години... И това е винаги така. Загледайте внимателно автомобилите, участвали във фатални инциденти и ще се убедите, че съм прав. Има ли убити или сериозно осакатени, винаги става дума за дръгели по на 10 и повече години... Това е просто безумие! Автомобилът е общоопасно средство. Недопустимо е да се разрешава тези летящи купчини гнила ламарина да се движат по улиците. Не ме интересува какво е финансовото състояние на българина! Да ходи с градски транспорт, колело, пеша... ако трябва... щом няма пари за кола. Но кола ли е, трябва да е не по-стара от 7 години. Останалото са празни приказки!

    Коментиран от #18, #23

  • 15 ГОСТ ЧИТАТЕЛ

    13 2 Отговор
    Няма как да спре войната по пътищата. Проблема е в кухите български глави. Квито и пътища да има ,ние ще продължаваме да се избиваме. Ние сме пълни олигофрени. Повечето. Има и нормални.
  • 16 Ads

    9 0 Отговор
    Неграмотни шофьори и стари автомобили. Това са причините най-вече за войната по пътищата.
  • 17 ВДД

    10 0 Отговор
    Преди всичко е нужна култура и дисциплина на пътя
  • 18 abv

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Трифонов":

    Специално за бусовете имам наблюдения че водачите им са мнага слаби шофьори. Защо мисля така. По пътя Пловдив-Смолян те карат със скорост в завоите която е подходяща за лек автомобил но не и за МПС с по-висок център на тежестта каквито са бусовете. Да не говорим че водачите на бусове все едно са избирани с конкурс. Супер нахални и нетолерантни на пътя.
  • 19 abv

    1 0 Отговор
    Коментар ами е общ а не до Трифонов
    Специално за бусовете имам наблюдения че водачите им са мнага слаби шофьори. Защо мисля така. По пътя Пловдив-Смолян те карат със скорост в завоите която е подходяща за лек автомобил но не и за МПС с по-висок център на тежестта каквито са бусовете. Да не говорим че водачите на бусове все едно са избирани с конкурс. Супер нахални и нетолерантни на пътя.
  • 20 Разни

    1 1 Отговор
    Първо, Тракия е лошо направена. Не е имало контрол и е крадено из основи. Който е карал към морето няма начин да не забележи бабуните по дясното платно. Второ, шофьорите трябва да бъдат възпитавани, особено в днешно време. Това става чрез превантивни мерки на МВР, но него го няма никъде. МВР може да го забележим при протестите за заплати и при охрана на Борисов. Трето, има едни нагли шофьори дето карат със 130 км след теб на 30 см от теб и ти премигват и заставят да караш опасно.

    Коментиран от #21

  • 21 Антон

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Разни":

    Като не искаш да те заставят да караш опасно, се дърпаш в дясна лента и ги пускаш да си карат напред опасно.
    Не си ти човека който ще им внемява как да карат. Звъниш на 112 и обясняваш: движа се в лява лента на магистралата с 130 при ограничение 140. Отзад се е наредила колона от коли и ме заставят да карам опасно. Моля вземете мерки и сигнализирайте на кат.
    Нали, нищо сложно няма. Последните 1-2 год. имаше случаи където такива с гражданска съвест бяха решили да превъзпитават бързокаращите, стоейки нарочно в лява лента. Та после ревеха по медиите че яли бок от примати решили да карат бързо. Така че опциите ти са или да станеш примат, или да си стоиш в дясна лента или да ядеш бой.

    Коментиран от #22

  • 22 Очевидно си идиот

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Антон":

    Значи жената да не задминава автобуса, който кара с 90? Или всички да караме с по 100, защото някой идиот искат да кара с 200? Тук не става дума аз да ги превъзпитавам, не е моя работа, но е работа на МВР. На тях за това им се плаща и то доста повече от учители, доктори и други.
  • 23 Зорлем

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Трифонов":

    Аз казвам направо да забраним всичко, което може да се движи с повече от 7км/ч (колкото е бърз човешки ход)! Така със сигурност ще спрем "войната по пътищата".

    Е, няма да можем да караме велосипеди и най-много да можем да се возим на волски каруци, но какво пък, важното е да няма катастрофи по пътищата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове