8 Юни, 2018 08:10 80 231 180

Слави реши окончателно – тръгва на битка със статуквото

  • слави трифонов-
  • политика-
  • партия

„Шоуто на Слави“ има свои структури в страната, които сега са активирани

Слави реши окончателно – тръгва на битка със статуквото - 1

Енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия. Решението за създаването на новата политическа формация е било взето категорично в последните дни, когато почти ежедневно темата е била обсъждана от екипа на „Шоуто на Слави“, научи Епицентър.бг.

На разговорите е било отчетено, че енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам. Тогава той написап писмо до медиите, в което обяви, че ще събира "хора, които да управляват страната". Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали те са достойни да заместят сегашната политическа класа. Според него сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност.

После обаче „Шоуто на Слави“ преподписа договора си с бТВ и шоуменът направи крачка назад. Решението му разочарова мнозинството от феновете му, останали излъгани от обещанията му час по-скоро да влезе в политиката и да „измете оялите се политици“. Сега обаче ситуацията очевидно се е променила, тъй като повечето от сериозните социологически агенция отчитат, че бъдеща партия на „Шоуто на Слави“ не само би влязла в парламента без проблем, но и от нея ще зависи кой ще управлява България.

В края на миналата година, агенция „Маркет линкс“, чийто бивш собственик е Румяна Бъчварова – началник на кабинета на премиера Бойко Борисов, публикува проучване, според което над 20% от българите биха гласували за евентуална политическа формация на шоумена. Подобни данни обнародва и „Галъп“, а социолозите от „Медиана“ преди седмица дадоха на Слави Трифонов дори 30% от гласовете на българите.

Още от миналата година „Шоуто на Слави“ има свои структури в страната, които сега са активирани. Макар името на партията все още да не е известно, симпатизантите на Трифонов работят активно на терен. Започнала е и сериозна организационна подготовка, част от която е под ръководството на бившия лидер на младежката организация на СДС Виктория Василева.

В изграждането на партийните структури дейно участие ще вземат и напуснали членове на БСП с организационен опит. Партията ще копира модела на НДСВ - нейни лица и двигатели ще бъдат българи от чужбина, които ще се върнат у нас, за да „оправят България“ - така, както направи царската партия в периода 2001-2009 г. Лицата на партията на Слави ще бъдат успели лекари, адвокати и инженери, преминали през кастинга му за политици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джими

    193 51 Отговор
    Хубу си решил Славчо, ама поне се поучи от опита на царчето - само със специалисти не трябва, нужни са и хора с управленски опит и умения и най-важното - политици, щото само с желание не става, трябва и да си от специална мая омесен.

    Коментиран от #6, #30, #31, #57, #88

  • 2 гост

    244 47 Отговор
    Ако ще ми имитира царската партия по-добре да не се хваща....Царя доведе на власт БКП-то на Живков и още не можем да се отървем от тях.

    Коментиран от #53, #95, #148

  • 3 Василев

    145 162 Отговор
    Селяни, поредната кремълска мастия, пардон, месия!
    Агент Бареко. ЦРУ!
  • 4 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    218 101 Отговор
    Новия Бареков! Мерси!

    Коментиран от #17

  • 5 Сливи

    111 50 Отговор
    По-леко, да не скъса некой минискус.

    Коментиран от #7

  • 6 Анонимен

    156 31 Отговор

    До коментар #1 от "джими":

    Защо, днешните политици от специална мая ли са омесени?
    По-скоро - от конски фъшкии.
    А дано Слави да е разбрал, че ще му трябват и силови структури (СС - какъв каламбур!) към новата партия, защото статуквото няма да се поколебае да използва сила срещу хората му.

    Коментиран от #14, #15

  • 7 Анонимен

    70 19 Отговор

    До коментар #5 от "Сливи":

    По-леко, да не вземеш да напишеш 6 поредни думи без правопосни грешки.
    Менискус.
  • 8 Чочо

    119 14 Отговор
    Разграничи се от "царския" копой, ако искаш подкрепа! Бързо! Още ни се повръща от гнусния хазартаджия! Бая български пари изяде! И дядо му и симеон-хасан са кърлежи
  • 9 обикновен Бг

    72 10 Отговор
    😀😀😀😀😀 Ейййй., едвам сЪ нави.
  • 10 Гоуст

    176 25 Отговор
    Отказах се от Слави след тая помия с Криско. Какво статукво ще променяш като ти си нагледен пример на статуквото... не говоря в политически аспект
  • 11 Ефтини сензации

    131 28 Отговор
    Ще се бори с чалгата...
    На първо време с чалгата, която има в главата...
    Чак след това новия бареков, може да лъже хората, колко щял да направи..
  • 12 Има логика

    150 40 Отговор
    Тоя па,срина му се рейтинга на така нареченото шоу,и сега в политиката иска да влиза ,че вече от телевизията намя какво да скубе не му дават вече да си" разиграва коня" и просташкото чалгарско поведение пред цяла България.
    Тоя ако влезе в парламента ще краде най-много от всички,само реве ,а иначе си държи като мутра или поне му се иска да е така,наверемето и каранфили пращаше за заплаха на някой хора,сега може и кирки по колите на други да остави.
    Изхаби се тотално, да вземе да си ходи на село,и там да му се радват неговите ора,какво занимава цяла България със себе си.
  • 13 Да да

    123 31 Отговор
    Ужас! Тия викаха че партиите си имат медии,а сега медията става партия! Бюреков номер две
  • 14 Има логика

    73 10 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Ей и със силоваци да влиза в политиката,ми че той мутра бе анонимка,от него по голяма нема.
  • 15 джими

    78 4 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    е именно за тва сме на тва дередже, щото са фанати от кол и въже. Умението да се прави политика не случайно се изучава и в най-престижните университети в света, а управленските умения не се придобиват...или ги имаш и ставаш за ръководител или не
  • 16 гост

    92 9 Отговор
    Кадрите решават всичко. Ако в партията на Слави попаднат поставени лица както навремето в СДС нищо добро няма да се случи за България.Лицата на ръководни длъжности в партията на Слави трябва преди всичко да са се доказали като честни и неподкупни хора. Ако в тази партия попаднат напористи,без принципни алчи кариеристи името на Слави и партията му ще бъдат омърсени. Иначе ако тази новосъздадена партия се справи само с корупцията пак ще е много голямо постижение. А освен корупцията в организацията на държавата има и много други криви неща. Ами пожелавам успех.

    Коментиран от #34

  • 17 Има логика

    85 26 Отговор

    До коментар #4 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Тоя ще е по зле от Барека
  • 18 Палко

    98 14 Отговор
    Като знам НДСВ как ни "оправи" на ме се мисли какво ще се случи сега! Само Славчо трябва да каже срока за оправянето 800 дни или по-малко? Не им вярвам, особено на такива завърнали се от запада за да "помагат", примери много!!!
  • 19 ДЖУГАШВИЛИ:

    112 12 Отговор
    "КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО"

    Кои са кадрите на Слави?

    "Лица и двигатели ще бъдат българи от чужбина, които ще се върнат у нас, за да „оправят България“ - така, както направи царската партия в периода 2001-2009 г"

    СПОМЕНА КАК НИ "ОПРАВИХА" ЗА 800 ДНИ БОЙКОВИЯ ЦАР И НЕГОВИТЕ ЮПИТА МЕ КАРА ДА НАСТРЪХВАМ ОТ УЖАС.

    ПОЛИТИЧЕСКОТО ИНЖЕНЕРСТВО У НАС ДО ТАКАВА СТЕПЕН СЕ Е ПРОВАЛИЛО, ЧЕ ТАКИВА ДОСАЖДАЩИ НИ ВСЯКА ВЕЧЕР С ЦИНИЗМИТЕ И ПРОСТАЩИНИТЕ СИ ХОРА КАТО ТЕЗИ НА СЛАВИ ТРОФОНОВ ГО ПРЕВЪРНАХА В ШОУ.

    Шоу по време на чума , когато милиони българи са ИМИГРИРАЛИ , а други мрът като мухи по задушница, си е направо ЕКСПЕРИМЕНТ И ПОСЛЕДЕН ЖАЛЪК ОПИТ НА УПРАВЛЯВАЩИ В ЗАДКУЛИСИЕТО ДЪРЖАВАТА ни другари от ДС, да спасят себе си и запазят територията за децата си.

    СОРИ , НО ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА.

    ЗА ШОУМЕНА ЩЕ ГЛАСУВАТ НИСКОПРОФИЛНИТЕ НАБЛЮДАВАЩИ ГО ВСЯКА ВЕЧЕР ЗРИТЕЛИ, които докараха "ЦАРЯ - СПАСИТЕЛ" , ЧОВЕКА СЛЪНЦЕ БОРИСОВ , И РАЗОЧАРОВАНИЯТ ОТ СИНЯТА СИ ЛИДЕРКА ЕЛЕКТОРАТ НА СТОЛЕТНИЦАТА.

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА.

    Коментиран от #167

  • 20 НЕЩАСТЕН ШУТ

    92 15 Отговор
    АКО ДРЪПНЕШ ШАЛТЕРА НА ПРЕДАВАНЕТО МУ , УГАСВА НЕ САМО ТЕЛЕВИЗОРА , НО И ТОЙ , И ИДЕИТЕ МУ И ЗЯЛАТА ТАЗИ ПУМИЯ КОЯТО НИ ЗАЛИВА В ПРАЙНТАЙМА ВСЯКА ВЕЧЕР.

    ТОЗИ Е ПО ВРЕДЕН И ОТ ЦАРЯ И ОТ ПЪДАРЯ МУ.

    ТОЙ ДОРИ НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, ЗАЩОТО НЕГОВИЯТ РАБОТОДАТЕЛ ОЩЕ НУ МУ ГО Е ДАЛ.

    ВСЪШНОСТ КОЙ Е РАБОТОДАТЕЛЯ НА СЛАВИ??

    КАКВО ГО СВЪРЗВА С ЕДНА ЗАДОКЕАНСКА ФАМИЛИЯ НА ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БОГОИЗБРАНОТО ПЛЕМЕ?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бесен Язовец

    85 17 Отговор
    Беше ясно отдавна че г- н Лучиндол се гласи за кокала.Гладен лешояд!
  • 23 СМЯХ В ЗАЛАТА

    82 8 Отговор
    КАСТИНГ НА ПОЛИТИЦИ!!

    Е ТОВА НАИСТИНА Е ШОУ, А НЕ ПОЛИТИКА.

    ИЗПИТВАЩИЯТ ШОУМЕН СЪС СВОЯ "БОГАТ" УПРАВЛЕНСКИ ОПИТ НА ЕДИН ОРКЕСТЪР НАИСТИНА ЩЕ "СЛОЖИ" В РЕД ДЪРЖАВАТА.

    Всъшност на него не му трябва опит.
    Трябва му само да посочи правилните хора които господарите му от БТВ ще посочат.

    ТОЛКОВА Е ОБИДНО ДА НИ СМЯТАТ ЗА ПРОСТ НАРОД НЕОСЪЗНАВАЩ КОЙ СТОИ ЗАД ЗАВЕСАТА НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ.
  • 24 гост

    80 14 Отговор
    Малък но необикновено прост народ сме щом болшинството от утайките припознават новия си месия в лицето на комплексирания , прост учиндолски чалгар активиран от Кремъл ... Всеки народ си заслужава управниците !
  • 25 румен

    76 8 Отговор
    По-голямо статукво от Шоуто няма.Уникален комплексар.
    Всеки път,когато случайно видя Шоуто,се връщам 20г назад.
  • 26 123

    66 5 Отговор
    Ново шоу ли ще прави?
  • 27 Чалгария

    95 11 Отговор
    Е сега вече България ще се оправи и ще цъфне ! Славко - министър прецедател, Годжи - министър на финансите и Грахич - министър на културата ! Да живее мутро-чалгата !
  • 28 жалки марионетки

    88 8 Отговор
    колкото бареков направи нещо........
    жалки марионетки искащи да си играят си с животът на хората1
    да си пее чалгата там и да не се занимава с несвойствени дела тоя селяндур
  • 29 Москвич бракма

    71 12 Отговор
    Още една комунистическа подлога
  • 30 Све

    39 19 Отговор

    До коментар #1 от "джими":

    Все още има достатъчно специалисти в БАН, ВУЗ и т.н.
    Необходими са честни и смели хора, които да вземат правилните за България решения и да ревизират престъпленията от 1997 насам
  • 31 SAAB

    75 15 Отговор

    До коментар #1 от "джими":

    По-важно е кой стои зад този човек :) Ясно е , с огне-бореца нещата вече приключват . Ясна е също , че се разчита на отрицателния вот и резултатът ще бъде постигнат .....Пожарникаря се опитва с АЕЦ и тръби , целувки и извинения да удължи срока си на годност ...но е приключен ! Приключен е и по двете линии Запад-Изток .....Защото е неук , невеж и поставен ! Това обаче ,което ще се случи е само смяна на гумата !....:) Не се ли затворят инкубаторите на ромеи , не се ли наблегне на здравеопазване , съдебна система и образование .....затриването ни е обозримо !
    Останете със здраве ....:)
  • 32 742

    40 66 Отговор
    Браво Слави!
    Всичкото платено и малоумно трол трябва да се примири, че никой не може да забрани на Слави Трифонов да направи партия и да се яви на избори.
  • 33 744

    49 69 Отговор
    Да не казвам голяма дума, ама Слави Трифонов на изборите ще отнесе всичките боклуци ГЕРБ/БСП/ДПС... по вот, и то с АБСОЛЮТНО мнозинство! Остава само да му дойде времето.
  • 34 Грую

    45 3 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    В България не кадрите решават всичко, а кражбите и когато някой се засили към политиката все ми идва наум, че на неговото поприще са свършили парите и му е нужна политическа енергия и олигархическа подкрепа на начинанието.
  • 35 Българина

    34 7 Отговор
    Нека каже от сега ще бъде ли патерица на бб? Като Божидар Димитров! Ако е така не мерси
  • 36 Просия

    36 35 Отговор
    Единственото хубаво в случая , е че БСП ще бъде бъде изместена от партията на Славчо, а от това по-хубаво няма. Комунистите трябва да изчезват вече.

    Коментиран от #40

  • 37 ТРОПЧО

    26 32 Отговор
    АДАШ С ТЕБ СМЕ ДАВАИ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТЕЗ УТРЕПКИ АМА КАТО ДОИДЕШ НА ВЛАС И ПЪРВО БИВШИТЕ ПЕДАЛИ ЩЕ РАЗСЛЕДВАШ И ПРИВАТИЗАЦИЯ ПО ЕДНО ЙПАРТАМЕНТЧЕ ИМ ОСТАВЯШ И НА РАБОТА ЗА 500 600 ЛВ. ДА РАБОТЯТ ДА ВИДИМ ТОГАВА КАК ЩЕ СЕ ЧУСТВАТ ДА РИДЯТ КАК СА ЖИВЕЛИ ХОРАТА ДО СЕГА НЕ ГИ СЛУШАИ АГЕНЦИИТЕ КАКВО ДАВАТ ТЕ СА ТЕХНИ ПРОТЕЖЕТА ЩЕ ГИ СРИНИШ НА ИЗБОРИТЕ НО ТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ВСИЧКО ВНИМАВАИ С ТЕХ ДОЛНИЦИ ДАВАИ НИИ СМЕ С ТЕБ
  • 38 гого

    38 50 Отговор
    При следващи избори за кой ще гласувате бе, плюещите по всичко и всеки?????
    Слави все пак е някаква алтернатива.
  • 39 Гого

    44 45 Отговор
    То и аз бих гласувал за партия ако направи Слави омръзна ми да ме управлява неграмотен селянин от Банкя който има само една цел да открадне или да пътува по света за сметка на данъкоплатеца който живее с 510 лева месечно.

    Коментиран от #156

  • 40 до Просия

    46 21 Отговор

    До коментар #36 от "Просия":

    В голяма заблуда си приятел - по-голям комунист от кремълския агент Славко няма ...
  • 41 Така де

    43 16 Отговор
    Ай ДАНО да е на дела, а не само на думи!!!! Разбойковците от партия ГРОБ и те бяха тръгнали на война със статуквото - смениха бизнесмените и държавните служители.. но вместо да ги заменят с по-добри те вкараха най - злите българи в политиката и бизнеса. Разбойковците шамари на Доганя щяха да пляскат, щяха по затворите да вкарват политици, така ругаеха срещу системата и тогавашното статукво, че невеж човек веднага ще им повярва. Е, аз не съм гласувал за партия ГРОБ, но познавам много хора, които им повярваха на лъжите. Дано Слави не се окаже същия като Разбойковците, само да говори добрини, а да прави само злини за народа
  • 42 123;)

    57 14 Отговор
    Слави активирал структурите си из цялата страна....чалга в настъпление!Гола вода и кал в ушите!И като го изберете за премиер,че като отиде в Брюксел,че като им спретне един елитен чалга концерт....,че като друснат по един гюбек в европарламиетя....че Меркел,като тури кренвиршите от месо около врата си...че като настане едно масово благоденствие....пфуууу,големи простаци има в тази страна!
  • 43 Ша са опраим

    21 51 Отговор
    Даваи слави с теб сме няма друг кои всичко е измет
  • 44 148

    28 11 Отговор
    И аз мисля да гласувам, ама в "изборната секция" на Терминал 2.
  • 45 filo

    64 15 Отговор
    Тоя едвам завърши висше образование на 40 години (по-скоро си е платил), държава ще управлява. Тоя не може да се погрижи за едно дете, но ще се грижи за държавата. Кой би му повярвал на тоя неудачник, с ярко изразен селски акцент в доста бедния си речник.
  • 46 Bahti

    54 6 Отговор
    Кючека Продължава! От Оправия живи не останаха.
  • 47 Хри

    41 7 Отговор
    Нищо чудно и певец и водещ на шоу да стане Премиер, то пожарникар стана и Слави ще може. Да му мислят тези които ще гласуват за него.
    Все си търсим Месия да ни оправи,а не мислим ние как да си помогнем сами. Друг ние е все виновен. След още 100-на години ще се научим.
    Лек ден!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пино

    39 18 Отговор
    Вчера гледах шоуто. Няма думи за мутренските времена, в които живеем. То не не управляваха хора с по 5 висши, завършили къде ли не, както и необразовани, бедни ли бяха и богати, русофили (уж) и русофоби (уж)...Нещата се влошават с всяка година и се заздравява статуквото, което е ОБЩО - не ни управлява само ГЕРБ а всички са в гьола, като само за пред медиите се плюят.
    В последни дни единствено Шоуто на Слави и Господарите показват пълните безчинства на управляващите и хората естествено ще гласуват, ако някой от тях направи партия.
    Закон във физиката е - когато система не върви и се влошава, сменяй...Дали ще е по-добро не се знае и няма значение. Ясно е обаче, че това трябва да си замине.
  • 50 007

    2 11 Отговор
    http://www.informiran.net/изтече-запис-на-слави-и-бойко-правят-м/
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Гост

    30 6 Отговор
    Големия процент избиратели са против статуквото, смятано за генератор на корупция и главна причина за прокуждането на 2 млн. граждани. Ако Слави успее да убеди хората, че неговата партия може да го промени ще спечели.
    Какво ще стане след това никой не знае, затова няма смисъл да се правят каквито и да е прогнози за хора които не са учавствали в досегашното управление на страната.
  • 53 Валери

    51 10 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Личи си колко си "умен". Царя беше доведен от БКП, а не обратното! В политиката след 1989-та никога не е управлявала реално несвързана с БКП партия, говоря за утайката, за най-лошото от БКП. В БКП имаше и много кадърни и работни хора, които бяха в най-близкото обкръжение на Живков вкл. и самия той и те бяха изритани 89-та година и тогава най-глупавите, най-алчните и най-наглите поеха нещата в свои ръце. Тия дето по времето на Живков бяха държани на каишка, след 89-та скъсаха синджира и в момента досъсипват държавата, както и техните деца. С толкова прост народ, като теб дето не може да произведе елементарни разсъждения и да прецени през последните 100 години кое е било полезно за държавата и кое не, единствения шанс да се подобри положението е Господ да ни помогне. Сами няма как да се оправим с конкретната политическа система. Тая държава винаги е просперирала при еднолично управление и никога при "демокрация". С толкова плява в населението е невъзможен модела "демокрация".

    Коментиран от #56, #94

  • 54 поредния месия

    42 12 Отговор
    Тежко и горко на България и българите, ако и тоя влезе в политиката !
    Всички искат да се борят със статуквото, а после удобно се намърдват в него, справка последните няколко "месии" !
    Слави има същото тоталитарно малоумно управление, като Бойко Борисов!
    Освен това всички проекти на Слави извън шоуто му са провал и управлението на държава едва ли щее изключение от това !
  • 55 Сатаната

    5 2 Отговор
    Ще ви кажа ама " КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО".
  • 56 Попа

    22 12 Отговор

    До коментар #53 от "Валери":

    Валерчо...
    Хайде запитай се моето момче, кои страни имат успех с еднолично управление или накратце - диктатура. Хайде задай си сега и друг въпрос - в момента не е ли еднолично управлението или и ти си от онези обърканите, които си мислят, че Корнелия, Бойко и Доган не си делкат парсата?!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Сатаната

    23 10 Отговор
    Няма проблем че човека е напуснал селото, проблема е в това че селото не напуска този мъжага.
  • 59 Viper

    30 23 Отговор
    Всички тука сте големи специалисти, нареждате типично по български, а нямате по-добро предложение или идея! Всеки е правил грешки, но мисля, че Слави няма да си продаде достойнството си... последния ни шанс да се промени нещо, докато не измрат всички ненаядни свине в сегашния парламент!
  • 60 Пит

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "008":

    Не пробутвай скалъпени пропагандни материали. Как може да си представиш, че някой ще се обяснява по телефона с такива подробности, какво остана за изпечен политик или ТВ водещ. Смешно е.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 джи пи

    18 7 Отговор
    е моя глас няма да го получи Пари има малко сега и власт му се прииска
  • 63 ads

    24 11 Отговор
    Откакто се продаде на ДПС, БСП и КОЙ не го гледам.
  • 64 Пино

    35 4 Отговор
    В политиката не трябва образование а МОРАЛ. Това кой какъв специалист е няма никакво значение.
    Сегашните политици са с по 30 години опит, добре ошлайфани...и какво?!! Просто знаят вече по 1000 начина как да откраднат парите на народа.
    Не е ядрена физика това, да накараш прокурори, съдии, полицаи и държавната администрация да си вършат добре работата и да не крадат.
    За съжаление морални хора в нашата страна след толкова години комунизъм не останаха. (Не е демокрация това, да те управляват комунисти).
  • 65 пак ли

    14 26 Отговор
    Ще гласувам за Слави,макар че знам нищо няма да се промени, но все пак ,на пук на досегашните упръдляващи. Винаги гласувам, не съм от тези които искат да оставят ДуПеСе и цигани да ни управляват, макар че и този момент наближава..
  • 66 Бати Злати

    38 8 Отговор
    А ето и наименованието на новата партия:

    Партия
    Учиндолски
    Тарикат с
    Корпоративни
    Интереси
  • 67 ДидоВъТъ

    42 7 Отговор
    Не забравяйте как подкрепяше аген Гоце,а после Кунева.Помнете ги тия работи!

    Коментиран от #102

  • 68 вижся

    9 21 Отговор
    ми що пък не, писна ми да гледам едни и същи физиономии, дайте да пробваме нещо ралзично, плюс това ще подпомогнат и на земеделието
  • 69 Майстор Манол

    29 6 Отговор
    Я си правѝ сеира по телевизора, не прави цяла държава за сеир. И сегашните са си много добри сеирджии.
  • 70 Townboy

    24 5 Отговор
    След царя и Боко Славо е поредната марионетка, която "червените генерали" ще използват за да запазят статуквото. Факт е че масовият гласоподавател "матряла" става все по-неспособен да мисли самостоятелно и вярва на всичко, което чуе и види по телевизията.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Воиводта от Чавдар

    22 2 Отговор
    Само да кажа не е много по темата но гледам че и такива коментари има.Как може за Кметове да се иска Више образование а за министър прецедател и министри не.В наща мила родина всичко е на опаки.Но едва ли ще се променят нещата в близките 100 години.

    Коментиран от #77

  • 73 ба ги другарко

    35 8 Отговор
    учиндолският тарикат цял живот оправя само себе си и е сеирджия, мислещ единствено за себе си... егоист, егоцентрик, мутра, продажник на едро само и само да докопа парите на комунягите, депесарите и руснаците...
    покрай дългуча са все дребни лизачи, лапачи, помиярчета хиени, слугинаж, които гледат да закърпят финансовото си положенийце в скъпата софия...
    а после като дойдат тия избягалите родоотстъпници, избягали от родината(предали родината - народа си, майка си, баща си, роднини, приятели) за някое евро в повече(точно 1000 евро са в повече) да могат да докопат от запада, които са адски гладни за парЕ и тогава ще я втасаме ептен :) честито нови 'урви в булгаристанския бардак!
  • 74 Ясновидец

    32 3 Отговор
    И резултатът ще е ясен - ще се случи същото като с НДСВ. Както царят ни оправи за 800 дни. Народе, докога ще те лъжат разни самозванци? Измети всички некадърници, които сега са по върховете, но си избери да те управляват познати хора, от които да знаеш какво да очакваш. Както има една поговорка: "Не се радвай на нов шеф и на младо прасе, защото не знаеш каква свиня ще излезе."
  • 75 Мислете

    12 12 Отговор
    Поредната издънка на СДС. Лекари и адвокати бяха авангарда на СДС на Костов и превърнаха България в това което е. Слави -новата американска партия.

    Коментиран от #109

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Морал

    14 4 Отговор

    До коментар #72 от "Воиводта от Чавдар":

    Кво висше образование те гони, ами Костов нали беше вишист,икономист,...ВИСШ МОРАЛ трябва РОДЕН с чувство за справедливост и обичащ народа си ЧОВЕК !! Исус Христос кой УНИВЕРСИТЕТ беше завършил че не се сещам ??!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Гого

    18 6 Отговор
    Нямахме си и манафска партия....
  • 80 ТОЧКАТА

    12 4 Отговор
    по сминката/нарочно/....още една мутра....
  • 81 Цветанова

    22 33 Отговор
    Рядко чета коментари под публикации, но сега си направих труда. И какво виждам-традиционното оплюване, следващо новина от какъвто и да е характер. Продължава депресиращата тенденция да се коментира не новината, а личността във фокуса й. А новината е, че някой се опитва да промени нещо, което повечето от нас не харесват, а някои са направо потърпевши. Но носителят на промени в България никога не е добре приет, затова и никой не прави реформи, защото са промени, а имитира такива. И ето така се създава статукво, което някой, в случая Слави, не приема, аз също. По повод личността му- отдавна го наблюдавам, ние сме почти връстници и забелязвам в него едни позагубени и позабравени качества – устойчивост и последователност, нетърпимост и непримиримост с несправедливостта, решителност в изразяването на позиция, непрестанно заявяване на българското и родното. Редом с тях стоя егоцентризма, желанието за доминиране от последна инстанция, на моменти свирепост и агресия. За съжаление последните вземат връх във формирането на мнение за личността на Слави, но те са и много важни, ако гледаме на него, като на бъдещ политик. Няма идеални хора, но има хора, които следват идеали. Те са мразени и оплювани, но умеят да си насят отговорността, а не да я прехвърлят на околните. Ето такива хора трябва да следваме.

    Коментиран от #105, #122

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Офффффф

    14 4 Отговор
    И ти си една мутрааааа, та чак не мога да те трая
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 коко

    15 14 Отговор
    Времето ще покаже,дали партията на Слави Трифонов ще успее или не.Не мразя Слави и не му завиждам за това което е постигнал.Успее ли да спечели народната маса и да превърне думите и обещанията си във дела,то успехът му на политическата сцена ще е сигурен.
  • 86 БОЖИ ЧОВЕЧЕЦ

    22 8 Отговор
    тоа чукундур мноо страшно гледа бре,може ли да ми налапа селския кур до макарите
  • 87 Драйвър

    30 4 Отговор
    Това е много добра новина!Явно от Бтв ще го спират и си търси нова работа.Всички знаем какъв ще е изхода,слави ще заеме мястото на парашутистите ,всеки парламент има такива,сега е групата на Марешки,предния беше на Бареков,ще изкара четири години като депутат за да влачи държавни пари и после ще изчезне от обществения живот.Добрата новина с този случай е ,че ще спре глупавото му шоу което е толкова скучно,че е омръзнало вече и на домашните растения,и е толкова смешно,все едно Робин Кафалиев му е главен сценарист!
  • 88 Костова

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "джими":

    Джими,хубу ма да не са с такъв опит като сегашните,нали!А щом някой прави нещо с желание,той има резултати!!!!
  • 89 промити мозъци сте

    6 25 Отговор
    Не ни трябват поредния месия. Истината е в АТАКА само запознатите и мислещи хора ще ме разберат а плявата ще цъка минуси щот вярва на манипулацията на медията която опетнява името на Волен. Нека омразата на на простаците започне сега! Давайте евронатоджендъряета дерзайте. Само АТАКА е спасението ни!

    Коментиран от #107

  • 90 Ангелов

    10 13 Отговор
    Много Ванги в тоя форум, много чудо. Нека видим какво ще предложи новата партия като програма, като хора и тогава всеки ще си реши в тъмната стаичка. Или толкова си харесвате Борисов и Нинова и като партии и като кадри, които са показали, че други по-убави нЕма.

    Коментиран от #103

  • 91 Пепи

    15 1 Отговор
    И ко стана с партията на царя - всички се оправиха во главе с царчето, а народа остана само с оправянето и духа супата.
  • 92 възмутен

    15 3 Отговор
    Какво доверие и просперитет с този? Тичаше като луд с Москов/"великия" бивш министър на здравеопазването/ по уневерситетите наи кандардисваха студентите да гласуват за СДС, че неграмотника го направиха министър, а ако спечели Славчо, пази Боже, че навляците ще се завърнат пак да ни кумандват. Славуне, стой си на мястото, все пак имаш някакъв рейтинг тука, не си пъхай гагата там гъдето изобщо НЕ РАЗБИРАШ. АМАН ОТ ТАКИВА ОПРАВЯЧИ!!!!!!!!!!!!!
  • 93 ОтличникаОтПсиходиспансера

    19 4 Отговор
    Боже колко мъка има по тоа свят Боже ! Славчо ще се бори със себе си !
  • 94 Ангелов

    6 2 Отговор

    До коментар #53 от "Валери":

    След преврата управлява една част от номенклатурата на НРБ-то, а не на БКП-то. Имаше "безпартийни" комунисти, имаше БЗНС,50%от което беше във властта-държавните, профсъюзните и ОФ структури. Това че веят БКП-то като знаме за бик, е за простия мат,риал. В тая "организация бяфа над 1 милион хора. Използването на червения байряк сега да се громят комунистите е бошлаф
  • 95 Брег

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Отървахме се от гадното сдс.
  • 96 Коко

    6 1 Отговор
    Ще доиде Дявола
    Роман от Глен Купър
  • 97 Васил Ангелов

    9 2 Отговор
    Значи ще има и чалга в политиката !!!...А кои ще бъдат "дарители"?Да не е като кампанията наР.Р. за президент?
  • 98 Незнайна

    14 0 Отговор
    Ох!!! Като чуя „ политически проект” по български ме втриса. И останаха ли още балъци в тая страна да вярват и се надяват???!!!А иначе хора за структури с въжде ления за пари и власт винаги ще има (пример българите в етническата ДПС и много, много други готови да говорят едно, а вършат съвсем друго.Слави е ПОРЕДНИЯ
  • 99 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор
    политически ПРОЕКТ!!!ПРОЕКТЪТ започва с идея,разработка,финансиране от донори,реализция на проекта,отчитане на резултата пред донорите.......Аман от плацебореформи на системата по позната схема.
  • 100 abv

    26 0 Отговор
    Който и да влезе в политиката вече е прекалено късно.
    Почти всички курорти по морето са на мутрите, тези по зимните курорти също.
    Застраховането е на мутрите. на пътя при инцидент мутрите се саморазправят с тояги и боксове. Пак те решават кой е прав и кой крив.
    Съдебната система я няма никаква. За убийства хората ги пускат от затвора след 1-2 години. затворници бягат през главните портали на затворите.
    Убита е икономиката в планинските общини и северозапада.
    Политиците решават в полза на мутрите.
    НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ.
    Баницата отдавна е разрязана и парчетата са раздадени.
    обикновените хора сме обречени на нищета, бедност , мизерия и борба за оцеляване.
    монополистите постоянно ни вдигат сметките, хората които взимат процент ги защитават и оправдават тези увеличения с инвестиции.
    Интересно само колко ще издържим и докога ще си траем.
  • 101 CACI

    5 20 Отговор
    Давай слави със двете ръце съм за теб и не само аз поне 50% от вота ще е за теб!!!
  • 102 ооооооо

    15 0 Отговор

    До коментар #67 от "ДидоВъТъ":

    плащали са си - подкрепял ги е..
    същият боклук е, и е от тях, инак нямаше да му дадат толкова години думата..
  • 103 аааааа

    11 0 Отговор

    До коментар #90 от "Ангелов":

    абе те всички предлагат програми, но като се качат да управляват - направо ги забравят.
    и на края на мандата става ясно, че нищо не са изпълнили.
  • 104 ултра

    16 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Малък но необикновено прост народ сме щом болшинството от утайките припознават новия си месия в лицето на комплексирания , прост учиндолски чалгар активиран от Кремъл ... Всеки народ си заслужава управниците !

    +++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 105 Стършел

    16 6 Отговор

    До коментар #81 от "Цветанова":

    Цветанова, извинявай, но къде може да те заведе едно прасе ако го последваш освен в кочина?! Много надценяваш качествата на цървулов. Това е едно самовлюбено егоцентрично същество, което не разбира, че не може да е фактор, а много му се иска. Продажно, безкултурно, озлобено, бе казано на неговия жаргон - жива селска пръчка!
  • 106 комбайнер

    14 1 Отговор
    Искам балет Магаданск - в парламента! Всичките! По пликчета и сутиен!
  • 107 промит мозък

    17 1 Отговор

    До коментар #89 от "промити мозъци сте":

    Публикувано във факти.бг: "Не ни трябват поредния месия. Истината е в АТАКА"

    Голям майтапчия си:)
    Още ли ви има такива кретени, бре?!?
  • 108 факт

    8 0 Отговор
    нема а стане
  • 109 777777

    6 8 Отговор

    До коментар #75 от "Мислете":

    Публикувано във факти.бг: Лекари и адвокати бяха авангарда на СДС на Костов и превърнаха България в това което е.

    Да, България е член на ЕС и НАТО, с което се гордея!
  • 110 само да обясня

    14 2 Отговор
    защо слави ще спечели на следващите избори . няма значение дали неговите хорас след това ще се провалят...просто ако него го няма на следващите избори то участниците в политическата порнография ще са същите...герп,бсп,дпс ...за патриотите не съм сигурен а мерешки е вън. така конструиран следващият парламент и правителство ще копират статуктвото до сега което не се харесва на повечето избиратели и е пагубно за България.дори и слави да е патерица на някоя партия то в най-лошият случай ще се запази досегашното положение НО АКО случайно наистина прояви характер може и да се подобрят нещата. значи избора е или продължаваме с боковата стабилност или някакво подобрение
  • 111 ПЕШЕВ

    11 6 Отговор
    това е първият про руски трол в България.. От край време плюе и получава пари за това.
  • 112 българи

    11 4 Отговор
    Докато има БСП, ДПС и ГЕРБ, ще работите колкото да преживявате, за да може да седите и умувате толкова много!

    Коментиран от #153

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 С теб сме...

    5 13 Отговор
    С теб сме Слави. Време е да си тръгнат мутрите от парламента и мафията, която е гангрена за България. Троловете, нека пишат за опорната им точка-чалгата.
  • 115 Пенсионер

    10 8 Отговор
    Напуснали членове на БСП с организационен опит. Партията ще копира модела на НДСВ. А от опита на Бареков няма ли да се поучи? Ама разбира се.Слави да се ожени, а не да мисли как да съсипе България.Този ще излъже свет народ , точно като Симеон.Аз ще си гласувам за Борисов , щото го знаеме какво може.
  • 116 гост

    8 14 Отговор
    има такъв народ, с теб сме Слави Трифонов
  • 117 Марони

    15 9 Отговор
    Слави Трифонов никога,ама никога не може да стигне Бойко Борисов духовно,интелектуално и следователно,чисто прагматично!
    Затова и плюе само срещу него!Както и срещу много други хора,които го превъзхождат морално и като обществен статус и са направили нещо за страната...
    Негативизма,не привлича и не убеждава в нищо!
    Слави,ниска топка си за политик-също каквото е и прословутото ти шоу!

    Коментиран от #127

  • 118 Реалист

    16 2 Отговор
    ...Славчо , защо толкова години не покани ЕЛЕКТОРАЛНА единица в "твоето " шоу а само неуспяли в Живота ....хора с особено /твое/ мнение.
  • 119 ЩО ЛИ ВСЕ

    17 1 Отговор
    си мисля, че това нещо от снимката, дето ме гледа лошо, е част ТЪКМО от статуквото, при това далеч не най-добрата?
  • 120 Това е поредния бушон

    12 3 Отговор
    Това е поредния бушон на Б.Б. да остане на власт.Доган,Волен,Радан,Марешки,Славчо, всичко е пари бе хора.Като крадеш по милиард на мандат кво та бърка да дадеш няколко милиона на определена личност да те плюе а здраво и след изборите да го подкрепиш.Понеже ако не го подкрепиш няма да върви държавата напред, а как вървим се вижда от 89 година насам.
  • 121 Plovdiv

    18 2 Отговор
    Колкото и да ми е противна държавата САЩ, едно им признавам - че неженени хора, които нямат деца, не могат да припарят до голямата политика. А в джендеросания подконтинент Европа се случва точно обратното, като последиците се виждат, особено в Англия, Германия, Франция, Швеция... И Слави Трифонов е поредното доказателство за това безумие.
  • 122 Стига НАРЦИСИ

    10 1 Отговор

    До коментар #81 от "Цветанова":

    Поредния лапнишаран вярващ на образеца за социална проститутка

    Коментиран от #125

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Алфа Ромео

    10 0 Отговор
    Ама царчето Симеончо убаво ни опраи тогава, той е искал да каже че ще се оправи той за 800 дни ама ние грешно сме го разбрали...
  • 127 Ставрю

    1 5 Отговор

    До коментар #117 от "Марони":

    Марони ти да не лижеш гъза на боко
  • 128 LEGIONARIVS

    10 1 Отговор
    алчна мастия, колкото повече има толкова повече иска, НО държавата няма да я получи!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Луд борсук

    13 1 Отговор
    Митю Пайнера министър на културата и спорта...
  • 134 Луд борсук

    13 0 Отговор
    Митю Пайнера министър на културата и спорта...
  • 135 Един ....

    12 2 Отговор
    Слави ще бъде строг , но справедлив политик !
    Човек с такъв поглед !
    ? Кокаина , сам ли ще си го купува или ще бъде служебен ? Ще успее ли да се пребори за неговата легализация ?
  • 136 Павел

    12 0 Отговор
    Слави се мисли за нещо голямо а е профан

    Коментиран от #138

  • 137 Анализатор

    8 1 Отговор
    Краси Рядков вице и ще има "не мажи бе,не мажи'
  • 138 Анализатор

    4 0 Отговор

    До коментар #136 от "Павел":

    Павка не е профан,у нашто село му викат съпнат кон
  • 139 Шофьор

    6 4 Отговор
    Е ко ве,нека пробва и той човека! То кой ли не пробва?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Аз къде да пиша бре бутам с пръста бутам

    0 0 Отговор
    То нито го четох нито ме ахххх .,.
  • 142 Ташко Мъдев

    6 0 Отговор
    Идвааааа новото бреме
  • 143 Сашо

    3 1 Отговор
    Само нова тв БиТиВи и Трифонов сещайте се
  • 144 Сашо

    3 1 Отговор

    До коментар #140 от "Диди":

    Къ са викаше ялова жена
  • 145 хахаха

    7 1 Отговор
    Славчо ако успее Дриско ще е мистър на културата,а Годжи министър на веселието!
  • 146 Някой си

    10 0 Отговор
    Лошото е,че Слави се прави на демократ,а приятелчетата му от задкулисието са московци.Тази симбиоза ще роди още по уродлива политическа реалност.
  • 147 marquise

    6 2 Отговор
    Политиката е нечисто занимание, присъщо за непочтени, нереализирани и/или наивници. Първите две категории се стремят единствено в користното използване на властта, а последните вярват, че с качествата си ще променят живота у нас. Всяка почтена личност по същество е относителна самотна, без нужната й подкрепа, която след време се оттегля огорчена от политиката или вегетира в нея, отказвайки се от идеалите си, с които е влязла в нея. Лидерите в политиката, винаги са управляеани от явни или скрити кукловоди.
    Въпреки изложеното, пожелавам успех на новите пионери в политиката
  • 148 Жоро

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Почти всички в българия желаем живков ото време но от тези крадци нарече ни демократи няма как да стане ето в бобовдол закриват минната но го наричат икономически разтеж на цветанов
  • 149 А БЕ

    10 2 Отговор
    СЛАВИ НА НАС ШУТ НЕ НИ ТРЯБВА И СЕГА СИ ГО ИМАМЕ, ТЪРСИМ МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, ТИ УСЕТИ , ЧЕ ТИ СЕ ВИЖДА КРАЯТ НА ШОУТО И РЕШИ ДЪРЖАВНО ШОУ ДА СИ НАПРАВИШ ВКЛЮЧВАЙКИ И НАС , МНОГО ХОРА ПОМНЯТ КАК ПРЕЦАКА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ,КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СИ В ШОУБИЗНЕСА, СЕГА РЕШИ И НАС ЛИ ?
    НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ЧИТАВИ ХОРА, КОИТО НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛЯТ ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ НА НАШ ГРЪБ !
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 А БЕ

    10 0 Отговор

    До коментар #150 от "123тук":

    Правилно някой по горе беше написал, че само ниско интелигентни хора ще подкрепят ШУТА !
  • 152 чалга

    7 0 Отговор
    Бареков и той "" бореше"" статуквото с чували пари!!!Сега и Бареков-2 ще "" бори статуквото с чували пари!!!Абе Слафчо ти се моли да не дойде статуквото на власт което последно беше през 2013г след аферата Костинброд 2013 и моментално по навик пак събориха банка!!!
  • 153 гражданин

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "българи":

    Е то гласувахме навремето за Сдс видвхме една много хубава масова приватизация на България с която напълниха джобовете на ученичката на "'синия"' и лидер на партията с Техноимпекс и така нататък!От тази масовка се облажиха всички бесепари не само Нинова с Техноимпекс.И по тази причина отдавна Костов му нямаме вече доверие и е извън парламента и няма и да влезе.Радан искаше да става президент, ама няма привърженици след 2001г за Дсб!
  • 154 Ivory

    6 0 Отговор
    Точно така,изберете си сатанист да ви оправлява,не че другите не са сатанисти.
  • 155 Ха ха ха

    9 0 Отговор
    Славчо, молим ти се също като Крадлив Дедо, да ни оправиш за 785 дни, та последните 15 да отидем на море...
  • 156 Честито!

    7 1 Отговор

    До коментар #39 от "Гого":

    Е, щом е така, сега ще те управлява "грамотен" Учиндолски шериф!

    Коментиран от #157

  • 157 Иво

    5 0 Отговор

    До коментар #156 от "Честито!":

    Гого ще го управляват "'грамотните"' от Дпс и Бсп за 800 дни както ни "'оправи"' навремето "'царя"' за обещаните му дни!
  • 158 Рамзес3

    6 0 Отговор
    Тц тц! И тоя ще ни оправи .Ми колко сме прости да ни оправи шоумен.
  • 159 месара

    6 1 Отговор
    СМЯХ!!!
  • 160 Само така

    1 6 Отговор
    Браво на Слави, почакайте и ще видите!
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Рендо

    0 0 Отговор
    Ха ха ха,хо хо хо,хе хе хе,народа оцелял щото се е смял

    Коментиран от #168

  • 163 НЕ СПЕЦ

    2 3 Отговор
    Ще подкрепя Слави. Само ако той лично не е в парламента. Той трябва да е гаранта за неговите хора,че ще изпълнват неговите обещания. Така мисля аз. Нека си спомни баснята на Вапцаров за стълбата.
  • 164 Миро А.

    1 1 Отговор
    Само да не стане като при Бареков.
    50 на 50 са шансовете да промени нещо или повлияе на политическата сцена. Обаче,ако има силен съюзник -с знания,умения и харизма-ще успее.
  • 165 руйййй

    1 2 Отговор
    От 164 коментара , Цветанова е победителя! Браво на коментар 81! След като не харесвате никого, някой от вас да управлява! Все пак от умните коментари да е!
  • 166 Коко

    3 0 Отговор
    Нов бардак със стари к...и не става. Този(за малко да използва м не цензурна дума) една жена не може да привърти та камо ли екип за партия.Глупака на Селото!
  • 167 Червен скорпион

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "ДЖУГАШВИЛИ:":

    Троле, спри се. Слави поне обича българското.
  • 168 фак..ти

    6 0 Отговор

    До коментар #162 от "Рендо":

    Слави Трифонов поредния кукловод да каже:
    Кои стоят зад него вече толкова години?
    Няма ли да изпитва срам от това,че ще е поредния провал?
    Наистина,ако иска да стане герой и да спаси България,то
    трябва да не пречи на истинската дясна политика ида не краде поредната вълна от недоволство.18г. стигат.СТОП на
    всички поставени лица и предатели на РОДИНАТА!!!!
  • 169 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    ,,българи от чужбина, които ще се върнат у нас, за да „оправят България“ - така, както направи царската партия в периода 2001-2009 г.
    Ама те я и оправиха.
    Но за съжаление на бългърчето винаги му е била къса паметта.
    Който не вярва нека просто се огледа.
    По оправена просто няма накъде.
    И до тая гола тиква ли опря бългърина?
    Нямам думи наистина.
    Едва когато бългърина проумее,че е неспособен да се управлява,едва тогава ще блесне първия лъч в тунела.
  • 170 Аман

    3 0 Отговор
    Пак ли спасител ?
    Аман, ами то време не остана за моя живот.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 MT Гонтан

    1 0 Отговор
    Ко каза ко , битка с ко стакво , статковото ? Ко и туй ?
  • 173 Донбарито

    0 1 Отговор
    Кат ва гледам много сте доволни и не искате промяна.
  • 174 Дегеорги

    1 0 Отговор
    Пак ще има шоу.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Ефрейтора

    1 1 Отговор
    Хора, ако селския идиот не беше от статуквото, КОЙ щеше да му позволи толкова години да е на екран в турската телевизия !!!!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 данчо минчев

    0 1 Отговор
    Бойко Борисов и сие каква музика слушат ? Класика ли ? Те от къде са? Всички кореняци софиянци така ли ??? А иначе страхотно си вършат работата ???
  • 179 Малиии. Каков поглед. Ква обичка. Ухаааа

    1 0 Отговор
    Ааа ша ни опраиш славе !. Злобен поглед, Джендърски обеци, Семейство за ден не завъртя, Ни дете ни коте Прозташка текстове на Гадна чалга, Прозташки хумор, Тъпи злобни коментари, Обиди и подиграфки за всичко и секи. Нямаш мнение, хвалиш утре плюваш, Таков премиер ни "требе". Не разбрах (ти ли) ще правиш кастингите за интелегентност на управленски кадри !?!?!?!?! Ха ха хааааа. Голяяяяяма кушия. Голем Смех ! За първи път се смея на твоите майтапи.
  • 180 селяни

    1 0 Отговор
    Изгонени от БСП и от СДС,имигранти жадни за пари и един лидер "бос"по всички въпроси извън шоубизнеса.Как няма да вземат 30%.Да ви е честита новата оправия.Власт за селяните.Напред.Да живей селския цар.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове