Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 17:45 2 537 25

Цацаров: Работата не е водещата версия за убийството на Виктория Маринова

  • сотир цацаров-
  • виктория маринова-
  • русе

Той обясни, че се прави разпределение на екипите, така че паралелно да се работи по всички версии

Разследващите не изключват версията за планиране на убийството на Виктория Маринова в Русе. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Младен Маринов.

По думите му разследването върви по всички версии, като в него са включени екипи от Института по психология на МВР, които опитват да направят психологически профил на извършителя.

"Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме, работим по всички“, коментира Маринов, цитиран от "Фокус".

Той обясни, че се прави разпределение на екипите, така че паралелно да се работи по всички версии, за да не бъдат изпуснати съществени улики и да не се губи време.

По неофициална информация се проверява версията Маринова да е била убита заради пилотния епизод на предаването "Детектор", в която тя засегнала темата за злоупотреба с евросредства по скандала с "Джи Пи Груп".

Проверява се криминалният контингент, както и записите от камерите в района на убийството.

Междувременно в Русе пристигна и главният прокурор Сотир Цацаров. Според него версията, свързана с работата на Виктория не е водеща. "Не можем да кажем, че версията за изпълнението на работата ѝ като журналист или с оглед тематика на предаванията ѝ, е определящата версия", коментира Цацаров пред журналисти в Русе.

По обясненията му има напредък в разследването и той е в резултатите от ДНК-експертизата. „Нека на този етап бъдем пестеливи, не защото няма какво да кажем, а защото всяка непредпазливо изтървана дума ще увреди пряката работа“, каза още Сотир Цацаров.

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова беше намерено в събота, а мястото, където журналистката е била пребита, изнасилена и задушена, се ползва основно за бягане и разходки. Досега там не са извършвани подобни жестоки престъпления.

Полицията и местните власти призовават хората, които имат информация, да помогнат за изясняване на случая в хода на разследването.

Довечера от 18,30 ч. ще има бдение за Виктория на площад "Света Неделя“ в София и пред Паметника на свободата в Русе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jo hustan

    32 1 Отговор
    За да разследва корупция значи са хора на Герб,те са като октопод в тази държава.Ще обвинят някой клошар или ще изкарат,че е любовна драма,ще видите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бсфн

    20 1 Отговор
    мафията е водещата.
  • 4 Bahti

    19 1 Отговор
    Цацаратурата Миришетееее!
  • 5 Дионтей

    19 0 Отговор
    Как пък решиха на момента, че не е водеща версия работата й. Не изнасилват и убиват всеки ден жени, че то баш журналистка, водеща в телевизия, която се занимава с разследваща журналистика.
  • 6 Идваме

    13 0 Отговор
    Тая Цаца още ли е прокурор! Подкупна мръсна свиня...
  • 7 Ryty

    13 0 Отговор
    Цацаров за всички огнетени хора ще отговаряш
  • 8 Ставри

    8 0 Отговор
    Цаци, рано или късно ще ми кацнеш на чепа.
  • 9 Ventura

    11 0 Отговор
    Гено-фонда на ГЕРБ е много лилав.
  • 10 Хк+йххххйххх

    7 0 Отговор
    Цацата е много хитър и умен. Политически уеинтиран.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Логическа следствия !

    6 0 Отговор
    СРЕТАТА - ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО ! ЦАЦА ти си в системата която у нас действа. И тази система определя морала на хората в нея. ОСТАВИ ТАЗИ ПЕСЕН - тематиката на предаванията, не може да се окаже основна причина. СИСТЕМАТА У НА Е КОРЛЕОНЕ. СТИГА ПЛЮНЧЕНЕ , ОГЪВАНИЯ И ЗАМАЗВАНИЯ ! ВУНЯ Е СИСТЕМАТА ЦАЦКОВ И ТИ СИ ЧАСТ ОТ НЕЯ. ШОПАР !
  • 15 зулус

    5 0 Отговор
    и сега ако някой ми каже че има журналист в България дето не е малтретиран по един или друг начин когато си навре носа в големите далавери направо ще му повярвам и ще му вдигна църква...убити,изнасилени,пребити,потрошени,уволнени,залети с киселина,заплашени директно в ефир,и какво ли още не???
  • 16 СИЛНО ИЗРАЗЕН ПОЛОВ НАГОН ? Находчив !

    5 0 Отговор
    У нас тоз нагон не е единствен. Партийните корумпирани, нагони са проблема на СИСТЕМАТА ПОРАЖДАЩА БЪРДАКА В ДЪРЖАВАТА. В Народното събрание се пише менюто за полит нагона във властта. Нагона на ко.упцията е на площад " НАРОДНО СЪБРАНИЕ " и се осъществява от Бойко - с Министерският Съвет.
  • 17 Сотире, ти знаеш отлично

    4 1 Отговор
    Какво вършиш и какво заслужаваш ! Страшно е Сотире, много е страшно ! Тази съдба на България има и твой огромен, решаващ принос ! Но ти продължаваш да играеш - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ! Минава номера ти защото всички пърдите в едно гърне.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бездействия и нарушения

    3 0 Отговор
    Погазване правата и задълженията на предоставената му ВЛАСТ като Главен прокурор на Р. Българсия ! Но на ЦАЦАТА му е през оная работа !
  • 20 nkkhg

    4 0 Отговор
    Дали някой вече ще повярва дори и да е така. Нещо излизат виновни само психари, пандизчии, наркомани. Колко убийства висят още не разкрити, ами за битовата престъпност само празни приказки, хората по селата пък я видат полицай за месец я не.
  • 21 СИСТЕМАТА е Корлеоне

    2 0 Отговор
    Гледай да не попаднеш между шамарите. В БЪЛГАРИЯ НЯМА нито ЦАР нито ГОСПОД да ти помогне. Само Б ТВ, САМ си си, Е би си !
  • 22 ЦАЦАРОВ Е част от гнилата СИСТЕМА !

    2 0 Отговор
    И той знае това ! Този бърдак ще продължи докато се намери ПРОКУРОР ЗА ПРОКУРОРА !
  • 23 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    От къде го пробутват поредния милиционер и за какво го правят? Дядо ми Мъдрият заек казваше: " Има вятър, но има и посока" . Като видите екземпляр с добре развит гнатокраниум не очаквайте особени умствени постижения! Поредният от кохортата на Тиквоций Първи , който е изключитлен пример в това отношение. Тиквата им провежда кастинг и си избира хем по-глупави, хем по-грозни от него, примери колкото искате. Безспорен първенец, Цв.Цв. Ушавия шлифер, Цецо Шестапартаменчиков, ученик от помощното училище във Вършец, главен предводител на частния ДАНС и главен събирач на рекета. Вижте Москов, Дончев, МВР министъра, Цецка Квачева, Лилето послушковци и лакеи г@золизци. Нямам думи!
  • 24 ДОКО

    0 0 Отговор
    ПАРТИЯТА МАФИЯ ГЕРБ...ТЯ Е В ОСНОВАТА..ПОСЕГНЕ ЛИ НЕКОЙ ДА ПИПА ИЛИ ДА ПИТА ВЕДНАГА СЛЕДВА СЕКИРА..КАКТО ВЛАСТТА ТАКА И ДАЛАВЕРАТА СА СТРОГО ОХРАНЯВАНЕ ОТ МАФИОЗО БУЛГАРИСТАНСКИ..С ПЪЛНОТО ЗНАНИЕ НА ГЕНЕРАЛ БОКО ТЪПОКО И ЦЕЦКО УШКО ПОДСЛУШКО ЕВРОПОЛ ТАРИКАТА
  • 25 ДОКО

    0 0 Отговор
    ЗАЙКО БАЙКО МНОГОЗНАЙКО ТИ СИ ПРАВ..РАЗБИРАШ ГИ НЕЩАТА..АМА ДРУГИТЕ НЕЩО ИЗОСТАВАТ ОТ УЧЕБНИЯТ МАТЕРИАЛ..ТАЯ ДЪРЖАВА ПРЕМИНАВА НА АВТОПИЛОТ И ДАНО ДА ПАДНЕМ НА МЕКО..РАЗБРАХ ЧЕ ОТ К.РА ИМА И ПО ЛОШО..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове