Last news in Fakti

9 Януари, 2019 13:33 4 934 33

Оперираха успешно пребития командос

  • цигани-
  • военен-
  • валентин димов

Протестите в селото продължават и днес

Оперираха успешно пребития командос - 1

Оперираха успешно пребития военен Валентин Димов в болница в Пловдив. Операцията е продължила по-дълго от предвиденото, тъй като командосът е имал няколко фрактури на костица на лицето, научи TrafficNews.bg.

Припомняме, че 33-годишният мъж беше пребит в пловдивското село Войводиново на Богоявление заради забележка на пътя, която направил на двете момчета от ромски произход.

Според майката на пострадалия военен, той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

Протестите в селото продължават и днес, като протестиращите ще се съберат в 18 часа.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професора

    44 2 Отговор
    Да беше им набил токатите да си знаят! Такива примати само трудовите лагери ги оправят!
  • 2 mom4eto

    39 1 Отговор
    Дано се оправи!

    ПРОТЕСТИ!

    ПРОТЕСТИ!

    ПРОТЕСТИ!

    Коментиран от #22

  • 3 Емил

    22 33 Отговор
    Две циганета пребили обучен командос! Уволнете го и наемете циганетата!
  • 4 Гост

    32 1 Отговор
    С протести няма да стане.Бой трябва,по голям от този в Катуница.Сеч и плячка.И напалм.Дано се оправи момчето
  • 5 Гост

    13 19 Отговор
    Имал добра подготовка, ама не е искал да се бие, а само да им направи забележка, хаха! То като опре ножа до кокала, по принуда се преминава от забележка към бой! Обучен командос ше седи да го утепат две сополиви циганета, егати армията имаме значи! Те циганетата по-големи командоси от него! :))) Явно единствените бойни действия, дето е водил по мисиите са били кибичене в базата, ядене, пиене и каре белот!

    Коментиран от #23

  • 6 Гост

    20 0 Отговор
    А по циганския въпрос, сега вместо полицията да ги пази орките от народната любов, да влезе заедно с българите в гетото и де що ходи право и мърда - с палките и к'вото друго имат под ръка! Ред и дисциплина трябва за всички, не може за едни (циганите) - привилегии, защитаване, права, а за останалите (българите) - теслата (данъци, глоби, сметки за ток и вода и прочие).
  • 7 Патриот

    6 0 Отговор
    И аз така яото тренирам. Където ударя чупя.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "ОСТАВКА":

    А баш!
  • 10 реалист

    8 0 Отговор
    Един от свидетелите на побоя в пловдивското село Войводиново разказа подробно какво се е случило във фаталния ден. Татяна Бърдарова и още няколко души се опитали да защитят Валентин Димов от нападателите и според нея „предотвратили убийството му“. Припомняме, че в момента оперират 33-годишния мъж в болница в Пловдив. Ето и разказа на Татяна, публикуван в социалните мрежи: „Не бих написала всичко това, ако не бяха десетките спекулации по социалните мрежи, вкл. и по някои медии, относно инцидента в с. Войводиново, обл. Пловдив, на 06.01.2019 година. Беше жесток побой! Още съм в шок! Аз съм един от тримата свидетели, които първи се намесихме, предотвратихме убийството на момчето и го пазехме, /за да не кажа направо бранехме!/ от развилнелите се, обезумели в жестокостта си цигани! Той беше така зверски пребит, че вече сам не би могъл да се защити по никакъв начин! Ето какво се случи в този ден: Около 13.20ч., потегляйки от с.Войводиново, обл.Пловдив, на кръстовището срещу църквата на селото, на около 200-250 метра пред нас, видяхме група развилнели се цигани да повалят на земята млад мъж, след което му нанесоха десетки удари с юмруци и шутове. Случайно преминаваща в момента жена /българка, около 60-65 годишна, в последствие разбрахме, че е вече пенсионирана детска учителка, жител на селото/, се втурна да ги възпира и да брани поваления на земята човек... Докато ние обърнем колата в посока към мястото на инцидента, спря друг високопроходим лек автомобил /джип,
  • 11 Много сте наивни

    12 1 Отговор
    До всички тъпи павета, които пишат, че два мангала са пребили военния да вземат малко да се информират как всъщност е било и колко миризляка е имало, после да си пишат оригиналните коментарчета!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 реалист

    6 0 Отговор
    Като видяха, че към тях се насочва джип и че слизаме, циганите побягнаха в посока циганската махала. Момчето лежеше направо безжизнено на асфалта. В първия момент помислих, че са го убили! Междувременно от 112 ни вързаха и с Бърза помощ. Бях повече от настоятелна в тона си, да реагират по най-бързия начин - и полицията, и медиците. Положението на момчето бе повече от критично. Останахме да го браним, защото циганите стояха от другата страна на кръстовището и само чакаха да тръгнем, за да се върнат. За около 20-тина минути само ние тримата, с присъствието си се опитвахме да ги респектираме. В един момент обаче видяхме, че от циганската махала се задава още по-голяма тълпа от цигани, въоръжени с колове и брадви. Бяха десетки, а може и да са били повече... Настървени и ожесточени като диви зверове! Такъв кошмар не съм преживявала!!! Изпитах истински страх за живота на всички нас!

    Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/uzhas-svidetelka-na-poboya-vv-voyvodinovo-opisa-kak-tsiganite-ss-zasilka-shutirali-glavata-na-efreytora-snimki_news650343.html
  • 14 реалист

    6 0 Отговор
    Докато те ни приближаваха, започнаха да спират и други от преминаващите коли... и това ни спаси! Иначе щяха да ни пребият на място! Те идваха с ясната цел да се саморазправят с нас! Ситуацията беше много сериозна /без да звуча крайно!/, но си бе на живот и смърт! Междувременно пристигна полицейски патрул, след още около 10-тина минути втори полицейски патрул, после Бърза помощ, която откара пребитото момче. Цялата му главата /под очите, в горната част на черепа/ бяха в огромни хематоми, кървеше от носа, устата и едното ухо... Гледката беше потресаваща! Докато го пазехме от нападателите, установихме, че му липсва якето, което си е вече и грабеж..., /защото вероятно, в него са били телефона и портфейла му!/ Едва при пристигането на първия полицейски патрул, циганите се прибраха към махалата си. След още няколко минути пристигнаха и специалните части... Последващите действия няма да описвам - образува се досъдебно производство и тръгнаха съответните процедури по него със снемането на показания от нас тримата, като свидетели... и т.н. и т.н.

    Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/uzhas-svidetelka-na-poboya-vv-voyvodinovo-opisa-kak-tsiganite-ss-zasilka-shutirali-glavata-na-efreytora-snimki_news650343.html
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Batushka

    1 4 Отговор
    И друг път да знай ...да са снишава че може да не дочака двайсетте заплати...
  • 17 Справедливост

    9 1 Отговор
    Прочетете, как ген. Чочоолу през 1978 г. се справя с тези в Столипиново!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 стига

    18 0 Отговор
    геноцид над българите! Абе докога ще плащаме на нашите убийци, бе хора? Докога ще ни крадат, грабят, пребиват, убиват, гласуват и ядат хляба на нашите деца?
    Знаете ли каква страхотна, красива, уредена, богата и чиста държава ще станем БЕЗ КЪРЛЕЖИТЕ миризливи!
    Да направим нещо!
  • 21 Пфффхаха

    4 2 Отговор
    Ся па е командос . Утре ще е робокоп .
  • 22 Гнида

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "mom4eto":

    С протести само няма да стане , особено с тивения ангел хранител дето го имат .И то само за да пускат едни книжки в едни урни от време на време ....
  • 23 Голям Слон

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Да не ти се налага да те съди Военен съд, глупчо.
  • 24 Говорител на К1

    5 6 Отговор
    На много хора тука искам да кажа, че военната служба е дисциплина най вече, родолюбие, почет и отговорности. Всички кадри са добре подготвени, занятията по "тактита" и военни маневри дават тези знания и умения в ръкопашен бой най вече. Не пишете глупости, а бъдете българи и подкрепете младият войник. Защото за разлика от вашите разлигавени деца пушачи и наркомани, този млад мъж е истински достоен българин. Ние от движение "К1" подкрепяме неговото решение за достойно и ще го подкрепим и в бъдеще. Ние сме ОПГ и сме готови на крайности в името на Народна Република България!

    !Мразим всички раси различни от бялата!
  • 25 Асен

    3 3 Отговор
    Прибири са па ти на завет . Каква дисциплина каква отговорност . Разпасани каластирки .
  • 26 Иван

    4 2 Отговор
    Като ги пратят на мисия . В афганистан или каде да е . През два дена качват снимки в фейса
  • 27 12345

    6 2 Отговор
    Тоя се е мислил за Рамбо. Голям резил. Двама циганори да го пребият. За съжаление такава ни е армията.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 rotos

    2 0 Отговор
    "Момчета", "Младежи", "Роми" и т.н. А те са си просто изверги!
  • 30 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    този да бъде разжялван
    такива командоси мерси
    двама цигани го натупали
    срам и позор за българския народ
    аз дето не съм командос
    през 90 г съм спал посред зима
    в блъсната кола покрита с бризент
    в центъра на цигнаската махла в бургас комлука
    и не ми е пукало въобще от циганите

    Коментиран от #31

  • 31 Балканец

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "vasik atanasova":

    Не бъркай глупостта си със смелост!
  • 32 007

    1 0 Отговор
    Тия цигани са били от циганските спец части! Били са обучени мнг добре жилави са всеки ден товарят дърва на камиони обучени са у гората..аз мисля че и двете страни са виновни цялата истина не се казва според мен но дано да оздравее момчето
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове